Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen liet succestrainer lopen: ‘Geen onvertogen woord naar hen’

Laatste update:

Dick Lukkien gaat de geschiedenisboeken in als de trainer die FC Emmen voor het eerst in de clubhistorie naar de Eredivisie loodste. De oefenmeester gaat naar verwachting mee de Eredivisie in, want hij verlengde zijn contract eerder dit kalenderjaar tot de zomer van 2020. Vlak voor zijn contractverlenging werd Lukkien nog veelvuldig genoemd bij FC Groningen, dat uiteindelijk toch voor Danny Buijs koos.

Lukkien, voormalig beloften- en assistent-trainer van de Trots van het Noorden, wil na de promotie niet spreken van sportieve revanche op Groningen. "Nee. Ik gun FC Groningen het beste. Ik heb vorig jaar uitgesproken dat ik hoofdtrainer wilde worden. Die kans heb ik bij Emmen gekregen. Daar ben ik iedereen binnen Emmen ook hartstikke dankbaar voor", aldus Lukkien. "Er is in zoverre wel een sportieve revanche dat ik heel blij ben dat ik richting de Eredivisie mag als hoofdtrainer."

"Maar absoluut geen onvertogen woorden of vreemd gevoel richting FC Groningen", voegt Lukkien daaraan toe. De trainer van Emmen is vooral trots op de Drentse club, vertelt hij. "Ik had er geloof in, maar ik moet zeggen dat ik na het laatste fluitsignaal wel een heel onwezenlijk gevoel had. Omdat je dan beseft dat je naar Ajax. Feyenoord en PSV gaat. Emmen is denk ik op de kaart gezet."

Dick Lukkien zou een goede trainer zijn voor FC Groningen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij succes met Emmen heeft en gun het hem ook . Echter als hoofdtrainer van Groningen was het de volgende in de rij Huistra , van der Looi , Faber

20 mei 2018 om 22:31

Helemaal mee eens!
Heb verschillende trainingen gezien van hem zowel Fc Groningen toen der tijd als nu Emmen.
Niet mijn man,veelte mak allemaal.

21 mei 2018 om 00:36

En toch vond ik hem bij Groningen wel met een aanvallende insteek spelen en een bepaald enthousiastme.
Ook jongens die bij het eerste tegenvielen zoals Kostic/Jones klaagden hij hem nooit en speelden goed dat is ook een manager kwaliteit.
Lukkien heeft een gin factor en was er Maby niet klar voor en kon ook een makkelijk schachtkooien worden.
Maar denk dat velen binnen Groningen hem dit alleen maar gunnen! En je weet nooit wat de toekomst brengt!

Voor Drenthe sowieso mooi en een uitwedstrijd lekker dichtbij is ook mooi😎

21 mei 2018 om 02:30

Met het huidige spelersmateriaal kun je ook niet veel beter presteren. In Groningen moeten ze zich eens realiseren dat ze geen geweldig spelersmateriaal meer hebben. Dan kun je van de trainers geen wonderen verwachten.

Het is te makkelijk om te zeggen dat je met dit spelersmateriaal geen wonderen van trainers kan verwachten. Denken dat een trainer geen invloed heeft op de prestaties is ronduit belachelijk. De matige prestaties waren voornamelijk oorzaak van het falen van de hoofdtrainer, Faber heeft 2 jaar lopen aanmodderen bij Groningen. Halverwege afgelopen seizoen is er binnen de staf ook iets veranderd, ipv Faber ging Marcel Groninger de tactische besprekingen doen, iets waarvan Sergio padt na afloop van de laatste wedstrijd ook nog aandacht aan heeft besteedt, toen werd alles voor de spelers veel duidelijker. Kan je ook terug zien in de resultaten. Eerste seizoenshelft 8x verloren uit 18 Tweede seizoenshelft 4x verloren uit 16 wedstrijden. De nieuwe trainer moet zich nog bewijzen, maar van hem verwacht ik ook veel meer duidelijkheid richting de groep. Onder hen verwacht ik dan ook dat Groningen weer een stuk beter gaat draaien.

On topic, fantastisch voor Emmen en lukkien dat ze gepromoveerd zijn, en onder deze trainer verwacht ik ook dat ze voorlopig nog eventjes in de Eredivisie blijven. Hoop het in elk geval wel voor Emmen,

Ben blij met Buijs als trainer. Denk dat hij qua mentaliteit beter bij Groningen past dan Lukkien op dit moment. Gun hem wel alle succes met emmen. Lukkien is een aardige man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren