Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Vitessenaar geeft droom niet op: 'Ik wil per se voor Chelsea spelen'

Laatste update:

Christian Atsu is door Chelsea opnieuw uitgeleend, dit keer aan promovendus Bournemouth. De Ghanese vleugelaanvaller, die in de zomer van 2013 de overstap maakte van Porto naar Londen, is daarmee na Vitesse en Everton bezig aan zijn derde periode als huurling. Toch heeft hij een doorbraak bij the Blues nog niet uit zijn hoofd gezet. “Het is mijn droom om voor Chelsea te spelen”, zegt hij op de BBC.

/

Om die uit te laten komen, moet de 23-jarige buitenspeler het eerst laten zien bij Bournemouth. Tot op heden maakte hij nog geen minuten voor the Cherries, die dit seizoen debuteren op het hoogste niveau in Engeland. “Ik moet me focussen op Bournemouth”, beseft Atsu. “Als ik hier niet speel, dan ga ik echt geen kans krijgen bij Chelsea.”

Ook zijn periode bij Everton werd geen succes. Atsu kwam in een jaar bij de club uit Liverpool niet verder dan vijf optredens. “Natuurlijk is dat niet leuk, ook nu niet. Ik ben niet blij, want ik ben naar de Premier League gekomen om minuten te maken.” Dat hoeft wat hem betreft na dit seizoen niet meer op huurbasis. “Het is erg lastig om te worden verhuurd. Je blijft verhuizen en de familie trekt iedere keer mee. Maar zo is het leven, ik heb het te accepteren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was leuke speler voor vitesse

Ik wil ook per se voor Chelsea spelen, maar helaas haal ik het ook niet

22 september 2015 om 13:57

Maar hij heeft er al een contract. Misschien loopt je vergelijking daar een beetje krom. On: zou mij verbazen als deze jongen het nog red bij Chelsea.

22 september 2015 om 14:02

We hebben ook een andere naam, leeftijd, huidskleur, nationaliteit (moet ik nog even doorgaan?). Tot zover de verschillen.

Overeenkomsten zijn nog steeds; wel willen maar niet de kwaliteiten

22 september 2015 om 15:09

Touché haha! Denk ook niet dat atsu het ooit gaat redden maar er gebeuren vreemde dingen, zie matic die heeft het ook geflikt ondanks zijn andere naam.

Ik wil ook veel dingen, maar goed dat spreekt voorzich natuurlijk

Prima speler voor Vitesse en alle andere clubs in de Eredivisie. Kan denk ik ook beter in een competitie voetballen zoals Duitsland denk ik.
Komt wel zeker te kort voor Chelsea.

Mis mogen we deze jongen voor een prikkie overnemen, we zijn toch goede vrienden

zegt toch genoeg als je telkens verhuurd wordt maar nergens aan spelen toe komt, zouden al die trainers het dan toch verkeerd zien?
snap die clubs ook niet hoor, huur je een speler alleen omdat hij van chelsea is of zo? want je laat hem toch niet spelen, is dan toch zonde van het geld?

22 september 2015 om 16:07

Kosten kunnen ook bij chelsea blijven, of een percentage oid. 50/50 ook vaak

22 september 2015 om 16:18

dat is waar, maar zal toch meestal wel iets kosten?
want stel chelsea neemt alle kosten op zich dan zullen ze vast eisen dat hij wat vaker in de basis zal beginnen

22 september 2015 om 16:28

Ja of een maandelijkse bijdrage of een percentage van zijn loon.
Toch denk ik dat hij nog wel aan zijn minuten gaat komen dit seizoen want Everton is natuurlijk wel een stap hoger dan, met alle respect, het bescheiden Bournemouth.

Verbaasde me eerlijk gezegd wel dat hij bij Everton zo weinig speelde. Speelde naast een geweldig seizoen bij vitesse (verkozen tot beste speler van vitesse dat seizoen ) een hele sterke Africa cup en vind hem ook wel passen in de premier league. Stuk sterker dan de meeste buitenspelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren