Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fábio Silva roemt teamgenoot: ‘Hij heeft bij de beste clubs ter wereld gespeeld’

Laatste update:

Fábio Silva heeft zijn eerste doelpunt in het shirt van PSV te pakken. De huurling van Wolverhampton Wanderers nam zaterdagavond in de met 6-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Groningen de vijfde Eindhovense treffer voor zijn rekening. Dat Silva met Luuk de Jong een geduchte concurrent heeft voor de spitspositie, zorgt niet voor extra druk. De Portugees geniet juist van de aanwezigheid van zijn ploeggenoot. Ook van Ruud van Nistelrooij zegt hij veel te kunnen leren.

PSV had bijzonder weinig te duchten van Groningen en ging door de eclatante zege voorbij aan Ajax op de ranglijst. De Amsterdammers komen zondag nog in actie tegen RKC Waalwijk. "Ik ben erg gelukkig. We speelden een goede wedstrijd, we hebben een grootse zege geboekt met zes doelpunten verschil", aldus een tevreden Silva. "Persoonlijk ben ik ook erg gelukkig met mijn goal, maar het is niet mogelijk zonder een goede staf en een goed team."

Silva zegt veel te hebben aan de adviezen van Van Nistelrooij. "Bij ons eerste gesprek hebben we een kwartier gesproken over hoe ik de bal schiet. Daarvan heb ik al zoveel geleerd, van een van de beste spitsen ter wereld ooit. En ik kan dat doen als twintigjarige", aldus de spits, die ziet dat de stijgende lijn is ingezet. "We zijn op de goede weg om prijzen te winnen, maar we moeten denken van wedstrijd tot wedstrijd. Soms denk je te veel aan de toekomst, dan geniet je niet van het heden."

Voor Silva was het zijn vierde wedstrijd in het shirt van PSV. De Portugees moet Luuk de Jong voorlopig voor zich dulden in de spits. "Natuurlijk wil ik elke minuut spelen, maar ik probeer ook te kijken naar wat ik kan leren van de trainingen en de wedstrijden", aldus de huurling. "Luuk heeft bij de beste clubs ter wereld gespeeld, bij Sevilla en Barcelona. Dus ik heb een coach die een van de beste spitsen ooit was en daarnaast een topspits als medespeler. Voor mij is dat ongelooflijk."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor die jongen, jammer dat het maar een huurling is

Goeie invalbeurt van hem gisteren speelde buiten zijn Goal ook wel redelijk goed was natuurlijk wel tegen een erg zwak Groningen maar zou goed geweest zijn voor Silva z'n zelfvertrouwen

Vind hem nog niet heel veel indruk maken maar fijn dat hij zijn eerste goal heeft. En de concurrentiestrijd van de Jong winnen zou niet moeilijk moeten zijn.

12 februari 2023 om 09:50

Is een totaal ander type dan Luuk en dat is fijn om achter de hand te hebben. Met hem kan RvN een ander spel spelen. Viel tegen Feyenoord niet best in, maar verder doet hij het best redelijk. Prima goal gisteren.

12 februari 2023 om 10:03

Niet te snel oordelen die gozer is 20 jaar, kijk naar Bakayoko die komt ook steeds meer los.

12 februari 2023 om 10:16

Als zelfs Bakayoko los kwam gisteren dan weetje wel hoe slecht Groningen wel niet was. ik hoop natuurlijk idd dat Bakayoko echt los gaat komen en dat we niet voor niets die 15 miljoen op hem hebben afgewezen.

12 februari 2023 om 10:19

Bij een huurling die maar een half jaar voor de club speelt lijkt het me niet verkeerd om snel te oordelen.. we kunnen nog wel even wachten maar dan is hij alweer weg en hebben we er niks meer aan

Heel eerlijk,bij de titel dacht ik gelijk aan Xavi Simons, die heeft met Barcelona en PSG, al bij grotere clubs en met meer grote spelers op deze aardbol gespeeld dan Luuk de Jong. En dat terwijl hij pas 19 is. Natuurlijk was dat in een andere hoedanigheid dan Luuk. Maar zegt wel wat. Xavi heeft meer talent in z’n teen dan met alle respect Luuk in z’n hele familie stamboom bij elkaar. Samen getraind met Suarez en Messi, samen mogen spelen met Mbappe en Neymar, etc, zo een bijzondere jongen eigenlijk. Mooi dat hij nu alles speelt, ontzettend benieuwd waar z’n plafond ligt. Jarenlang Barca en laatste 2 jaartjes PSG, geeft hem wel een voorsprong.Ook mooi dat hij redelijk normaal gebleven is. Geen ik-tegen de wereld- mentaliteit a la Depay en Lang. kan prima tegen kritiek, kan zich goed verwoorden, tot dusver heb ik hem alleen zien mokken als hij bijv wordt gewisseld, waar niets mis mee is.Goed op gevoed die blonde krullenbol.Mag naar AC Milan komen 😉

Deze speler kan echt een topper worden. Zijn loop lijnen zijn ongelofelijk goed en hij is best explosief, dus hij komt makkelijk vrij voor de goal. Ook is hij redelijk goed aan de bal met zijn voeten. Zo jammer dat hij maar voor een half jaar is gehuurd. Dat is ook de reden dat hij zo weinig speelt, want je kan niet een korte termijn speler boven de lange termijn speler posteren.

12 februari 2023 om 16:49

Of de korte termijn speler moet heel veel beter zijn dan de lange termijn speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren