Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied hoopt op belletje van Blind: ‘Champions League kan helpen’

Laatste update:
/

Stefano Denswil is bezig aan zijn tweede seizoen bij Club Brugge en mag zich daar basisspeler noemen. De 23-jarige centrumverdediger hoopt zich via de Belgische topclub in de kijker te spelen bij het Nederlands elftal. “Ik doe mijn best, maar het heeft geen haast”, aldus de voormalig Ajacied.

Ondanks een stroeve start bij zijn Belgische werkgever wist Denswil zich in de kijker te spelen bij AS Monaco. Van een transfer kwam het nog niet, maar de interesse was voor de verdediger een teken dat hij op de goede weg was. Denswil hoopt de stijgende lijn door te trekken in hoop op een uitnodiging van bondscoach Danny Blind. "Hoe ver ik sta bij Oranje? Weet ik niet, ik heb er niet veel over gelezen. De Champions League kan helpen", zegt hij tegen Sport/Voetbalmagazine.

Denswil kwam woensdagavond voor eigen publiek in actie in de Champions League. Leicester City bleek met 3-0 te sterk. "Het is een podium om jezelf te bewijzen. En hopelijk kom je dan wel een keertje in aanmerking. Zo niet, blijf je lekker gefocust op de eigen club. Ik doe mijn best, maar het heeft geen haast”, aldus Denswil.

Verdient Stefano Denswil een kans in Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij blunderde gisteravond anders flink, denk niet dat dit nou helpt

15 september 2016 om 14:19

Rekik ook die wordt ook nog opgeroepen.

15 september 2016 om 14:26

Wanneer werd rekik ook alweer opgeroepen dan?

15 september 2016 om 18:02

laatst nog voor jong oranje volgens mij

Qua centrum verdedigers is het wel okay de Vrij en van Dijk is een prima duo voor de komende jaren wellicht dat Denswil zich daar achter kan wurmen binnenkort als die het goed blijft doen.

15 september 2016 om 15:02

Van dat rijtje zie ik alleen de Vrij en Riedewald nog wel de stap maken naar de absolute top, van Dijk is prima subtop materiaal en hetzelfde geld voor Bruma maar komen handelingssnelheid tekort voor de echte top. Kongolo heeft trouwens misschien wel de meeste potentie, is sterk, atletisch en kan een man uitschakelen, nu nog dat wilde er uit en het kan echt een moderne topverdediger worden.

Maar Riedewald zie ik eerder als middenvelder verder komen.

Zei toen hij weg ging dat het een domme fout was van Ajax en dat blijkt nu ook. Gister een mindere wedstrijd maar speelt altijd zeer solide. Heeft nooit een echte kans gekregen, terwijl hij beter was dan Van Der Hoorn en Veltman

15 september 2016 om 15:01

Alleen jammer dat je nu 2 RCV opnoemt en Denswil een LCV is. Dus beetje appels en peren vergelijken.

15 september 2016 om 17:18

Maar dat was met Moisander, en die kon ook rechts in het centrum(tweebenig), met Denswil ernaast. Dus beetje jammer dat je zo betweterig reageerd, maar opzich heeft ie gewoon een punt.

Ik vond hem gisteren zo slecht. Veroorzaakte 2 doelpunten. (En heeft geluk dat de doelman en Simons geen rood kregen door zijn fouten)

Nee dan geef ik eerder Douglas of Martins Indi weer een kans.

Bij Denswil denk ik aan ploppen, niet aan Oranje.
CL kan helpen, maar niet als je thuis met 0-3 aan de broek krijgt.

Hij mag alleen in Oranje als Dens wil

Hij verdiend zeker een plek. En het niveau van Vormer is ook echt goed en verdiend zeker ook een eens een kans want hij is echt goed geworden en altijd zo gemotiveerd en hoeft niet onder te doen voor brpaalde andere spelers

Als ik blind ze ik in ieder gecal eens een kijkje gaan nemen in brugge. Naast denswil spelen er nog 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren