Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton biedt Walcott WK-kans en betaalt miljoenen aan Arsenal

Laatste update:

Theo Walcott is speler van Everton, zo meldt de club via de officiële kanalen. De aanvaller komt over van Arsenal, waar hij onder Arsène Wenger nauwelijks zicht had op veel speelminuten. The Toffees betalen naar verluidt tussen de 22,5 miljoen en 25 miljoen euro voor Walcott, die nog tot medio 2019 vastlag in het Emirates Stadium en op Goodison Park een contract tot de zomer van 2021 tekent. Hij gaat spelen met rugnummer elf.

De aanvaller stond ook in de belangstelling van zijn oude club Southampton, maar zou in Sam Allardyce een geschiktere trainer zien om zijn carrière weer nieuw leven in te blazen. Arsenal betaalde the Saints in 2006 10,5 miljoen euro voor de 47-voudig international van Engeland, die sindsdien een kleine vierhonderd wedstrijden speelde voor de club en er onder meer tweemaal de FA Cup won.

Dit seizoen moest Walcott het bij the Gunners vooral doen met een plek op de bank of de tribunes. Onder meer Sky Sports en de BBC meldden dinsdagmiddag dat Walcott naar de Merseyside was afgereisd voor onderhandelingen en een medische keuring op Goodison Park. Met name met het oog op het WK in Rusland heeft Walcott naar verluidt besloten Arsenal na ruim tien jaar achter zich te laten.

Allardyce bevestigde eerder al dat de Engelsman welkom zou zijn bij Everton: "De onderhandelingen worden gevoerd. Ik zou het heel mooi vinden als iemand als Theo aan onze voorhoede wordt toegevoegd. Maar ik wil niet al te optimistisch worden, want er kan nog van alles gebeuren. Pas als de handtekening gezet is, kan ik enthousiast zijn", zei de manager over Walcott.

Een goede aankoop van Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lennon rechts. Walcot spits of links. Heerlijk voor op fifa. Lekker counteren.

17 januari 2018 om 18:05

Lennon is op Fifa lang niet meer zo snel als eerst. Zijn pace is de laatste paar jaren gekelderd.

17 januari 2018 om 18:15

Idd al is het wel raar dat Lennon minder pace heeft opeens net zoals Sturridge

17 januari 2018 om 18:18

Die pace van Sturridge is echt belachelijk, 76 uit mijn hoofd. Dat betekent dat de Bruyne sneller is dan hem?? Noooooit

Misschien meer zijn niveau.. al hoewel zoveel beter is Arsenal ook niet vind ik. Weet nog dat men hem ooit de nieuwe Henry noemde.. nooit echt waargemaakt vind ik.

17 januari 2018 om 18:06

Zonde dat je toch even zo'n zielig sneertje moet uitdelen.

17 januari 2018 om 18:22

Want een speler die in zijn hoogtijdagen zijn club inlevert voor een kleinere club heeft alle verwachtingen waargemaakt?

17 januari 2018 om 18:30

Hij bedoelt denk ik de sneer dat redman_utd Arsenal niet veel beter vindt.

17 januari 2018 om 19:08

Kon het niet laten. Excuses.. maar eerlijk is eerlijk.. Arsenal is lang niet meer de topclub wat het ooit was.

20 januari 2018 om 13:19

Nee daar heb je zeker gelijk in. Blijft qua naam een topclub in Engeland, maar de prestaties mag je gerust teleurstellend en subtop gaan noemen.

17 januari 2018 om 20:32

Toch herinner ik me nog periodes waarin walcott echt top was. Denk dat z’n blessures toch wel n grote rol hebben gespeeld.

Everton moet wat, want het is aanvallend dramatisch met geen enkele diepgang. Wat dat betreft is Walcott een versterking. Weliswaar niet de meest geraffineerde voetballer en zeker als hij voor de goal komt nogal onstuimig, maar sticht in ieder geval wel gevaar in de omschakeling. Everton mist elke vorm van versnelling wanneer ze de bal veroveren. Ook voor Arsenal een goede deal, maar nu is het zaak voor Arsenal om dit geld aan te wenden voor een aanwinst voor op de flanken/in de aanval.

17 januari 2018 om 18:53

Voor het doel is hij altijd ijskoud, het is meer dat hij geen goede techniek en geen overzicht heeft. Voor Everton een hele nuttige aankoop lijkt mem

17 januari 2018 om 19:14

Hij is de ene wedstrijd ijskoud, om vervolgens wedstrijden alles te missen. Tel daarbij op dat hij een keer of 20 per wedstrijd buitenspel staat...

17 januari 2018 om 19:20

Als je ijskoud bent, maar een gebrekkige techniek hebt en je weinig overzicht hebt, dan uit zich dat nog steeds in een speler die onstuimig voor de goal is.

18 januari 2018 om 09:26

Tel ook maar op dat hij nooit een bal kan aannemen en langs zijn voet glipt...blij dat hij weg is bij Arsenal.

Goede zet van beide clubs, maar de grootste winnaar is Walcott. Hij heeft goede jaren gehad bij Arsenal maar zat nu te lang op een zijspoor. Ik hoop dat hij kan laten zien wat ie kan!

Goed nieuws voor beide clubs. Walcott kan heel belangrijk zijn als hij goed wordt gebruikt en ik geloof dat dat bij Everton wel gaat gebeuren. Voor Arsenal is het natuurlijk mooi dat er weer een zwakke speler vertrekt. Heb vaak genoeg genoten van zijn enorme snelheid, maar die heb ik ook al een tijd niet mer gezien. Het ga je goed Theo!

Hopen dat hij wordt vervangen met een echte winger en dus niet Aubameyang. Lucas Moura? Draxler? Mahrez? Malcom?

Dit lijkt mij ideaal voor Walcott. Hij heeft wedstrijden nodig om weer in een ritme te komen. Zijn laatste wedstrijden voor Arsenal waren bizar slecht. Elke keer weer buitenspel staan terwijl hij toch de snelheid heeft om die achterstand op een verdediger goed te maken. Ik ben benieuwd of hij zijn vorm weet terug te vinden.

17 januari 2018 om 19:15

Dat buitenspel staan snap ik ook niet. Pijlsnel, en staat even vaak buitenspel als Van Persie bij het Nls elftal. Echt bizar

Wat een waardeloos transferbeleid voert Everton nog. Weer miljoenen voor een speler op leeftijd die het van zijn snelheid moet hebben, en ook nog eens regelmatig geblesseerd is.

17 januari 2018 om 18:17

Die Spanjaard in de spits kan er niet veel van, ook Tosun zie ik het niet redden. Keane is ook niet bepaald stabiel en Schneiderlinn zit op de bank. Rooney vind ik het ook niet goed doen en is gewoon af.

17 januari 2018 om 18:22

Over 2 jaar zit je met een dikbetaalde, bejaarde aanval die niet bepaald goedkoop was.

17 januari 2018 om 18:45

Keane was vorig seizoen anders 1 van de beste verdedigers van de BPL. Kan ke niet echt een waardeloze keuze vinden. Is alsof je Messi koopt, er niks van bakt en dan zeggen dat het waardeloos beleid is. De aankopen zijn goed alleen niet iedereen maakt het waar. Dat kan..

17 januari 2018 om 18:55

Ik ontken ook nergens dat Rooney goed presteert dit jaar, maar ze hebben een hoop spelers aangetrokken die veel verdienen en in de herfst van hun carrière belanden. Dat gaat over 1 à 2 jaar problemen opleveren. Daarnaast druipt de ambitie ook niet af van de aanstelling van Big Sam. Dat ging een paar wedstrijden goed maar zal ze niet naar een hoger plan stuwen.

17 januari 2018 om 19:02

Waarvan de helft penalties waren.

17 januari 2018 om 19:17

Hangover, Rooney wisselt elke goede wedstrijd af met 3 hele, hele slechte. Hij verbaast mij en genoeg anderen totaal niet.

17 januari 2018 om 20:33

Tosun heeft pas 1 wedstrijd erop zitten. Tosun was een van de betere in zijn eerste wedstrijd..in de CL altijd goed voor een doelpunt..dus waar baseer je het op dat hij t niet gaat redden?

Jammer maar begrijpelijk. Hij is nooit tot volledige wasdom gekomen bij Arsenal, of heeft in ieder geval nooit aan de verwachtingen voldaan. Desondanks heeft hij een mooie staat van dienst bij Arsenal. Ik heb nog altijd veel sympathie voor hem omdat hij buiten het veld een gentleman is en omdat er binnen het veld altijd wel iets gebeurt met hem binnen de lijnen (vanwege zijn enorme snelheid). Ik ben benieuwd hoe hij het bij Everton gaat doen.

Dit kan ook alleen maar in Engeland, spelers die alleen maar hard kunnen rennen kunnen al gauw tientallen miljoenen kosten.

17 januari 2018 om 18:26

25 miljoen is in ieder geval realistischer dan de bedragen die voor Alexis Sanchez worden genoemd...

Echt onbegrijpelijk vind ik. 10/12 maanden per jaar geblesseerd en als hij wel fit is is hij echt niet meer zo goed als men eerder dacht. Hij heeft snelheid, dat wel. Maar die snelheid zet hij nooit echt goed om in het creeëren van kansen of het afmaken van kansen. Inderdaad Everton moet wat, maar investeer dat geld dan in een nuttige speler.

Coquelin weg, Walcott weg, Sanchez weg.. natuurlijk goed nieuws dat middelmatige spelers vertrekken op Sanchez na, maar de selectie is nu wel heeeel klein. Ik mag hopen dat er naast Mkhitaryan en Auba minimaal nog een versterking komt, want voorin met Laca en Auba voor de spits en daarachter zijn Ozil en Miki natuurlijk goed, maar daarachter kom ik niet verder dan Iwobi en Welbeck als 'creatieve' wingers en daar word ik niet echt vrolijk van.

Tis ook wel eens tijd om Debuchy en met mindere mate Cazorla te lozen om meer versterkingen te kunnen toevoegen aan de selectie.

17 januari 2018 om 19:03

Chamberlain is ook weg, goed van Arsenal om deze net niet spelers weg te doen. Ook Alexis mag weg, is bijna 30 en zal een mooie bedrag opleveren. Gewoon heel goed gedaan van de club.

17 januari 2018 om 19:15

Dan was ik Chaberlain inderdaad nog vergeten te benoemen. Ik snap niet dat de alarmbellen niet al lang zijn gaan rinkelen. Er zijn bijna geen volwaardige spelers over in het aanvallend opzicht. Geld lijkt me ook niet het probleem als ik zo alle inkomende transfersommen bij elkaar op tel.. Ox 35 miljoen, Walcott 25 miljoen, Coq 15 miljoen. Tel daar nog bij op het bedrag wat elke premier league club jaarlijks te besteden heeft.. terwijl ze afgelopen zomer in verhouding ook nauwelijks iets hebben uitgegeven als ik the ox afweeg tegen Laca..

Iemand een vermoeden waar het probleem ligt?

Wanneer hij eindelijk op een acceptabel niveau kwam raakte hij zwaar geblesseerd. Volgens mij was het de kwart finale van de F.A cup tegen Spurs.. ben er niet zeker van. Jammer dat hij nooit terug gekomen is.

Mooie stap voor hem, ik wens hem al het goede toe. Het ga je goed, Theo. Thanks for the memories!

Was altijd wel een leuk spelertje om naar te kijken, alleen mistte wel de nodige techniek.
Mooie club voor hem, everton begint toch een leuk voorhoede te krijgen zo, ben benieuwd!!!

Theo heeft altijd inzet getoond en mooie doelpunten gemaakt, maar was ook vaak een bron van ergernis. Hij deed naar mijn idee vaak maar wat en mist voetbal intelligentie. Ik gun Theo het beste bij Everton. Hij is natuurlijk enorm snel en dat komt waarschijnlijk beter tot zijn recht bij Everton.

Het gaat je goed, Theo. Hoewel hij op een paar keer na (toevallig steeds als zijn contract afliep) nooit echt zijn potentie heeft gehaald, hij had wel goeie inzet en altijd professioneel gedragen.

Zul je zien dat hij de pannen van het dak speelt onder Allardyce. Mooie transfer die noodzakelijk was voor Walcott. Hij kwam altijd over als een schooljongetje in Wengers klasje. Ben echt benieuwd of hij het in een ander team, met (zogenaamd) andere doelstellingen kan laten zien.

Goeie deal voor zowel arsenal, theo als everton. Bedankt en het ga je goed

Theo, uit de grond van mijn hart, bedankt voor alles. Ik weet nog hoe hij binnenkwam en echt heel veel durf toonde in zijn eerste jaren. Zijn laatste jaar met RvP en het jaar erop hadden voor een echte doorbraak moeten zorgen. Sign tha thing!! Helaas stapelden de blessures zich op en wilde hij opeens als pure spits spelen. De jaren erop waren redelijk, zijn afronding en scorend vermorgen was hij niet helemaal kwijt. Wel zijn grootste wapen, namelijk een portie snelheid en bewegelijkheid ingeleverd. Al met al een Arsenal speler die niet vergeten mag worden, het ga je goed meneer Walcott.

Word een leuk jaar voor Everton

Knap dat Arsenal, in een tijd dat transfersommen de pan uit rijzen, zo'n bedrag heeft weten te krijgen voor een speler waar al jaren weinig meer van wordt vernomen. Soms zijn transferbedragen écht krom...

Ik zou Theo proberen te ruilen met Davy😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren