Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente haalt ‘heel bijzondere speler’ op bij Manchester City

Laatste update:

FC Twente heeft zich voor de vierde maal deze zomer versterkt. De club begroette Bruno Uvini en Giorgios Katsikas al voor de verdediging en haalde donderdag nog Michael Olaitan erbij voor de voorhoede. Nu heeft men weer iemand aangetrokken voor de aanval: FC Twente laat weten dat het Thomas Agyepong huurt van Manchester City. Hij kan als rechtsbuiten en als linksbuiten spelen.

/

De negentienjarige Agyepong, bijgenaamd Senior, is afkomstig uit Ghana en maakt deel uit van de jeugdacademie van Manchester City. In Engeland zijn de perspectieven niet zo groot en bovendien is Agyepong momenteel nog herstellende van een voetbreuk. FC Twente communiceert dat de Ghanese vleugelaanvaller naar verwachting in september speelklaar zal zijn. Dan kan Alfred Schreuder hem inzetten.

Ted van Leeuwen zegt dat FC Twente verguld is met de tijdelijke komst van Agyepong. Dat hij niet meteen kan worden ingezet is weliswaar jammer, maar dan nog vindt Van Leeuwen de komst van de Afrikaanse buitenspeler een buitenkans. “Dit kan een heel bijzondere speler in de Eredivisie worden. Een opwindende speler van hoog kaliber, voor wie de mensen naar het stadion komen: snel, explosief, comfortabel aan de bal, doelgericht en een harde werker, ook defensief.”

“Hij is moedig, optimistisch, wil altijd de bal wel hebben en is fysiek sterk. Ook zijn statistieken geven een hoog rendement te zien”, zegt Van Leeuwen tevreden. Hij betitelt Agyepong ook nog eens als een prettige persoonlijkheiden en een echte winnaar. Manchester City heeft volgens de technisch directeur van FC Twente grote plannen met hem en zag graag dat hij via de Tukkers gelanceerd wordt in de Eredivisie.

Weer raak: FC Twente huurt aanvaller Thomas Agyepong van Manchester City! #officieel #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Vind jij dat FC Twente goed bezig is op de transfermarkt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 juli 2015 om 18:26

Zou het niet zo zijn dat de contacten met City via Van de Belt zijn gegaan? Die heeft in de periode bij Cambuur de banden met City aangehaald.

31 juli 2015 om 20:08

Het mag een keer meezitten voor Ted.
Zoveel meevallers zij er nog niet geweest.
Ik hoop dat Twene goed presteert in onze competitie.

1 augustus 2015 om 01:09

duidelijk de beste transfer van twente,

Van leeuwen is een fantastische kerel op het gebied van goedkope jongens met potentie binnenhalen

helemaal met dit budget kan je niet verwachten dat elke speler een dragende speler wordt, maar als de helft het leuk doet heeft van leeuwen al een topprestatie geleverd

van leeuwen is de riemer van deze generatie qua scouting

Wow dit is echt een ziek goede voetballer! Die trapt er mits fit zo 10 a 15 in.

31 juli 2015 om 18:16

Heb je hem vaak zien voetballen? Zou mooi zijn voor fct.

31 juli 2015 om 18:28

Ja bij een jeugdtoernooi 2 jaar terug. Heeft echt een mega goed techniek en is razendsnel. Type Chadli.

31 juli 2015 om 20:05

en hoeveel heeft hij de laatste twee jaar gespeeld dan?
ik ken deze speler verder niet misschien is het wel een schot in de roos maar meestal moeten spelers die van een blessure terugkomen eerst een seizoen weer wennen en helemaal fit worden zal toch zonde zijn als hij dat bij twente doet en vervolgens als hij gaat draaien je weer afscheid moet nemen
misschien een optie tot koop?

31 juli 2015 om 20:17

Waarschijnlijk wordt er ook nog een vleugelaanvaller gehaald die wel meteen beschikbaar is. Dit weekend krijgen we ook nog geld binnen van Mokhtar die vertrekt naar Buraspor.

1 augustus 2015 om 01:11

er zal geen speler gekocht worden omdat daar geen geld voor is, is nu al vaak zat naar buiten gebracht dat ook twetne fans dat zouden moeten begrijpen

twente kan alleen transfervrije en huurspelers binnenhalen en die moeten dan ook qua salaris nog binnen het budget passen...

31 juli 2015 om 18:41

@simonsays als hij ziek is, trapt hij er denk ik geen 15 in.

31 juli 2015 om 18:45

Nou vooruit 10 dan. Had ik alsnog gelijk

31 juli 2015 om 20:45

Hahaha. Als ik jou zo hoor is het een prima speler. FC Twente doe prima werk op de transferperiode deze zomer. Puike werk.

Tedje is lekker bezig. Twente krijgt een mooie selectie. Gezien de financiële situatie is dat razend knap.

31 juli 2015 om 18:15

Waarschijnlijk hoeft Twente voor deze speler niet veel huur te betalen. Ik denk dat City allang blij is dat hij ergens onderdak heeft en zich kan ontwikkelen/ervaring op doen.

31 juli 2015 om 20:20

Je zit nog steeds met een trainer die anti voetbal predikt. Bovendien is het nog maar afwachten wat die gasten kunnen. Boyata was op papier ook een grote naam.

Ook hier nog nooit van gehoord. Ben erg benieuwd hoe die gehuurde spelers het gaan doen, nogmaals complimenten aan Ted, toch hier en daar een speler weten te strikken. Daarnaast zorgt hij ook voor positiviteit bij de supporters.

31 juli 2015 om 18:16

Dit zal overigens ook wel het vertrek van mokhtar betekenen denk ik.

31 juli 2015 om 18:18

Onzin, zoveel buitenspelers heeft Twente niet meer..

31 juli 2015 om 18:21

Het kan zijn dat mokhtar hier volgende week niet meer zit, de belangstelling voor hem is heel groot en bursaspor wil snel handelen

31 juli 2015 om 18:22

@simonsays Daar heb je gelijk in, maar het kan juist daarom ook een indicatie zijn voor zijn vertrek. Eerst zien dan geloven, vraag me sowieso af of Mokthar de kwaliteiten heeft om in Bursa te slagen. Ben altijd al blij als hij een stilstaande verdediger (zelfs zonder bal) weet te passeren.

31 juli 2015 om 18:50

Het mogelijk vertrek van Mokhtar staat hier redelijk los van denk ik. Als er ook maar een redelijk bod op hem komt moet je hem natuurlijk gelijk van de hand doen. Dan nog maar een paar van dit soort spelers huren..

31 juli 2015 om 18:53

Ik denk het inderdaad ook dat het er los van staat hoor. Ik hoop gewoon meer dat ze bij Bursa gebruik maken van dezelfde scout die Martina naar So'ton haalde.

31 juli 2015 om 18:58

Het vertrek van mokhtar staat los van hem, bursa wil 2,5 mil betalen voor hem. Dus als hij weg is willen ze waarschijnlijk botaka gaan halen. Maar weet niet of twente dan geld te besteden heeft

1 augustus 2015 om 01:14

kanme voorstellen dat jeal twetne zijnde mohktar teab verkoopt, het is geen dragende spelers, of een jongen die wat toevoegt aan de groep, dus als iemand zn contract af wilt kopen meteen mee gaan praten

het geld kan goed gebruikt worden en als er evt een plek vrijkomt in de selectie is van leeuwen wel in staat om een leuke zeer goedkope speler te vinden die wel wat toevoegt

Ik, die de jeugd van City aardig volgt, ken deze hele speler niet eens. Cambuur heeft Jack Byrne gehuurd van City. Dat is pas een talent. Dan heb je nog spelers als Manu Garcia (17) , Kelechi Iheanacho (18), Denayer (20), Lopes (19), Barker, Fofana, Ntcham, Maffeo, Angelino, Patrick Roberts, Pozo, Celina, Gunn. Dat soort spelers moet je huren. Al zijn Denayer en Lopes al dat niveau ontgroeid. Die gaan een kans krijgen in het eerste dit jaar.

31 juli 2015 om 18:18

Ntcham wordt voor 2 jaar verhuurd aan Genoa en die heeft een optie tot koop van 4m bedongen, City kan hem dan ook nog terugkopen voor 5m en ieder jaar later wordt het steeds duurder

31 juli 2015 om 18:20

Overigens zie ik Maffeo en Kelechi ook nog speelminuten maken dit seizoen, Maffeo kan Zaba wel opvolgen denk ik. Kelechi kan als 3e of 4e spits fungeren ( hangt af of Dzeko wordt verkocht). Manu Garcia ben ik ook heel benieuwd naar

31 juli 2015 om 18:34

Denayer als 4e centrale verdediger gaat zeker kansen krijgen. Misschien Lopes wel. Maffeo hopelijk ook! Al heeft Horsfield meer gespeeld in het voorseizoen en lijkt de voorkeur te hebben. Iheanacho als 3e spits inderdaad als Dzeko vertrekt.

31 juli 2015 om 18:24

Ik heb ook nog nooit van deze man gehoord en ken ook aardig wat jeugdspelers van city.

1 augustus 2015 om 01:42

Heeft Pozo een terugval in zijn ontwikkeling gekend? Vorig jaar was hij de enige van hen die minuten kreeg.

1 augustus 2015 om 01:49

@geert Vs

Pozo is veel geblesseerd geweest. Iheanacho is ook beter dan hem.

Ted verdient een standbeeld. Even afwachten of er succesverhalen tussen zitten, maar hij biedt ons toch aardig wat perspectief met alle 'gratis' spelers.

31 juli 2015 om 19:05

Laten we eens eerst afwachten wat deze spelers kunnen brengen. Bijna niemand kent ze en ze sommige hebben een deuk opgelopen in hun carrière. Dus ik ben er nog niet van overtuigd dat we 4 Wereldwonderen op voetbalschoenen hebben binnengehaald. Ted van Leeuwen heilig verklaren kan altijd nog maar daarvoor is het nog veel te vroeg. En laten we vooral niet vergeten dat we nog steeds geen fatsoenlijke linksback hebben. Het is echt te zot voor woorden wanneer straks weer die Schilder in de basis staat. Ik weet niet of het iemand opgevallen is maar sinds die imitatie van een voetballer onder contract staat is het kommer en kwel bij Twente.

31 juli 2015 om 19:16

Prachtig, je gehele verhaal slaat precies op wat ik zeg. "even afwachten of er succesverhalen tussen zitten, maar hij biedt ons toch aardig wat perspectief met alle 'gratis' spelers."

Tja Sssschilder is niet wat en zal nooit wat worden, maar moet eerlijk zeggen dat ik de drang om hem te vervangen eerlijk gezegd niet hoog genoeg vind. In de breedte hebben we achterin echter nog wel een probleem, met elke blessure/schorsing zijn we afhankelijk van jong talent.

In mijn ogen moeten we mikken op play-offs (doorgaans plaats 4-7, of plek 8 als een ploeg uit de top-7 de beker wint). In de po's gaan we dan waarschijnlijk keihard op de snufferd, maar dat maakt dan weer weinig uit. Met het huidig materiaal zijn we plek 7 minimaal wel waardig denk ik.

31 juli 2015 om 19:25

Misschien wel de nieuwe Onyewu, Parker of Akkram! Haha, kww!

31 juli 2015 om 19:26

Korenaar, word je niet moe van jezelf om continu in elke post over Schilder te beginnen? Ik wil het nog wel eens zien met een betere speler dan Mohktar voor hem. Schilder brengt in ieder geval wat karakter/werklust in het team. Dat het niet Twentes paradepaardje is snapt iedereen wel. Daarbij is het inherent aan een verdediger dat fouten nu eenmaal meer opvallen dan mooie acties, getuige de kritiek op zo'n beetje alle (twentse) backs.

31 juli 2015 om 19:40

Tjeumig : Nee ik word daar niet moe van en als jij het wel word dan lees je gewoon mijn reacties niet meer. Zolang deze man mijn club voor schut zet zal ik daar wat van zeggen. En wil je nog beter voetballers voor hem posteren dan Tadic en Promes ? Ook toen bakte hij er helemaal niets van. Alhoewel dat is niet helemaal waar. Hij liep namelijk constant uiterst hinderlijk in de weg. Wat verbazingwekkend is omdat hij dat verdedigend nooit doet. Daar staat hij op 10 meter afstand uit zijn neus te peuteren en toe te kijken hoe zijn tegenstander een actie maakt. Alhoewel hij ook nogal vaak alleen de rug van zijn tegenstander ziet omdat die weer eens achteloos bij hem weg is gelopen. En de enige plek waar hij karakter en werklust toont is voor de microfoon van een verslaggever. Hij lult je de gaten in de sokken en als hij half zo goed voetballen kon dan praten dan speelde hij niet bij Twente maar bij Barcelona. Robbert Schilder is het ultieme bewijs van het wanbeleid bij Twente.

En mocht je nog enige twijfel hebben of ik gelijk heb m.b.t. Schilder dan denk eens na over het volgende. Voor hele matige spelers als Lachman en Martina was belangstelling en van Leeuwen heeft ze verkocht. Ook Mokhtar speelt zich in de kijker bij andere clubs. Voor Robbert Schilder is er in 3 jaar tijd niet 1 club geweest die belangstelling heeft getoond. Zelfs nu hij (bijna) gratis is af te halen wil niemand hem hebben. Helemaal niemand. I rest my case.

31 juli 2015 om 21:41

Onyewu is een gigantische baas die we compleet verkeerd gebruikt hebben. Wat een beest.

31 juli 2015 om 22:32

@ Korenaar

Gewoon doorgaan met kritisch blijven, helaas word het bij mijn club ook niet gewaardeerd. Het is beter dan steeds maar weer de positivo uitgangen onder het mom van dat eeuwige optimisme was gebaseerd is op die soms overdreven Nederlandse nuchterheid als je begrijpt wat ik bedoel.

Terwijl er grote vraagtekens zijn gehaald, en/of erop bestuurlijk/technisch/organisatorisch vlak niets veranderd is. En je dan altijd maar weer positief moet zijn terwijl het allemaal in principe gewoon meer is van het oude.

1 augustus 2015 om 14:25

Het gaat er niet om of je gelijk hebt, ik ben het gewoon niet volledig met je eens. Als het topic nu over Schilder gaat, ok, maar dat is niet geval. Om dan steeds je frustratie over hem te uiten bij topics waar je misschien wel een interessante mening over hebt, daar doe je jezelf mee tekort in mijn ogen. Ik kan me trouwens niet herinneren dat er in de tijd van Tadic en Promes en Chadli ook zoveel kritiek op Schilder was..

1 augustus 2015 om 09:12

Hoezo verdient een standbeeld? Omdat hij 4 gasten haalt waar nog nooit iemand van heeft gehoord? Dat had ik ook wel gekund

blijkbaar nieuwe trend om daar te huren. cambuur 3x, nu nac en twente ook al

31 juli 2015 om 18:35

Is ook een ploeg die 30+ talenten van deze leeftijdscategorie onder contract heeft. Dus heel vreemd is dat in Nederland 'opleidingsland' niet.

31 juli 2015 om 22:58

Vind je het financiele situatie

31 juli 2015 om 22:58

Het gek*

Beste aankoop van Twente: Ted van Leeuwen.
Doet goede zaken zo, middelmatige spelers verkopen en toch veelbelovende spelers uit het niets binnenhalen. Nu de sterkhouders Ziyech, Corona, Tapia en Guttierez behouden en er staat een subtop waardig elftal, dat wel eens kan gaan verassen door de nieuwe namen.
Ook deze jongen, het moet nog blijken natuurlijk, maar het is nu een grote gok. Is zelfs geblesseerd en het duurt nog even totdat hij fit is, maar als dat eenmaal zo is, kan het een goede aanwinst zijn.

Ondanks de financiele mailaise staat er zo een prima selectie. Die roepen van "degradatievoetbal" zijn natuurlijk ongegrond, daar is totaal geen sprake van.

Zo kennen we tedje weer , bij vitesse was ook iedere speler de nieuwe roberto carlos of Romario , we hebben er al heel wat langs zien komen helaas was het nooit veel goeds hoop voor twente dat zij meer geluk hebben

Goed gedaan van Twente ik denk dat ze zich het best kunnen richten op de jeugd, is natuurlijk wel op lange termijn, maar zo bespaar je een hoop geld en is goed om op te bouwen.

Het is voor mij meer dan verrassend hoeveel spelers er naar Twente zijn gekomen, op het eerste oog zijn het vrijwel allemaal onbekende spelers (op Uvini na). Ik ben heel erg benieuwd hoe ze het gaan doen en ik laat me verrassen. Daarnaast vind ik het al erg knap dat Van Leeuwen zo daadkrachtig weet te handelen op de transfermarkt. Maarja het is natuurlijk nog even afwachten. Ik heb by the way Katsikas een aantal keren zien spelen maar die vind ik toch echt 3x niks, Maar goed voorbereiding zegt ook niet alles. Door deze aankopen kijk ik toch weer met een goed gevoel naar het nieuwe seizoen, come on Twente.

1 augustus 2015 om 15:53

Ik heb Katzikas tegen Sivasspor gezien, die voetbalde een goeie wedstrijd, won bijna elk duel van die grote turkse beer voorin.. Dus 3x niks is een beetje overdreven lijkt mij..

1 augustus 2015 om 15:54

*Katsikas

Lijkt mij een prima speler. Ondanks de beperkte middelen toch een aardig elftal.

VZ: Het is trouwens 'heel bijzondere', niet 'hele'.

Haha wat een superlatieven worden er opgenoemd door ted.
Lijkt net alsof hij de sollicitatiebrief van deze soeler opleest.

Dan heft Twente nu 4 versterkingen. 2 spelers voor en 2 spelers achter.
Dat is mooi.
krijgen we toch een representatief Twente in de competitie.
Raar toch dat Chelsea en Machester City overal spelers stallen.
Die clubs kopen veel te veel en maken het onrendabel voor minder rijke clubs

Ik vind het wel heel erg vervelend,dat deze jongen naar Enschede komt met een voetblessure.
Als het meezit,inzetbaar met ingang van September.
Dat duurt me veel te lang,ik ben ongeduldig op dat gebied.
Maar als deze jongen inzetbaar is,lijkt het me toch wel interessant,met name omdat het een jeugdspeler uit de P.L is.
Nu hoop ik stilletjes op een herhaling ala Miroslav Stoch,zoals in 2010.

Dikke Kww! Speler met een zwak hart en een speler met een gebroken poot! Lees, loftrompet voor van Leeuwen, zelfs standbeelden moeten al worden voorbereid! Asjeblieft zeg, waar is de nuchterheid gebleven?

Ow die Ted is ook niks veranderd... Ik weet nog dat wij de Roberto Carlos uit Pumerend hadden opgehaald. Of de Messi van Letland....

HAhaha Tedje. Halve gare journalist. Heeft eerst de boel bij AGOVV verkloot, daarna weinig goeds gebracht bij Vitesse en parasiteert nu bij Twente. Heb deze speler eerder aan het werk gezien en is nou niet wat je exceptioneel getalenteerd noemt. Lopen in Nederland wel betere rond.

1 augustus 2015 om 09:18

Ja, echt belachelijk dat hij Lachman, Martina en Castaignos wist kwijt te raken. Als hij nu ook nog Mokhtar en Fernandes verkoopt, dan hebben we helemaal een hekel aan die gast!

Ken alle nieuwkomers van Twente eigenlijk allemaal niet.
Maar als een paar van die nieuwkomers het goed gaat doen dit jaar heet hij het gewoon goed gedaan met deze aankopen/huren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren