Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente, PSV, AZ, Feyenoord, Vitesse en FC Utrecht jagen op keeper

Laatste update:

Vrijwel zonder uitzondering zitten de Nederlandse topclubs achter één en dezelfde keeper aan: Joël Drommel. Dat meldt De Telegraaf woensdagmorgen. De pas zeventienjarige doelman staat onder contract bij Topklasser IJsselmeervogels en was tot drie jaar geleden nog ‘gewoon’ veldspeler. Hij besloot toen Almere City FC te verlaten voor de club uit Bunschoten-Spakenburg.

Drommel debuteerde afgelopen winter in het eerste van de amateurvereniging en heeft nu al de aandacht getrokken van menig topclub: FC Twente, PSV, AZ, Feyenoord, Vitesse en ook FC Utrecht zitten achter hem aan, stelt de ochtendkrant. De Enschedeërs werden tot nu toe al het concreetst.

Via The Chance van Nike kwam Drommel flink onder de aandacht bij de topclubs. Hij heeft reeds stagelopen bij FC Twente en heeft een aanbieding van die club gekregen voor drie seizoenen. Zijn vader Piet-Jan heeft ook een verleden op de profvelden; hij was doelman bij Haarlem, AZ en SC Telstar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 maart 2014 om 07:58

Hij was 3 jaar geleden nog veldspeler, wtf??

12 maart 2014 om 09:10

Van de Sar was dat ook toen hij bij ajax kwam dus... Zo herken je de grote!

12 maart 2014 om 11:03

Van der Sar was precies zoals hem net een paar jaar keeper toen hij na Ajax ging. Keepte eerst bij Noordwijk.

12 maart 2014 om 08:18

twente heeft genoeg jonge keepers dus zou best dom zijn

12 maart 2014 om 08:21

Denk niet dat zijn voorkeur Twente is aangezien dat niet zou passen met de regio waarin hij nu woont. Ik denk eerder aan Feyenoord AZ of Utrecht.

12 maart 2014 om 11:04

Denk niet, dat het wat uitmaakt. Denk eerder, dat Twente meteen vertrouwen heeft gewekt, dat het een voordeel is voor Twente.

12 maart 2014 om 16:31

En z'n vader heeft bij AZ gekeept, dus die hebben ook voordeel...

Laten we nou wachten totdat die jongen gewoon aangeeft wat z'n voorkeur heeft.

Ik ken deze keeper niet maar als het een talent blijkt te zijn kun je het altijd proberen, zal weinig kosten dus je kan er voor kiezen om hem te kopen en hopen op succes

Hoe marsman de laatste tijd staat te keepen kan ik me voorstellen dat Twente een andere keeper zoekt

12 maart 2014 om 08:01

Twente heeft Stevens nog, die is als eerste keeper aangetrokken. Buiten Marsman lopen Bednarek en Plattel ook nog rond, allemaal getalenteerde jonge keepers.

12 maart 2014 om 08:37

Marsman heeft precies 1 fout gemaakt en je krijgt van die Derksen praters.

12 maart 2014 om 09:06

@nolimit

Normaal ben ik het altijd met je eens. Maar Marsman kan het niveau niet aan hoor! Meevoetballend heel erg zwak, als hij de centrale verdedigers niet in de problemen brengt is het Guttierez wel. Ook was die bal tegen Utrecht houdbaar. Als je het zo berekent heeft deze jongen ons de laatste 2 wedstrijden 3 punten gekost. Punten die curciaal zijn in deze periode. Derksen maakt het natuurlijk altijd erger dan dat het is die sensatiezoeker, heeft niets met journalistiek te maken.

12 maart 2014 om 10:53

Meevoetballend erg zwak?
Dat vind ik juist de kwaliteit van Marsman. De rust die hij heeft indien er meegevoetbald moet worden. Het zal vast eens misgegaan zijn, maar in de opbouw is het ook vaak belangrijk geweest.

12 maart 2014 om 15:34

Inderdaad, waar de meeste keepers hem het stadion uitschieten of er andere rare dingen meedoen blijft Marsman vrijwel altijd rustig om hem aan een medespeler kwijt te kunnen. Het ziet er misschien risicovol uit soms maar dat is juist zijn kwaliteit. Er wordt echt flink overdreven over Marsman bij onder andere VI.

Die gaat zijn vader opvolgen bij AZ

12 maart 2014 om 09:36

Laten we het hopen!

Zo zeg 3 jaar pas keeper en als 17 jarige in het eerste van een topklasser. Dan moet je er wel aardig wat van kunnen lijkt me. Ik neem aan dat de Bvo's zo geinteresseerd zijn omdat er nog heel veel groei in moet zitten (wat bijv als hij 3 jaar opgeleid wordt door prof. keeperstrainer).

Ben benieuwd waar deze jongen gaat komen. Lijkt me het slimst voor een club te kiezen waar al niet te veel jonge keepers zitten. Twente zou ik dus zelf niet kunnen begrijpen. AZ of Utrecht lijkt mij het beste. AZ staat Esteban en die moet er uit te keepen zijn, Utrecht is redelijk dichtbij Bunschoten/ Spakenburg en de verwachtign is dat Ruiter daar niet heel lang meer in de goal zal staan omdat hij niet te houden is.

12 maart 2014 om 08:24

Is in ieder geval geen eerste keeper bij de Vogels, want dat is Patrick Sonneveld. Heb geen idee in welk team hij wel speelt.

12 maart 2014 om 08:31

Haal dit van de site van Ijsselmeervogels:
Na de Noord-Europese selectie (zeist) door te zijn gekomen mocht Joel Drommel, keeper van onze A1, afgelopen zaterdag afreizen naar London om met 5 andere keepers en 38 veldspelers van over de hele wereld (33 landen) te strijden voor een Nike academie plaats.

Een wereldwijde zoektocht / talentenjacht van Nike naar unieke voetballers. Dit deed de goalie met verve want de doelman werd verkozen tot de beste waardoor Nike hem een aanbieding gaat doen om hem in de opleiding (engeland) op te nemen. Vanzelfsprekend een uitermate grootse en unieke prestatie van Joel die pas 2,5 jaar keeper is.

=====

Is dus de keeper van de A1

12 maart 2014 om 09:22

Dank je!

12 maart 2014 om 16:35

Je denkt dat een 17-jarig broekie meteen even de andere keepers de basis uitwerkt?

Tegen de tijd dat hij mag vechten voor een basis plaats zijn Esteban en Ruiter al lang en breed vertrokken natuurlijk.

Benieuwd wanneer hij een blunder maakt of hij ook roept; Drommels drommels drommels!!! (voor de jeugd onder ons; Bassie en Adriaan en dan de Baron ).

Moet wel een groot talent zijn als je binnen drie jaar van veldspeler naar keeper gaat en nu al zoveel interesse in je hebt. Benieuwd hoe het met em zalg aan. Hij heeft iig een toffe naam!

Feyenoord lijkt mij niet, hebben met Miazek een jonge, talentvolle Pool

12 maart 2014 om 08:32

Zal mij benieuwen in welk team hij dan komt bij Feyenoord. Want er lopen genoeg keeperstalenten rond.

12 maart 2014 om 08:52

Ik vind Mulder minder dat Ruiter, denk dat je bij Utrecht wel eerder 2e keeper bent met Hahn erachter bij feyenoord.

Mag van mij best naar Twente hoor. Maar krijgen we niet heel veel keepers dan?

Marsman - kan het niveau niet aan, weg doen!
Stevens - Keepte altijd goed bij Volendam en bij Jong Twente ook
Bednarek - In mijn ogen in potentie de beste keeper
Plattel - Ook een zeer goede talentvolle keeper die zijn debuut in de eredevisie al gemaakt heeft
Boscker - Stopt
???? - ook een talentvolle keeper , kan niet zo snel op zijn naam komen

12 maart 2014 om 10:44

Is nog maar 17, voor een keeper sowieso erg jong.

12 maart 2014 om 11:17

En anders gebruik je hem gewoon als veldspeler! Hij zal het na 3 jaar nog niet verleerd zijn toch?

14 maart 2014 om 00:34

Als veldspeler zal die wel niet goed genoeg zijn als die is gaan keepen.

Utrecht heeft al 2 jeugdinternationals op doel, lijkt me onzin dus.

Ik denk dat hij het pad van zijn vader kiest: AZ

Meest logische keuze zou Utrecht of Feyenoord zijn gezien de bezetting van de keepers en de zekerheid dat die keepers blijven of niet. AZ zal ook kans maken omdat het natuurlijk altijd mooi is om het pad van je vader te volgen. Ben benieuwd. Wel maf Dat Twente hem al een bod heeft gedaan. Gaan ze hem weer omtoveren naar middevelder ofzo. Twente heeft de laatste tijd zat keepers gehaald.

12 maart 2014 om 12:45

Twente heeft 1 keeper gehaald en dat is Stevens, daarbij gaat Boschker weg dus dat heft elkaar op.
Deze jongen is 17 jaar dus hij wordt niet gehaald voor de selecties van jong Twente of het eerste elftal, lijkt mij dat hij gehaald wordt voor de A1

14 maart 2014 om 07:56

Ik heb het niet over het halen van keepetrs maar hoeveel Twente er nu al heeft.
Of zijn Bednarek en Plattel al afgeschreven? Dacht dat daar ook een in potentie top keeper tussen zat. Dus zou Dommel een sterke concurrent krijgen bij Twente. Dat is wat ik bedoel waarom hij vermoedelijk nie voor Twente kiest.

Utrecht heeft Mike Havekotte al rondlopen als potentiële topkeeper, is ook jeugd international. Lijkt mij niet dat je daar gelijk mee wilt concurreren.

opvallend dat clubs als NEC Heerenveen Roda met een keepersprobleem zulke talenten blijkbaar niet zien staan. Zoals Waterreus altijd zegt in Studio Voetbal die halen liever van die grabbelaars uit het buitenland. Cambuur heeft ook een talentvolle Nederlandse keeper de kans gegeven (nienhuis) en die staat gewoon prima te keepen.

12 maart 2014 om 12:54

Weet jij hoe goed/slecht de keepers van de A1 zijn van de clubs die je opnoemt?

12 maart 2014 om 13:24

Ze hoeven niet uit de jeugd te komen je kunt ze ook transfervrij oppikken. Die clubs die ik noemde hadden ook transfervrij een Marco Bizot op kunnen pikken, of bijvoorbeeld Warner Hahn van FC Dordrecht.

In de Jupiler League zitten ook genoeg goede keepers. Stevens van Twente en Robin Ruiter komen allebei bij FC Volendam weg. En wat ik zeg Cambuur haalt een belofte van FC Groningen en dat blijkt een prima keeper te zijn.

12 maart 2014 om 13:42

Ja maar dan heb je het over de 1e selectie van nu, dit gaat over een jongen die nog maar net 17 is, dus een A1 keeper.
Dat die clubs het in het verleden misschien anders hadden moeten doen oké, maar daar staat tegenover dat Tyton en Nordtfeld prima keepers zijn en dat Cilessen na 1 seizoen al weggekocht wordt kan NEC ook niet veel aan verhelpen.
Buiten dat misschien verlangen de Nederlandse talenten verhoudingsgewijs meer salaris.
Het is makkelijker om fouten te constateren dan om het goed te doen.

De interesse van Vitesse lijkt me niet erg waarschijnlijk. Beschikken al over een goede 1e keeper en 2 aardige alternatieven. Daarnaast zit er in de jeugd een groot Grieks talent aan te komen. De enige mogelijkheid is het vertrek van Room na dit seizoen. Maar dan wil Vitesse een wat meer ervaren keeper om de concurrentie met Piet aan te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren