Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Europees debuut lonkt voor negentienjarige PSV'er: 'Het is snel gegaan'

Laatste update:

Rai Vloet maakt donderdag vermoedelijk zijn Europese debuut voor PSV. Samen met Oscar Hiljemark en Adam Maher vormt de zoon van Wiljan Vloet het middenveld van PSV tegen het Oostenrijkse Sankt Pölten, zo weet het Eindhovens Dagblad.

/

Elf maanden geleden speelde de negentienjarige Vloet, die op het middenveld en in de aanval uit de voeten kan, nog in de A1. "Het is snel gegaan inderdaad", zegt Vloet, die niet is verrast door zijn mogelijke basisplaats: "Je weet dat er een aantal spelers ontbreekt en dat de club versterkingen wil aantrekken. Dan wordt de kans dat je speelt automatisch een stuk groter."

PSV wil voor volgend seizoen nog een nieuwe middenvelder aantrekken en aast op de komst van Steven Defour, maar een transfer voor de Belg is nog allesbehalve een zekerheid. Georginio Wijnaldum keert woensdag pas terug van zijn vakantie en Stijn Schaars is geblesseerd.

Rai Vloet is goed genoeg voor het eerste elftal van PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerlijk gezegd betwijfel ik wel eens het niveau over bepaalde spelers. Soms denk ik wel eens Maher hoe kan je zo slecht hebben gevoetbald bij PSV afgelopen seizoen. Je speelt tenslotte in een Eredivisie, verdedigers maken de grootste fouten. En een beetje hersens en druk zetten en nuchter zijn in het spel maak je al zo gauw 10 doelpunten per seizoen.

Ook is dit ook bij andere clubs hoor. Maar dit PSV moet deze ploeg toch met 4-0 maximaal oprollen of niet dan. We moeten eens ophouden met dat schijterige gedoe van de Nederlandse trainers. Cocu moet zijn bek eens opentrekken en zeggen waar het opstaat. Dit is een ploeg die je met allen respect MVV kan vergelijken. Rol zo ploeg eens op en heb er schijt aan. Ga niet zo verdedigend voetballen maar maak het spelletje eens.

29 juli 2014 om 12:02

Ben ik het helemaal mee eens

29 juli 2014 om 12:26

Of spelers zijn, wanneer er ineens iets anders van ze verwacht wordt, ineens niet meer zo goed als wij allemaal denken. Vergeet niet dat Maher bij AZ nou ook niet bepaald elke wedstrijd de sterren van de hemel speelde. Daar gaf hij ook vaak genoeg niet thuis en waren zijn bepalende acties in een seizoen ook op 1 hand te tellen.

Het zou mij persoonlijk niets verbazen als deze Vloet binnen twee jaar verder is dan Maher. Die jongen heeft zich sterk ontwikkeld en zou wel eens nog veel beter kunnen gaan worden.

Verder vind ik ook dat Psv, zelfs zonder een aantal internationals, gewoon eenvoudig moet kunnen winnen. Maar ja, dat dacht ik van Groningen ook.

29 juli 2014 om 12:31

Het ligt niet aan het verdedigen denk ik maar vaak aan de gedachte dat het wel goed komt. Ik seg niet dat ze het doen maar vaak onderschatten clubs zulke tegenstanders en gaan dan achterover hangen en al helemaal bij een 1-0 voorsprong. Ik heb ajax de afgelopen maanden meegemaakt en kan het daarom wel stellen. Voor de rest heb je wel gelijk. Ploegen moeten niet meer zo saai spelen en gewoon een keer de tegenstander kapot spelen.

29 juli 2014 om 12:55

@ajacied

Allemaal leuk en aardig dat betoog van je maar zo werkt het dus in de praktijk niet.

Ik ben met je eens dat psv dit tweeluik in hun voordeel moet beslissen maar sprankelend spel en een inmaakpartij wordt het zeker niet.

De huidige basis is amper het jeugdelftal ontgroeit , is pas een paar weken in training en er zitten nog weinig automatismes in.

Puur op individuele klasse zal psv dit klusje moeten klaren.
Immers zal brenet niet de basis rechtsback worden en ritzmaier niet de basislinksback.
Zal Depay de plaats van Rahyi innemen en wijnaldum ipv vloet.

Dit elftal a.s. donderdag is totaal niet te vergelijken met de beoogde elf waar cocu het seizoen mee in wil.

En die onzin over dat cocu zijn bek eens moet open trekken is de allergrootste klets die er bestaat.

O nee toch niet , je maakt het nog bonter : "ga niet zo verdedigend voetballen maar maak het spelletje eens" ..........
Knap dat jij uit dit topic op kan maken dat psv donderdag het spel maken over laat aan St Polten....

AUB zeg dan niets ook al wil je graag de eerste post plaatsen.

29 juli 2014 om 15:38

Je gaat in op kritiek zonder er ook maar een argument tegenover te zetten. Ik ben het ook eens dat we eens moeten stoppen met rekening houden met zulk soort tegenstanders, waar we de laatste tijd goed in zijn geworden. Van deze tegenstanders moet je met je B-materiaal dik kunnen winnen.

29 juli 2014 om 16:50

@rekik

zonder er een argument bij te zetten?????

"de huidige basis is amper het jeugdelftal ontgroeit , is pas een paar weken in training en er zitten nog weinig automatismes in.

Puur op individuele klasse zal psv dit klusje moeten klaren.
Immers zal brenet niet de basis rechtsback worden en ritzmaier niet de basislinksback.
Zal Depay de plaats van Rahyi innemen en wijnaldum ipv vloet.

Dit elftal a.s. donderdag is totaal niet te vergelijken met de beoogde elf waar cocu het seizoen mee in wil."

Dat zijn volgens mij wel 4 argumenten.

29 juli 2014 om 16:52

Kunnen mensen niet eens stoppen met je wil graag de eerste post plaatsen? Uit niets blijkt dat hij de eerste post wil hebben, heeft zelfs een beter verhaal dan jij. Baal je dat je zelf niet de eerste bent?

Ik ga er wel vanuit dat psv dit gaat winnen, maar dit is gericht aan ahjahcied, veel aanvallers zijn ongeveer van hetzelfde niveau als de verdedigers dus lijkt me sterk dat die er ineens zomaar 10 inknallen.

29 juli 2014 om 18:46

Volgens mij begrijp je niet helemaal wat argumenten zijn, maar daar zullen we het hier maar niet over hebben. Ik vind dat psv de laatste tijd goed in z'n Calimero-rol is gekropen. Je stelt dat het niet meer zo is dat Psv eenvoudig wint van matige clubs, maar geloof me: als je al rekening gaat houden met een Oostenrijkse tweedeklasser als 'topclub' kunnen we net zo goed stoppen met Europees voetbal. Ook al staan er tweede keus links- en rechtsbacks in.

29 juli 2014 om 19:59

Tja wat dat betreft spreken de resultaten die "we" als nederlandse clubs behaald hebben helemaal in je voordeel.
Ik weet niet of jij de laatste jaren op hebt zitten letten maar muv een enkele keer staan we met heel ons nederlands clubvoetbal al jaren voor lul.

Ik geef toch ook aan dat psv zich moet plaatsen voor de volgende ronde maar hoog van de toren blazen is alles behalve gepast.
Niemand in europa schrikt meer van een nederlandse tegenstander.

Haha. VZ komt eerst met een artikel dat Rai Vloet niet meer bekend wilt staan als 'de zoon van'. Komen ze nu zelf met ' de zoon van Wiljan Vloet'

29 juli 2014 om 12:17

Sowieso niet heel erg veel nieuwswaarde t.o.v. eerder geplaatst bericht!

De vader van een boxer een sportleraar op een internaat vreekwijk te deurne
Waar hij alle urine controles moest doen daarna hoofd coach geworden bij ojc Rosmalen

tegen Sankt Pölten kan PSV met een B elftal nog winnen. Mooi om de jeugd een kans te geven.

29 juli 2014 om 13:06

Zijn we niet als nederlandse clubs de laatste jaren de bietenbrug opgegaan door te denken dat we wel ff zullen wnnen?

Ik ben met je eens dat psv een ronde verder moet maar er mag zeker nieand onderschat worden.
Die "positie " zijn we als nederlandse clubs al lang verloren.

Bovendien denk ik dat vz hier aan dit topic nog wel wat aan toe kan voegen want er doen waarschijnlijk meer debutanten mee.
Ik verwacht dat cocu zo zal gaan spelen :
Gemiddelde leeftijd 21,1

zoet
brenet
bruma
hendrix
ritzmaier
hiljemark
Maher
vloet
narsingh
de jong
Locadia/Rahy
29 juli 2014 om 13:26

Als Locadia niet speelt op linksbuiten verwacht ik daar eerder Boljevic dan Rahyi hoor, Rahyi heeft in de voorbereiding op 10 en als rechtsbuiten gespeeld. Vind Boljevic ook een stuk gevaarlijker dan Rahyi.

29 juli 2014 om 14:35

Zou inderdaad ook zo maar eens kunnen.
Maar ik kreeg de indruk in de voorbereiding dat cocu wel gecharmeerd is geraakt van rahyi

Psv heeft geen fatsoenlijk elftal eenigste die eruit springt is memphis verder allemaal niet zo super
Ajax is ook niet allemaal super maar staat wel een team en heeft ook wel wa meer talent

29 juli 2014 om 14:37

Jij bent goed ingelicht zo blijkt. Mijn complimenten.
Weet jij trouwens dat vader vloet urine cntroles moest doen en daarna hoofdcoach werd bij ojc?

PSV moet hier gewoon twee keer van winnen. Leuk en aardig maar 2e divisie Oostenrijk moet je gewoon afgetekend winnen over 2 wedstrijden bekeken. Sowieso moet PSV gewoon die 4 potjes in de kwalificatie winnen en doorstoten naar de groepsfase. Daarna ben je een beetje afhankelijk van loting, blessures, competitieschema en hoeveel zin die jongens erin hebben...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren