Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen versterkt zich met jeugdexponent van Borussia Dortmund

Laatste update:

FC Emmen huurt Jan-Niklas Beste komend seizoen van Werder Bremen, zo maakt de Eredivisie-club dinsdagmiddag wereldkundig. De twintigjarige Duitse linksback moet op de Oude Meerdijk Caner Cavlan doen vergeten. Beste werd opgeleid door Borussia Dortmund en haalde het eerste elftal, maar tot een absolute doorbraak kwam het niet.

Beste debuteerde in augustus 2017 onder Peter Bosz tijdens een bekerduel van Dortmund. In de zomer van vorig jaar maakte hij voor circa 250.000 euro de overstap naar Werder Bremen, waar hij het afgelopen sizoen 28 keer speelde voor het tweede elftal. “Bij FC Emmen krijg ik de kans om mezelf op het hoogste niveau te laten zien”, reageert Beste op de clubsite. “Ik wil me hier verder ontwikkelen en ik zal mijn stinkende best doen voor het team en de supporters.”

Vanuit Nederland was er meer interesse voor Beste. “Er was ook een club in het zuiden erg gecharmeerd van Jan-Niklas, maar gelukkig heeft hij voor ons gekozen", aldus FC Emmen-directeur Ronald Lubbers. "De onderhandelingen duurden overigens nog best lang. Werder Bremen wilde eerst nog een optie in de overeenkomst op laten nemen dat Jan-Niklas ook nog eventueel in de winterstop weer terug zou kunnen naar Duitsland, maar dat wilden wij hoe dan ook niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo, dat is een Beste aankoop! :P
Ik heb nog nooit eerder van hem gehoord, zou dit een versterking voor het eerste kunnen zijn of meer iemand voor opvulling van de selectie?

18 juni 2019 om 13:20

Ik denk dat het pure opvulling zal zijn. Zat wel in een goede jeugdlichting: Pulisic speelde daarin op 10 en Felix Passlack als aanvallende rechtshalf (die helaas stilstaat in zijn ontwikkeling).

Lijkt alsof Emmen heel goed bezig is met transfers. Ken niet alle spelers even goed, maar ze komen van clubs die normaal gesproken beter dan Emmen zijn...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren