Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente na EK-showbands genoodzaakt om nieuw veld aan te leggen

Laatste update:

De grasmat in De Grolsch Veste wordt deze week vervangen, zo maakt FC Twente via de officiële kanalen wereldkundig. Afgelopen weekeinde werd in het stadion van de club uit Enschede het EK-drumevenementen gehouden. Het evenement in combinatie met de langdurige regenval van afgelopen dagen heeft het noodzakelijk gemaakt om het speelveld per direct te vervangen.

“Voetbal is voor achttien tot twintig dagen in het jaar. De rest van de tijd ligt dat gras maar hier”, liet Renske Hengeveld, bij FC Twente werkzaam op de afdeling Meeting en Events, maandag weten aan TC Tubantia. De club is op zoek naar nieuwe geldbronnen, wat de motivatie is geweest om het EK-showbands op het veld van De Grolsch Veste te laten plaatsvinden. Het zou weleens een dure misrekening kunnen zijn.

Leon ten Voorde, journalist van TC Tubantia, schrijft op Twitter dat het aanleggen van een nieuw veld al snel een ton kost. De werkzaamheden aan de nieuwe grasmat zullen eind volgende week afgerond worden, ruim voor de thuiswedstrijd tegen Willem II. FC Twente speelt komende zaterdag uit tegen Sparta Rotterdam, waarna een interlandperiode volgt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lekker geregeld. Probeer dat geld lekker tijdens de zomer te halen zou ik zeggen? Ze halen vast geen ton op met het hosten van het EK-showband.

30 september 2019 om 16:58

Het veld was er al niet al te best aan toe. Het slechte weer afgelopen weekend en de bands waren uiteindelijk de druppel

Mein Himmel amateurs!een ton is voor FCT echt veel geld op dit moment, het EK drumbands, echt mensen doe normaal!

30 september 2019 om 18:38

Ja dat EK zal bakken met geld hebben opgeleverd...

Niet heel slim van Twente natuurlijk om dit goed te keuren. Mij lijkt het dat voetbal altijd op plaats 1 moet staan en een eventueel EK-showbands er nooit voor mag zorgen dat het prima veld hieronder lijdt. Degene die hier verantwoordelijk voor is mag wel eens aangekeken worden op zijn/haar functioneren.

30 september 2019 om 15:57

Mag ik u voorstellen aan: Willy Berendsen, de tshirt drukker die plots marketingmanager bij onze FCT werd omdat hij zulke goede oude maatjes met Eugenio Porcu en daarmee Munsterman was.... pffffffff is echt de enige nog die alsnog met terugwerkende kracht moet wieberen.

30 september 2019 om 16:32

#freewilly Had Willy niet toevallig een linkje met een showband ofzo? Vind het altijd knap dat clubs zo redeneren van 'het gras gebruiken wij ook maar 18 tot 20 keer per jaar'. Denk dat dat ook de laatste keer is dat ze zo gedacht hebben.

30 september 2019 om 17:03

Willy is volgens mij de cultuurbewaarder binnen dit "team". Ik zag ene mevrouw Hengeveld van de afdeling Meetings en Events die zich ervoor hard maakte. Zal volgend jaar wel op de proppen komen met de Libelle lentedag, Linda's winterweek, of Tupperware party.

30 september 2019 om 18:26

Sorry vak 104, dan ben je zeker een supporter van de laatste jaren. Willy is al van ouds her 1 van de oer echte Vak P-ers. En misschien nog wel de enige of een van de weinige echte cultuurbewakers binnen onze club. Ik ga zelf al meer dan 40 jaar naar FC Twente en weet dat ik hem al vanaf mijn beginjaren in Vak P zag. Een echte die-hard supporter. Dus geloof mij maar dat hij niets zal doen wat FC Twente geld zou gaan kosten of slecht zou zijn voor onze FC.

30 september 2019 om 19:11

"dus geloof mij maar dat hij niets zal doen wat FC Twente geld zou gaan kosten" nou ja, blijkbaar wel toch? Al zal dat vast en zeker met de beste bedoelingen gedaan zijn. Edit: geprobeerd er een witregel/alinea in te stoppen. @vz, ik weet dat de technische kant van een website onderhouden niet jullie sterkste punt is, maar dit soort simpele dingen moet toch niet zo moeilijk zijn?

1 oktober 2019 om 10:58

Haha, ja cultuurbewaker, wat een functie is dat zeg! Echt totale onzin, hij doet gewoon de marketing, hij zit er simpelweg op basis van zijn band met Eugenio, niemand met zijn CV zou ooit aangenomen worden op die functie anders.ik weet ook wel dat hij gewoon supporter is zoals velen, zit netjes bij de Bagpipers in Jansen en Jansen en zat er, net als jij en ik, ook vroeger al.maar hij blift gewoon tshirt drukker en die hoor je niet op zo'n functie te zetten.

1 oktober 2019 om 10:59

De laaste keer dat ik wille sprak sloot hij net telefonisch een deal met pure Energie over reclame uitingen, hou op hou op over de cultuur geleuter!

Maar kan de schade niet worden verhaald op de organisatie van het showboarden? Lijkt me wel toch.

30 september 2019 om 18:33

Dat lijkt me niet. Of ze moeten het bewust kapot gemaakt hebben en daar moet bewijs voor zijn. Maar het lijkt me dat in zo'n overeenkomst wordt opgenomen dat eventuele schade aan het veld niet te verhalen valt op die organisatie. Zelfs al zou dat niet opgenomen zijn.

Roda JC heeft nooit problemen gehad met ze. De dansers hebben zachte schoenen of sokken aan, en de muzikanten lopen op gladde schoenen. Dat is nog weleens iets anders dan voetbalschoenen.

1 oktober 2019 om 09:26

En gras is geen kunstgras

1 oktober 2019 om 13:13

klopt, sinds 2014. dce deed het kampioenschap er vanaf 2008

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren