Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen-aanvoerder vindt na vier jaar emplooi buiten Eredivisie

Laatste update:

Petter Andersson vervolgt zijn profcarrière in het shirt van FC Midtjylland uit Denemarken. De 27-jarige middenvelder verbleef de laatste vier jaar bij FC Groningen en had daar mogen blijven; hij kwam er tijdens de onderhandelingen echter niet uit met de club. Zijn transfervrije status zet Andersson nu om in een vierjarig contract bij FC Midtjylland.

/

Andersson toog halverwege het seizoen 2008/09 naar FC Groningen en maakte in zijn eerste half jaar reeds indruk. Een zware blessure hield hem vervolgens buitenspel gedurende het complete nieuwe seizoen. Andersson keerde terug, maar haalde zijn oude niveau geruime tijd niet. Afgelopen seizoen ging het de Zweed wél weer voor de wind en speelde hij 33 wedstrijden: daarin maakte hij vier doelpunten.

FC Midtjylland eindigde afgelopen seizoen als derde in de nationale Super Ligaen. Bekende namen bij de Deense vereniging zijn Kristian Bak Nielsen (ex-sc Heerenveen) en Tim Janssen (ex-PSV, -RKC en -NEC).

Ik vind het jammer dat Petter Andersson de Eredivisie verlaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Walgelijk maar goed we wisten dat die ging, hopelijk vergissen hun fans zich niet zo erg als wij deden.
Bedankt en tot ziens

Zat er aan te komen.

Heeft een prima indruk achter gelaten voor zijn blessure maar daarna is het nooit meer de oude Petter geweest.

T ga je goed Petter!

27 juni 2012 om 15:47

Idd voor zn blessure was het een topper. En na zn blessure is het helaas minder gegaan. Al vond ik onder P. Huistra dat die op de verkeerde plek stond. Hij is in mijn ogen meer een aanvallende middenvelder een nummer 10.

27 juni 2012 om 20:25

Ik vond hem juist goed spelen als controlerende middenvelder. Aanvallend vond ik hem nooit zo sterk, miste veel te veel kansen. Als controleur vocht hij echt voor het team en nam hij het team ook op sleeptouw, iets wat vooral in de tweede seizoenshelft wel nodig was maar niet echt zijn vruchten heeft afgeworpen. Desondanks vond ik hem in die periode wel één van de beteren van het team en daarmee bedoel ik niet de minst slechte, maar hij deed het helemaal niet zo onaardig op die positie.

Vond het nooit echt een topper voor Groningen, het was meer een bruikbare speler maar die zullen ze bij FC Groningen makkelijk kunnen vervangen lijkt me.

Dit vind ik echt een verlies, vond hem altijd wel een leuke speler. Heeft natuurlijk niet vaak gespeeld ivm blessures maar als hij speelde liet hij altijd leuke dingen zien.

Nooit meer de oude geworden, gun hem alle goeds. Ook al heeft hij Groningen wel een beetje belazerd natuurlijk.

Jammer dat hij niet verlengt heeft. Met zijn ervaring had hij veel jeugdige talenten kunnen begeleiden. Het draait ook hier om de poen. Jammer, maar het is zo. Gaat je goed Petter Petter Petter Andersson

maar een matige speler vind ik en zijn blessuregevoeligheid

Vond 'm een goede en bruikbare speler voor Groningen voor zijn blessure. Daarna vond ik hem één van de spelers die Groningen naar het dramatische spel heeft gebracht met zijn egoïstische en slechte spel. Hoop dat ie fit blijft en zijn oude niveau weer terug gaat vinden!

ik denk dat groningen en nac dit seizoen erg slecht gaan presteren. Door tadic en nu ook andersson. Bij nac schilder en misschien gorter naar az

27 juni 2012 om 15:56

wat Groningen betreft kan je daar wel eens flink naast zitten. Andersson gaan we niet missen en de opvolger van Tadic is ook al binnen, daarnaast is de selectie op meedere plaatsen goed versterkt waardoor er veel meer mogelijkheden zijn voor Robert Maaskant, die tot nu toe een goede indruk achter laat.
ben heel benieuwd, het kon wel eens een heel mooi seizoen worden voor FC Groningen!

27 juni 2012 om 16:07

Groningen heeft zoveel aankopen gehaald, dat je altijd maar moet afwachten hoe het uit de verf komt. Ik vind er vooralsnog weinig over ze zeggen. Uiteraard is het verdwijnen van Tadic een aderlating, maar je weet dat zo'n speler nooit te behouden is. Van het geld dat hij heeft opgeleverd zijn heel slim nieuwe spelers gehaald. Sterker nog, voor nog veel minder geld. Tadic speelde niet meer echt geïnspireerd de laatste wedstrijden (is te begrijpen) en Andersson heeft na zijn blessure nou niet laten zien dat hij onmisbaar is. Wanneer Groningen er in slaagt een extra verdediger te halen kan Kwakman doorschuiven naar het middenveld. Daarnaast hebben we ook Sparv en Femi die daar kunnen spelen. Al deze drie spelers zijn niet veel minder dan Andersson.

Ik heb er vertrouwen in. Of de selectie beter is zal moeten blijken, maar breder is hij in ieder geval. Dat is een verbetering ten opzichte van afgelopen seizoen, waar blessures niet goed konden worden opgevangen.

27 juni 2012 om 17:22

Ik ben het helemaal met je eens, op 1 ding na.

Femi is de grootste miskoop van FC Groningen ooit.
3miljoen voor zo'n prutser.
Hij is verhuurd en daar kwam en nog niet aan spelen toe.
Sorry hoor maar paulus de bospieper Femi mag wel weg.

27 juni 2012 om 18:09

Ga zeker niet zeggen dat Femi het tot nu toe heeft waar gemaakt of dat hij dat ooit gaat doen, maar laten we ons vasthouden aan onze laatste hoop: Matavz hadden we ook afgeschreven. Leek ook helemaal niets te worden en het kwam toch nog goed. En Femi is een redelijke backup, alleen is hij daar te duur voor...

Wel mooi trouwens: je bent het helemaal met me eens, maar toch niet helemaal

Had een grote speler kunnen worden, jammer dat zijn knie het 2x liet afweten. Daarna nooit meer de oude speler geworden eigenlijk. Zal nooit meer vergeten dat hij met een schouwerduw het sleutelbeen van Van Gessel door midden beukte, fysiek ijzersterk, snel en doelgericht maar dat was voor 80 weg na zijn blessure's.

Jammer voor hem en Groningen maar dit was de beste keuze van Groningen denk ik om hem na al dat getwijfel van hem te laten gaan.

hij vond het tijd voor een stapje omhoog.... nounou poehpoeh weer een flinke stap omhoog dit, zelfde verhaal als Enevoldsen zeker? KV Mechelen en FC Midtjylland zijn een stap omhoog? kom op wie hou je voor de gek.

Leuk voor hem, alleen is niet mijn type qua voetbal, vond hem nooit echt een topper ofzo.

#voetbalzone
Wordt tijd dat jullie de feiten eens goed nakijken voordat jullie het posten.
Femi speelde vorig jaar op huurbasis voor brøndby If.
Een aantal jaren geleden is hij van FC Midtjylland over gekomen.

On topic:
Prima dat die vertrekt.
Goed begonnen maar de laatste tijd geen fantastische wedstrijden meer gespeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren