Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente begint zonder Michel Vlap en Sem Steijn aan return in Riga

Laatste update:

De opstelling van FC Twente voor de return in de derde voorronde van de Conference League is bekend. Trainer Joseph Oosting voert ten opzichte van het gewonnen heenduel met Riga FC één wijziging door. Michel Vlap kampt met lichte liesklachten en wordt vervangen door Youri Regeer. Daarnaast is Sem Steijn nog niet helemaal hersteld van zijn blessure. De wedstrijd begint om 19:00 uur en is te zien op SBS 9.

Lars Unnerstall staat onder de lat bij FC Twente. De Duitser ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Alfons Sampsted, Mees Hilgers, Robin Pröpper en Joshua Brenet. Mathias Kjølø, Michal Sadílek en Youri Regeer vormen het middenveld, terwijl de aanval bestaat uit Daan Rots, Manfred Ugalde en Ricky van Wolfswinkel. Vlap en Steijn zitten ondanks hun lichte klachten wel op de bank, net als onder meer Naci Ünüvar en Younes Taha.

Het kwaliteitsverschil in De Grolsch was afgelopen donderdag goed zichtbaar, maar desondanks heeft Riga-trainer Tomislav Stipic vertrouwen in een goede afloop van het tweeluik. Dat heeft deels te maken met het verloop van de return van de tweede voorronde tegen Kecskemeti. Na een 2-1 nederlaag in Hongarije en een vroege 0-1 achterstand in de return wist Riga het tweeluik na verlenging volledig om te draaien (3-1). "Nu hebben we ons vier dagen kunnen voorbereiden op een startpositie van min twee. We hebben dus zeven minuten extra om het resultaat om te draaien, om minimaal naar een verlenging te gaan en om de volgende ronde te bereiken", vertelde Stipic op de persconferentie.

Twente kondigde deze week de komst van Alec Van Hoorenbeeck aan. De verdediger is meegereisd naar Riga, maar is nog niet speelgerechtigd. “Normaal kun je de spelers rustig leren kennen, maar ik mag op mijn eerste dag gelijk mee naar Riga voor een Europese wedstrijd”, vertelde de Belg bij RTV Oost. “Ik ben nog niet speelgerechtigd, maar ik kan met deze trip gelijk de groep leren kennen en daar ben ik blij mee.” De Tukkers kenden afgelopen weekend een prima start van hun Eredivisie-seizoen door Almere City met 1-4 te verslaan. Twente lijkt kwalitatief gezien een maat te groot voor Riga, maar Oosting rekent zich nog niet rijk. “We moeten er alles aan doen om ons niveau te halen. Dan is het mogelijk.”

Opstelling Riga FC: Purins; Jurkovskis, Cernomordijs, Bosancic, Ngom; Musah, Babec, Peña; Aurélio; Rezga, Contreras.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Brenet; Kjølø, Regeer, Sadílek; Rots, Ugalde, Van Wolfswinkel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet helemaal waarom je dan niet kjolo er een keer uithaalt en met vlap begint. Regeer is voor zover ik weet geen 10

17 augustus 2023 om 18:03

Er staat toch dat vlap een lichte blessure heeft? Dus vrij logisch lijkt me

17 augustus 2023 om 18:09

Begin dan een keer met unuvar. Dit is echt pure armoede.

17 augustus 2023 om 18:11

Ik denk dat unuvar nog niet 100% fit is om te starten.

17 augustus 2023 om 18:56

Hoe vaak moet het nu nog uitgelegd worden dat Ünüvar nog niet fit genoeg is om te beginnen. Hetzelfde voor Taha.

17 augustus 2023 om 18:18

Zou het geen 442 worden dan met Ugalde en Wolfswinkel voorin? Unnerstal, Regeer Propper, Hilgers, Brenet. Middenveld Sampsted kjolo Sadilek & Rots en dan voorin Ugalde & Wolfswinkel? Meer vanuit overwicht op het middenveld een 0-2 veiligstellen met Wolfswinkel als afmaker en Ugalde eromheen zwervend, vond hem pas geleden ook beter spelen toen hij om de spits heen zwierf (is dat het juiste woord?)

17 augustus 2023 om 18:21

Regeer en Sampsted omwisselen. Maar ook dan nog zou Rots niet als middenvelder gaan fungeren. Is allesbehalve een middenvelder.

17 augustus 2023 om 20:32

Regeer heeft in de jeugd wel vaak op 10 gespeeld. Werd eigenlijk pas na de o17 op andere posities neergezet.

Verstandig, geen risico nemen. Competitie is belangrijker, aangezien je hier 99,9% van de tijd nooit met 2 doelpunten verschil verliest. En anders kun je ze alsnog brengen.

17 augustus 2023 om 18:56

Is de verwachting dat Vlap dit weekend wel weer meedoet?

Veelzeggend voor het niveau van Unuvar denk ik als Regeer op 10 de voorkeur krijgt en Van Wolfswinkel op linksbuiten…

Jammer, een prachtige speler in de jeugd

17 augustus 2023 om 18:04

Hij is nog niet helemaal fit. Maakt best een goede indruk tijdens zijn invalbeurten

17 augustus 2023 om 19:53

Had van t weekend gewoon nog een prima invalbeurt met assist, dus je hoeft hem nog niet af te schrijven.

Waarom mag die Unuvar niet eens starten? Nog steeds niet fit? Hij maakt op mij echt een goede indruk op wat ie heeft laten zien.

Wordt het ook nog ergens uitgezonden?

17 augustus 2023 om 18:48

Sbs 9

17 augustus 2023 om 18:48

SBS 9 staat in de tekst, was ook al zoekende.

Jammer dat Unuvar en Taha nog niet kunnen starten. Voor de rest een logische opstelling. Ben wel blij met Regeer in de basis. Het is echt wel noodzakelijk dat er nog twee buitenspelers bij gaan komen. De spoeling voorin is nog wel heel erg dun. Verder vanavond nog een belangrijke wedstrijd. De strijd tussen Volendam en hopelijk onze nieuwe middenvelder.

Wanneer zou Bruggink eens in acte komen voor buitenspelers. Ik verwacht zo ongeveer wanneer we kansloos zijn uitgeschakeld door Fenerbahce.

17 augustus 2023 om 19:53

Ben er ook bang voor. Die linksbuiten van riga is al beter dan wat er nu loopt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren