Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen laat tweetal gaan en komt er niet uit met aanvoerder

Laatste update:

Danny Holla, Nicklas Pedersen en Petter Andersson gaan FC Groningen naar alle waarschijnlijkheid verlaten. De Trots van het Noorden brengt donderdag naar buiten dat het de eerste twee spelers al te verstaan heeft gegeven dat zij op zoek mogen naar een nieuwe club. Met aanvoerder Andersson komt men er daarnaast niet uit in gesprekken over een nieuwe verbintenis in Euroborg.

/

De 24-jarige Holla debuteerde bij FC Groningen in het betaald voetbal en speelde bijna honderd duels voor de club. Op dit moment wordt hij verhuurd aan VVV-Venlo: zijn nog een jaar lopende contract hoeft hij niet te komen uitdienen. Ook de 24-jarige Pedersen heeft in principe nog een jaar voor de boeg, maar de Deense aanvaller mag zijn heil na drieënhalf jaar en zeventig wedstrijden eveneens elders gaan zoeken. Directeur Hans Nijland had recent nog een aanvaring met Pedersen in de spelerstunnel.

Op de clubwebsite geeft technisch manager Henk Veldmate toelichting bij het vertrek van zowel Holla als Pedersen. “Voor beide spelers bestaat de nodige belangstelling van andere clubs en wij staan dus open voor onderhandelingen. Zowel Holla als Pedersen mogen onder onze voorwaarden vertrekken bij FC Groningen. Mocht het echter zo zijn dat we er met geïnteresseerde clubs niet kunnen uitkomen, dan sluit de betreffende speler bij de start van het nieuwe seizoen gewoon aan bij onze selectie.”

/

Aanvoerder Andersson gaat mogelijk ook weg uit Groningen. De 27-jarige middenvelder tekende in 2008 bij de Eredivisionist, speelde door blessureleed niet meer dan 65 duels voor de club en is de aanvoerder. Zijn contract loopt echter ten einde en vooralsnog zijn club en speler er niet uitgekomen. “Wij kregen gaande weg de gesprekken het gevoel dat Petter meer bezig was met zijn eigen persoonlijke toekomst, in plaats van een gezamenlijke toekomst met FC Groningen”, stelt Veldmate donderdag op de clubwebsite.

“De onderhandelingen werden slepend en we zijn nu op het punt beland dat we zeggen: ‘Tot hier en niet verder.’ We gaan ons nu richten op een andere invulling van de vacant gekomen positie binnen de selectie”, aldus de technisch manager. FC Groningen verkocht Dusan Tadic reeds aan FC Twente en ontsloeg trainer Pieter Huistra vanwege de teleurstellende prestaties in het voorbije seizoen. Virgil van Dijk werd al een paar keer gelinkt aan Engelse clubs.

FC Groningen moet in de zomer stevig inkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer man! Ik snapte de verhuur van Holla naar VVV ook al niet. Holla is voor Groningse begrippen toch een goede speler?! (nog) beter i.i.g dan Jonés en Henk bos enzo die nu veel aan spelen toe kwamen!

17 mei 2012 om 20:49

te traag, en een te lage handelingssnelheid. Het niveau van FC groningen (althans het niveau wat dit seizoen niet behaald werd, maar wel werd 'nagestreeft'.) ligt iets te hoog voor holla. Daarom zie je dat hij het bij een club waar het tempo iets lager ligt, zoals vvv veel beter waar kan maken.

Holla is zeker wel een speler voor de eredivisie, en verwacht dat een club als ado oid wel in hem geinteresseerd is.

Daarbij is de vergelijking tussen holla en jones/ bos overbodig, aangezien dat beide aanvallers zijn en holla een verdedigende middenvelder. Met tim keurntjes hebben we nog een verdedigende middenvelder die dit seizoen redelijk gepresteerd heeft in de potjes die hij gespeeld heeft, zit denk ik meer potentie in dan holla. Dus vandaar doorselecteren.

En over Pedersen ga ik geen woorden vuil maken: oprotten!

17 mei 2012 om 21:44

ja maar holla is wel beter dan sparv.. wat een keutel is dat.. en zo zijn er nog een paar die niks gepresteerd hebben.. ik zeg grote schoonmaak!

17 mei 2012 om 20:55

Holla speelt op een andere positie dan Jones en Bos, dus die vergelijking is onlogisch. Holla speelde de laatste tijd als een krant dus niet raar dat hij verhuurt is aan Venlo en mag vertrekken. Maar misschien was het achteraf beter geweest om hem niet te verhuren i.v.m. blessures en schorsingen. Ook heeft hij een zeer goede mentaliteit, die ik het afgelopen half jaar veel al heb gemist bij de FC.

18 mei 2012 om 10:34

En die spelers zijn kwalitatief zeker niet slechter. Andersson en Pedersen weg. Helemaal niet slecht. Andersson speelt meer slechte dan goede wedstrijden sinds hij terug is van zijn blessure. Jammer, had veel geld op kunnen leveren als hij niet geblesseerd was geraakt. Wat begon die goed zeg.

Pedersen breng ik zelf nog weg als het moet.

De trots van het Noorden is aardig an het leeglopen. Ben benieuwd wat er volgend jaar voor ploeg staat, het lijkt er toch op dat ze opnieuw veel aan kwaliteit gaan inleveren.

Zonde, want was toch altijd een mooie subtopper in de Eredivisie.

17 mei 2012 om 21:12

De spelers die nu weggaan zijn echt niet onze betere spelers hoor. Zijn (op Holla na) nou niet echt onze steunpilaren. Laat maar mooi gaan.

17 mei 2012 om 21:18

Holla steunpilaar van Groningen? Helemaal vanuit Venlo? prima speler dan;

17 mei 2012 om 21:57

haha, staat er inderdaad een beetje raar. Maar je snapt wel wat ik bedoel toch?

Groningen heeft denk ik een dramatisch seizoen achter de rug. Dat lag helemaal aan de 2e deel van de competitie. Ik ben benieuwd of ze nog aankopen gaan doen, want ze moeten en kunnen gewoon veel beter.

Ik hoop dat Holla naar VVV gaat definitief! Geweldige speler voor Vvv!

Kan iemand mij uitleggen waarom Holla totaal afgeschreven is in Groningen. Ik vond het altijd een erg nuttige speler

17 mei 2012 om 20:45

Geen idee, was twee seizoenen geleden een van de betere spelers bij FC Groningen. Misschien conflict met Huistra? Ik zou het echt niet weten...

Denk dat ze het bij VVV wel prettig vinden overigens

17 mei 2012 om 20:49

Dat vond ik ook ja, ik denk niet dat het een conflict was met Huistra want dan had dat conflict nu juist opgelost geweest ;

Holla doet het erg goed bij Vvv, zou leuk zijn als VVV hem een contract aanbiedt, maar ik zie Holla ook wel bij een club als Rkc, Utrecht of bijvoorbeeld Nac.

Holla is de beste speler hier die weg gaat.
Vandaag weer belangrijk hoop dat hij naar een club gaat waar die aan spelen komt!

Vind het toch wel verbazingwekkend dat Danny Holla weg moet bij FC Groningen. Ik vind het een behoorlijke speler en hij heeft ook nog de potentie om beter te worden. Ik zie liever Holla in de basis bij Groningen dan 'gelekaartenpakker' Sparv. Aan het salaris van Holla zal het denk ik niet liggen dus moet de beslissing gemaakt zijn op voetbaltechnisch gebied waarbij hij als 'te zwak' wordt beoordeeld. Ben wel benieuwd bij welke club deze jongen nu terecht komt, hij is m.i. zeker eredivisie waardig!

De trots van het noorden? Denk eerder de 'minkukels' van het noorden!

17 mei 2012 om 20:58

ookal spelen we 5de klasse, FC Groningen is en blijft de Trots van het Noorden

17 mei 2012 om 21:48

Het is een bijnaam, geen titel.

Verbazingwekkend..... Toch een zeer nuttige speler voor Groningen begrippen...

Dan denk ik dat er iets is misgegaan tussen hem en de leiding. Kan niet anders..

Ik heb het over Holla

Snap zoiezo niet waarom Holla verhuurd werd.
Hij is geen super opvollende speler maar wel iemand die veel en goed werk verzet op het middelveld.
Denk overigens dat er genoeg clubs hem zouden willen overnemen, vind hem voor het niveau van VVV te goed.

17 mei 2012 om 21:30

Holla ontwikkelde zich niet meer onder Huistra, hij moest wel naar een andere omgeving. Hij bleef al 2 jaar steken in zijn ontwikkeling, dat is de reden ook dat hij (tijdelijk) weg wilde gaan.

Ik snap niet dat ze Holla laten gaan, hij doet het goed bij VVV en denk dat hij ook bij Groningen belangrijk kan zijn. Wellicht iets voor ADO .

@komopaz

Was altijd een leuke subtopper?
Geloof me, volgend seizoen draait Groningen weer 'gewoon' mee in het linkerrijtje, die komen echt wel weer er boven op naar zo'n jaar.
Nijland heeft genoeg contacten om voor volgend seizoen weer een leuke selectie te krijgen, en ik snap best dat een speler als Holla niet verlengd word. Heeft bij Groningen volgens mij de laatste seizoenen te weinig laten zien, en had volgens mij het gevoel dat hij een basisspeler moest en wilde zijn.. maar dan moet je dat ook laten zien, en dat deed hij niet.
Nu bij VVV doet-ie het aardig, maar ik geef Grunn hier helemaal gelijk in.

17 mei 2012 om 20:58

Ik hoop echt voor je dat het zo is, want Groningen hoort gewoon in het linker rijtje te spelen. 2 seizoenen geleden deden ze zelfs lange tijd mee in de top 3. Daarnaast hebben ze vaak goede spelers gescout, dus wat dat betreft zie ik veel mogelijkheden. En wat je al aangeeft, Nijland heeft hier en daar wel z'n contacten, dus er is zeker hoop.

Maar met het vertrek van Tadic, Pedersen, Andersson, het floppen van spits Texeira en de klap die ze dit jaar hebben gehad, moet ik het nog maar zien. Het zou me niets verbazen als Groningen het volgend jaar wederom lastig krijgt.

17 mei 2012 om 21:15

Pedersen en Andersson zijn echt niet bepaald onze beste spelers hoor.
Texeira is nog geen flop, die is gewoon verkeerd gebruikt door Huistra. Ik durf te wedden dat hij in een ander systeem straks veel meer gaat scoren. Hij stond nu zo vaak op een eiland en moest veel te veel meters maken.
Tadic en Holla vind ik betere spelers die we wel moeten opvangen. Heb er wel weer vertrouwen in. Afgelopen jaar was gewoon een minder jaar.

17 mei 2012 om 22:24

In een 2-spitsen systeem met een 10 die wel op niveau mee kan scoort Texeira er zo 20 in een jaar hoor. Hij heeft de kwaliteiten.

17 mei 2012 om 21:21

Ben het helemaal met je eens Fean. Pedersen weg is zelfs fantastisch nieuws. Elke euro die deze kerel nog ontvangt van de FC is weggegooid geld. Een speler waarbij je als supporter de moed in de schoenen zinkt.... Holla doet het bij VVV erg goed. In Groningen nooit een basisplaats afgedewongen ( een keer door een gebroken been ). Andersson was in zijn eerste jaar boven verwachting goed. De wisselwerking tussen met name Sankoh en hem was geweldig. Andersson ging de diepte in en sankoh kwam met de lange pass. Na zijn zware blessures zijn niveau ( nog ) niet bereikt. Er is beslist geen man overboord indien deze drie volgend jaar niet meer onder contract staan. Graag ook zsm afscheid nemen van Joris Ivens, kan er ook helemaal niets van. Zeer slappe verdediger. Groningen heeft een goede rechtsback, een creatieve middenvelder en een snelle rechtsbuiten nodig. Volgens mij zou Luigi Bruins als creatieve middenvelder de verrassing bij Groningen kunnen worden.in de paar wedstrijden die hij bij Excelsior speelde strooide hij met de prachtigste passes. De Leeuw van de Graafschap is ook geen verkeerde speler.

17 mei 2012 om 21:29

Joris ivens? Die hebben we niet hoor ;

17 mei 2012 om 21:41

Sorry, Jonas Ivens natuurlijk. Vind hem overigens meer een Joris ( driepinter )

Andersson: Groot talent en veel belovend in zn eerste half jaar, echter zijn twee kruisband blessures hebben zijn lichaam toch verranderd, hij is minder snel en wendbaar als voorheen en gek genoeg lijkt het er op dat hij nu ook minder scorendvermogen heeft..
desondanks vind ik het heel jammer dat Petter vertrekt, hij is een goede voor de groep en zijn hele karakter straalt eigenlijk het hele FC Groningen gevoel uit: nooit opgeven!

Holla: Beetje zelfde verhaal, ook talentvol en ook veel belovend, en ook hij is slachtoffer geworden van een blessure. na zijn been breuk is Danny helaas niet meer de zelfde speler als voorheen (ook nu bij vvv niet terwijl hij het daar goed doet)
dat hij weg gaat is wel logisch, Groningen kan nog wat geld voor hem krijgen nu en anders loopt hij volgend jaar gratis weg. bovendien hebben we spelers genoeg voor zijn positie.

Pedersen: kan ik kort over zijn: in potentie een hele goede voetballer maar beschikt niet over een mentaliteit die hier in Groningen past.
iedereen wil van hem af dus het is maar beter dat hij gaat!

overigens mogen Femi, luciano, sparv en Envoldsen van mij ook wel weg .

17 mei 2012 om 21:21

Sluit me op een paar punten na helemaal bij je aan.
Enevoldsen mag van mij nog wel een kans krijgen van de nieuwe trainer.
Wat betreft Luciano aardige keeper maar niet goed genoeg wil Groningen in de top 5 spelen,mag ook blijven voor op de bank.

17 mei 2012 om 21:30

Jij stipt precies het probleem van Pedersen aan. 'in potentie' een goede voetballer....
Minimaal een jaar iedere wedstrijd weer verwachtte ik en velen met mij dat de komende wedstrijd zijn wedstrijd zou worden. Helaas elke wedstrijd weer werden we teleurgesteld. Het werd zelfs zo erg dat je hoopte dat hij geblesseerd zou zijn. Hetgeen 'gelukkig' regelmatig het geval was. Wanneer je hem ziet lopen en een bal ziet aannemen denk je iedere keer dit is een prima voetballer,helaas daar bleef het bij........ Weg met deze prutser!

Gaat toch uitgedund worden in Groningen Holla, Pedersen, Andersson, Tádic en vooralsnog komt alleen Kostíc en paco van moorsel (dankje Gert-jan ) terug!

17 mei 2012 om 21:02

+ paco van moorsel

verder zijn ze bezig met een aantal spelers, komt goed

17 mei 2012 om 21:29

idd, hoorde dat ze Joey Suk willen overnemen van Go Ahed Eagles

17 mei 2012 om 21:12

Jeroen Veldmate komt misschien ook terug hij kan voor drie jaar tekenen bron : dvhn.nl

Nou feyenoord sla je slag en haal holla hij is een goeie nummer10 en heeft ook noch eens een mooi schot en heeft inzicht en een goeie paas. Zou ik een beter idee vinden dan immers en kan iemand mij iets vertellen over pedersen. Is dat mischien een spits en is die een beetje goed

17 mei 2012 om 21:01

Waarom zou Holla het niveau bij Feyenoord wel aankunnen, als ie het bij Groningen al niet kon belopen..

Beetje loze opmerking. Bovendien lopen er bij Feyenoord genoeg leuke spelers rond in de jeugd (tonny Vilhena). En daarnaast heb je Bakkal nog..

17 mei 2012 om 21:04

Holla op nr 10 en dan ook nog de voorkeur boven Immers? Ten eerste is Holla verd. middenvelder en ten tweede ruil ik Holla met alle plezier in voor Immers..met een strik erom.

17 mei 2012 om 21:10

Haha, Holla op Nummer 10. Jij bent zeker de leukste thuis!?

Als het goed was zou Holla naar ADO gaan, maar dat is nog niet definitief. ADO heeft interesse in Holla en is best een goede speler voor Ado.

Ff offtopic: waarom heeft Groningen als bijnaam De Trots van het noorden? Ik dacht altijd dat wie in het seizoen de derby won die naam altijd kreeg..... Heerenveen is nu gewoon het trots van het noorden en Groningen de domper van het noorden.... ;-)

17 mei 2012 om 21:04

Omdat Groningen de enige echte voetbal club van het Noorden is. Ook al pakken we volgend seizoen 0 punten.

Heerenveen is gewoon niet iets waar je trots op kan zijn , leuk zondagsmiddag uitje voor de gereformeerde , thats it.

18 mei 2012 om 09:52

Ik weet niet wanneer jij voor het laatst in Groningen bent geweest, als regelmatige bezoeker vind ik Groningen echt helemaal niets; geen sfeer en geen voetbal, ondanks het feit dat ik veel sympathie heb voor de club.

17 mei 2012 om 21:05

Dat heb je dan verkeerd begrepen die bijnaam heeft niks te maken met de prestaties van beide clubs Fc Groningen heeft deze bijnaam al sinds het in 1971 voor het eerst het daglicht zag.

Wel is het zo dat Sc Heerenveen (helaas) overduidelijk de kampioen van het Noorden is dit seizoen.

17 mei 2012 om 21:08

Groningen staat al jaren bekend als de Trots van het Noorden dat is ook de officiele bijnaam van de club. een aantal jaren terug hebben heerenveen supporters zichzelf wijsgemaakt dat zij recht hadden op die titel maar dat duurde niet zo heel lang, inmiddels claimen ze deze titel ook niet meer op een enkeling na dan misschien. Heerenveen is de Trots van friesland (op leeuwarden na) en Groningen is de Trots van het Noorden

18 mei 2012 om 08:28

@ Grunn86 en Gert-jan:
Jullie hebben de vraag van goltjesdief op een normale en correcte wijze beantwoord, waarvoor mijn complimenten. Kan Fcnoorden nog wat van leren...

On: Roerige tijden bij FC Groningen maar ze hebben groot gelijk door flink door te selecteren. Ik heb het gevoel dat er een paar "rotte appels" binnen de selectie zitten die de sfeer verzieken.
Gaat echt wel helemaal goed komen daar, zit ik niet over in.

Danny Holla vind ik een meer dan redelijke gemiddelde eredivisie speler. Zijn doorzettingsvermogen lijkt me voorbeeldig en hij heeft wel rendement.
Maar wie ben ik ??

Holla heeft wel een conflict gehad met huistra en is toen verhuurd, zijn contractnloopt af en groningen kan nu geld voor hem vangen doordat er interesse is en goed bij vvv speelde maar komt inderdaad te kort voor groningen, verdedigend niet goed en inderdaad te traag. Jammer van Andersson maar als hij niet echt wil dan niet.

Loyaliteit aan de club kan je Petter niet verwijten. Twee x langdurig geblesseerd en dan nu het onderste uit de kan willen? Zou zeggen wees dankbaar als je nog een nieuwe kans krijgt, want niveau was alleszins belabberd te noemen dit seizoen.

Zonde van de mentaliteit en blessuregevoelig van Pedersen want verder is het een goed voetballer.

Holla gewoon in de deal met die Wildschut (of hoe die vent ook heten mag) betrekken.

Andersson tja het is graag of niet kerel.

en op het vertrek van ballerina Pedersen kan ik maar een ding zeggen Yess!!!.

Holla weg en een speler als sparv mag blijven... onbegrijpelijk. Moet je maar eens goed opletten wat die Sparv allemaal doet in een wedstrijd. constant balverlies, rare pases... echt een slechte spelert. en over pedersen, die kerel heeft nog nooit wat gepresteerd bij Groningen, dus niemand zal hem missen.

Ik zie Holla 100x liever dan Sparv. Wat een drama is dat zeg!

jammer van Holla maar voor de rest.... ik kan er niet om janken, Andersson speelde af en toe een aardige wedstrijd maar was niet constant. en dat Pedersen weg mag: Eindelijk!!! wat een waailap is dat. met Paco van Moorsel al een vervanger binnen, hopen dat ze er nog een Nederlandse jongen bij kunnen halen: El hasnaoui van de Graafschap misschien? ik denk dat hij wel weg wil nu ze gedegradeerd zijn. Toornstra? (al denk ik dat hij onhaalbaar is) en dan Németh van RKC nog voor de spits positie halen.

17 mei 2012 om 21:34

Nemeth, prima idee!

Jammer van Andersson ben echt fan van Andersson, totaal verkeerd begrepen door de club en telkens op verkeerde positie gezet.
En dan ook nog de schuld in zijn schoenen schuiven...
Andersson is echt een speler voor 2 spitsen systeem en dan als 2e spits , dat deed hij voor zijn blessures ook met Berg en ben er van overtuigt dat hij dat zelfde staaltje werk zou doen met Texeira, maar helaas hij krijgt de kans niet.
Holla begrijp ik ook niet, komt uit eigen jeugd, mooie trap (bewijst hij nu ook bij Vvv) en een echte vechter.
Zo iemand moet je bij je houden.
Pedersen is na Femi de duurste aankoop van FC Groningen en het geld nog nooit waard geweest maar beter laat dan nooit....
Nu hopen op goede aankopen ik las al spelers als:
El Hassnoui (de Graafschap), Suk (Go ahead Eagles), Schet (rkc) en natuurlijk Wildschut(vvv) al zijn voor de laatst genoemde veel meer clubs!

Nu Nicklas Pedersen z'n contract niet wordt verlengd, zal Hans Nijland wel weer zeggen: 'ik betaalde je poen, gek! En nu loop je gewoon transfervrij de deur uit, terwijl ik zoveel poen voor je betaald heb!'.

Holla vind ik iemand die iets toevoegt aan FC Groningen, dus die zou ik houden als ik bij FCG werkte.
Mocht Groningen weer tot de sub-top willen behoren moeten ze flink investeren vind ik. Spelers als: Sno, Toornstra, Overtoom, Quansah, De Leeuw, Van Eijden, Wildschut en El Hasnaoui zijn prima spelers voor FC Groningen. Ik zou sowieso in het middenveld investeren, een centrale verdediger en een vleugelspeler. Ik geloof dat FC Groningen een keeper met potentie dit seizoen had verhuurd aan SC Veendam, dus ik denk dat ze die volgend seizoen een kans willen geven. Maar bind mij hier niet aan vast.

Goede zaak denk ik.. Alleen Holla gaan we denk ik wel missen. Die heeft zijn draai nou helemaal gevonden bij Vvv. Misschien hem in de deal betrekken met eventueel Wildschut plus een miljoen of zoiets. Voor Pedersen moet je Sneijder/aalberg halen. Voor Anderson zit ik te denken aan Duarte. Voor Holla misschien wel Jan Arie van der Heijden... Dat zijn de eerste namen die in mij opkomen..

Pedersen had al veel eerder mogen vertrekken. Deze man van glas kan geen bal fatsoenlijk aannemen en als ie de bal heeft is ie hem gelijk weer kwijt. Ik denk dat hij zelfs niet eens in de eerste divisie uit de verf kan komen. Voor mij is het werkelijk een raadsel dat hij in de EK selectie zit van Denemarken.

Andersson is nooit meer terug gekomen van het eerste seizoen. De Petter die toen speelde was echt goed. Na zijn slepende blessures is hij te voorzichtig geworden en heeft hij het vertrouwen verloren. Zijn spel is niet meer wat het geweest is. Zonde.

Holla kon niet overweg met Huistra en moest vertrekken. Hoe wrang het ook is voor een speler als Holla, zijn contract loopt af en om die reden moet hij weg. Nu kan de FC nog een paar duiten voor hem vangen, volgend seizoen loopt ie gewoon de deur uit. Ik zie hem namelijk niet nog eens bij tekenen. Vind het wel jammer, want deze speler kun je nog erg goed gebruiken.

Kijken wat volgend seizoen van Moorsel en Kostic brengen. Wat mij betreft mag Jens Toornstra ook wel komen als vervanging van Andersson.

Lekker laten gaan die jongens als je voor 2 nog een paar centen kan krijgen, alle 3 hebben een behoorlijk salaris voor Groningen begrippen en voegen weinig extra's toe. (al kunnen er wel meer op het lijstje die weg mogen wat mij betreft)

Andersson had het inzich om een held te worden in Gronigen (wat hij een korte tijd was) maar met zijn getreuzel de afgelopen maanden heeft die daar aardig afbreuk aangedaan.

Ik vind het jammer dat Holla en Andersson weggaan maar als we in aanvallend opzicht nog een speler halen als El hasnaoui , Yanic wildschut of edison flores br , en nog een goede verdediger heb ik er wel weer vertrouwen in.

opruiming dus bij groningen. holla vind ik persoonlijk wel goed jammer dat hij niet het vertrouwen had van huistra. ben benieuwd wat er allemaal nog gaat veranderen.

Hopelijk staat er aan het begin van het seizoen een elftal wat wil vechten en strijden !
En als je dan een keer verliest zal me worst wezen ,we zijn barca niet.

Ik wil weer trots kunnen zijn en spelers zien die het waard zijn dit mooie shirt te dragen , en het publiek weer als 1 blok achter het team.
Forza Groningen , kop der veur!

Vorig jaar raakte ze hun aanvoerder ook al kwijt (granqvist). Ik vind dit toch geen gezonde ontwikkeling. Als ze een subtopper willen zijn, dan moeten ze ook hun betere spelers zien te behouden. Ik vond Andersson altijd al een aardige voetballer en toch minder makkelijk te vervangen dan Holla en Pedersen.

pedersen kijkt iedere dag in de stad of hij nog een mooie handtasje kan vinden,
voor zijn mooie handtasjes verzameling, neemt er ieder wedstrijd stiekem een
mee onder zijn voetbalshirt vandaar dat hij zo belebbert voetbalt.

on topic:
holla vind ik wel zonde, kan goed in het team overweg.
goeie trap, leuke steekpass (af en toe dan) vrije trap.
maar soms er traag, pedersen is een echte tasjesliefhebber en kan beter stoppen met voetballen
en een tasjeszaak beginnen, andersson heel erg zonde idd was toch mooi zijn eerste seizoen. als hij weggaat hou ik als een eerbetoon aan petter alleen
zijn eerste seizoen vast aan mn herinnering.
afgelopen seizoen gewoon in de prullebak gooien en de mooie dingen aan petter
herinneren. Forza Grunn

Holla was en is nog een leuke speler
Maar het niveau moet omhoog daar kan holla niet bij helpen .
En die sparv mag ook hoeppelen leverd ook weinig en zo zijn er nog wel een paar

Helaas, had altijd een zwak voor Andersson maar blijkt dus dat hij weg wilt en dan moet jehem maar laten gaan.
Feit blijft wel dat hij een uitermate slecht seizoen heeft gespeeld, dus ben benieuwd wie hem wilt..
Holla heeftlaten zien dat hij beter in vorm is dan andere spelers op de verdedigende middenvelderpositie.
En Pedersen moet je gewoon laten gaan want dat gaat niks meer worden dankzij zijn instelling en de relatie met ons(het publiek),

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren