Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen wijst nieuwe aanvoerder aan: ‘Het is een hele eer’

Laatste update:

FC Groningen werd vorig seizoen aangevoerd door Rasmus Lindgren, maar hij nam na afloop van de competitie de wijk naar Häcken in zijn vaderland. De nieuwe coach Ernest Faber moest dus een nieuwe captain aanwijzen en heeft gekozen voor doelman Sergio Padt.

/

Padt, die vijf dagen geleden zijn contract nog verlengde, wordt de eerste aanvoerder en is daar trots op. “Het doet zeker wat met me. Het is een hele eer om aanvoerder te mogen zijn van dit team. Het is weer iets nieuws voor mij en heeft zeker ook spannende kanten. Maar alles went en ik zal deze nieuwe rol zo goed mogelijke proberen in te zullen”, aldus de 26-jarige sluitpost.

Over zes dagen staat Padt aan de aftrap tegenover Dirk Kuyt, de aanvoerder van Feyenoord. Hij belooft de fans dat hij zijn best zal doen om er zo vaak mogelijk voor te zorgen dat FC Groningen na rust richting de fanatieke eigen aanhang speelt, die de ploeg dan tot het slotsignaal kan aanmoedigen.

Was Sergio Padt de beste keuze?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima aanvoerder! Maduro had het eventueel ook kunnen doen.

1 augustus 2016 om 19:33

Alleen Padt en Maduro zouden in aanmerking komen in mijn ogen, prima keuze.

Ben nooit zo gek met een keeper als aanvoerder. Toch een minder bereik dan bijvoorbeeld een middenvelder tijdens wedstrijden. In de groep geloof ik wel dat hij leiderschap heeft.

Reijnen als reserve-aanvoerder, belachelijk heeft totaal geen uitstraling. Gelukkig speelt Padt vrijwel alles.

1 augustus 2016 om 19:51

Inderdaad lachwekkend. Wat ben ik blij dat die dweil weg is bij ons. Maduro één en Padt twee was overigens logischer geweest.

1 augustus 2016 om 20:09

Haha het aparte is dat Reijnen bij Cambuur echt gewoon heel goed speelde, misschien wel beter dan hij eigenlijk kan. Baalde in eerste instantie dat hij kwam, maar later bleek het de doodsteek toen hij wegging. Als hij zo speelt als bij Cambuur is het voor veel clubs een aanwinst.

Faber had in mijn ogen een veldspeler aan moeten wijzen.
Maar een kieper overziet alles wat er gebeurt..
Tenminste als Padt er kijk op heb zal nog bewezen moeten worden.

Een aanvoerder die structureel te zwaar is, aanvoerder maken?!

Vreemd

1 augustus 2016 om 21:10

Waar slaat dit op? Padt is helemaal niet te zwaar. hij is stevig en dat is nog altijd beter dan die llichtgewichtjes

Haha, hij is hier in de binnenstad ook elke vrijdag en zaterdag aanvoerder

1 augustus 2016 om 22:01

Als hij aankomend seizoen weer 9 tot 12 punten voor ons pakt mag hij van mij 7 dagen per week feesten.

1 augustus 2016 om 22:25

Word moeilijk met Kemkers en Faber denk dat het max 1 x per maand stappen word haha

Held padt hij verdient het wel altijd goed en maduro en reijnen vorig jaar waren niet heel goed

Lijkt mij niet handig een keeper als aanvoerder. Bij ieder mogelijkheid om de scheids te woord te staan staat hij er te ver van af.

Goeie keuze hij is verbaal altijd actief en straalt wat uit! En nog een voordeel is dat je als captain ook niet snel in de winter het team verlaat. Lindgren was goed in alles behalve tossen dat kon hij helaas niet zo goed! Kwakmam vond ik in alles een drama maar die kon wel goed tossen! Ben benieuwd hoe goed Padt dat kan😀

Altijd het gevoel dat die een kilo of 5-7 te zwaar is.
Wanneer die afvalt is die meer atletisch en wordt die alleen maar beter.

had in het begin toch m'n twijfels bij padtje, beetje dikkig en traag... maar hij heeft toch m'n mening doen bijstellen, wat een baas is het. Sergio for captain

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren