Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Opvallend: Pastoor zet twee belangrijke aanvallers op de bank tegen Emmen

Laatste update:

De opstellingen van Almere City FC en FC Emmen voor de eerste finale van de Keuken Kampioen Play-Offs zijn bekend. Bij de thuisploeg zitten vaste krachten Anthony Limbombe en Jeredy Hilterman opvallend genoeg op de bank. Emmen start in Almere met dezelfde opstelling als tegen NAC Breda. De wedstrijd begint om 20.00 uur en is te zien op ESPN 1.

Na twee verlengingen tegen FC Eindhoven en VVV-Venlo zal de vermoeidheid zijn toegeslagen bij Almere. De Flevolanders weten echter dat zij misschien wel een unieke kans krijgen om promotie te bewerkstelligen. Dat de wedstrijd leeft, is te merken aan de publieke belangstelling: het Yanmar Stadion is uitverkocht. Tegenvaller voor de ploeg van trainer Alex Pastoor is het ontbreken van rechtsback Hamdi Akujobi en middenvelder Danny Post. Beide spelers zijn na hun respectievelijke gele en rode kaarten geschorst, maar wel weer beschikbaar tijdens de return in Drenthe. Van de zestien ontmoetingen tussen beide ploegen in Flevoland won Almere negen keer, werd het viermaal gelijk en was Emmen drie keer de sterkste.

Dick Lukkien gaat hoe dan ook zijn laatste twee wedstrijden in als trainer van Emmen. Voor zijn vertrek hoopt de naar FC Groningen vertrekkende oefenmeester zijn toch al prima reputatie bij de Drenten een extra dimensie te geven door zijn ploeg voor de Eredivisie te behouden. Wel vallen er de nodige afwezigen te noteren. Naast de al langer geblesseerden Mart Lieder, Jeff Hardeveld, Maikel Kieftenbeld, Metehan Güçlü en Rui Mendes zijn ook Keziah Veendorp en Lucas Bernadou er niet bij. Lukkien kijkt desondanks uit naar het tweeluik, zo liet hij weten bij RTV Drenthe. "Misschien wel de gedroomde finale. De nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie tegen de nummer zestien van de Eredivisie."

Opstelling Almere City: Bakker; Jacobs, Van Bruggen, Barbet, Poll; Pascu, Ritmeester van de Kamp, Peña, Smeets; Duijvestijn, Van La Parra.

Opstelling FC Emmen: Van der Hart; Te Wierik, Araujo, Veldmate, Burnet; El Messaoudi, Diemers, Vlak; Romeny, Zivkovic, Antonisse.

Almere City - FC Emmen:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lets gooo EMMEN
easy winst 1-4 Emmen en bye bye almere

lekker weer zeg... opvallend dat ze op de bankzitten!!!
en dan de volgende zin: ze hebben net twee verleningen achter de rug, sommige zijn vermoeid...

dan is het toch niet opvallend dat ze op de bank zitten hahha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren