Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied beleeft wedstrijd van uitersten voor Besiktas met goal en blessure

Laatste update:

Besiktas heeft zich dinsdagavond met speels gemak geplaatst voor de achtste finales van het Turkse bekertoernooi. Een gelijkspel op bezoek bij tweededivisionist Manisaspor (1-1) was voor De Zwarte Adelaars na de 9-0 zege uit de heenwedstrijd voldoende om zich bij de laatste zestien te scharen.

Besiktas trad in Manisa zeker niet aan in zijn sterkste opstelling. Trainer Senol Günes had spelers als Pepe, Ricardo Quaresma, Cenk Tosun en Ryan Babel achtergelaten in Istanbul, terwijl Jeremain Lens genoegen moest nemen met een reserverol. Aras Özbiliz kon daardoor wel rekenen op een basisplaats en de ex-Ajacied gaf al vroeg in de wedstrijd zijn visitekaartje af.

Özbiliz kwam na een kwartier spelen op over de as van het veld en ging vervolgens een combinatie aan met Álvaro Negredo. Oog in oog met doelman Emrullah Salk maakte hij vervolgens geen fout: 0-1. Het was voor de Armeens international een eerste helft van uitersten, want hij moest vlak voor rust de strijd staken vanwege een blessure. Besiktas wist de zege uiteindelijk niet veilig te stellen, want Axel Méyé Me Ndong tekende in de tweede helft met een intikker nog voor de gelijkmaker.

Zie jij Aras Özbiliz graag terugkeren in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie goal, mooie acties, voor even dacht ik dat hij een comeback zou maken, tot hij na een half uur weer liet zien waarom hij zo weinig heeft gespeeld het laatste anderhalf jaar. De trainer gaf hem niet veel kans, maar hij is totaal niet fit. Na een kwartier zag je hem al aan zijn lies voelen en uiteindelijk had hij er te veel last van.

Wat mij betreft blijven die jonge gasten spelen in de beker. Nou ja jong, hun Nederlandse leeftijdgenoten hebben er meestal al 2 jaar competitievoetbal op zitten. De bond wil dat de beker meer kijkers trekt, maar ze doen er helemaal niks aan. Op zo'n veld is het vragen om blessures. Zeuren dat er te weinig Turkse spelers doorbreken, voer een regel in dat clubs uit de 1e en 2e divisie verplicht met 5 jeugdspelers van 21 of jonger moeten spelen in de beker, en nog een stuk of 3-4 op de bank.

12 december 2017 om 21:20

Het feit dat hij anderhalf jaar niet heeft gespeeld komt, omdat hij naar mijn mening simpelweg geen kans heeft gekregen. Hij heeft anderhalf jaar geen last van blessures. En als je logisch nadenkt heb je wedstrijden nodig om fit te kunnen worden. Om zo lang geen wedstrijd gespeeld te hebben en zo te kunnen spelen laat zien dat hij een grote speler is. Senol speelt al paar maanden met alleen 12-13 spelers. Zo houd Besiktas het niet vol

12 december 2017 om 21:56

Ik weet niet hoe jij er op komt dat hij geen last had van blessures. Alleen vorig seizoen heeft hij al iets van 4 maanden moeten missen door een schouderblessure. Tijdens zijn huurperiode bij Vallecano is hij ook geblesseerd geraakt. Hij heeft niet veel kunnen spelen, maar dat kwam zeker niet alleen door Senol.

12 december 2017 om 22:11

Schouder blessure is een jaar geleden en als je dan vier maanden bent uitgeschakeld blijven er 8 maanden over...

12 december 2017 om 23:02

Een seizoen duurt geen 12 maanden. Hij raakte geblesseerd midden in het seizoen. 4 maanden is bijna de helft van 1 seizoen, dat tussen de 9 en 10 maanden duurt, inclusief winterstop. Maar punt is dat jij zei dat hij het laatste anderhalf jaar geen last had van blessures. Dat is dus wel zo. Tussendoor heeft hij ook nog last gehad van zijn knie en enkel.

En Aras een grote speler? Is het een familielid of kennis van je? Niet dat ik hem niet mag ofzo, maar dit was maar een bekerwedstrijd tegen een degradatiekandidaat uit de Turkse tweede divisie, die ook nog eens met een paar jonge gasten speelde.

Voetbalt Özbiliz daar tegenwoordig. Altijd wel een talentvolle voetballer gevonden. Veel te weinig kansen gekregen terwijl Ebecillio wel veel mocht soelen. Deed het na zijn transfer bij Ajax toen ook goed bij Spartak (?) dacht ik. Jammer dat hij tegenwoordig op de bank zit bij een Turkse club.

Ik ben blij dat utku eindelijk eens minuten heeft gekregen in de beker! Hij heeft een goede wedstrijd gekeept. Daarnaast vond ik dat alpay, fatih en orkan alweer een goede wedstrijd hebben gespeeld. Aras speelde een goede wedstrijd tot hij geblesseerd raakte. Zijn doelpunt kwam door een zeer goede combinatie met hem en negredo. Negredo die alweer eens vraagt aan senol hoca waarom hij hem niet eerder had ingebracht tegen kayseri!

Nu ga ik alweer kritiek geven op senol gunes, want we hebben de 1ste wedstrijd tegen manisa 9-0 gewonnen. Er waren zoveel jonge spelers op de bank en we hadden nog 1 wissel over. Waarom zet je dan niet een van de jonge spelers erin??? 2 wedstrijden achter elkaar maakt hij zijn 3de wissel niet. Dit was een onbelangrijke wedstrijd waarin je de jonge spelers een kans kon geven.

Besiktas heeft met Babel, Lens, Negredo, Quaresma en Ozbiliz wel iets te veel keuze voorin... Zie Ozbilliz of Babel graag terugkeren bij Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren