Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente start met fitte Youri Regeer; Ünüvar opnieuw bankzitter

Laatste update:

Joseph Oosting heeft de opstelling van FC Twente voor het Conference League-duel met Fenerbahçe bekendgemaakt. De oefenmeester kan niet beschikken over Joshua Brenet, wiens plek rechts achterin wordt ingenomen door Alfons Sampsted. Youri Regeer was een twijfelgeval, maar is fit genoeg bevonden om te starten. Aan de kant van Fenerbahçe starten onder meer Ferdi Kadioglu, Jayden Oosterwolde, Sebastian Szymanski en Dusan Tadic. De wedstrijd begint om 19.00 uur Nederlandse tijd en is te zien op Veronica.

Lars Unnerstall is de doelman van de Tukkers. Hij ziet Sampsted, Robin Pröpper, Mees Hilgers en Michal Sadílek voor zich staan. Regeer vormt het blok op het middenveld met Mathias Kjølø, terwijl Sem Steijn de 10-positie bekleed. Hij moet spits Manfred Ugalde van bruikbare ballen voorzien. De flanken worden bezet door Daan Rots (rechts) en Michel Vlap (links). Onder meer Naci Ünüvar en Alec Van Hoorenbeeck nemen plaats op de bank.

Fenerbahçe is uitstekend aan het seizoen begonnen. De Turkse grootmacht speelde tot op heden zes officiële duels, vier in de Conference League-voorrondes en twee in de Süper Lig, en won die allemaal. Tijdens het duel met Samsunspor (0-2) afgelopen weekend kreeg trainer Ismail Kartal echter tegenvallers te verwerken, daar zowel Fred als Cengiz Ünder niet ongeschonden uit de wedstrijd kwam. Tadic en Szymanski hebben hun plek snel gevonden in Istanbul. Laatstgenoemde was in zes wedstrijden al goed voor drie treffers en drie assists, terwijl Tadic in hetzelfde aantal wedstrijden goed was voor drie goals en twee assists. Laatstgenoemde speelde bovendien twee jaar voor de Tukkers.

Net als Fenerbahçe is ook Twente het seizoen uitstekend begonnen. De ploeg van Oosting heeft zes punten uit twee Eredivisie-duels gehaald, terwijl er daarvoor ook werd afgerekend met Hammarby IF en Riga FC in de Conference League. Oosting kreeg in het duel met PEC Zwolle (3-1) echter ook te maken met tegenvallers met het uitvallen van Brenet en Regeer. De inzetbaarheid van laatstgenoemde was tot het laatste moment onzeker. De Tukkers reikten vorig seizoen ook tot de play-offs, waarin de latere verliezend finalist Fiorentina nipt te sterk bleek. Veertien jaar geleden speelde Twente al eens in de Europa League bij Fenerbahçe. Clublegende Blaise N'Kufo zorgde toen met een dubbelslag voor een sensatie: 1-2.

Opstelling Fenerbahçe: Irfan Can; Müldür, Djiku, Oosterwolde, Kadioglu; Fred, Yüksek, Szymanski; Kent, Batshuayi, Tadic.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Pröpper, Hilgers, Sadílek; Regeer, Steijn, Kjølø; Daan Rots, Ugalde, Vlap.

Fenerbahçe - FC Twente:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik geef twente echt nul kans. Niet alleen heeft fener een sterkere en volwassenere selectie met meer ervaring en kwaliteit, ook nog in het hol van de leeuw spelen. Turkse stadions kolken altijd, je loopt al 1-0 achter de tunnel uit.

24 augustus 2023 om 18:00

Wordt hopelijk een mooi wedstrijd. De jongens van Twente hebben dit nodig om verder te ontwikkelen, ze moeten tegen de druk kunnen. En de bal is rond dus je weet maar nooit.

Fener is topfavoriet, kijken of we het waarmaken

24 augustus 2023 om 18:05

Dat van het stadion kolken was 10 jaar geleden. Tegenwoordig is dat veel minder.

24 augustus 2023 om 18:21

Klopt. Helaas.

24 augustus 2023 om 18:29

Pohhh die turkse potjes rond de eeuwwisseling, wat was dat sltijd kicke zeg in europees verband. Wat een sfeer!

24 augustus 2023 om 18:44

100% waar.

Het is echt geen schim van wat het is geweest helaas.

24 augustus 2023 om 18:59

Nou als ik de opstelling van Fener zo zie dan wordt het nog spannend met een jonge Oosterwolde als linksback op cv. Dzeko ook op de bank. Zal niet makkelijk worden denk ik.

24 augustus 2023 om 20:34

Erg spannend

24 augustus 2023 om 21:15

Wat iedereen toch denkt te hebben met het stadion van z’n favoriete Turkse club weet ik niet, maar er zijn weinig stadions zo saai als de Turkse.. liedjes, fluiten, that’s it…

Kijk ik hoop enorm, helaas kan ik vanavond niet kijken. Maar realistisch gezien worden we hier vanavond met 0-4 ofzo weggespeeld. Fener heeft een zoveel betere selectie dan ons, maar een wondertje kan altijd. Zoals ze dan zeggen, de bal is rond

24 augustus 2023 om 18:06

Hoezo 0-4 weggespeeld? Begrijp dit soort reacties echt niet. Tegen Ajax/PSV/Feyenoord worden dit soort uitspraken zelden gedaan en die zijn echt niet minder dan Fenerbahçe. Verre van.

24 augustus 2023 om 18:08

Negatieve gedachtegang om een eventuele verliespartij beter te kunnen verwerken misschien. Snap er ook niks van, gewoon hopen op het beste!

24 augustus 2023 om 18:10

Wanneer heeft twente als laatst met grote cijfers verloren? We missen wat aanvallende spelers. Maar onze centraal duo en keeper is nog steeds hetzelfde.

24 augustus 2023 om 18:16

0-4 teken ik voor. Aangezien Twente uit speelt zou dat goed zijn voor het NL voetbal

24 augustus 2023 om 18:27

Mwah, Tadic was vorig jaar niet meer goed genoeg voor Ajax dus niveau Twente. Verder is Fener echt niet sterker dan onze top 3 en die hebben het ook moeilijk tegen Twente. Belangrijk is om te scoren uit die paar kansen die je altijd krijgt.

24 augustus 2023 om 18:51

Fener is momenteel wel sterker dan de top 3😉

24 augustus 2023 om 18:53

Dat betwijfel ik oprecht, vaak lijkt zo een turkse club goed alleen vallen ze dan vies tegen. Ik heb goede hoop op een 0-1

24 augustus 2023 om 18:57

@dreamteam001
Fenerbahce is absoluut niet beter dan de topclubs in NL. Feyenoord en PSV hebben een veel betere selectie, Ajax is ook weer bouwende.

24 augustus 2023 om 18:58

Op papier lijkt mij dit geen team om bang van te worden. Maar dat is papier. Heb ze verder de laatste tijd niet gezien.

24 augustus 2023 om 19:21

0-4 kan niet meer 😀

Succes FC Twente. Hopen op een mooie Europese avond voor alle Nederlandse teams.

Pfoe spanning begint wel te stijgen. Denk dat dit de best mogelijke opstelling is. Vlap kan goed de bal in bezit houden en heeft het overzicht en de rust. Had misschien alleen voor deze wedstrijd van Wolfswinkel laten beginnen, ervaring kan veel doen in zo'n pot en is beter in vorm als ugalde. Iedereen fijne wedstrijd!

Ik zie dat veel mensen Fener ophemelen. Fener heeft een heel nieuw team en er moet nog veel werk verricht worden om het allemaal te laten werken. Ja, ze zijn sterk begonnen, maar ze zijn nog bij lange niet waar ze willen zijn. Dat Twente kansloos is, is bullshit. Het wordt in ieder geval een leuke wedstrijd!

Lol ik zie nu pas dat Oosterwolde in de verdediging staat ? Waarom ?

24 augustus 2023 om 18:29

Wel vreemd om hem daar weg te zetten. Verdedigen was altijd 1 van zijn slechtste punten een twente shirt.

24 augustus 2023 om 18:43

Nou moet ik eerlijk zijn dat ik hem als linksback ook niet echt hoog heb zitten. Hij heeft voor mijn gevoel nog niet rechtvaardigt waarom er 6/7 miljoen euro voor hem is neergelegd.

Hij is sterk en kan goed rennen, de rest valt echt reuze mee

Fenerbache speelt zoals verwacht met enkele wisselspelers. Durf het bijna niet te zeggen, maar succes en zorg voor wat Nederlandse punten...

24 augustus 2023 om 18:40

Jij mag dat juist zeggen! Twente watcher pur sang, altijd goed inside info heb je

24 augustus 2023 om 18:59

@El Fenomeno
Dat is mooi, doet Twente ook. Dat geeft de jeugd de kans tegen deze tegenstander 👍

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren