Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente strikt oude bekende: 'Hij staat symbool voor Twente van nu'

Laatste update:

Stefan Thesker speelt ook komend seizoen voor FC Twente. De 25-jarige verdediger, die het afgelopen half jaar op huurbasis overkwam van SpVgg Greuther Fürth, maakt nu definitief de overstap naar de Enschedeërs. Thesker tekent een driejarig contract, zo meldt Twente donderdag.

/

“Ik ben heel blij dat ik kan blijven bij FC Twente", zo benadrukt Thesker. "Dat is altijd mijn intentie geweest. In het half jaar dat ik hier heb gespeeld heb ik ontzettend veel meegemaakt, ook op persoonlijk vlak. Het was fijn om maandag weer bij de selectie aan te sluiten. Met mijn ervaring wil ik bij FC Twente een leidersrol op me nemen.”

Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met de continuïteit van Thesker. "Hij heeft vorig seizoen laten zien centraal achterin en op de backpositie een aanwinst voor onze defensie te zijn. Stefan is wat mij betreft de verbeelding van FC Twente. Wat hem is overkomen, hoe hij daarmee is omgegaan en zich heeft teruggeknokt, staat symbool voor het FC Twente van nu.”

Bij Thesker werd in februari een tumor verwijderd. Een maand later luisterde hij zijn rentree met twee doelpunten in de thuiswedstrijd tegen AZ op. Thesker doorliep de jeugdopleiding tot aan Jong FC Twente. In 2010 vervolgde Thesker zijn carrière bij Fortuna Sittard om vervolgens de overstap te maken naar de Duitse competitie. Van 2011 tot 2014 speelde hij voor 1899 Hoffenheim, Hannover 96 en Greuther Fürth.

Een goede aanwinst voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan dit seizoen zeker een meerwaarde zijn, blij dat ie blijft!

Blij mee!
In de speeltijd die hij vorig jaar als back kreeg heeft hij het heel degelijk gedaan en is daarbij in aanvallend opzicht ook gevaarlijk bij corners. Ik denk dat we met Thesker en Anderssen nu toch 2 echte kerels centraal hebben.
Ben benieuwd of dit nieuws automatisch zal betekenen dat Katsikas volgend jaar niet meer bij Twente speelt (de hoop op Uvini heb ik helaas al opgegeven), of dat Katsikas mogelijk aanblijft en Thesker toch als back ingezet zal worden.

14 juli 2016 om 16:16

Ik denk toch dat ze hem als back hebben gehaald. Wie moet er anders op de back komen te staan? Centraal gaan Katsikas en Uvini dan waarschijnlijk weg, maar daar heb je toch nog Andersen, ter Avest en van der Lely? Het probleem lag altijd al bij de backs vond ik.

14 juli 2016 om 20:22

Vorig jaar stonden Van der Lely en Ter Avest juist vaak als back. Ik zie daarin vooral het probleem bij Van der Lely, dus wat dat betreft zou Katsikas (indien mogelijk) aangehouden moeten blijven centraal, zodat Thesker weer als back kan fungeren.

14 juli 2016 om 17:13

Andersen is nog even afwachten. Deed het aardig in de tweede seizoenshelft, maar maakt nog steeds veel domme fouten en dat zal er wel uit moeten dit seizoen wil hij een basisplaats behouden. Uvini is alleen mogelijk als Ziyech naar Napoli zou gaan. Anders is Uvini voor FC Twente helaas niet haalbaar. Dan zou je nl. eventueel een soort ruildeal kunnen voorstellen.

14 juli 2016 om 20:25

Het blijven natuurlijk nog jonge jongens. Andersen had wel een goede klik samen met Uvini vond ik. Ik zie Ziyech niet naar Napoli gaan, dus ben bang dat we afscheid moeten nemen.

15 juli 2016 om 00:53

Ben er ook bang voor inderdaad. Toch zou Napoli voor FC Twente ideaal zijn.

Andersen heeft zeker talent, maar ik zie veel overeenkomsten tussen hem en alle andere centrale verdedigers in de Eredivisie. Voetballend en verdedigend best prima, maar mentaal zwak. Ik hoop dat hij mijn mening niet waarmaakt natuurlijk.

Duitse verdedigers zijn helemaal in tegenwoordig!

14 juli 2016 om 14:49

Het is toch een Nederlander?

Denk een goede speler voor FCT

14 juli 2016 om 14:53

Nee een duitser, hij komt van net over de grens.

14 juli 2016 om 15:04

Is toch echt een Duitser, van vlak over de grens bij Ahaus.

14 juli 2016 om 15:05

ahh ok dan. er staat een Nederlands vlaggetje bij zijn portret.

Iedere aanwinst is er een, vooral voor Fc Twente!
Hun kunnen iedereen gebruiken volgend seizoen!

goed voor twente dat ie blijft! en ook voor hemzelf natuurlijk.

Oude bekende?? Is net een maand weg, lijkt me toch niet zo lang geleden.
On: prima speler die Twente zeker goed kan gebruiken

14 juli 2016 om 15:03

Je weet dat die jaaaaren in de jeugd heeft gespeeld?

14 juli 2016 om 15:54

Tuurlijk, van zijn 14e tot 20e als ik het goed heb, maar als je tot een maand geleden iedere dag n Enschede te vinden bent, dan ben je geen oude bekende maar een gecontracteerde huurling én ex-jeugdspeler want in die eerste periode heeft hij geen minuut gespeeld voor Twente

Zat er aan te komen. Fijn dat het nu officieel is! Goede aankoop. Nu nog een linksback en dan staat het achterin goed.

14 juli 2016 om 17:00

katsikas mag er wat mij betreft ook nog wel bij

14 juli 2016 om 17:15

Katsikas is afwachten. Deed het wel goed bij de seizoensstart vorig jaar, maar raakte helaas geblesseerd. Ik heb er nog niet genoeg van gezien om een oordeel te kunnen vellen.

Goed voor Twente, ik hoop ook echt persoonlijk dat ze volgende jaren gewoon weer subtop worden in Nederland, dat prachtige stadion en de club hoort gewoon in de Eredivisie.

14 juli 2016 om 15:41

Mooie reactie, zo kan het ook!

14 juli 2016 om 16:17

Werd wel een beetje moe van al die copy-paste haat reacties op FC Twente. Zo kan het ook!

Vindt deze vergelijking toch wel erg krom, twente leeft nog door angst in zeist. Deze man heeft zich sterk getoond en zelf zijn ziekte overwonnen.

14 juli 2016 om 16:43

Wat is dit nu weer voor rare reactie dan? Altijd die sneer weer, stakker.

14 juli 2016 om 16:55

mattijs
Met je eens, hele rare vergelijking van van Leeuwen..

14 juli 2016 om 17:18

Denk niet echt dat het relevant is toch? Dan zou je ook kunnen zeggen dat dokters die ziekte overwonnen hebben in plaats van de patient.

Gewoon een goede aankoop voor FC Twente. Stabiele verdediger met een hart voor de club. Altijd welkom dat soort jongens.

Hopelijk gaat deze club bij het volgende meetmoment ten onder.

14 juli 2016 om 18:19

Dat mag jij hopen. Ik geef je weinig kans.

Wauw de eerste topper binnen....zal zeker zijn steentje bijdragen in het degradatievoetbal.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren