Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente ontvangt prijzen voor Beste Speler, Trainer en Keeper van periode

Laatste update:

FC Twente kroonde zich onlangs tot de winnaar van de derde periode in de Keuken Kampioen Divisie en daar blijft het niet bij voor de Tukkers. Woensdagmiddag is namelijk bekendgemaakt dat de huidige koploper van het tweede Nederlandse niveau ook de Bronzen Kampioensschilden voor Beste Speler, Beste Trainer en Beste Keeper in de prijzenkast mag bijzetten.

Aitor Cantalapiedra is op basis van stemmen van de trainers en aanvoerder van alle clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en stemmen van supporters uitgeroepen tot de Beste Speler van de afgelopen periode. De aanvaller laat daarmee overige genomineerden Mario Engels (Roda JC Kerkrade), Bryan Smeets (TOP Oss) en Halil Dervisoglu (Sparta Rotterdam) achter zich.

De Spanjaard krijgt gezelschap van Marino Pusic en Joël Drommel, die uit zijn geroepen tot respectievelijk Beste Trainer en Beste Keeper van de afgelopen maanden. Dervisoglu valt daarnaast, ondanks dat hij naast het Kampioensschild voor Beste Speler greep, alsnog in de prijzen. De jongeling van Sparta is namelijk uitgeroepen tot Beste Talent van de derde periode.

Ferdy Druijf is de laatste speler die een Kampioensschild in ontvangst mag nemen. De spits van NEC is met zeven treffers de gedeelde topscorer van de derde periode. Engels en Anthony van den Hurk (MVV Maastricht) eindigden op hetzelfde aantal doelpunten, maar doordat Druijf minder minuten nodig had voor zijn goals krijgt hij de prijs voor Topscorer van de periode. Voor Druijf is het de tweede keer dit seizoen: in dienst van Jong AZ won hij het betreffende Kampioensschild in de eerste periode ook al.

Vind jij dat Aitor Cantalapiedra terecht is uitverkozen tot Beste Speler van de derde periode?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, die Druijff volgend jaar dan maar bij de eerste selectie trekken. Iemand die in de spits wél doelpunten kan maken. Dan kan Johnson als ballenjongen aan het werk.

20 maart 2019 om 13:43

Kan Druiff mooi concureren met Friday wat een verademing is dat..!🙈

Pusic de beste trainer. Dat zegt wel wat over hoe realistisch deze verkiezingen zijn. Drommel en Aitor is dan wel weer terecht denk ik. Vooral Drommel is dit jaar echt een grote steunpilaar.

Mous! Had zeker beste keeper verdiend..

Toch een klein beetje balen voor Engels. Tot nu toe iedere periode genomineerd voor beste speler, maar telkens net ernaast grijpen. Voor Roda is het te hopen dat hij de laatste periode nog zó gaat uitblinken dat hij er toch nog eentje pakt

Aitor en Drommel zijn dit jaar enorm belangrijk voor Twente. Mooi dat hun bijdragen worden erkend. Denk overigens dat ze het in Oss niet helemaal eens zijn met de keuze voor Drommel, haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren