Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen gaat gesprek aan: ‘Hij dramde nogal door, agressief’

Laatste update:

FC Groningen gaat komende maand met Zoran Pavlovic om de tafel. De directie van de Groningse club heeft een wrange nasmaak overgehouden aan de gesprekken met de zaakwaarnemer van Filip Kostic. De aanvaller kreeg afgelopen weekeinde zijn gewenste transfer naar VfB Stuttgart, dat uiteindelijk aan de financiële eisen van FC Groningen voldeed. De beleidsbepalers ergerden zich de laatste weken echter aan Pavlovic.

/

“Pavlovic dramde nogal door. Dat kwam agressief op ons over”, zegt algemeen directeur Hans Nijland in het Algemeen Dagblad. FC Groningen sloeg namelijk een eerste bod van de club uit Duitsland af. Pavlovic verzocht zijn cliënt vervolgens om een vertrek te forceren. “Wij gaan dat na 1 september uitpraten. We hadden namelijk een goede relatie met hem.”

“Mede dankzij Pavlovic hebben wij Kostic, maar eerder ook Dusan Tadic en Tim Matavz naar onze club gehaald”, stelt Nijland, die in een eerder stadium ook ‘nee’ zei tegen een bod van vijf miljoen euro van Sporting Portugal. Pavlovic streek twee jaar geleden een half miljoen euro op toen Kostic voor 1,25 miljoen euro van FK Radnicki naar FC Groningen ging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is gewoon een zakenmannetje. Hij geeft heel weinig om sociale contacten, het gaat allemaal om geld. Dus na Raiola hebben we nog een zaakwaarnemer gevonden die aan het spit mag

12 augustus 2014 om 00:22

Welkom in de echte wereld. Wel eens bij een gemiddeld groot bedrijf rond gekeken? Er zijn niet veel mensen meer die eerst aan een ander denken en vervolgens pas aan zichzelf.

Te belachelijk voor woorden maar slim gehandeld weer van zo'n boef, eerst een speler voor 1,25 miljoen brengen en daar zelf bijna een derde op verdienen en vervolgens hem na anderhalf jaar onder druk zetten om hem naar de bundesliga te brengen. Ben benieuwd wat ie daar aan over heeft gehouden. Je ziet je hoeft tegenwoordig helemaal niks van voetbal te snappen/kunnen, als je maar gehaaid genoeg bent ligt het geld voor het oprapen...

11 augustus 2014 om 18:25

Volgens mij is 0,5/1,25 40 procent, dus meer dan een derde deel. Makkelijk geld verdienen, lijkt me. De voetballers kunnen zich uit de naad werken voor het geld en het enige wat meneer Pavlovic hoeft te doen is een beetje socializen om aan zijn poen te komen (ik weet dat het kort door de bocht is). Ik kan heel slecht tegen zo'n instelling, want Jan Modaal kan zich het konthaar uit de bilnaad werken om maandelijks rond te komen. Zulke mannetjes hebben dan ook nog eens maniertjes... bah

11 augustus 2014 om 20:02

En toch heeft iedereen het zelf gedaan. Er worden contracten opgesteld en clubs zowel als speler weten dondersgoed of en dan wel niet hoeveel geld een zaakwaarnemer opstrijkt.

Het leven draait om de connecties die je hebt- zaakwaarnemers zijn nou eenmaal enorm goede verkopers en hebben een baantje binnen een van 's werelds meest lucratieve sectors.

Dan kan jan modaal zich nog wel het konthaar uit de bilnaad werken - maar wat heeft dit nou met met het zaakwaarnemerschap te maken?

In mijn optiek is Jan Modaal niet slim genoeg om veel geld te verdienen in deze wereld, dus blijft Jan Modaal, Jan Modaal.

Lastig dit soort mensen brengen wel vaak spelers naar je club waardoor je het soms maar accepteert.
Lemic bracht bijvoorbeeld Alex en Gomes naar Psv, ik had hem graag nog bij PSV gezien maar zijn invloed werd wel erg groot.

Speelt Nijland tegenwoordig alles door naar de media?

11 augustus 2014 om 18:34

Dat deed hij altijd al. Alleen publiceren de voetbalsites tegenwoordig alles of het nu wel of niet relevant is.

Ik vind het toch weer uiterst knap gehandeld van Fc Groningen. Deze speler speelde één leuk seizoen en ze weten er een heel mooi bedrag uit te slepen. Hulde. Ben benieuwd of ze weer met een nieuwe verassing weten te komen.

nijland moet niet zeuren..dit is 2014 en zo gaat het er nu aan toe in de voetbalwereld..spelers lokken met een philips stereotoren gebeurt toch ook niet meer..?

12 augustus 2014 om 00:25

Nijland zeurt niet, Nijland kijkt verder. Pavlovic had al 3 zeer leuke spelers naar Groningen gebracht en hoopt dat hij dit in de toekomst weer kan doen. Met een verstoorde relatie wordt dat nou eenmaal lastig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren