Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

FC Eindhoven verrast nummer drie Almere City en zet stap naar halve finale

Laatste update:

Nummer acht FC Eindhoven is maandagavond goed begonnen aan de eerste ronde van de Keuken Kampioen Play-Offs. Dankzij een doelpunt van middenvelder Dyon Dorenbosch in de slotfase werd met 1-0 gewonnen van Almere City FC. Tegenvaller was het uitvallen van doelman Nigel Bertrams, die dit seizoen nog geen minuut had gemist. De returnwedstrijd staat gepland voor vrijdag 26 mei. In totaal worden er in de play-offs om promotie en degradatie drie ronden afgewerkt. De winnaar van dit tweeluik komt in de tweede ronde uit tegen VVV-Venlo of Willem II.

Bijzonderheden:
De betrouwbare Bertrams moest zich vijf minuten na rust laten vervangen nadat Rajiv van La Parra wat al te enthousiast een duel met hem aanging en de doelman vol in het gezicht raakte. Ondanks de tegenvaller wist Eindhoven de overwinning naar zich toe te trekken. Evan Rottier trok de bal een kwartier voor het einde vanaf rechts voor en het was Dorenbosch die zijn bewaker in de lucht klopte en raak kopte in de linkerhoek: 1-0. Almere City probeerde nog terug te komen in de slotfase en de vier minuten aan blessuretijd, maar de nederlaag was niet meer af te wenden voor de ploeg die als derde eindigde in de reguliere competitie.

FC Eindhoven - Almere City FC 1-0
76' 1-0 Dyon Dorenbosch (assist van Evan Rottier)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het als Almere City supporter ontzettend jammer dat Almere met 1-0 van Eindhoven heeft verloren in de nacompetitie. Almere is dit seizoen voor de eerste keer derde geworden in de KKD en daarom vind ik dat Almere promotie naar de Eredivisie verdiend.



22 mei 2023 om 22:07

Komt goed, ik heb er vertrouwen in.

Ik vind het jammer dat Almere City vandaag heeft verloren. Ik hoop dat Almere City promoveert zodat ze in FIFA 24 komen. Ik hoop en verwacht dat Almere City vanaf nu alles wint en toch nog promoveert. Ik hoop dat ze in FIFA 24 komen. Ik vind dat ze daar thuis horen.Edit: Hahaha ik had dit van te voren als parodie getypt en zit niet eens zo ver van de echte reactie af

22 mei 2023 om 22:25

Fifa 24 is niet Fifa Ft. EA sports!
Ze gaan namelijk met ingang van dit seizoen uit elkaar van zo ver ik weet.
Voetbalbond Fifa wil haar eigen game creëren. EA vernoemt haar voetbal spel naar verluidt EA Sports.

22 mei 2023 om 22:45

Twee spellen kopen eind van het jaar, aaaiigghhhtt

Eindig je als derde (club record), word je in de eerste wedstrijd verslagen door nr 8. Thanks Almere City, heel het jaar weggegooid.

22 mei 2023 om 22:01

Hahah, er is nog een terugwedstrijd hoor😛

22 mei 2023 om 22:06

O o wat een ramp zeg, vrijdag moeten ze weer aan de bak en gok dat mijn 2de club wel wint

22 mei 2023 om 22:34

Had eindhoven zelf ook vorig seizoen geloof ik.

22 mei 2023 om 22:47

Eindhoven geeft het altijd weg die jaren dat ze het echt verdienen

Maar ook in de jaren dat ze het niet verdienen komen ze nooit in de buurt. Denk dat Almere gewoon wint over 2 duels

Matige wedstrijd met twee ploegen die de neutrale toeschouwer niet konden vermaken. Het is Eindhoven gegund en ik zie ze dit in de return dan ook niet meer weggeven. Ik vond de 4 minuten blessuretijd wel heel karig.

Bijna niets weg gegeven en dan kopt Dorenbosch de 1-0 binnen, prima uitgangspositie! Jort Borgmans viel ook erg goed in voor Bertrams. Mag gezegd worden. Wel erg zonde dat Bertrams de rest van de play offs moet missen. Nu af maken in Almere! 🩶💙

23 mei 2023 om 00:18

Heerlijk!!!!! Voor de neutrale kijker wellicht geen leuke wedstrijd, maar voor mij top. Zoals jij ook zegt, verdediging ijzersterk!

23 mei 2023 om 00:38

Idd, ik heb een mooie avond gehad in het stadion. Laten we hopen dat we in Almere de volgende ronde veilig stellen 👌ðŸ»

Snap best dat de playoffs een seizoen spannender kan maken , maar eigenlijk is het bizar dat een nummer 8 kan promoveren met een beetje geluk.

22 mei 2023 om 23:41

Heerenveen is zelfs een keer als nummer 16 gepromoveerd naar de Eredivisie. Dan valt nummer 8 nog mee.

Normaal hoop ik dat de clubs met de grootste stadions promoveren. Maar het kleine Fc Eindhoven als tweede club van de stad lijkt me dan ook wel weer mooi.

22 mei 2023 om 23:59

Ik hoop altijd op de club met het hoogste amateurgehalte. Dat je nog net niet na de wedstrijd nog even een drankje doen bent in de kantine en je ineens de spits tegen het lijf loopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren