Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans dringen kleedkamer van NEC binnen: ‘Dit kan natuurlijk niet’

Laatste update:

De selectie van NEC is zaterdag voor vertrek naar Enschede voor de uitwedstrijd tegen FC Twente dringend toegesproken door een afvaardiging van de harde supporterskern van de club uit Nijmegen. De fans wisten door te dringen tot in de kleedkamer.

De supporters vertelden dat degradatie naar de Jupiler League wat hen betreft geen optie is. NEC verloor liefst tien van de laatste elf duels. De slechte resultaten hebben inmiddels grote onrust rond de ploeg veroorzaakt. De leiding van NEC wilde afgelopen week de technische staf uitbreiden met een ervaren coach. Dat gebeurde uiteindelijk niet omdat trainer Peter Hyballa daar niets in zag.

Hyballa was verbaasd dat de fans tot de kleedkamer wisten door te dringen. "Dit kan natuurlijk niet', zei hij in Enschede in gesprek met FOX Sports. "Maar het was niet agressief of negatief. Volle bak gaan vanavond, zeiden ze. Na vijf minuten waren ze ook weer weg."

Degradeert NEC dit seizoen uit de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is niet professioneel. Maar het kan misschien de spelers positief stimuleren. Gratis seizoenkaarten geven aan die gasten als NEC in de competitie blijft hahahaha

15 april 2017 om 21:36

Ik zeg gratis levenslang stadionverbod, elk stadion. Het wedstrijdbeeld laat duidelijk zien dat de vertaling niet is aangekomen.

15 april 2017 om 22:17

Dit heeft weinig met de vertaling te maken, aangezien het week in, week uit al huilen met de pet op is.

16 april 2017 om 08:35

Ik word hier zo gek van. Al jaren allemaal supporters die ff de baas willen spelen. Allemaal moeten ze een paar hoeken krijgen.

Ook bij PSV supporters die gaan roepen om vertrek van de coach.

Supporters zijn belangrijk, maar die moeten precies doen wat er gevraagd wordt: supporten. En als ze teleurgesteld zijn mag je dat tonen, maar doe dat aub met enig besef.

NEC heeft een niet zo beste selectie. Aan het begin van het seizoen was al duidelijk dat ze een zwak seizoen zouden draaien. Dus doe dan niet zo raar.

Tja, dit kan natuurlijk inderdaad niet. Aan de tussenstand te zien heeft het niet erg geholpen. Staan als 11 makke schaapjes op het veld.

Dat wordt overuren op afdeling Stadion Verboden.
NEC degradeert niet, simpelweg omdat GAE het nog slechter doet.

15 april 2017 om 21:44

Nouja, zie maar eens de nacompetitie te winnen tegen een Cambuur wat erg goed in vorm is. Hoop het voor onze zuiderburen van niet, want zonder de derby is een seizoen toch een stukje minder leuk.

15 april 2017 om 21:44

Via nacompetitie misschien nog? En aangezien dat bijna elk jaar gebeurd moet NEC zich zorgen maken. Ook omdat er totaal geen lijn in zit. Je ziet wel dat ze geen vertrouwen hebben.

15 april 2017 om 22:05

Elk jaar? In 2014 de enige keer dat er play-off's zijn gespeeld in de strijd tegen degradatie. Daarvoor 20 jaar met up's en downs stabiel in de Eredivisie. Verder ben ik het helemaal eens met je. Er zit al jaren geen lijn in het beleid bij NEC en het vertrouwen is inderdaad ver te zoeken.

15 april 2017 om 22:53

Ik doel meer op het feit dat er bijna elk jaar ploegen via de nacompetitie eruit vliegen en dat NEC zich daarom zorgen moet maken.

15 april 2017 om 23:26

Excuus, dacht dat je bedoelde dat NEC jaarlijkse op de rand van degradatie stond. Maar inderdaad ook bij het behalen van play off's heb ik er een hard hoofd in

15 april 2017 om 22:23

NEC moet nog thuis tegen Excelsior en een kwakkelend AZ. Twee alles-of-niets-wedstrijden die ze best eens zouden kunnen winnen. Als dat gebeurt zouden ze het zeker moeten kunnen halen, ten koste van Excelsior of ons.

Haha: "Dat degradatie wat hen betreft geen optie is", wat een niveautje en een onzinnige uitspraak ook. Wat gaan ze dan doen als ze wel degraderen? Overstappen naar een andere eredivisie club ofzo? Echte supporters hoor

15 april 2017 om 22:24

Haha, NEC heeft absoluut trouwe supporters, dit laat dat ook zien. Maar Oke, we kunnen ook buiten gaan rellen of Vermeer poppen ophangen of rellen met andere supporters op afgelegen plekken.

15 april 2017 om 23:02

Inderdaad, nec supporters zijn zulk enorme lieverdjes en nooit negatief in het nieuws. Dat moet gevierd worden, 3 maal hypedecriethoera voor jou!

Beter je ploeg nu echt en positief te steunen, die hebben het erg zwaar nu en kunnen het gebruiken.

15 april 2017 om 23:30

Nergens suggereert -NEC- toch dat de supporters alleen maar goede dingen doen? De supporters van NEC steunen het gehele jaar de ploeg 'echt' en 'positief' en als je het artikel hebt gelezen is het je misschien ook opgevallen dat de trainer ook aangeeft dat er in de boodschap weinig negatiefs of agressiefs zat.

15 april 2017 om 23:38

Dus jij vind het een goed teken als er opeens 30 man in je kleedkamer staan. Dan kan je nog zo'n leuk verhaal ophangen, zoiets is intimiderend. Je komt op een plek die en niet voor je bestemd is en waar spelers zich veilig moeten voelen. Nu weten ze ook dat ze met een minder leuk verhaal binnen kunnen komen. Gewoon oliedom want hiermee schaad je gewoon het vertrouwen tussen spelers en supporters. Sommige dingen doe je gewoon niet en dit is er 1 van.

Andersom, wat als de hele selectie 30 man sterk op jouw werk komt om aan te geven dat de deadline niet halen geen optie is?

15 april 2017 om 23:53

Man, man. Ik zeg toch ook nergens dat ik het 'normaal' vind of 'niet intimiderend'. Jij noemt deze supporters, supporters die de club volgens jou niet 'echt en positief steunen'. Een supporter die ondanks de de 3 punten uit 11 wedstrijden afreist naar Enschede steunt de club wel degelijk echt. Om nogmaals te benadrukken: deze actie vind ik ook niet juist en ook oliedom.

16 april 2017 om 00:01

Zijn we het daar over eens toch aparte discussie want eigenlijk reageerde ik op -NEC- Sterkte de komende weken!

16 april 2017 om 00:06

Daarom, ik snap je punt en dit is ook absoluut niet mijn manier van steunen. Ik zie het somber in, vooral gezien de wedstrijdinstelling, maar toch bedankt!

15 april 2017 om 22:39

Waarschijnlijk zitten ze dan gewoon weer op de tribune, net zoals iedere wedstrijd dit seizoen de tribunes goed gevuld zijn. In tegenstelling tot de passanten in de selectie, staf en directie hebben deze mensen wel hart voor de club. Alleen kunnen ze weinig invloed uitoefenen.

16 april 2017 om 12:18

Hart voor de club en het verstand van een garnaal.

Dit seizoen ligt het absoluut niet aan de supporters. De spelers en trainer zijn er ook niet geheel verantwoordelijk voor. Het is op bestuurlijk niveau een puinhoop zonder enig beleid.

Het is geen bijster slimme actie, maar ik snap heel goed dat je je als supporter machteloos voelt en dat het enorm frustrerend is. Sommige supporters reizen week in, week uit af naar heiden en ver om de club aan te moedigen en worden de afgelopen weken keer op keer teleurgesteld. Desondanks is het uitvak en De Goffert altijd goed gevuld, dus nogmaals de supporters zijn niet het probleem dit seizoen. Er moet eens iets drastisch veranderen aan dat haantjesgedrag binnen het bestuur en directie. Geen beleid en de hoge heren zijn, naar mijn mening, vooral met zichzelf bezig. Dodelijk voor een kleine volksclub als NEC!

"degraderen is geen optie", lastig met 18 ploegen en nog enkele uit de JL die zullen zeggen promoveren is een must...

Hoe dan ook, belachelijk gedrag van supporters, zal ook wel een staartje krijgen. Al is het maar omdat het bij Twente dus gewoon mogelijk is om door te lopen... lijkt me dat veiligheid dan toch enig zins in het gedrang komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren