Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Twente zet streep door rentree: ‘Onverantwoord hem 440 duizend te betalen’

Donderdag, 23 juli 2020 om 17:20Robin Bruggeman • Laatste update: 17:20

Bryan Ruiz was tien jaar geleden een van de belangrijkste spelers in het elftal van FC Twente dat kampioen werd. De Costa Ricaan speelde na zijn vertrek uit Enschede voor Fulham, PSV, Sporting Portugal en Santos en is transfervrij na zijn vertrek bij laatstgenoemde club. Van een terugkeer bij de Tukkers zal het echter niet komen voor de inmiddels 34-jarige spelmaker.

“FC Twente heeft me helaas niet gebeld”, vertelt Ruiz, die een rentree zelf wel zag zitten, donderdag in gesprek met TC/Tubantia. Technisch directeur Jan Streuer heeft de deur voor een terugkeer van de routinier gesloten: “Bryan komt van buiten de EU, en het is onverantwoord voor ons om een speler van 34 jaar, die twee jaar lang nauwelijks heeft gespeeld, een salaris van 440.000 euro te geven”, is hij duidelijk.

Streuer werkt deze transferperiode met een beperkt budget en kan het zich daardoor niet permitteren om hoge salarissen uit te delen. Het merendeel van de aanwinsten zal dan ook op huurbasis binnengehaald worden, zoals al is gedaan met Václav Cerny, Kik Pierie en Nathan Markelo. Gijs Smal werd op transfervrije basis overgenomen van FC Volendam.

Streuer kijkt de komende tijd ook of er jeugdspelers zijn die in aanmerking komen voor een contract. Jayden Oosterwolde tekende maandag een driejarige verbintenis bij de club: “Het verhaal met Jayden kwam een beetje in een stroomversnelling omdat Heracles ook belangstelling had. Die andere jongens gaan we de komende weken eerst nog rustig in wedstrijden bekijken. En als ze het goed doen, dan kan het zomaar dat we ook met die spelers in gesprek gaan”, sluit Streuer af.


Poll

Een verstandige zet van FC Twente om niet in zee te gaan met Bryan Ruiz?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

59 reacties (laatste reactie door sirius)

Bryan Ruiz is niet eens gebeld door Streuer, wat betekent dat hij het helemaal niet overwogen heeft. Bryan is heel groot in Twente en is niet eens een telefoontje waardig voor Streuer. Het is onverantwoord om 440.000 aan een speler te besteden van 34 jaar, iets met restwaarde.. Terwijl al het geld op gaat naar de ene naar de andere huurspeler. Mijn mening is dat Streuer dit veel beter had moeten onderzoeken, had bijvoorbeeld bryan mee laten trainen. Dan weet je hoe hij er voor staat. Die 440.000 krijg je er wel uit door extra seizoenskaartverkoop en merchandise. Ik vind dit echt een gemiste kans.

23 juli 2020 om 11:36

Ik begrijp je punt. Maar van een jonkie worden geen shirts verkocht. En daarnaast moet je een combinatie hebben van oud en jong. Volgens mij zit er nu erg veel jong. Ik denk dat ze beter minder kunnen huren en meer kopen. Maar goed, wij kennen de exacte financiële mogelijkheden natuurlijk ook niet.

23 juli 2020 om 12:08

Volgens mij is shirtverkoop echt vele malen minder winstgevend dan mensen denken hoor. FC Bayern heeft de beste cont(r)acten met Adidas en volgens mij vangen zij maar 8 euro per verkocht shirt.

23 juli 2020 om 12:16

Zoals Baronvonborsig al zegt valt er echt niet heel veel te winnen met shirt verkoop. Ja, als Twente een Ronaldo of Messi aantrekt dan zullen er dusdanig veel shirts verkocht worden dat er ook wat van te merken valt, maar voor een Bryan Ruiz niet. Alleen uit de omgeving Twente zullen er hoogstwaarschijnlijk wat shirtjes verkocht worden. Stel je voor dat Twente ook 8 euro per shirt winst maakt (het zal wel minder zijn). Dan moeten ze minimaal 55.000 shirtjes verkopen om zijn salaris er uit te krijgen.

23 juli 2020 om 12:23

In shirtverkoop zit natuurlijk niet de meeste winst. Al is Bryan Ruiz ook wel een hele grote naam in Costa Rica. Eventuele extra exposure zorgt ook voor meer sponsoromzet. Maar de meeste winst zit hem denk ik in seizoenskaarten. Stel je verkoopt 500 extra seizoenskaarten voor €250. Dan zit je al op de 125.000, die drinken en eten ook wat ongeveer voor gemiddeld €100 per persoon = 50.000. Zit je al op 175.000. Dan is zijn salaris wel een stuk dragelijker.

23 juli 2020 om 12:34

@13nesta13 - Van Ruiz ook niet. Zelfs als een club 10 procent van shirtverkoop zou krijgen (dat is zeer(!!!) onwaarschijnlijk) en een shirt zou 50 euro kosten, zou FC Twente 44.000 shirts moeten verkopen met betrekking tot Ruiz en dan heb ik belasting nog niet meegerekend. Clubs krijgen jaarlijks een bedrag van de shirtsponsor en daar zit shirtverkoop al bij in. Zeker relatief kleine clubs verdienen dus niets extra's aan shirtverkoop. Het zijn allemaal leuke verhalen, maar uiteindelijk is het gewoon meer dan logisch dat FC Twente niet aan Ruiz begint onder deze omstandigheden. Sportief niet en financieel zeker niet.

23 juli 2020 om 12:37

@deveste - De seizoenskaartverkoop loopt al storm. Bovendien vergeet je nu dat clubs gewoon belasting moeten afdragen en dat elk aspect dat omzet oplevert met terugwerkende kracht kosten met zich meebrengt.

23 juli 2020 om 12:38

DeVeste, je weet dat als er voor 50.000 euro eten en drinken wordt verkocht, het niet zo is dat je dan ook 50.000 over houdt? Haal daar inkoop, personeel, voorzieningen, belastiietc vanaf, en kijk dan nog eens onder de streep wat er overblijft.

23 juli 2020 om 12:44

Tuurlijk weet ik dat. Het is ook een als als verhaal. Heb je natuurlijk niets aan. Probeerde alleen het argument te ondersteunen dat Twente ook onderzoek had kunnen naar de opbrengsten van het binnen halen van Bryan Ruiz.

23 juli 2020 om 15:02

Ik snap wel dat je geen 440.000 verdiend aan shirts. Maar meer salaris is niet per se weggegooid geld voor een oude clubheld. Ik denk dat het toch aantrekkingskracht heeft op supporters en sponsoren. En de jeugd kan er wat van leren. Soms kun je beter iets meer betalen dan een net niet speler die 2/3 ton verdiend. Maar misschien is Ruiz ook wel niet meer goed genoeg. Ik vind alleen dat Streuer snel roept in plaats van onderzoekt.

23 juli 2020 om 17:36

Liever 440k in een daadwerkelijke versterking dan 3 halve spelers halen waarvan je 80% op voorhand weet dat ze toch niets gaan toevoegen. Ruiz is nou net zo'n speler die het team op sleeptouw neemt

23 juli 2020 om 20:08

Die echter ook na een wedstrijd het seizoen uitgeschopt kan worden.. Gokken met 440k is in onze positie zwaar onverantwoord. Jammer dat de niet-EU regel bestaat.

23 juli 2020 om 11:33

Precies. Stel dat hij het goed doet, de jonkies kan helpen en goed is voor de naamsbekendheid en verkoop van shirts etc. kan een salaris het ook waard zijn. Had het zelf ook wel leuk gevonden om hem weer terug te zien in de eredivisie.

23 juli 2020 om 11:43

De verkoop van shirts is leuk, maar we hebben het over twente he? Niet de hele wereld zal een shirtje van Ruiz kopen wanneer hij terugkeert. Het is een regionale club met een beperkt afzetgebied. Daarnaast is Ruiz een lokale ster, maar geen wereldvoetballer

23 juli 2020 om 11:54

En hoeveel shirts denk je dat er dan extra verkocht worden? Het zal niet zo zijn dat Twente €50 per verkocht shirt zal verdienen dus moet je wel heel veel shirts verkopen. Daarnaast stel Ruiz flopt wel dan gooi je veel geld weg aan een speler. Als je daarvoor 3 spelers kan huren/kopen en ook die €440.000 per jaar kwijt bent aan salaris hebben ze daar op dit moment meer aan. Dus ik snap het wel.
Wat ze wel hadden kunnen doen was eerst Ruiz eens kunnen laten testen en wat trainingen laten meedoen zodat ze zelf konden kijken of het nog wat zou gaan toevoegen. Op naam is het natuurlijk een topper maar niets zegt me of hij nog net zo goed is als hoe hij in zijn jonge jaren bij Twente was.

23 juli 2020 om 12:02

Shirts, sponsors, imago, spelers beter maken is ook iets waard. Moeilijk in waarde uit te drukken. Ik denk dat het helpt dat hij een clubheld is. Maar het is natuurlijk wel handig dat hij nog goed kan voetballen. Dat begrijp ik ook.. ik wilde alleen maar aangeven dat soms 2 ton meer salaris niet betekent dat het 2 ton weggegooid geld is.

23 juli 2020 om 12:14

Jonkies verkopen misschien geen shirts, maar uiteindelijk worden er elk jaar shirts verkocht en het gaat er alleen om hoeveel meer shirts je verkoopt, niet over het aantal mensen wat een shirtje koopt met de naam Ruiz. Twente zal niet veel meer overhouden dan 5 euro per shirt of zo (10 procent is geen heel raar percentage). Dan zouden ze bijna 90.000 extra shirts moeten verkopen, dat is 3x de Grlosch veste vol, bovenop de normale shirt verkoop. Dat gaat niet gebeuren.voor dit geld kan Twente 3 of 4 spelers betalen, misschien wel meer dus ik begrijp Streuer wel.

23 juli 2020 om 11:35

Ik snap je hang naar vervlogen tijden, maar Streuer heeft compleet gelijk natuurlijk. Als Twente zijnde moet je niet salarissen van 440.000 aan 34 jarige spelers betalen die al 2 jaar niet meer voetballen. Of je moet wel heel graag weer de financiele problemen in willen geraken. Dit is eigenlijk gewoon een gestopte voetballer die het zelf nog niet weet.

23 juli 2020 om 12:26

Ik snap het eigenlijk niet. Voor sentiment is momenteel geen plek bij FC Twente en het verbaast me dat supporters meer op sentiment terugvallen dan op pure logica. Het feit dat hij denkt dat FC Twente 440.000 euro gaat verdienen aan extra(!) seizoenskaarten en merchandise is ook nog eens zeer naief. Als dat zo makkelijk ging, zat de Eredivisie vol met 30 ers en had FC Twente geen schulden. De seizoenskaartverkoop loopt al storm en wat clubs verdienen aan shirtverkoop, gaat bijna volledig naar de shirtsponsor zelf. Clubs krijgen een jaarlijks bedrag van de shirtsponsor waar dat allemaal al bij in zit. Bovendien is Ruiz vooral groot in Twente en Costa Rica. Zelfs als FC Twente 10 procent van de shirtverkoop zou krijgen, moet je vreselijk veel shirts verkopen. Onmogelijk!

23 juli 2020 om 14:41

Sirius, het andere uiterste is al het gevoel uitzetten en alleen rationeel denken. Robben zorgt bij Groningen ook voor een enorme boost. Twente heeft het stadion echt nog niet vol. Er zijn hierboven nog meer kwalitatieve argumenten aangegeven. Ik ben ook van mening het uiteindelijk een goed besluit is, maar sentiment is (voor mij) essentieel onderdeel van het Twente gevoel en de identiteit met de club en de regio. Laten we dat vooral koesteren.

23 juli 2020 om 16:45

Ruiz is geen Robben. Robben zorgt niet alleen voor een beetje regionale aandacht, maar voor landelijke aandacht en zelfs daarbuiten. Het feit dat Robben Nederlander is helpt natuurlijk ook al. Ook het topniveau van beide heren is natuurlijk niet te vergelijken. De carriere van Ruiz valt en staat wel een beetje met zijn tijd bij FC Twente in Nederland, terwijl de carriere van Robben pas begon toen hij er vertrok. Sentiment moet je inderdaad koesteren, maar in dit soort situaties mag dat geen rol spelen en al helemaal niet in de staat waarin FC Twente verkeert. Als de lasten en de risico's daarop de baten vrij makkelijk overstijgen, is sentimenteel denken niet de oplossing. Sentiment is leuk als we het over de club FC Twente hebben, maar dat mag nooit een factor zijn voor beleid. De laatste keer dat dat gebeurde, had de club binnen een aantal jaren een schuld van 90 miljoen euro. Dat liever nooit meer.

23 juli 2020 om 11:36

Waarom zou Streuer moeten bellen naar Ruiz om te vertellen dat ze hem geen contract aanbieden? Sorry hoor, maar volgens mij hoeft niemand bij FC Twente zich te verantwoorden naar Bryan Ruiz. Hij heeft toch duidelijk in de media gemeld dat ze dit soort bedragen niet gaan betalen voor dit soort spelers. Geef hem eens ongelijk.

23 juli 2020 om 11:39

Of Streuer is reeel en ziet een 34 jarige aanvallende speler die afgelopen jaren weinig gespeeld heeft en hij en de trainer misschien ook wel, gewoon niet verwachten dat Ruiz nog iets toevoegt aan de situatie. Misschien wil streuer gewoon niet hardop zeggen dat hij Ruiz helemaal niet wil om die reden en gooit het daarom op iets onvermijdelijks en dat is geld. Zoals je aan je eigen reactie ziet, wordt het direct als gemiste kans gezien of als "een fout" van Streuer. Ik weet niet hoe die erbij loopt of wat dan ook, ik dacht persoonlijk dat die jongen 3 jaar geleden al gestopt was.

23 juli 2020 om 11:40

Alsof Streuer iedereen moet bellen die niet in aanmerking komt voor Twente omdat ze niet te betalen zijn. Drukke baan heb je dan.

23 juli 2020 om 11:46

Wat een onzin, Bryan Ruiz is geen random speler, maar een clubheld. Daarbij verwacht je toch andere omgangsvormen.

23 juli 2020 om 12:39

Het is onzin om een clubheld die toevallig transfervrij is, maar waar je als club geen enkele interesse in hebt mede omdat je hem niet kan en wil betalen te moeten bellen. Meneer Streuer heeft iets belangrijkers te doen. Namelijk spelers aantrekken waar hij wel interesse in heeft en die hij wel kan betalen.

23 juli 2020 om 12:41

@deveste - Dan blijf je bezig. Streuer heeft niets met Ruiz te maken verder en er zijn wel belangrijkere zaken waar Streuer zich mee bezig moet houden. Als we ons in deze tijden al druk gaan maken over het feit dat een 34-jarige Ruiz die 2 jaar niet gevoetbald heeft en een 32-jarige Douglas die 3 jaar niet gevoetbald heeft en zich met drugs heeft ingelaten in het verleden niet zijn gebeld, is er echt goed wat mis met de prioriteiten. We hebben allemaal gezien hoe het kan aflopen als je een club runt op sentiment, namelijk een schuldenlast van 90 miljoen euro en meer straffen en sancties dan het aantal vingers op m'n beide handen...

23 juli 2020 om 11:41

Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst! Hij heeft 2 jaar niet gespeeld. Het is natuurlijk ontzettend leuk dat al deze oud ED spelers willen terugkomen alleen zijn ze niet allemaal meer op het niveau van toen. Dan had hij eerder moeten besluiten om terug te willen keren.

23 juli 2020 om 11:56

2 jaar niet gespeeld klinkt natuurlijk erger dan wat de daadwerkelijke situatie is. 12 optredens voor santos in de laatste 2 jaar en daarnaast is hij international voor Costa Rica waar hij gewoon voor gespeeld heeft. Er zijn wisselspelers die minder spelen.

23 juli 2020 om 18:06

12 keer gespeeld en international can Costa Rica klinkt natuurlijk beter dan de daadwerkelijke situatie is. Gemiddeld 6 optredens per jaar in zijn laatste twee jaar bij Santos en daarnaast speelt hij enkel veredelde oefenpotjes tegen landen als Bolivia en Curaçao. Er zijn goedkopere wisselspelers die meer spelen.

23 juli 2020 om 12:01

Ik denk niet dat je die 440.000 euro terug gaat verdienen. De meeste seizoen kaarten zijn immer al verkocht, en die paar die er overblijven raakt je voor september ook wel kwijt. Dan past 440k gewoon niet in het budget. Overigens denk ik dat het salaris voor niet EU spelers dit jaar richting de 5 of zelf 5 en een halve ton gaat. het wordt elk jaar opnieuw bepaald op basis van het gemiddelde salaris in de eredivisie en Ajax gaf alleen al 24 miljoen meer uit aan spelers salarissen vorig jaar wat een stijging veroorzaakt van ongeveer 60k en daarmee 90k voor niet EU spelers. Dat bedrag ga je nooit goed maken met alleen maar merchandising, leuk dat er veel mensen een shirtje kopen met Ruiz, maar het levert alleen meer geld op wanneer dit mensen zijn die anders geen shirt hadden gekocht.en het zou dan 10% van het hele spelers budget wat op zou gaan aan een speler.

23 juli 2020 om 12:23

Dat is wel echt onzin als ik eerlijk ben. Waarom zou Streuer hem moeten bellen als Ruiz geen optie is? Je gaat 'm toch geen 440.000 euro per jaar betalen, enkel omdat hij vroeger erg goed was? Zeer naief om te denken dat je dat wel terugkrijgt uit seizoenskaartverkoop en merchandising. De seizoenskaartverkoop loopt al op volle toeren, terwijl je bij lange na geen 440.000 euro aan merchandising aan Ruiz gaat verdienen als club. Als dat zo makkelijk ging, had FC Twente geen schulden. Het sentiment overstijgt de logica in jouw betoog.

23 juli 2020 om 12:40

Een stapje extra zetten voor clubhelden is toch niet zo gek? Iedereen heeft meegekregen dat Bryan flirte met een terugkeer. Dan kan je op zijn minst toch een telefoongesprekje voeren? Ik vind dat niet zo gek hoor. Wat ik schetse was ook maar een voorbeeld.. Streuer geeft aan dat 1. Hij te veel risico ziet door Bryan zijn leeftijd en het aantal wedstrijden dat hij gespeeld heeft en 2. Zijn salaris te hoog is. Maar dit zijn uitspraken op gevoel en op gevoel moet je de club niet runnen. Twente heeft het niet onderzocht en laat op gevoel een speler lopen die misschien wel een hele grote impact had kunnen hebben.. of niet, maar dat zullen we nooit weten.

23 juli 2020 om 12:45

Wat valt er te onderzoeken dan? Sportief is het een groot risico en financieel is het sowieso niet verantwoord. Dat ga je nooit terugverdienen. Streuer heeft dat vast wel onderzocht, want het kostte mij een paar minuten om te concluderen dat het niet rendabel is. Streuer heeft de exacte cijfers en misschien zelfs het scoutingsrapport. Die zal de som dus ook wel gemaakt hebben.

23 juli 2020 om 13:07

Ik denk niet dat Streuer het onderzocht heeft. Dat geeft hij ook niet aan in het interview. Jij trok de conclusie dat het niet rendabel is, ik betwijfel dat. Ik zou persoonlijk wel een seizoenskaart gaan kopen, ondanks ik niet in de buurt woon. Bij groningen zie je op dit moment 4000 extra seizoenskaartverkopen door Robben. Bryan Ruiz zou naar mijn inschatting er ook voor kunnen zorgen dat er wat extra kaarten verkocht worden. Maaf als je niet onderzoekt hoeveel kaarten er extra verkocht worden als je Ruiz binnenhaalt en je niet onderzoekt hoe fit hij nog is en je liever naar spelers kijkt waarbij je niet hoeft te onderzoeken... Ook goed, maar in mijn ogen dus een gemiste kans op een speler die grote impact had kunnen hebben.

23 juli 2020 om 14:57

Dus volgens jou moet je geld en energie gaan investeren in het onderzoeken of een 34 (binnenkort 35) jarige speler die 2 jaar niet heeft gespeeld fit is? Kunnen ze niet tegelijkertijd ook Maldini, Seedorf, R9 etc. ook direct een vliegticket sturen? Van wat ik heb begrepen gaat de verkoop bij Twente al redelijk goed en kun je niet van een Robben scenario al standaard een norm maken. Zorg en nou gewoon voor dat Twente volgend seizoen ten eerste genoeg spelers heeft om uberhaupt te kunnen spelen en laat de tweede prioriteit nou zijn om zich te handhaven. Dat ga je niet doen met spelers die nog maanden nodig hebben om wedstrijdfit te worden.

23 juli 2020 om 13:39

Nou voor meer verkoop van seizoenskaarten hoeven ze het niet te doen.met 18.000 seizoenskaarten verkocht doen ze het beter dan andere jaren. Ze kunnen beter 4 of 5 spelers van dit geld halen. Shirts zou misschien nog kunnen, maar als één van de nieuwe spelers het goed doet, verkoopt het net zo hard.

23 juli 2020 om 18:26

Je moet een minimum salaris betalen voor niet Europese spelers. Vandaar die 440000 waarschijnlijk.

Beetje creatief boekhouden moet kunnen in Enschede zou je zeggen. Begrijp dat Ruiz graag was gekomen dus biedt je hem een mooi contract aan voor 440.000 euro en spreekt off the record af dat hij in de loop van het seizoen een boete krijgt met een x bedrag waardoor je uitkomt op het bedrag wat Twente wel wil betalen aan loon. Probleem opgelost zou je zeggen. Maar zonder gekheid natuurlijk. Los van het bedrag wat hij moet verdienen. Is hij fit en nog wel zo goed als hij was? 2 jaar bijna niet gespeeld is wel erg veel.

Bij Twente lijken ze wakker geworden te zijn. Ruiz is een prachtige voetballer alleen wel midden 30. Als hij een EU paspoort had, zou je een gok kunnen nemen, maar ja als je dat toch moet doen hadden ze beter Diemers al vroeg kunnen vast leggen.
Cerny hoop ik dat ie bij Twente opbloeit blijft een goeie speler, mits fit

23 juli 2020 om 12:48

Diemers is niet haalbaar. Hij kostte al iets tussen de 500.000 en 1.200.000 euro aan een transfersom en z'n salaris ligt ongetwijfeld op een half miljoen of meer. Onhaalbaar dus. Bovendien kan FC Twente (momenteel) niet concurreren met Feyenoord.

Ik word zoooo moe van die vervelende gasten hier die niks dan lopen te zaniken over de uitgaven van twente. Dat is geweest. Zullen we anders de zwartgeld affaire van Ajax en Groningen uit de jaren 80 en 90 nog even uit de beerput gaan trekken, waar ze nooit voor zijn gestraft???of een AZ, met hun geweldige Scheringa, waardoor mensen nou nog steeds bij de voetselbank lopen? En ik hoor die mensen nooit over dat ze twente dankbaar mogen zijn, dat door het toedoen van twente ze langer beter in europa hebben gepresteerd, veel punten hebben gepakt, waardoor we in NL langer die Cl plek hebben gehouden en de topclubs dus 'gratis' hebben kunnen cashen. Anders moet de Uefa dat ook nog maar even gaan uitzoeken en alles terug draaien. Dat gezeik de hele tijd. Hou toch eens op. OT: prima beslissing. Twente kan voor dat geld ook 2 of 3 spelers vastleggen.

23 juli 2020 om 14:17

Gelukkig hebben we Twente gehad. Want zonder die club had het Nederlandse voetbal niet bestaan. Hou toch op. beetje Calimero gedrag.

23 juli 2020 om 18:30

Als ik Olley's bericht lees is dat denk ik niet de boodschap die hij probeert te brengen

Supporters moeten het gewoon accepteren. Streuer heeft een visie en daar passen spelers als douglas en ruiz niet in. Ik persoonlijk denk geef die kerel de kans om te laten zien wat hij waard is. Wellicht krijgt hij ook wel een kans bij go ahead eagles 😅

Als je Ruiz(en Douglas ) een prestatie contract zou mogen geven kun je erover nadenken
Maar voor 440 000 per jaar is t gewoon onmogelijk
Dat kan en wil Twente op dit moment gewoon niet betalen (hoe graag ik Ruiz weer zou zien spelen )

Sluit niet uit dat een andere eredivisieclub een poging gaat wagen. Van Twente begrijp ik het volkomen. Andere clubs kunnen misschien wel een gokje wagen. Een mooie speler is/was het sowieso.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3943
2.Feyenoord3229
3.AZ2923
4.FC Twente2711
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. UnnerstallKeeper130
R. PröpperVerdediger131
A. SampstedVerdediger130
Y. RegeerMiddenvelder131
S. SteijnMiddenvelder138
M. KjøløMiddenvelder130
D. RotsAanvaller132
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

38 jaar
98 fans
Aanvaller

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren