Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Fàbregas in de wachtkamer na akkoord over driejarig contract’

Laatste update:

Cesc Fàbregas heeft een akkoord bereikt met AS Monaco over een contract voor drie jaar, zo meldt Sky Sports. Mocht Chelsea erin slagen om in januari een vervanger aan te trekken, dan kan de Spaanse middenvelder nog deze maand de overstap maken. Een winterse overstap lijkt in de maak, want volgens diverse media is de Premier League-club bezig met de komst van Nicolò Barella van Cagliari en Leandro Paredes van Zenit-Sint Petersburg.

Mocht Chelsea er deze maand niet in slagen om een vervanger te vinden voor Fàbregas, dan lijkt de Spanjaard zijn tijd in Londen uit te moeten zitten. Zijn contract loopt komende zomer af. Volgens Sky Sports zijn Barella en Paredes op weg naar the Blues en lijkt een van de twee transfers nog deze week te worden afgerond. Barella heeft een contract tot medio 2022 bij Cagliari en moet circa vijftig miljoen euro kosten. Volgens Goal staat hij ook in de belangstelling van Manchester United, Internazionale en Napoli.

Mocht de overstap naar Monaco doorgang vinden, dan komt Fàbregas te spelen onder zijn voormalig ploeggenoot Thierry Henry. De oud-aanvaller van onder meer Arsenal en Barcelona staat sinds enkele maanden aan het roer van de Monegasken. Met Fàbregas in de ploeg hoopt Monaco de weg naar boven in te slaan. Met dertien punten uit achttien wedstrijden is het team van Henry terug te vinden op een teleurstellende negentiende plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongen heeft al afscheid genomen, zou wel erg zuur zijn als hij een een half seizoen moet wachten. Hij verdiend beter.

8 januari 2019 om 13:44

Gaat wel door hoor. Beetje geduld gewoon tot ze de gewenste vervangers binnen hebben.

Zou zuur zijn als dit afketst voor hem, na zijn 'laatste wedstrijd' voor Chelsea laatst...

Dit doet me meteen denken aan de transfer van Courtois afgelopen zomer, die werd beschuldigd van een transfer te forceren door niet te komen trainen (en tot op vandaag als verrader wordt gezien door vele Chelsea fans). Maar zou het niet gewoon kunnen dat er al een deal met Real was en dat Chelsea eerst wilde afwachten of ze Kepa konden halen, voor men de transfer van Courtois zou bekendmaken?

Chelsea lijkt overigens snel werk te maken van die twee andere transfers, dus zal het niet lang duren voordat Fabregas in Monaco is.

8 januari 2019 om 12:29

Is toch totaal niet te vergelijken? Fabregas gaat gewoon netjes naar zn werk iedere dag. Courtouis had helaas geen vergelijkbare instelling.

8 januari 2019 om 12:54

Courtouis had helaas ook niet dezelfde situatie als Fabregas. (lees bij je kids zijn).

8 januari 2019 om 13:01

Hoezo niet te vergelijken? Beide spelers lijken hun zinnen te hebben gezet op een vertrek, aangezien ze hun contract niet willen verlengen, en wachten af tot de transfer wordt bekendgemaakt. Ondertussen doen allerlei geruchten de ronde in de media en speculeren de fans er los op, maar de ene wordt wel afgerekend op het feit dat hij de eerste dagen van de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet komt opdagen (wat volkomen logisch zou zijn als alles al geregeld is met Real en het enkel wachten is op groen licht van Chelsea, die overigens ook toestemming zouden hebben kunnen gegeven aan Courtois om niet meer te komen trainen).

8 januari 2019 om 19:07

Je vergeet dan wel te vermelden waarom die kids in Madrid zijn ....
Er zijn maar weinig partners die overspel pikken..... Daarom was de vriendin , ex ondertussen, terug naar Madrid gaan wonen en dit terwijl ze al zwanger was van haar tweede baby. Deze baby is dan ook in Madrid geboren.
Het kan zijn dat Courtois zijn kids miste maar daar draagt hij zelf alle schuld voor....

"Mocht Chelsea er in slagen in januari een vervanger te halen..."
Echt triest dat ze een vervanger denken nodig te hebben. Je hebt op het middenveld al Jorginho en Kanté die sowieso al basisklanten waren. Dan kun je het 'gat' dat Fabregas veroorzaakt toch goed intern opvullen, of niet? Je hebt Kovacic nog, en Loftus-Cheek die klasse speelt. Ook heb je barkley nog en ergens zit drinkwater nog weg te rotten. Waarom weer een middenvelder? Dit zijn toch niet de prioriteiten, Chelsea?

Paredes staat al een tijdje in de nominatie om te vertrekken bij Zenit. Leuke voetballer met een goede traptechniek, maar niet iemand die Chelsea beter zou kunnen maken. Verder ontzettend benieuwd naar Nicolo Barella, waar ik veel verhalen over heb gehoord maar nog nooit live heb zien spelen.

Ondanks zijn mooie carrière,is hij nooit spelers geworden,die de meeste in hem zeggen,iniesta noemde hem in 2008,toekomst van het Spaanse voetbal,maar hij is nooit in de buurt geweest van xavi en iniesta...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren