Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente wil Younes Taha voor Nederland behouden en legt eerste bod neer

Laatste update:

FC Twente is serieus in de markt voor Younes Taha, zo melden bronnen rondom zijn werkgever PEC Zwolle zaterdag aan De Telegraaf. De Tukkers hebben zelfs al een eerste bod neergelegd voor de twintigjarige revelatie van PEC, al is de exacte hoogte van het bedrag nog niet bekend. Taha leek eerder deze week op weg naar Union Sint-Gillis, dat een miljoen euro wil betalen voor de middenvelder met een contract tot medio 2025 in Zwolle. PEC heeft overigens de optie de verbintenis met een jaar te verlengen.

Zaakwaarnemer Marouane El Idrissi wil tegenover De Telegraaf niet bevestigen dat de interesse van Twente concreet is, maar ontkennen doet hij ook niet. PEC kan in ieder geval weer een klapper maken in financieel opzicht. In een eerder stadium werd Thomas van den Belt namelijk voor 850.000 euro verkocht aan Feyenoord. Daarnaast is er naar verluidt ook interesse van Twente in centrale verdediger Thomas Beelen, die een zeer bevredigend seizoen achter de rug heeft in de Keuken Kampioen Divisie.

Taha had afgelopen seizoen met veertien doelpunten een groot aandeel in de tweede plaats en promotie van PEC naar de Eredivisie. De aanvallende middenvelder werd hierdoor genomineerd voor de titel Talent van het Jaar, een prijs die uiteindelijk werd uitgereikt aan MVV-aanvaller Ruben van Bommel. Vanwege de goede prestaties en de groeiende belangstelling is het zeer waarschijnlijk dat Taha zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor het elftal van trainer Dick Schreuder.

FC Twente
Twente roert zich met de nieuwe technisch directeur Arnold Bruggink, die tot 1 september wordt ingewerkt door diens voorganger Jan Streuer, op de transfermarkt. Op korte termijn zal Youri Regeer (Ajax) worden gepresenteerd als opvolger van Ramiz Zerrouki, die voor Feyenoord heeft gekozen. Daarnaast is reeds gesproken met MVV-revelatie Ruben van Bommel en is de door Feyenoord aan Excelsior verhuurde Marouan Azarkan serieus in beeld in Enschede. De eerder genoemde Beelen ruilt PEC wellicht in voor De Grolsch Veste.

Younes Taha moet voor FC Twente kiezen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente shopt weer eens in Zwolle, zeer creatief.

27 mei 2023 om 22:21

Dat was ook het eerste wat ik dacht. Om moederloos van te worden. Maar als van de Belt, Taha en Beelen verkocht gaan worden wordt het een hele lastige klus om dat weer op te gaan vullen.

27 mei 2023 om 22:28

Waarom zou je hier moederloos van worden? Moeders kan er niks aan doen...

27 mei 2023 om 22:23

Ze willen ook eiting hebben. Die staat ook hoog bij twente op het lijstje. Dus zou wel 1 van de 2 worden.

27 mei 2023 om 23:13

Het staat eigenlijk niet echt op mijn vizier wie we hebben aangetrokken van Zwolle. Hoe lang is die lijst waardoor je 'weer eens' zegt?

27 mei 2023 om 23:21

Lachman, Mokthar, Misidjan, Mojotjo? Dan hebben we het wel zo’n beetje gehad volgens mij. Niet de 6 spelers per seizoen waar Consey op lijkt te hinten 😂

27 mei 2023 om 23:25

Haha, daarbij is er ook niet veel geshopt aangezien Lachman en Misidjan transfervrij waren. Mokhtar en Mokotjo is al een jaar of 10 terug.
Maar blijkbaar ligt interesse uit dezelfde provincie gevoelig ofzo.

27 mei 2023 om 23:26

Lol waar hint ik op 6 spelers per seizoen? Van Zwolle naar Twente is een vrij logische stap, er ligt bij sommige supporters wat oud zeer maar mij boeit het niet zo. Het valt gewoon op dat er bij ons relatief wat meer spelers telkens op de radar staan van Twente, ik zal het dan maar zien als compliment.

27 mei 2023 om 23:27

Misschien rekent ie nog Lam en Klich mee die ooit voor Zwolle speelden. En ene Brama, die speelde ook voor Zwolle en daarna voor Twente 😉

27 mei 2023 om 23:30

Nou, 4 spelers in 11 jaar tijd vind ik nou niet echt de tekst ‘Twente shopt WEER in Zwolle’ rechtvaardigen.

27 mei 2023 om 23:38

6 spelers dus, is echt wel te rechtvaardigen, welke club heeft zoveel spelers overgenomen van Twente in zo'n periode? Indd, geen enkele.

28 mei 2023 om 00:01

6 spelers? ik kom niet verder dan Mokhtar en Mokotjo die zijn geshopt. Lachman en Misidjan transfervrij, Lam en Klich hebben misschien voorheen bij Zwolle gespeeld maar gingen niet van Zwolle naar Twente. Of mag Twente dan ook zo bijv Berghuis, Tadic en Pasveer gaan rekenen bij Ajax?
Je hebt het nu over voorgeschiedenis en niet over shoppen.

28 mei 2023 om 00:04

2 die er gekocht zijn, 2 transfervrij gekomen. 2 die ooit bij Zwolle speelden maar daarna bij andere clubs speelden. Je hebt helemaal gelijk, het is bizar veel in 10 jaar tijd.Bakircioglu, Wielaert, Ziyech, Theo Janssen, Promes, Tadic. Naar Ajax. Wat is nou eigenlijk het punt dat je wilt maken?

28 mei 2023 om 00:24

Je krijgt er toch centen voor? Dus niet zo mauwen...

28 mei 2023 om 00:44

Snap t ook niet. Tot nu toe zijn het allemaal vrij matige aankopen geweest, op Klich na. Lachman was wel het allerslechtste van allemaal.

Beste VZ, het is toch Dick Schreuder ? en niet Alfred Schreuder, want die gaat ergens anders trainen.

27 mei 2023 om 23:18

Vond hem al zo op Alfred lijken!

Ik begrijp Zwolle wel. Wat Fc Twente de laatste jaren probeert te doen(lijkt mij) is de beste spelers uit de regio weghalen. Je verzwakt daarmee je regionale concurrentie. Misidjan/Propper en Zwolle/Heracles degraderen. Zijn heel diep gegaan voor Propper.

28 mei 2023 om 08:02

Vind ik een beetje onzin. Twente is niet diep gegaan voor Pröpper want hij was transfervrij. Daarnaast.. Van Enschede naar Zwolle is ongeveer net zo ver als van Amsterdam naar Rotterdam. Dus regio? Hooguit dezelfde provincie. En wat trekt Twente dan allemaal bij GAE weg?

Taha moet gewoon lekker bij PEC blijven, net als Beelen. Laat het maar eerst zien in de eredivisie. Dat je als een v.d. Belt Feyenoord niet voorbij kunt laten gaan snap ik, maar de rest moet het gewoon nog lekker laten zien op een hoger niveau.

Voor PEC wordt dit weer het aloude probleem: we doen het leuk, dus onze beste spelers gaan weg. Gelukkig is er nu een wat beter beleid ipv al die huurlingen en korte contracten en kan er nog wat geld gevangen worden. Maar mochten ze allemaal weg gaan, wordt het nog lastig inkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren