Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen stunt en haalt oude bekende uit Turkije terug

Laatste update:

FC Emmen sluit Kerim Frei weer in de armen, zo meldt RTV Drenthe vrijdagavond. Volgens de regionale omroep zal de hekkensluiter van de Eredivisie de aanvaller voor de rest van het seizoen én de komende voetbaljaargang vastleggen. Frei kwam een jaar geleden op huurbasis over van Istanbul Basaksehir en maakte in de maanden die hij in Drenthe was een goede indruk.

Frei kwam door de coronapandemie uiteindelijk maar tot vier duels in het tenue van FC Emmen, dat een optie tot koop had. Voorzitter Ronald Lubbers wilde de buitenspeler graag behouden, maar Frei koos echter voor een terugkeer naar Basaksehir. Bij de regerend landskampioen van Turkije werd hij dit seizoen echter niet ingeschreven voor de knock out-fase van de Champions League en ook maakte hij niet veel minuten in de Süper Lig. Hij kwam niet verder dan twee basisplaatsen en zes invalbeurten.

RTV Drenthe verzekert dat het contact met FC Emmen weer geïntensiveerd werd toen het uitzicht op speelminuten beperkt was. Frei speelde in de jeugd van FC St. Gallen en Grasshoppers alvorens hij in 2011 de overstap maakte naar Fulham in de Premier League. Daarna speelde de 27-jarige aanvaller achtereenvolgens voor Cardiff City, Besiktas, Birmingham City, Maccabi Haifa en Istanbul Basaksehir.

Naar alle waarschijnlijkheid, afhankelijk van de medische keuring, zal Frei maandag al op het trainingsveld staan. De van Cádiz gehuurde Jean-Pierre Rhyner zal dan waarschijnlijk ook op het veld staan. Onduidelijk is nog wanneer een andere aanwinst, het Peruviaanse talent Didier La Torre, in Emmen zal arriveren. Het contract moet nog worden getekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is positief! Niet dat hij gelijk de verlosser zal zijn, maar Emmen is kwalitatief wel versterkt!

16 januari 2021 om 08:38

Er moet nog wel wat bij want dit is niet genoeg voor lijfsbehoud

Top transfer dit! Vond hem 5 jaar ( denk ik) terug bij Besiktas zeer goed toen hij mocht invallen, elke seizoen had hij als invaller wel 5/6 goals en assists jammer dat hij nu 27 is maar het niet echt heeft waargemaakt. Emmen heeft wel een goede slag geslagen

15 januari 2021 om 21:27

Prima speler voor Emmen, kan zeker wel het verschil maken. Of het genoeg zal zijn om erin te blijven weet ik niet.

Yes!!! Bam!!!

Vitesse laten we die nog maar even vergeten.
Daar maken we geen kans tegen.
Bijl afwezig, Araujo vermoedelijk geblesseerd
Nieuwkomers er nog niet bij.

Maar dan knallen met elkaar!

Wiedwald
Bijl
Araujo
Rhyne
Cavlan
Pena
Vlak
Bernadou
La Torre
De Leeuw
Frei
15 januari 2021 om 21:41

Ik vind het wel link om in de winter nog 5-6 spelers te halen en dan in te passen. In het verleden is het gebleken bij andere clubs dat het echt tijd kost totdat ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Meeste bekende voorbeelden zijn Tottenham met de verkoop van Bale en Liverpool met de verkoop van Suarez. Een berg aan nieuwe aankopen gehaald en dan echt maar een paar aankopen die rendeerde. Als ik trainer was, dan had ik gewoon gekeken waar het ontbreekt hoe je als trainer wilt spelen. Emmen krijgt de meeste tegengoals tegen in de Eredivisie, dan had ik liever in een goeie verdediging geinvesteerd en keeper. Cavlan en Bijl zijn goed, Araujo dergelijk, maar Veendorp vind ik meh en Van Rhijn is geen centrale man.

15 januari 2021 om 23:25

Niet zoo zuur tegen je Buren joh Fcgrun050! laat hem lekker genieten van deze transfer, er moest iets gebeuren daar toch? Ik gun het Emmen van Harte om er met een Houdini act nog toch in te blijven! Leuke club!

16 januari 2021 om 14:07

@fcgrunn050 Bij ons was het ook gelukt in het eerste jaar onder Buijs. We stonden toen ook ergens onderaan en door de 6 aanwinsten toen konden we dat jaar zelfs nog aanhaken in het linkerrijtje. Emmen is op dit moment gewoon wanhopig en blijkbaar hebben ze geld zat, dus waarom zouden ze dan niet extra spelers aan de selectie toevoegen.

16 januari 2021 om 14:16

Bijl is inderdaad... goed...
Cavlan enkel aanvallend, maar verdedigend niet... Staat soms aan de verkeerde kant te dekken
Araujo is zeker goed.
Maar dan.... Veendorp, Bakker, van Rhijn, Gorgulu .... wat "mot" je er mee
Frei kent de club al

16 januari 2021 om 14:49

En dan heb je ook nog een Payne rondlopen die nauwelijks wedstrijden speelt, een Collin Seedorf waarvan niemand weet waarom ze hem gehaald hebben...

16 januari 2021 om 18:01

@texeira - Dat is waar, maar Bel Hassani, Sierhuis en Bruns kennen de competitie en spraken de taal. Pohl werd geruild met Van Weert en Itakura heeft niks gespeeld in dat seizoen.

16 januari 2021 om 18:02

@fcgrun050 - Ik ben totaal niet zuur, totaal niet zelf. Maak me geen zorgen dat het niet backfired. That's all.

Goede speler! Zeker voor Emmen, ben benieuwd hoe dit seizoen voor ze gaat eindigen voor ze.

Laatste nieuws....
Na Kerim Frei is Emmen ook bezig met vermoedelijk een spits die zijn sporen heeft verdient in de eredivisie ..

De geruchtenmolen draait op volle toeren.
De naam van Cyriel Dessers is gevallen

16 januari 2021 om 00:25

Leuk dat Frei terug is bij Emmen. Dessers zou toch een stunt zijn, Denk je dat het haalbaar is?

16 januari 2021 om 01:19

Dessers zou pas een stunt zijn. Dan zie ik ze rechtstreekse degradatie echt ontlopen. Zou wel een vreemde stap voor Dessers zijn.

16 januari 2021 om 12:02

Zijn naam wordt echt genoemd... hij is volledig uit beeld bij Genk.... als het werkelijk is dan worden wij gek hier

Dan vraag ik me toch af wat de salaris van Frei is die Emmen gaat betalen. In die jaren dat hij bij Besiktas en Basaksehir heeft gespeeld zal hij best een aardige loonstrook hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren