Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior strikt ervaren aanvaller: ‘Gezien de goals ben ik hier ook succesvol’

Laatste update:

Excelsior heeft zich versterkt met Denis Mahmudov. De 28-jarige linksbuiten liep uit zijn contract bij FC Dordrecht en heeft zich nu voor twee seizoenen verbonden aan de club uit Rotterdam. Eerder kwam Mahmudov uit voor onder meer Telstar, Banants, Levski Sofia, PEC Zwolle, Sparta Rotterdam en AGOVV Apeldoorn.

"Ik heb een heel goed gevoel bij Excelsior’’, zegt Mahmudov op de clubsite van Excelsior. "Ik ben blij met deze club, heb een goed gesprek achter de rug. Het hele verhaal sprak mij enorm aan. Excelsior is uitgegroeid tot een stabiele Eredivisieclub. Ze proberen zoveel mogelijk aanvallend voetbal te spelen en dat past bij mij."

“Met FC Dordrecht verloren we in de play-offs maar net van Sparta Rotterdam. Met iets meer geluk waren we nog verder gekomen, maar voor de club was het mooi dat we dit bereikt hebben. Zelf wilde ik graag hogerop naar de Eredivisie en ik ben blij dat ik die kans nu krijg bij Excelsior. Na Sparta en FC Dordrecht is Excelsior inderdaad de derde club voor mij in deze regio.”

“Het bevalt me goed en gezien de doelpunten die ik voor Sparta en Dordrecht heb gemaakt, ben ik hier ook succesvol, haha. Excelsior is afgelopen seizoen als elfde geëindigd en wil nu doorpakken. De laatste jaren is de club heel stabiel in de Eredivisie en vaak met goed voetbal. Ik heb goede en positieve dingen gehoord en daarom heb ik de keuze voor deze club gemaakt.”

Een goede aanwinst voor Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler deze gast. Vond hem in de Play-offs erg sterk spelen.

Mooie aanwinst toch weer voor Excelsior zo op het eerste oog. Was met Hamer een van de smaakmakers van Dordrecht en in de play-offs ook sterk bezig. Vrij onvoorspelbare aanvaller en is inmiddels ook alweer behoorlijk ervaren.

Wij zullen z'n achternaam misschien snel vergeten... hij zo te zien niet.

31 mei 2018 om 11:32

Haha, was me nog niet eens opgevallen! Vraag me af wat het 'verhaal' daarachter is...

Begon zijn carrière in Nederland bij amateurclub Excelsior’31 in Rijssen. Vertrok destijds in de winterstop naar PEC Zwolle. Maakte er in Rijssen in een half jaar zo veel, dat hij aan het eind van het seizoen nog steeds bovenaan de topscorerslijst stond. Aan de clubnaam zal het dus niet liggen 😉

31 mei 2018 om 13:53

Heb hem vaak gezien bij onze club Excelsior'31. Was echt een (te) goede voetballer toen voor het niveau.

Goede speler Mahmudov. Is zeer technisch en heeft rendement. Is het al bekend of Elbers vertrekt?

Had stiekem gehoopt dat nac ‘m zou binnenhalen. Goed gedaan van excelsior.

Oude voetballer van de club waar ik voetbal, hopelijk ga ik wat vaker weer wat zien van hem!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren