Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Europeanen hebben moeite om Aziaten uit elkaar te houden’

Laatste update:

Het WK voor Zuid-Korea begint maandag met een wedstrijd tegen Zweden. Bondscoach Shin Tae-Yong haalt alles uit de kast om zijn ploeg optimaal voor te bereiden op het duel en doet ook zijn best om de tegenstander in verwarring te brengen.

In de oefenwedstrijden voorafgaande het WK heeft hij zijn spelers steevast met andere nummers laten voetballen; zo speelde Heung-Min Son van Tottenham Hotspur in vier wedstrijden in vier verschillende tenues. De vriendschappelijke ontmoetingen, alsook een aantal trainingen, werden bekeken door een of meerdere scouts van de Zweedse bond.

“We hoorden dat er een Zweedse spion was en we wilden hun team in verwarring brengen. Dus ja, daarom hebben we de nummers steeds veranderd. Ik heb gehoord dat Europeanen moeite hebben om Aziaten uit elkaar te houden”, vertelde Shin tijdens de persconferentie in Nizhny Novgorod, op vierhonderd kilometer ten oosten van Moskou.

“Dus, hoewel ze ons team misschien wel kennen, wilde ik toch wat verwarring creëren voor de Zweden. Ik vind het normaal om tot het uiterste te gaan om te winnen”, besloot Shin. Son is de bekendste speler uit de selectie van Zuid-Korea. Shin kan verder beschikken over voetballers als Sung-yong Ki (Swansea City) en Hee-chan Hwang (Red Bull Salzburg).

Wat verwacht jij van Zweden - Zuid-Korea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahaha geweldig, we gaan zien of het werkt. Ben benieuwd naar de Koreanen, ken hun voetbalstijl niet en misschien verrassen ze wel.

Ik kom niet meer bij.
Gekke Aziaten='

Hahaha, echt geweldig dit.

Dit is echt iets dat meerdere aziatische landen zou moeten doen. Ik heb er in iedergeval vaak moeite mee tenzij ik de desbetreffende persoon een tijdje ken.

Haha die Son krijgt ineens nummer 4 en een verdediger nummer 9 ja hoor dit werkt zeker. Grootste grap van 2018

Eerst klinkt t als een grapje, maar het lijkt eigenlijk wel een goede techniek. Ik zie het verschil tussen koreanen ook wat minder goed en ik denk dat de meeste mensen dat hebben.

17 juni 2018 om 21:01

Ja, maar of die snelle linksbuiten nu nummer 4, 6, 23 of 11 had, het bleef die snelle linksbuiten toch? Lijkt me niet dat hij ook z'n team door elkaar heeft gegooid en verdedigers als spits heeft laten spelen.. elke scout prikt hier direct doorheen mag ik hopen..

17 juni 2018 om 22:15

Het is een tactiek.

En als Maradona spleet oogjes maakt, is de wereld te klein.

17 juni 2018 om 21:51

Dit valt onder zelfspot iets wat iedereen wel kan waarderen. Het is niet te vergelijken met provocerende gebaren zoals die van Maradona

18 juni 2018 om 01:39

Ho ho ho

Hij scheert Europeanen over een kam he

17 juni 2018 om 22:12

Is de azijn in de aanbieding?

17 juni 2018 om 23:33

Tsaar Hahahahaha

Voor elke wedstrijd kun je in het programmaboekje of op internet wel lezen wie welk nummer heeft. Dus dit lijkt me niet zo'n sluwe truc als hij denkt.

De bondscoach zei dit niet.. was de de beste cabaretier van Korea.. wij zien het toch niet..

Weet niet wie meer discrimineert..

18 juni 2018 om 06:53

Het was trouwens de beste cabaretier uit China die dit zei. Wij zien dat toch niet.

Ik heb echt gelachen om dit bericht. Goed bedacht. Valt mij trouwens op dat ik dat niet alleen bij Aziaten heb.

Doan had ook wel opgeroepen mogen worden...

18 juni 2018 om 00:30

Misschien zit ie er wel bij maar herkennen we hem niet.. 😉

18 juni 2018 om 04:02

Nee, dat is namelijk geen Zuid-Koreaan.

18 juni 2018 om 05:50

Hadden ze hem wel een shirtje aan kunnen laten trekken. Niemand die het verschil ziet kennelijk!

Heel slim, ik hoop dat ze de volgende ronde halen. Toch zie ik ze niet van Duitsland of Mexico winnen.

Apart dit, betwijfel of het enig effect heeft maar originineel is het wel. Misschien kunnen ze morgen wel voor een stuntje zorgen, Zweden heeft allesbehalve een wonderteam en Zuid-Korea heeft een paar aardige spelers.

Ik hoop zo dat Zuid-Korea ver genoeg komt zodat HMSon nooit in het leger hoeft🙏

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren