Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Twente komt in zoektocht opvolger Rosales in Westfalen terecht’

Laatste update:
/

Roberto Rosales is zijn laatste contractjaar bij FC Twente ingegaan en de kans is hierdoor groot dat de Venezolaan in de zomer gratis De Grolsch Veste uitloopt. De club moet dus op zoek naar een opvolger en is in die zoektocht in Westfalen beland, meldt Der Westen. Volgens de Duitse krant is Twente geïnteresseerd in Phil Ofosu-Ayeh van MSV Duisburg.

De 22-jarige Ofosu-Ayeh werd geboren in Duitsland, maar speelde voor de Ghanese vertegenwoordigende elftallen. De rechtsback maakte afgelopen zomer de overstap van Rot-Weiss Erfurt naar Duisburg en kwam dit seizoen in de 3. Liga reeds tot tien wedstrijden in actie. Eerder speelde hij voor SV Wilhelmshaven en Oldenburg. Ofosu-Ayeh heeft net als Rosales een aflopend contract en is volgend jaar zomer transfervrij.

Twente haalde ook al Cuco Martina van RKC Waalwijk, maar Ofosu-Ayeh zou met hem en Tim Breukers de concurrentie aan moeten gaan voor de rechtsbackpositie bij de Tukkers. Het is echter niet bekend hoe serieus de belangstelling van Twente voor Ofosu-Ayeh is.

Heeft FC Twente, als Roberto Rosales vertrekt, een nieuwe rechtsback nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb dan liever dat FC Twente gewoon iemand uit de Nederlandse competitie haalt.

Dan kan ik nu nog niemand bedenken, maar er zal vast wel een goede rechtsback rondlopen, hier in Nederland die FC Twente kan betalen.

4 oktober 2013 om 20:00

"ik heb dan liever dat FC Twente gewoon iemand uit de Nederlandse competitie haalt." Waarom? Ik heb liever (zeker als supporter) dat ze gewoon de beste rechtsback halen die in de Eredivisie wil komen voetballen. Iedere verrijking van onze competitie is welkom. Er staat nergens dat je een speler uit de Eredivisie moet halen, en ik zie ook niet in waarom dat zou moeten? Of de speler in kwestie dat is, daarover je je twijfels hebben natuurlijk, maar dat terzijde.

4 oktober 2013 om 20:02

Van anholt, heerenveen? Past in het beleid van Nederlandse talenten met mindere naam.

4 oktober 2013 om 20:26

Van Anholt zijn contact is net opengebroken en verleng tot de zomer 2016 dus lijkt mij geen optie.

hoeveel rechtsbacks willen ze wel niet hebben? met breukers en martina heb je al twee volwaardige rechtsbacks in je elftal..

4 oktober 2013 om 19:53

Breukers is niet van het gewenste niveau dat ziet iedereen.

4 oktober 2013 om 19:55

Breukers een volwaardige rechtsback ?. Ja voor NAC of Cambuur maar niet voor Twente.

4 oktober 2013 om 20:07

die gast is wel heel erg snel afgeschreven na 7 wedstrijden dan..

4 oktober 2013 om 21:12

Ook weer gehaald door mister Mcclaren.
Wat een kneus van een trainer.

4 oktober 2013 om 21:59

Breukers is niet gehaald door Mcclaren. Iets meer respect voor de trainer die ons kampioen heeft gemaakt is trouwens wel op z'n plaats vind ik.

4 oktober 2013 om 22:16

Dat hebben Ruiz, Janssen, Perez, Nkufo , Wisgerhof , Boschker, Tiote gedaan. Dat Mcclaren toen trainer was, is bijzaak.

4 oktober 2013 om 22:18

@espoort en Riche

Ben het met jullie allebei eens. Het ging om de balans in het team, de trainer, selectie en technische staf klikte gewoon er goed.

5 oktober 2013 om 00:22

Ooh dus trainers zijn niet meer nodig! Dan kan ajax de boer ook ontslaan. Genoeg kwaliteit op het veld nie

5 oktober 2013 om 05:56

@espoort
Ja, vooral Tiote is oh zo belangrijk geweest voor ons dat jaar..
Beetje jammer dat je hem noemt, maar niet Wout Brama.
Die is vele malen belangrijker geweest.

Zou als Twente dan eerder voor een van Anholt gaan van Heerenveen, heeft wel zijn contract net verlengt maar daarmee haal je wel kwaliteit in huis.

Is tot nu toe nooit verder gekomen dan het 3de en 4de niveau in Duitsland, ook in de jeugd nooit bij grote clubs gespeeld, dan denk ik toch niet dat het een directe versterking is voor een team wat in de top van de Eredivisie speelt.

4 oktober 2013 om 20:43

Idd dat is echt een prima speler opvallende ontwikkeling heeft hij doorgegaan

5 oktober 2013 om 00:22

Contract tot 2016. Te duur.

ja joh... haal een speler bij een ploeg uit de derde bundesliga. Wat een ambities.

4 oktober 2013 om 20:58

Msv duisberg heeft geen licensie gekregen en is daarom terug naar de 3e bundesliga gezet. Vorig seizoen zijn ze nog redelijk hoog in de 2e bundesliga geeindigd.

4 oktober 2013 om 21:46

Klopt, plus hij is vrij jong en heeft een aflopend contract. Lijkt mij wel een redelijke "aankoop" voor Twente.

daarbij denk ik niet dat een speler bij het zwakke Duisburg een versterking voor Twente kan zijn.

5 oktober 2013 om 08:12

Blijkbaar mag ik Voetbalzone geeneens op een fout wijzen en wordt mijn bericht zonder opgaaf van redenen veranderd/gecensureerd. Dit past niet bij een open en vrij forum.

Toch slecht dat een topclub een speler uit de 3e bundesliga haalt. Moet toch wel zelf op te leiden zijn lijkt me dit zou mischien iets zijn voor een degradatie kanidaat of en jupiler club

5 oktober 2013 om 00:40

@henny jr,

ja waar komen fisher en sana danvandaan, derde niveau scandinavié toch? oo nee eigen jeugd hahaha lachu dit

5 oktober 2013 om 19:11

haha derde niveau Scandinavië laat me niet lachen

sana van IFK Göteborg
sinds 1976 al op hoogste niveau zweden
fisher van FC Midtjylland
bestaat sinds 1999 door een fusie van 2 clubs
een jaar later al op hoogste niveau in denemareken en niet meer gedegradeerd
zijn toch wat beter dan MSV duisburg dat in 3e bundesliga uitkomt

5 oktober 2013 om 19:55

Ow ja datzelfde msv duisburg wat ook al jaren in de beste competitie van eurpa heeft mee gespeeld de Bundesliga, niet als jouw bewierookte ifk göteborg, ( stelt ook europees geen en ruk voor) en Fc Midtjyland, daar heeft Twente de oooo zoo fantastische Joshua John aan verkocht, echt nou als de jeugd daar dan nog slechter is, dan lame inderdaad niet lachen, en dan pretenderen ajacieden ook nog eens Trots dat ze uit eigen jeugd komen, echt te zot voor woorden,

dus voor je kritiek uit op aankoop beleid moet je eerst eens bij je eigen club gaan kijken, zo geweldig is dat allemaal niet.

Waarom zou je deze onbekende speler halen, die nog niet op niveau gespeeld heeft ??

En waarom hebben ze Martina gehaald ? Of is deze inmiddels ook alweer afgeschreven. Met Martina (op 1), Breukers daarachter en daarachter een speler van jong-Twente heb je die positie toch prima ingevuld !

5 oktober 2013 om 07:25

Twente ziet in Martina meer een CV dan een rechtsback. Ik denk daarom ook dat hij de vervanger wordt van Bengtsson wanneer hij vertrekt.

Los van dat ik zou proberen Rosales bij te laten tekenen, vraag ik me af wat al die lui op de bank doen, Bouma, Breukers en Martina, of worden die deze winter gedumpt? Mag van mij ook, middelmaat troef.

5 oktober 2013 om 11:00

Vind je Bouma ook middelmaat? De wedstrijden die ik van m heb gezien vind ik m sterk spelen! Hij heeft de pech dat rosales en koppers op de plek van vleugelverdedigers staan, maar ik ven uitermate gecharmeerd van hem!

Bouma wordt genoemd.
Wat ik niet snap is dat als je hem een kans geeft zich te ontwikkelen in dit elftal, dat veel meer past bij het nieuwe beleid/ingeslagen weg van dit seizoen. Ik vind die jongen, wat ik ervan gezien heb, sterk en goed/degelijk spelen. Een trainer werkt elke dag met hem en wellicht ziet hij dingen waaruit hij kan opmaken dat hij er nog lang niet klaar voor is maar bij mij zou hij wel een kans krijgen.

Dit is juist een perfect seizoen voor Twente om zulke gastjes een kans te geven. Geen europees, geen bekervoetbal. Lekker relaxed en zonder druk (ok, het is wel wenselijk Europees voetbal te halen) de competitie afwerken.

"het is echter niet bekend hoe serieus de belangstelling van Twente voor Ofosu-Ayeh is."
Het is dus nog allemaal een beetje schimmig.

Maar ik vertrouw er op dat Twente dit seizoen weer doordacht te werk gaat. Waarbij we niet moeten vergeten dat Rosales waarschijnlijk gratis de deur uit gaat lopen. Het shopt toch wat lekkerder als je bijv. 3 miljoen kunt vangen voor Rosales in de zoektocht naar een vervanger.
Ook het niveau van het 2e elftal moet omhoog.

Dus wat de reden is dat ze bij deze speler uitkomen (volgens mij is het maar een gerucht; de scouts van Twente struimen al dat soort velden af in de regio) is nog niet geheel duidelijk.

psv zou rosales gewoon.moeten overnemen

Ze kunnen het beste Janmaat van Feyenoord nemen denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren