Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente versterkt zich tijdelijk met goede bekende van PEC Zwolle

Laatste update:

FC Twente heeft zich verzekerd van de diensten van Thomas Lam, meldt de club via de officiële kanalen. De centrale verdediger wordt voor een jaar gehuurd van Nottingham Forest. De Tukkers hebben daarna de mogelijkheid om Lam definitief vast te leggen, aangezien de Fin tot volgend jaar zomer onder contract staat bij de Championship-club.

De club uit Enschede is al een tijdje naarstig op zoek naar versterkingen en die zoektocht is geïntensiveerd na de slechte seizoensstart. FC Twente heeft de eerste drie competitieduels verloren en naar verluidt staat de positie van trainer René Hake al ter discussie. Hake zou voorlopig echter het voordeel van de twijfel krijgen.

De oefenmeester ziet graag vers bloed in zijn selectie en heeft met Lam een welkome versterking. De 23-jarige verdediger was al eerder in de Eredivisie actief voor AZ en PEC Zwolle. Voor laatstgenoemde club speelde hij twee seizoenen, waarin hij zeventig wedstrijden speelde. Daarna vertrok hij transfervrij naar Nottingham Forest en heeft daar 21 duels gespeeld. De stopper mocht echter uitkijken naar een nieuwe club en heeft die gevonden in FC Twente.

Lam noemt zijn overstap naar Twente 'mooi'. "Een mooie nieuwe uitdaging bij een grote club en ik kijk er naar uit om weer in de Eredivisie te gaan spelen", geeft de huurling aan. "Ik ben nu 23 jaar en op die leeftijd wil je week in week uit spelen, dat perspectief was er voor mij bij Nottingham onvoldoende. Dat hoop ik bij FC Twente nu wel te realiseren. Trainer Rene Hake ken ik nog uit mijn tijd bij PEC Zwolle, ik heb fijn met hem samengewerkt en dat heeft zeker geholpen dat nu mijn keus op FC Twente is gevallen."

Een goede aanwinst voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, had hem heel erg graag terug in Zwolle gezien, hopen dat Freire goed uitpakt, anders hebben we met Sandler en Marcellis gewoon een hele matige verdediging.

30 augustus 2017 om 14:58

Ik ben blij dat hij naar Twente komt. PEC is ook een sympathieke ploeg dus ik had het hun ook gegund.

Ah... lam naar PEC Twente... leuk voor 'm, weer in Nederland .. lekker creatief ook weer van de td in Enschede

30 augustus 2017 om 14:56

Stiekem een beetje jaloers dat hij niet terug naar PEC is gegaan?

30 augustus 2017 om 15:05

hmmm, jaloers.. neuuhh dat niet.. goede speler maar mis 'm niet.. was te verwachten natuurlijk dat twente deze speler ging halen.. thomas komt niet hoor, sandler ook niet, boer ook niet en de rest... ook vast niet..hoop ik dan, maar gezien het creatieve vermogen van de td van twente weet je maar nooit !

30 augustus 2017 om 15:12

Beetje cheap om PEC Twente te noemen terwijl je halve selectie uit ex Twente spelers bestaat vind je niet?

30 augustus 2017 om 15:15

Doe mij ook zo'n paddo! 😀

30 augustus 2017 om 15:16

Halve selectie? wie dan precies?

30 augustus 2017 om 15:28

Halve selectie? Ik kom tot Koppers en Mokhtar (welke daarvoor al bij ons speelde). Wie bedoel je nog meer?

Zullen we eens een lijstje maken met welke spelers met een PEC verleden naar PEC Twente zijn gegaan? Ik weet dat Twente moet bezuinigen, maar dat gebeurt ook blijkbaar op de reiskosten van de scouts......

30 augustus 2017 om 15:29

Ik weet Koppers en Mokhtar en de laatstgenoemde hebben jullie zelf weggepest. Verder komt jullie trainer van PEC, was Van der Belt niet zo heel lang geleden jullie redder in nood en over het aantal spelers dat jullie via ons netwerk haalt moet ik jullie hele selectie opnoemen. Dus ja, jullie zijn praktisch PEC Twente en lijken niet echt een uitgebreid netwerk te hebben.

30 augustus 2017 om 15:30

Wellicht een beetje cheap Nolimit. Maar noem er eens een paar dan?
Zet dit eens tegenover wat Twente voor een ex spelers Twente van PEC heeft gehad de laatste jaren. (zelfs de coach).

30 augustus 2017 om 16:10

Wat is er erg aan dat Twente deze spelers koopt dan? Leg me dat eens uit..

30 augustus 2017 om 16:34

broersebroeder

Fijn dat je ook een trainer en bestuurslid erbij gaat pakken.
Leuk bedacht ook; PEC Twente, de arrogantie, alsof wij tegen jullie op moeten kijken, hou op zeg. Zelfs nu we aan de rand van de afgrond staan niet.

Verder bijzonder armoedig om spelers erbij te halen die al weg zijn bij jullie en die dan pas opgepikt worden door Fct, zoals in dit geval Lam. Mokotjo en Mokhtar toendertijd kan ik begrijpen dat je daar zuur over bent, maar Lam die al een tijd weg is? Mijn god. En onze hele selectie is afkomstig uit 'jullie netwerk'? Hoe dan?
En even terzijde, alleen Mokotjo was ok, de rest brandhout. Maar dat is ons probleem geweest.

Hoe dan ook succes dit seizoen met je bijzondere 'netwerk' en vooral blijven huilen.

30 augustus 2017 om 18:11

@fc_twente_65

Helemaal niks. Het is prima dat Twente dit doet/wil. Het is alleen opvallend, toch?.
Buiten dat had ik Lam liever bij PEC gezien

30 augustus 2017 om 18:18

@twenteov

Brandhout of niet Lam, Mokotjo en Lam speelden bij Zwolle prima. Maar uiteraard is Twente nog steeds een grotere club en is het niet raar dat zij werden weggekocht.

PEC twente heeft niet te maken met arrogantie. Meer met het feit dat Twente makkelijk shopt bij PEC sinds hun financiele problemen kun je niet ontkennen.

30 augustus 2017 om 18:53

Is ook niet erg.. zegt alleen wat over de incompetentie van de td.. waarover de Twente supporters zich dus zorgen moeten maken.. tenminste als de td van pec dit soort fratsen zou uithalen zou ik het wel zien als een brevet van onvermogen en zou ik mij wel zorgen maken...

30 augustus 2017 om 15:19

Snap er ook helemaal niets van, hebben toch aardig wat spelers van PEC gehad en alleen Mokotjo die wat toevoegde, dan zou je als TD toch beter moeten gaan nadenken

30 augustus 2017 om 15:21

Och och, Fc Utrecht heeft ook zat spelers met een Twente verleden in het team. Feyenoord had er vorig jaar ook een aantal in het kampioensteam met een verleden bij Twente en Twente eerder andersom ook met een Feyenoord verleden. Zo gaat dat. Ga niet goedkoop lopen scoren hier.

Trouwens: jullie staan boven Twente, dus waar maak je je druk om zeg.

30 augustus 2017 om 15:26

Het heeft door de jaren heen gewoon wat irritatie opgewekt dat al onze topspelers werden opgepikt voor een schijntje (muntjesman is een boef maar wel een slimme boef) door Twente met geld wat er eigenlijk helemaal niet was.
Bij mij leeft die irritatie niet zo maar kan het me wel voorstellen.

30 augustus 2017 om 16:43

consy

En de irritatie snap ik ergens ook wel, maar alleen Mokthar, Mokotjo en Holla zijn rechtstreeks van Zwolle naar Twente gegaan toch? En in verschillende jaren, is dat zo schokkend?
Een Klich en Lam waren bijv. al weg bij Pec. Ik houd m'n hart vast als Twente de volgende 'aanwinst' presenteert, als die maar niet een seizoentje bij PEC heeft gebald.
Overigens vind ik Munsterman ook een idioot hoor.

30 augustus 2017 om 18:45

Consy,

Maar dat geld heeft Pec toch gewoon gekregen? Of het nu 'oneerlijk' geld was of niet, het is toch mooi in de Pec-portemonnee gegaan?

En als dat voor een schijntje was hoe kunnen jullie dan (in godsnaam) geïrriteerd zijn richting Twente en/of Munsterman? Dan zouden jullie dat toch echt op jullie eigen bestuur moeten zijn.

30 augustus 2017 om 22:17

Je kunt ook stellen dat Twente PEC de laatste jaren in leven heeft gehouden met het transfergeld dat er zogenaamd niet was. Geen problemen mee gehad om dat " illegale" geld aan te pakken. Alle clubs klagen maar hebben ondertussen kapitalen opgestreken die Twente de Eredivisie inpompte.

30 augustus 2017 om 23:38

De meeste schijntje waren op te halen doordat ze veel te lage gelimiteerde transfersommen in hun contract hadden staan. Moet je dan boos zijn op Twente, of op de bestuurders van Zwolle die zulke contracten hadden opgesteld?

30 augustus 2017 om 16:04

Geloof me dat de meeste Twente supporters ook niet blij zijn met het vermogen van de td. Op Mokotjo en Klich na zijn al die ex PEC spelers hopeloos gefaald in Enschede. Dit is overigens geen sneer, maar gewoon kritiek op het scoutingsvermogen van de club.

Verder is het toch helemaal niet relevant waar spelers vandaan komen?! FC Utrecht heeft nu ook veel spelers in de selectie met een FC Twente verleden. Ik kan me er eerlijk gezegd niet aan storen.

Prima aanwinst! Hoop dat hij in plaats van Thesker gaat spelen maar ik vrees dat dit gewoon de concurrent voor Bijen wordt. Snap echt niet waarom Thesker zoveel vertrouwen krijgt van Hake, wordt aan alle kanten voorbijlopen.
Lam heeft een goede indruk gemaakt bij PEC toentertijd dus ik denk dat hij het hier zeker goed kan doen!

30 augustus 2017 om 14:57

Ik ben ook benieuwd hoe het centrale duo eruit gaat zien. Thesker heeft ook een aantal sterke potten gespeeld en de concurrentie is niet denderend. Op papier is Thesker gewoon de beste optie dus door die combinatie van factoren zal hij wel blijven spelen denk ik. Hoop ook dat hij snel weer beter gaat spelen.

30 augustus 2017 om 15:03

Ik zou best Hooiveld op de plek van Thesker willen zien, heeft vorig seizoen in de minuten die hij maakte prima gespeeld naar mijn mening. Zie het echter niet gebeuren, ook omdat hij de aanvoerder is, zal hij wel veel extra krediet hebben.

30 augustus 2017 om 15:25

Precies. En ook met het oog op de toekomst want Hooiveld zijn carriere is in een ander stadium dan dat van bijvoorbeeld Bijen.

Lijkt me een prima versterking: jong, ervaring in het buitenland en gratis. Goed gehandeld! Hoop dat hij zich goed ontwikkelt. Met Van der Lely, Ter Avest, Beijen en nu Lam heb je veel jonge verdedigers met potentie. Hoop dat Twente ze nu een tijdje bij elkaar kan houden.

Ik word hier toch wel een beetje verdrietig van. Ik snap dat als je geen geld hebt dat het moeilijk winkelen is, maar dit seizoen geen enkele speler met een beetje niveau. Het gaat een lang en zwaar jaar worden voor ons. Het niveau is nu nog minder als onder Groener en zie werkelijk niet hoe Twente degradatie kan ontlopen. Hopen dat Hake de spelers (veel) beter kan maken zodat Twente net als vorig seizoen mij kan verbazen. COTE

30 augustus 2017 om 15:21

Deze posts van jou heb ik eerder gezien onder het trainerschap van Schreuder, dat was toch ook slechter dan onder Groener? Is dit dan nog slechter dan de Schreuder periode? Geef de selectie wat tijd, dan komt het wel goed.
En mocht het niet op elkaar ingespeeld raken heb je altijd nog de transferperiode in januari om het een en ander op te knappen, en aangezien Twente meer opties heeft dan een VVV of een Sparta zullen ze over het gehele seizoen gewoon meer punten pakken.

30 augustus 2017 om 15:42

Schreuder had juist een goede selectie, maar was een slechte trainer, ik denk ook slechter dan Groener, Hake is een redelijke trainer met een slechte selectie. En Twente meer opties, Twente heeft dan wel een hogere begroting, maar het besteedbare geld is 0 dus helemaal niet meer opties.

30 augustus 2017 om 15:50

Daar heb je het dus mis. Boere heeft de club 400.000,- gekost en al die nieuwe spelers hebben ook gewoon salaris. Je kunt dus niet stellen dat FC Twente met 0 euro heeft moeten winkelen. Dat beetje geld dat er beschikbaar was, is gewoon heel erg slecht besteed.

30 augustus 2017 om 16:04

Ik reageer op het feit dat consy aangeeft dat er nog een transfer periode aankomt waar eventueel dan nieuwe spelers kan worden gehaald. En aangezie er vanuit Twente is aangegeven dat er geen geld beschikbaar is voor Transfers ga ik er vanuit dat dit waar is en Twente dus niet meer opties heeft dan een willekeurig andere club in de onderste regionen van de eredivisie.

30 augustus 2017 om 15:27

Op papier heeft Twente echt niet één van de slechtste selecties van de eredivisie. Ze zullen inderdaad hard moeten vechten tegen degradatie maar één versterking nu of in de winterstop voor de voorhoede kan al een groot verschil maken! Hoop dat Boere of Oosterwijk er dit jaar veel inschieten.

30 augustus 2017 om 15:58

Jammer genoeg wordt op papier niet bepalend, voor degradatievoetbal heb je jongens nodig die de beuk erin kunnen gooien en helaas zie ik die niet bij Twente, ja Holla maar die is weer niet goed genoeg, misschien dat Liendl het zou kunnen, ik hoop het echt, gelukkig is mijn cluppie in Spanje wel behoorlijk begonnen zodat ik niet het hele weekend in mineur hoef te zitten 😉😄

30 augustus 2017 om 16:32

Dat klopt. En het zal ook aankomen op of bepaalde ballen net goed vallen of niet.

30 augustus 2017 om 15:32

Ik ben er dit jaar ook bijzonder bang voor en dat terwijl ik vaak wel vertrouwen heb in een goede afloop. In dit team zie ik bijzonder weinig wat me hoop biedt.

Echter: het kan binnenkort in een klap weer anders zijn als Tighadouini aansluit (waarvan ik verwacht dat dat een directe aanwinst is) en Vuckic volledig fit wordt. Vuckic vond ik in de voorbereiding veelbelovend. Grote creatieve middenvelder die samen met Holla als breker en Jensen als loper denk ik een goed middenveld kan gaan vormen. Vuckic is ook bijna fit als ik de berichten moet geloven. Daarnaast vind ik Liendl tot nu toe op het middenveld ook geen slechte indruk maken. Die zal vast wel starten de volgende wedstrijd ipv Vd Heijden.

Achterin vind ik het op Trajkovski zo slecht nog niet. Trajkovski mag eruit en wat mij betreft 'gewoon' met Ter Avest en Vd Lely op de backs. Verder Bijen en Thesker. Kan beter, ook slechter. Lam ken ik niet erg goed, maar ik verwacht er niet veel van.

Voorin moet je hopen op Assaidi, Boere en Tighadouini, en dan vooral op het heel blijven van Assaidi. Als dat gebeurt dan is die voorhoede niet zo slecht vind ik. George vond ik tot dusver in de basis behoorlijk tegenvallen, maar vond ik als invaller afgelopen jaar wel aardig. Kvasina daarentegen vind ik brandhout.

Veel 'als' en de spoeling is nog nooit zo dun geweest als nu, maar desondanks dat denk ik wel dat we erin blijven dit jaar, ijdele hoop misschien. Maar eerlijk: ik houd ook mijn hart vast.

30 augustus 2017 om 15:43

Het gaat vrees ik inderdaad lastig zijn. Echter zijn er ook zaken die mij vrolijk stellen: vorig jaar toonde Twente ook aan dat het met een matige selectie wel lijfsbehoud kan behalen, zolang het maar blijft scoren. Daarnaast krijgen ook steeds meer nieuwe spelers contracten voor de lange termijn in plaats van voor 1 jaar. Met Assaidi en Tighadouini heeft Twente in principe veel creativiteit (hoewel ik me afvraag hoe die jongens mentaal omgaan met degradatie voetbal) en met Boere iemand die in elk geval weet hoe hij een doelpunt moet maken.

Het middenveld lijkt me inderdaad solide staan, tenminste op papier. Ook jonge spelers met potentie voor de toekomst.

De verdediging heeft met Ter Avest, Van der Lely, Bijen en Lam in elk geval potentie. Hopen dat Thesker als leider de boel kan aansturen.

Ben verder blij dat het keepersgilde eens is opgeschoond, hoewel we er niet enorm op vooruit zijn gegaan denk ik.

Ik vind dat Twente het knap doet met de middelen die ze hebben. Snap niet waar ze de spelers altijd vandaan halen en hoe andere clubs dat nog niet gedaan hebben. Hoop dat Twente de kern nu voor 2 of 3 jaar bij elkaar kan houden.

Al met al heeft Twente denk ik een selectie die op papier in elk geval beter is dan minstens 3 anderen, hopelijk is dat genoeg. Je hebt gelijk dat het vooral heel erg veel 'als' is en dat je met veel spelers totaal niet weet wat je krijgt (best case scenario eindigt Twente zomaar onderaan het linker rijtje. Het niveau in de Eredivisie is namelijk echt niet zo hoog naar mijn gevoel). Het zal ook afhangen van een stukje geluk: valt een bal net goed of net fout. En daarnaast zullen vooral de 6 punten wedstrijden echt gewonnen moeten worden.

Redelijke meevoetballer, maar ook niet de speler die FC Twente een niveau omhoog brengt. Juist dat hebben ze nu nodig, een extra kwaliteitsimpuls. Lam vind ik gelijkwaardig aan wat er nu al rondloopt.

30 augustus 2017 om 15:32

Klopt, maar kwaliteitsspelers (bijna)gratis binnenhalen is niet eenvoudig. Twente moet roeien met de riemen die het heeft en ik vind dat ze dat lang niet slecht doen. Dit seizoen al wat meer aankopen/mensen die langere contracten krijgen zodat de club echt kan beginnen met bouwen. Oog weer op de lange termijn. Weet niet of Hake de beste coach is, maar ik denk wel de juiste voor de club: jongen van de regio en ik zou ook niet weten wie het anders zou willen doen.

Prima aanwinst wel hoor, ben er tevreden mee.
Overigens heeft Slagveer momenteel een medische keuring bij Twente, hij zal ook worden gehuurd.

30 augustus 2017 om 15:29

Dat zou ook een welkome aanwinst zijn. Hopelijk met optie tot koop omdat hij nog zo jong is. Twente heeft aanvallende impulsen nodig. Vorig seizoen hebben we gezien dat als je maar kan scoren, je in de Eredivisie kan blijven als Twente zijnde dus ik hoop dat er dit seizoen genoeg gecreëerd kan worden voorin.

30 augustus 2017 om 15:33

Met de (aankopen) van Slagveer en Tighadouini heb je in principe wel kwaliteit gehaald, altijd ff kijken hoe het draait natuurlijk. Hopen dat Assaidi snel fitter word en 90 minuten kan spelen, dat scheelt ook veel. Zelfde geld voor Liendl, een creatieve middenvelder, spelverdeler.

30 augustus 2017 om 15:44

Precies. Scoren is het aller belangrijkst. Zolang Twente genoeg blijft scoren (en daarvoor zal het dus veel moeten creëren, met name via Assaidi, Tighadouini en Jensen) heb ik hoop.

30 augustus 2017 om 18:01

Slagveer zou volgens Belgische media enkel verhuurd worden, zonder aankoopoptie. Opmerkelijk, nog maar pas bij Lokeren maar nu al weer doorgestuurd.

30 augustus 2017 om 18:11

Klopt inderdaad. Eerste 3 wedstrijd verloren ze, daarin was hij invaller. Daarna 2x op de tribune gezeten en nu dus verhuurd aan Twente.

30 augustus 2017 om 18:21

Ze hebben bij Lokeren na twee wedstrijden de trainer ontslagen en Maes teruggehaald. Die haalt nu heel de selectie ondersteboven. Raar dat hij na een handvol wedstrijden alweer mag vertrekken maar is eigen aan de iet wat eigenzinnige Maes om zulke drastische maatregelen te nemen.

Weer een ex speler van PEC die naar Twente gaat.... Ik had Lahm graag terug gezien in Zwolle. Heeft het bij ons goed gedaan en weet zeker dat Twente ook plezier van deze jongen gaat beleven.

30 augustus 2017 om 15:41

@peperbus
Nu lees ik dit voor de zoveelste keer!
Wat maakt dat uit waar hij vandaan komt?
Komt hij ook echt uit de jeugd van Pec?
Of heeft hij daar gewoon gevoetbald.

Mokotjo heeft bij PEC gevoetbald maar kwam van de jeugd van Feyenoord.
Ook Moktahr komt niet uit de jeugd van PEC maar van Psv.
Zo kunnen alle clubs, en dan vooral Ajax, wel zeggen van de zoveelste speler die daar gaat voetballen.
Ja ook Twente kon dat zeggen (El Ahmadi, Berghuis, Elia, Tapia) vorig seizoen van de landskampioen.
Alhoewel het vaker andersom is geweest.
Maar wat boeit dat?
Zo gaat dat eenmaal!

30 augustus 2017 om 15:50

Ik vind het ook niet helemaal relevant. Enige dat fijn kan zijn is dat spelers dan al langer met elkaar spelen en elkaar persoonlijk al beter kennen (dat zie je misschien een beetje bij Liverpool, waar veel spelers al samenspeelden bij Southampton (lallana, Clyne, Lovren, Mane en het waren er eerst meer) maar het blijft twijfelachtig).

30 augustus 2017 om 16:13

Maakt het uit of een speler uit de jeugd komt of er 'gewoon' gevoetbald heeft?

Verder snap ik niet wat het uitmaakt dat spelers naar andere clubs gaan. Dit topic gaat over de zoveelste speler die van PEC naar Twente gaat.

Daarbuiten geef ik aan dat ik Lahm graag had teruggezien in Zwolle.

@ Paaschkaal, prima dat je het niet relevant vind.

30 augustus 2017 om 17:46

Denk dat iedere club in de Eredivisie Lahm graag welkom had geheten...

VZ citeerd:
De club uit Enschede is al een tijdje naarstig op zoek naar versterkingen en die zoektocht is geïntensiveerd na de slechte seizoensstart.
Lees meer op www.voetbalzone.nl

Maar hij komt juist omdat Andersen verkocht is!

Wel een welkome versterking hoor!

Als er nog een goede linksback bijkomt ziet het er wel goed uit voor Twente. Voorin hebben ze genoeg variatie nu met Slagveer er ook nog bij. Tighadouini en Assaidi zullen in de komende maanden hopelijk fitter worden. Op het middenveld ben ik overtuigd dat Liendl een echte aanwinst is. En als Vuckic ook blessurevrij kan blijven heb je daaar ook wat te kiezen: Liendl, Vuckic, Holla en Jensen.
Achterin Lam, Bijen en Ter Avest + eventueel een nieuwe linksback. En anders mogen van der Lely en Thesker het daar uitvechten. Als er dan wat meer rust en voetbal in komt en dat kan nu, dan gaat Boere en ook wel 15 maken dit seizoen.
Doelstelling is veilig spelen en dit seizoen de laatste financiële hobbels (o.a. claim fiscus) oplossen. Dat moet kunnen. Blijft echter de vraag of de nuchtere, passieve stijl van Hake nog een seizoen houdbaar is.

30 augustus 2017 om 15:46

Ik denk dat de selectie van Twente op papier inderdaad zeker niet bij de slechtste 3 hoort. Nu hopen dat dat op het veld ook duidelijk wordt. Veel jonge spelers met potentie die zich samen moeten ontwikkelen. Hoop dat dat ze lukt en dat de kern de komende 2/3 jaar bij elkaar blijft zodat Twente ook als club weer kan groeien.

Ik dacht dat ze behoefte aan creativiteit hadden ? Verdedigend staat het aardig.

30 augustus 2017 om 15:46

Creativiteit is zeker nodig maar de achterhoede was ook niet breed bezet. Helemaal nu Anderson is vertrokken.

30 augustus 2017 om 16:38

Creativiteit komt pas aan de orde als er stabiliteit is. Zolang er in de achterhoede veel onrust is en paniekvoetbal, kom je aan creativiteit niet toe. Hopelijk kunnen ze nu de verdediging, met eventueel een linksback er nog bij, wat steviger neerzetten, zodat er rust in de ploeg komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren