Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Barcelona wil nog twee spelers langer vastleggen en stelt contracten op

Laatste update:

FC Barcelona wil het contract van Pedri openbreken en verlengen, zo heeft Fabrizio Romano gezegd in een video-item op zijn YouTube-kanaal. De Spanjaard ligt vast tot medio 2026, maar daar wil Barça verandering in brengen.

Pedri keerde woensdagavond terug na meer dan een maand afwezigheid. De middenvelder kampte met een hamstringblessure, maar kon tegen Paris Saint-Germain zijn rentree maken.

De 21-jarige spelverdeler was meteen belangrijk voor zijn club. Al een minuut na zijn wissel gaf Pedri een piekfijne assist op Raphinha, die de stand weer gelijk trok. Uiteindelijk won Barça door een doelpunt van Andreas Christensen met 2-3.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Barcelona wil dus dolgraag verlengen met Pedri. De club heeft de entourage van het toptalent laten weten dat ze momenteel een aanbod aan het voorbereiden zijn. Gesprekken zijn nog niet gevoerd.

De onderhandelingen met de speler en zijn management staan ‘ergens in de komende maanden’ gepland. Het ziet ernaar uit dat Pedri wel oren heeft naar een langer verblijf in Catalonië.

In de voorbijgaande jaren hebben meerdere clubs, waaronder PSG, zich gemeld voor de international van Spanje, maar de middenvelder wilde zelf niets liever dan bij Barcelona blijven.

Pedri kwam door blessureleed slechts zestien LaLiga-duels in actie dit seizoen. Hij was goed voor twee doelpunten en gaf tevens twee assists op een ploeggenoot.

Recent werden ook de contracten van toptalenten Lamine Yamal en Alejandro Baldé verlengd door de Catalaanse grootmacht. Eerstgenoemde ligt nu vast tot medio 2026. Baldé tekende tot medio 2028. Ook is de club in gesprek met Pau Cubarsi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met die nieuwe talenten krijgt Barcelona weer een beetje het gezicht terug en wordt het weer leuk om naar te kijken.
Heel benieuwd naar Real en Barça of 1 of 2 jaar. Hele bijzondere talenten lopen er rond

12 april 2024 om 13:45

Dat is denk ik ook de meest positieve noot onder Xavi. Hij heeft de jeugd wel echt een kans gegeven, iets wat niet iedere trainer zou doen. Helemaal niet met 16 en 17 jarige in belangrijke wedstrijden. Had persoonlijk gehoopt om iets van het oude Barca spel terug te zien. Dit jaar ook bizar veel blessures gehad. Zoiets moet je niet ieder seizoen overkomen.

12 april 2024 om 15:47

Hij heeft echt geen andere keus gehad. Wie zou hij anders moeten opstellen als je alle talenten uit die selectie niet in beschouwing neemt?

Deze jonge gasten zijn de toekomst van Barcelona. Goed dat ze deze zolang willen vastleggen. Barcelona blijft, ondanks mismanagement en waardeloze financiën, een van de mooiste clubs ter wereld.

12 april 2024 om 12:38

Ze moeten weer de juiste mix zien te vinden tussen talenten en topspelers. Voorheen zag je dat ook toen een xavi iniesta en zo doorbraken. Waren altijd wel top spelers omheen en zo ging het lang goed tot de begonnen met die gigantische salarissen en transfer bedragen. Bvb voor coutinho en dembele.

12 april 2024 om 12:39

Zeker waar. Het enige minpunt is dat op al deze spelers roofbouw wordt gepleegd. De 3 die een jaar of 3 geleden doorbraken: Pedri, Gavi en Ansu Fati hebben allen al een flinke blessure gehad in die tijd. Laten we hopen dat het met Yamal, Cubarci en Fermin niet hetzelfde gaat. Ik vrees echter voor het ergste.

12 april 2024 om 12:51

Van al deze namen maak ik me enkel zorgen over Yamal aangezien hij wel echt extreem jong is. Cubarsi is fysiek gewoon uitgegroeid en Fermin is toch 'al' 20. Verder hebben Gavi en Fati gewoon pure pech gehad. Die blessures zijn niet te vergelijken met de blessures van Pedri.

12 april 2024 om 14:45

Fati is geen pech maar mismanagement. Als je de adviezen van de chirurgen in de wind slaat en je speler 2x zoveel belast als wordt voorgeschreven door de dokter dan zoek je het zelf. Na zijn eerste operatie heeft Barca hem simpelweg kapot gemaakt.

12 april 2024 om 15:09

@real8madrid

Dat ook en Barca liet hem imo ook te vroeg spelen toen die weer kon spelen.

Van mij mag Barca Fati verkopen voor 10-20 miljoen zou ik dat direct doen:

12 april 2024 om 15:12

@ajax/barca2014

Met Gavi komt het echt wel goed hoor hij is nu al een beetje aan het trainen alleen natuurlijk niet met de groep. En zijn herstel gaat veel beter dan verwacht.

Hij zal begin mei/juni weer volledig met de groep kunnen trainen

Met Pedri, Gavi, Yamal, Cubarsi heb jet och weer extreem goed en jong talent.
Fati lijkt het niet te worden, kan niet eens potten breken bij een voetballend Brighton en niet fit blijven...

Verder heb je nog wel een paar talentjes als Fort bijvoorbeeld nog. En nog jonkies/relatieve jonkies als Roque, FdJ etc bij Barcelona.

Staat er wel weer redelijk goed op. Niet Madrid achtig goed, maar wel lekker!

Of die spelers daadwerkelijk de toekomst zijn voor Barcelona is absoluut nog niet zeker. De toekomst zal het uitwijzen. Meer dan grote talenten zijn ze nog niet. Mooi als die zich kunnen blijven ontwikkelen, maar we hebben aan Fuat Ansi gezien dat het uiteindelijk toch mis kan gaan met zulke talenten. Ik moet bijvoorbeeld ook denken aan de ontwikkeling van twee ex Ajacieden. Unuvar en Hansen waren jarenlang de door velen geprezen talenten van Ajax. Maar ze spelen nu niet meer bij Ajax. Ergens onderweg is het niet gegaan zoals door velen voorspeld. Met andere woorden: al die talenten zijn leuk om te hebben, maar het wachten is op een definitieve doorbraak. En die maken lang niet alle talenten.

12 april 2024 om 15:29

Unuvar en Hansen zijn nooit doorgebroken. Pedri, Gavi, Yamal zijn onbetwist in de basis mits fit. Cubarsi kan je hier ook aan toevoegen. Jongens als Dani Rodriguez en Casado kan je vergelijken met Unuvar en Hansen: grote talenten maar nooit doorgebroken. Iets verder terug had je nog Samper die Busquets zou opvolgen, of Riqui Puig. Die zijn inderdaad nooit geworden wat er verwacht werd. Die kan je met Hansen en Unuvar vergelijken.

Cubarsi en Yamal staan basis in de kwartfinale van de CL. Die kan je wel het stempel toptalent geven. Overigens is Pedri de status toptalent ook wel ontgroeid. Die is verschrikkelijk goed mits fit. Is gegarandeerd basis bij Spanje en Barcelona als hij fit blijft. Helaas is fit blijven zijn grootste probleem.

12 april 2024 om 15:58

Al die namen die je noemt spelen kwartfinale CL omdat er niet zoveel keus is voor de coach en ze het aardig doen in deze periode. Barca heeft in het verleden wel tientallen talenten gehad die voor langere periode gepresteerd hebben en daarna gewoon "verdwenen" uit het team.. Tello, Cuenca, Munir, Bojan, Mingueza, Bartra, Montoya, Deulofeu om er enkele te noemen. Al deze spelers hebben voor een periode deel uitgemaakt van de selectie en presteerden aardig. Waar ze nu spelen is makkelijk op te zoeken..

12 april 2024 om 18:47

Al die namen waren hooguit nuttige invallers die leuk meespeelden met een goed team. Ik snap waar je op doelt hoor, talenten groeien niet altijd door en stagneren soms. Echter kan je wel aan alles zien dat een Yamal en Cubarsi buitencategorie zijn. Yamal krijgt een staande ovatie met Spanje in Bernabeu tegen een topland als Brazilië. Op zijn 16e. Cubarsi is foutloos tegen Psg en Napoli in de CL. Nadat hij één maand 17 is. Dit is in niks te vergelijken met Mingueza. Mingueza was vanaf begin af aan al zichtbaar dat hij het hooguit één of twee seizoenen zou volhouden bij Barcelona. Dat was een middelmatige speler, is nooit als talent genoemd.

Je ziet toch wel het verschil tussen een Munir, Tello, Cuenca en Yamal?Yamal is echt in alles beter dan die mannen.

Pedri is geen talent meer. Pedri is een van de beste spelers uit de selectie. Zowel bij Spanje als Barcelona. Ook hij is niet vergelijkbaar met de door jou genoemde namen.

Knap dat de talenten blijven komen en dat deze van zeer hoog niveau zijn. Daar moeten ze het momenteel meer van hebben gezien de financiën.

Wel opvallend dat de clubs waar Johan C. graag kwam beide momenteel niet best draaien...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren