Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht bevestigt vertrek Nicolas Gavory en incasseert miljoenen

Laatste update:

Nicolas Gavory zet zijn loopbaan voort bij Standard Luik. FC Utrecht laat dinsdag via de officiële kanalen weten een akkoord te hebben bereikt met de Belgische club over een transfer van de 24-jarige linksback. De verkoop van Gavory levert Utrecht ‘meer dan drie miljoen euro op’, zo berichtte De Telegraaf eerder al. Gavory werd vorig jaar voor ongeveer 250.000 euro ingelijfd door FC Utrecht, dat zo een fraaie winst boekt.

Gavory werd vorig jaar door Utrecht opgepikt bij Clermont Foot en speelde uiteindelijk 38 wedstrijden voor de Domstedelingen. Hij had in Stadion Galgenwaard nog een contract tot de zomer van 2021, met een optie voor nog een jaar, maar die verbintenis is nu dus voor miljoenen afgekocht door Standard Luik, dat naar verluidt ook concurrentie had van Anderlecht.

Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam laat op de website van Utrecht weten niet verrast te zijn door het vertrek van Gavory. “Nicolas heeft zich dit seizoen moeiteloos aangepast aan het niveau van de Eredivisie, nadat we hem afgelopen seizoen overnamen van Clermont. Hij heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken, zoals zijn voetballend vermogen en zijn puntgave trap. Het is dan ook geen verrassing voor ons dat er vanuit meerdere clubs interesse was in Nicolas"

"Met Standard Luik zijn we een passende transfersom overeengekomen voor zijn nog lopende contract bij FC Utrecht, waar we zeer tevreden mee kunnen zijn. We wensen Nicolas alle succes toe bij Standard Luik!", aldus Zuidam. Gavory gaat bij Standard Luik met rugnummer 24 spelen en heeft een meerderjarig contract ondertekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utrecht en fransmannen blijf toch een mooie combinatie. Vond Gravory een goede voetballer maar meer een linkshalf dan een linksback dus ben wel blij met deze deal had graag Pieters terug zien komen maar die wil liever naar Psv (Wat logisch is) als die maar niet verwacht dat die op ze 35e nog even af kan bouwen bij ons (dacht te lezen dat hij ooit weer terug wou keren bij Utrecht).

25 juni 2019 om 18:47

Pieters, Vorm en Sneijder zijn allen tansfervrij... zou toch mooi zijn als deze zomer in ieder geval 1 van die 3 terug naar huis komt

25 juni 2019 om 18:53

Ja grandell was wel een succes ja😉

25 juni 2019 om 23:56

Lekker aan het provoceren, kleinegeneraal7?
FC Utrecht heeft een groot aantal Franse spelers gehad en die waren bijna allemaal een succes. En dan kom jij met die ene speler aanzetten die het niet goed heeft gedaan.....

26 juni 2019 om 02:50

Rustig Orwell, hij maakte gewoon een geintje 😉

26 juni 2019 om 07:32

was geen echte fransman, geboren op guadeloupe, maar met de franse nationaliteit, heeft ook interlands voor guadeloupe gespeeld.

25 juni 2019 om 19:19

Pieters kan wel naar PSV willen, maar waarom zou PSV daarmee akkoord gaan? Hij voegt sportief denk niks meer toe en, ondanks zijn ervaring, zie ik in hem ook geen soort mentor.

25 juni 2019 om 20:55

Precies dit, die hoef ik niet meer bij PSV te zien. Alleen als back-up misschien, maar op die plek heb ik liever een jong talent.

25 juni 2019 om 23:54

En toch heeft al meerdere keren in de krant gestaan dat PSV interesse heeft in Pieters.

Ongelofelijke deal, hebben die Belgen last van de hitte? Ben als Utrecht supporter hier zeer content mee. Verdedigend was het zeer matig, aanvallend kwam er weinig initiatief uit hem. Op een zondagsschot na heeft hij aanvallend vrijwel niks toevoegd. Tel dit op bij het dramatische verdedigen, zoals de weggegeven penalty tegen PEC en je hebt een prachtdeal als Utrecht zijnde.

25 juni 2019 om 20:42

Niet helemaal eens met je. Hij is voetballend zeker van waarde en is in deze tijd de linksback. We verwachten in NL achterin alleen maar vechters maar op dit moment spelen nog maar weinig clubs met echte vleugelaanvallers. Standaard haalt slaat dus in voor de toekomst. Ik vind het sportief gezien jammer, maar de winst kan van Seumeren natuurlijk niet laten liggen en mooi weer investeren.

Prima gedaan weer. Kwam ie opnieuw uit de koker van Martel?

25 juni 2019 om 21:55

Ja weer op aanraden van Martel.

Vind het behoorlijk jammer maar mooie winst geboekt.
Ben benieuwd naar aankomend seizoen!

mooi ruim 3 miljoen voor een matige speler, als middenvelder gehaald daar was ie ook beter, als linksback zat ie nog weleens mis

en geld binnen en 1 van je mindere basisspelers kwijt, dat is een mooie deal

Vond hem voor Utrecht nou nooit echt geweldig dus ook apart dat hij naar Luik gaat. Of de club moet dermate afgezakt zijn de laatste jaren maar dat lijkt me ook niet. Nu hopen dat guwara zijn kamer gaat pakken en voor de rest geen basis spelers verliezen dan moet het goed komen voor Utrecht

Zou mij niet verbazen dat van der brom wacht op Feyenoord en Malacia en dan voor een afvallende Haps wil gaan..

Ik ben benieuwd hoe ze dit geld investeren. Misschien heeft Martel nog een pareltje op zijn lijstje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren