Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen wijst opnieuw miljoenenbod af en schept duidelijkheid

Laatste update:

Het lijkt erop dat Filip Kostic nog minimaal een seizoen het tenue van FC Groningen om de schouders zal dragen. Een tweede bod van VfB Stuttgart op de aanvaller is door de noorderlingen overwogen, maar uiteindelijk afgewezen. Sporting Portugal lijkt niet meer in de race: FC Groningen heeft niet met de club uit Lissabon onderhandeld en heeft na afgelopen week niets meer gehoord.

/

Algemeen directeur Hans Nijland en technisch manager Henk Veldmate spraken in Duitsland met Fredi Bobic, technisch manager van VfB Stuttgart. Alleen bij ‘een extreem bod’ zal de clubleiding nog aan de onderhandelingstafel plaatsnemen. Hoe hoog een extreem bod is, wil Nijland niet zeggen. “Laat dat maar aan de directie van FC Groningen over”, vertelt hij met een knipoog aan RTV Noord. “Ik vind het naar de clubs die al geboden hebben niet chic om nu bedragen te noemen.”

Nijland en Kostic hebben woensdag een gesprek gehad. De sportbestuurder heeft duidelijk gemaakt dat de Serviër zich dit seizoen op FC Groningen moet richten. Kostic reageerde teleurgesteld, maar heeft begrip voor het standpunt van de club en is volgens Nijland ‘gebrand op een goed seizoen in de Euroborg’.

Denk jij dat Filip Kostic deze zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand wat er tot nu toe is geboden?

30 juli 2014 om 20:00

Stuttgart heeft 4 miljoen geboden, Groningen wil 6 miljoen.

Ik ben benieuwd welke Kostic we te zien krijgen mocht hij blijven. Deze jongen is psychisch niet de sterkste en laat al snel zijn koppie hangen. Dat zag je ook vaak tijdens wedstrijden. Maar goed, als jij 'gebrand is op een goed seizoen' moet dat wel goed komen.

31 juli 2014 om 10:33

Vind de vraagprijs van 6 miljoen toch aan de iets lage kant.
Vind het een goede speler die in mijn ogen net tegen de 10 miljoen aan kan tikken.

Voor 6 miljoen mag PSV hem best oppikken. Volgend jaar is hij dan alweer het dubbele waard.

30 juli 2014 om 20:01

Ongeveer vijf miljoen door Sporting. Dat was vorige week dinsdag. Stuttgart zat daar in eerste instantie onder. Vandaag zal wel een bod van rond die vijf miljoen gedaan zijn.

Zoals hij tegen Aberdeen speelde kon je al een duidelijke teleurstelling zien. Ben benieuwd

30 juli 2014 om 19:54

Oke even teleur gesteld zijn mag, maar als de transferperiode afgelopen is, zie je normaal gesproken de echte Kostic weer. No doubt about it !

30 juli 2014 om 20:27

Hij speelde als een natte krant en had gewoon gewisseld moeten worden. Al breek je zo'n jongen mentaal helemaal als je dat doet, en zal dat de enige reden zijn geweest dat hij de volle pot uit mocht spelen.

Goed zo Nijland ! En anders betalen wat de fc wil. Op naar een mooi seizoen !

Ben wel benieuwd wat er nu is geboden. iemand een idee?

Fanatic Fc fan!

30 juli 2014 om 20:27

Er is geld geboden.

Prima Hans, deze groep bij elkaar houden en ik kijk met plezier uit naar komend seizoen!

Goed nieuws voor de Groningse fans.

En goed voor de Eredivisie. Tenslotte Kostic is net als Boëtius - Kishna - Depay - Bilal - Promes - Berghuis een smaakmaker van de Eredivisie !

Veel betalen of doorspelen die jongen heeft nog een contract dus zal hij wel moeten!

Kijk eens hier naar V Geel ,, dit heet onderhandelen .. Goed zo Fc Groningen als ze hem willen hebben dan moeten ze betalen en niet spelers voor een appel en een ei weg doen ( V Geel bij Feijenoord).

30 juli 2014 om 20:52

Volgens mij zijn de spelers bij feyenoord voor behoorlijke bedragen vertrokken. Dus dat is onzin. 6 miljoen voor Kostic vind ik wel redelijk. Doe er wat doorverkoopclausules bij..klaar.

Zeer goede voetballer goede actie

Die is weg bij Groningen, laat mij Nijland zijn uitspraken kennen.

Hmmm. Contract eindigt in mei 2015. Loopt dus aan het einde "gratis" weg, of is er door FC aanspraak gemaakt op de eenzijdige optie van verlenging va 2 jaar? Misschien toch wel handig om Kostic te verkopen?

31 juli 2014 om 12:20

FC Groningen heeft nog een optie om het contract met 2 jaar te verlengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren