Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano komt met goed nieuws voor Jeroen Zoet

Laatste update:

Sergio Romero staat op het punt om zijn carrière te vervolgen bij Venezia, weet Fabrizio Romano. De Argentijnse doelman komt transfervrij over van Manchester United en moet in Italië de concurrentiestrijd aangaan met voormalig Eredivisionist Niki Mäenpää, die momenteel als eerste keus geldt onder de lat bij de promovendus. Venezia schudt daarmee Spezia, dat eveneens geïnteresseerd was in de diensten van Romero, van zich af. Voor Romero betekent het een terugkeer in de Serie A, nadat hij eerder bij Sampdoria onder contract stond.

De doelman werd door Sampdoria in 2015 verkocht aan Manchester United, nadat hij tussentijds was uitgeleend aan AS Monaco. Zowel in Frankrijk als in Engeland wist hij echter niet uit te groeien tot vaste waarde. Romero gold in zijn carrière alleen bij AZ en Sampdoria als nummer één doelman. Het contract van de goalie liep afgelopen zomer af bij United, waardoor Venezia hem transfervrij kan oppikken. Ook het Spezia van Jeroen Zoet zat achter de handtekening van de Argentijn aan, maar moet zijn meerdere erkennen in Venezia.

Bij Venezia krijgt Romero met verschillende spelers te maken met een verleden in de Eredivisie. Deze zomer trokken Ridgeciano Haps en Tyronne Ebuehi naar de Italiaanse stad, terwijl Mäenpää en Dennis Johnsen aan hun tweede seizoen bezig zijn. Haps wacht nog altijd op zijn officiële debuut, Ebuehi wisselt basisplaatsen af met invalbeurten. Johnsen kan wel rekenen op het volledige vertrouwen van trainer Paolo Zanetti, net als Mäenpää.

Is dit een goede zet van Venezia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat lijkt me dit toch een pure luxe. Op je 34e uit verschillende aanbiedingen uit de hele wereld ( denk ik ) kijken waar je de laatste jaren van je carriere gaat vertoeven voordat je een basis opbouwt. Financieel onafhankelijk en lekker in Venetie leven, wat zal mij die concurrentiestrijd nog interesseren .

7 oktober 2021 om 13:27

Ik weet niet of Venetië wel zo'n mooie plek is om te wonen. Het zit daar echt stampvol met toeristen altijd. Veel mensen klagen daar over overlast. Hij was eerder volgens Spaanse media dichtbij een overstap naar Granada. Dat had me dan iets mooier geleken

7 oktober 2021 om 13:34

Granada zou die 100% als 2e keeper worden aangetrokken aangezien hij Luis Maximiliano er nooit uitspeelt maar ik snap de gedachtegang lekker in Andalusie voor de Paella's en de panini's gaan en heerlijk langs de kust met een volgevreten buikkie van je nadagen genieten als 34 jarige miljonair velen doen het hem zeker niet na.

7 oktober 2021 om 13:34

Zal toch een bewuste keuze geweest zijn. Verder is Venetie 5x zo groot qua oppervlakte als bijv. Eindhoven. Dus genoeg plekjes waar de rust nog vol op te proeven is. Granada mag je me ook wel heen sturen, trouwens .

7 oktober 2021 om 14:02

Buiten het stukje rond het San Marco plein om is het al vrij rustig hoor. En genoeg andere minder toeristische eilanden als Murano en Burano. Lekker hoor

Hoe keept Jeroen Zoet nu eigenlijk bij Spezia? Iemand die hem volgt?

7 oktober 2021 om 14:16

@BocaJuniors
Laten panini nu Italiaans zijn...Is hij daarvoor toch beter op zijn plek in Venezia😔

7 oktober 2021 om 14:21

@Barryballs, de laatste pot was echt niet goed. 4-0 verloren tegen Hellas en hij mocht er echt wel bij twee misschien drie daarvan het beter doen. Mirante (vorig jaar roma) wordt dan ook wel genoemd als optie.

7 oktober 2021 om 16:48

In alle grote steden klagen de lokale mensen over toeristen. Dat doen ze hier in Amsterdam ook. Nog steeds een prachtige stad om te wonen.

7 oktober 2021 om 17:35

Uhh transfervrij? Is dat dan geen goede optie voor Ajax nu Steek geblesseerd is? Het zegt natuurlijk wel iets dat alleen Spezia en Venezia geintereseerd zijn, maar dit zou toch een goedkope optie zijn.

Veel op de bank gezeten , maar de zakken goed gevuld. Was bij Az een goede keeper.

Heerlijk heb je het WK gewonnen en jarenlang als een soort 2e keeper bij Man Utd hier en daar een potje mogen keepen en nu op je 34e als volgevreten miljonair even kijken welke bestemming je wil afbouwen en dan lijkt me Venezia een mooie keuze met het lekker eten dar ze daar hebben en na 2 jaar Venezia ( Degradatie maakt deze jongen helemaal niks uit voelt toch niks voor de club) gaat hij nog een jaar of 2 in Argentinië uitbuiken bij een laag clubbie om vervolgens zijn handschoenen op te hangen en lekker in Dubai of weet ik veel waar van z'n centen te gaan genieten.

7 oktober 2021 om 13:29

WK gewonnen? Welk WK heeft hij gewonnen dan?

7 oktober 2021 om 15:45

WK -20 in 2007

7 oktober 2021 om 17:18

Ah joh. Hij lijkt wel een writer van VZ - heel misleidend haha

Voor de mensen die Venezia nog nooit hebben zien spelen, even de shirts opzoeken. Prachtige designs !

7 oktober 2021 om 13:49

Doet mij qua kleursamenstelling beetje denken aan NEC. Wellicht iets voor anderen, maar ik zou er niet snel een shirtje van kopen!

7 oktober 2021 om 14:03

Had ergens gelezen dat die truitjes na een uur of 10 volledig waren uitverkocht, dus ben blijkbaar toch niet de enige :-P

7 oktober 2021 om 16:59

Moest ik ook direct aan denken. Mag je bij Venezia spelen, moet je het keepersshirt aan

Niet perse goed nieuws voor zoet, want ze zullen dan mirante halen en die speelt hem er alsnog uit.

Keept Maenpaa nog?? zelfs als 1e goalie in de Serie A.. wow als we het hebben over het maximale uit je carriere halen

Had Ajax niet beter Romero kunnen halen ophalen ipv Pasveer? Of alsnog vast leggen. Lijkt mij prima keeper voor de korte termijn, alleen weinig gespeeld laatste tijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren