Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen slaat toe na transfervrij vertrek bij Paris Saint-Germain

Laatste update:

FC Emmen heeft zich verzekerd van de diensten van Lucas Bernadou. De club uit de Eredivisie maakt woensdagmiddag via de officiële kanalen melding van de komst van de negentienjarige middenvelder. Bernadou heeft zich voor twee seizoenen aan zijn nieuwe werkgever verbonden. Ook zijn de partijen een optie voor nog een jaar overeengekomen.

Bernadou stond tot 1 juli van die jaar onder contract bij Paris Saint-Germain, waar hij de afgelopen jaren in de jeugdopleiding speelde. De Fransman kwam vorig seizoen namens de Onder-19 van les Parisien onder meer zes keer uit in de UEFA Youth League. Ook speelde hij wedstrijden namens de reserves van de Franse grootmacht.

“Ik kijk ernaar uit om volgende week met de spelersgroep aan de voorbereiding te beginnen. Het is voor mij een mooie kans om mezelf te laten zien op het hoogste niveau, bij een warme club. Ik heb gehoord dat de sfeer hier geweldig is, ik kan niet wachten om hier wedstrijden te spelen”, reageert hij op zijn nieuwe uitdaging.

Bernadou is na Caner Cavlan de tweede aanwinst van FC Emmen voor het aankomende seizoen. De Drenthenaren hebben afscheid genomen van onder meer Freddy Quispel, Jafar Arias, Lorenzo Burnet en Michaël Heylen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nette aanwinst. Staat bekend als een stagnerend talent. Is eerste elftal voetbal nodig om verder te ontwikkelen. Hopelijk komt bij emmen zijn talent boven!

Voor Emmen een zeer goede versterking zeg!

22 juli 2020 om 17:24

Heeft 6 wedstrijden in de Uefa Youth League gespeeld waarvan 4 x in de basis en 2 x als invaller en 3 x het einde van de wedstrijd niet gehaald. Hoe weet jij dat dit een zeer goede versterking is?

22 juli 2020 om 19:18

Zal op dezelfde basis zijn zoals hier meerdere aankopen bejubelt worden waarbij ik mij afvraag of deze mensen de speler in kwestie ooit hebben zien spelen. Maar zolang we maar iemand naar voor schuiven die het een geweldig talent vind lopen we er weer blind achteraan. Vind het wel creatief gescout van Emmen. Mag aannemen dat het geen koekebakker is als je in de jeugd bij PSG speelt.

Super....
Kun je zien dat als je talent genoeg hebt je van psg toch Emmen kunt halen!

Maar goed, lijkt mij een goede aanwinst en hopelijk volgen er nog een paar

22 juli 2020 om 17:41

Haha, geweldige opmerking. Hoop dat je clubje het goed doet dit jaar, heeft mijn volledige sympathie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren