Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied klapt uit de school: 'Met Guardiola zou ik niet gaan dineren'

Laatste update:
/

Bojan Krkic kijkt met plezier terug op zijn debuutjaren in het profvoetbal bij Barcelona. Hij mocht onder Frank Rijkaard zijn eerste minuten maken en werkte daarna samen met onder meer Josep Guardiola. De twee zullen waarschijnlijk nooit elkaars beste vrienden worden, blijkt uit een interview van de ex-Ajacied op Radio Catalunya.

Bojan, tegenwoordig in dienst van Stoke City, neemt daarin geen blad voor de mond. “Ik zou niet gaan dineren met Pep of met Luis Enrique”, zegt hij. De kleine aanvaller speelde bij AS Roma één jaar onder laatstgenoemde coach. “Ik heb genoten van mijn eerste wedstrijden bij Barcelona, maar ik miste toen bewustzijn. Maar niemand kan dat van me afnemen.”

Naar eigen zeggen kwam zijn doorbraak misschien wel iets te vroeg. “Ik was nog erg jong toen ik binnenkwam, leefde nog in een droom. Ik was zeventien en groeide in sneltreinvaart op. Ik was erg onschuldig en wist niet precies wat er van me verwacht werd. Het is niet eenvoudig om als zeventienjarige te debuteren bij Barcelona”, aldus Bojan. “Als de kleedkamer wordt geregeerd door bepaalde individuen en niet door het collectief, dan is dat niet voor iedereen even leuk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vaag artikel, wordt niet echt duidelijk waarom hij niet in 1 deur kon met Guardiola...

Verder moet hij gewoon accepteren dat Stoke zijn top is en waarschijnlijk de stempel eeuwig talent, want hij staat nu alleen maar bekend om wat hij in de jeugd liet zien.

22 mei 2016 om 19:13

Het is niet alleen Bojan, al jarenlang breken er bij Barcelona geen talenten meer door ondanks dat ze een van de grootste opleidingen van de wereld hebben die het jaarlijks wereldwijd de grootste talenten aantrekt.

22 mei 2016 om 19:23

Het is toch niet raar dat er geen talenten doorbreken als er spelers zoals messi suarez neymar en iniesta op het veld staan?

22 mei 2016 om 19:53

Suarez en Neymar zijn twee aankopen in de buiten categorie, heel begrijpelijk dat je ze haalt en dat je ze niet altijd op kan leiden in je eigen jeugd snap ik

Echter Vidal, Turan, Mattheu en zelfs Rakitić had je toch wel zelf kunnen opleiden, zeker met wellicht de beste en grootste jeugdopleiding van de wereld met de allergrootste talenen?

Kennlijk is er iets mis met de talent begeleiding van de jeugd naar het eerste elftal. Dat is wat Bojan hier aankaart. Als het zo doorgaat dan kan je net zo goed stoppen met de Cantera.

22 mei 2016 om 20:47

Raki is een van de betere van barca inmiddels een steun pillaar geworden. Weet je hoe belangrijk hij is sjonge zonder raki zou barca veel duels op het middenveld verliezen de rest heb je gelijk hoor zeker weten

22 mei 2016 om 23:48

Er is helemaal niks mis met de jeugdopleiding, jeugd heeft genoeg kansen gekregen maar er staan nu 11 spelers die niet uit de basis te denken zijn, er hoeft niet ieder jaar talenten door te breken, spelers als Munir Roberto en samp worden rustig gebracht, wie wil jij dat er doorbreekt dan? En voor wie? Pique, Messi, Neymar, Suarez, Busquets, Iniesta, Rakitic, Alves, Alba worden er sowieso niet uitgezet voor een "talent".

23 mei 2016 om 00:09

@shevanr7

Als je jeugd een kans wil geven, moet je geen spelers voor de bank kopen zoals Turan, Vidal en Mattheu. Je kan gewoon je beste jeugdspelers op de bank zetten zodat ook zij af en toe in het eerste kunnen spelen.

Nu zijn de standaard wissels ook aangekochtte spelers en speelt zelden een jeugdspeler. Er is sinds Busquets geen jeugdspeler meer doorgebroken en dat is zeven jaar geleden.

22 mei 2016 om 19:16

Wanneer hij praat over dat de kleedkamer wordt geregeerd door bepaalde individuen, doelt hij wellicht op Guardiola? Dat misschien alleen met bepaalde spelers open stond om te discussieren? En dat Bojan daarom zich zo voelde. Is natuurlijk een mogelijkheid. Blijft een vaag verhaal. Of Stoke zijn top is weet ik niet. Denk dat de PL geen goede plek is voor een type Bojan. Denk dat en club als Fiorentina hij wel aan kan

Gelukkig hoeven ze geen beste vrienden te worden... Ik houd ook niet van al die nette schooljongetjes en het spel wat Guardiola speelt met zijn teams... Maar dat maakt de wereld juist mooi al die verschillen.

Goed artikel man! Nergens gaat ie in op wat er in de titel en lead wordt gezegd.

Spelers die zelf hun niveau niet hebben gehaald onder een bepaalde coach moeten hun grote mond houden over de coach. Lachwekkend dat het altijd van die spelertjes zijn die zowat nergens slagen. Als ze dan fftjes goed ballen bij een lagere ploeg krijgen ze me toch een bakkes joh..

22 mei 2016 om 19:37

Ibrahimovic sprak woorden van dezelfde strekking. Of vind je dat ook een mislukt voetballertje?

Gelukkig leven we in een wereld waar we vrijheid van meningsuiting hebben, en dus iedereen zich uit mag spreken. Daarnaast heeft hij het niet over het voetbaltechnische aspect van Guardiola, maar het menselijke aspect. Dus jouw rant slaat de plank finaal mis.

22 mei 2016 om 20:08

Zlatan is ook niet echt gelukt bij Barca. Dus daar kan ook een hoop frustratie in hebben gezeten. Zlatan heeft op Champions League niveau gewoon gefaald. Tegen de absolute top is hij nooit goed geweest.

Het is gewoon een feit dat spelers vaak andere de schuld geven voor het falen bij een club. Zoeken zelden de schuld bij zichzelf. Je baas die je ontslaat heb je nooit warme gevoelens voor lijkt me.

22 mei 2016 om 21:14

Met Ajax speelde hij een uitstekende CL

Vooral de laatste zin is interresant. Het imago van sommige Barca spelers is naar mijn mening te positief. Ik denk dat we de komende jaren nog veel gaan horen van dit soort spelers, de sterren zullen wel blijven zwijgen. Maar ik heb het gevoel dat Barca niet zo'n leuke club is als dat het verkocht word aan de buiten wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren