Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Espanyol rondt transfersoap met Benfica af en lijft wereldkampioen in

Laatste update:

Espanyol heeft haar gewenste linksback te pakken en het is toch Joan Capdevila geworden. De 34-jarige Capdevila, die tijdens het EK van 2008 Europees kampioen en tijdens het WK van 2010 wereldkampioen werd met de nationale ploeg van Spanje, heeft een contract getekend voor een seizoen met een optie voor nog een seizoen. Dat meldt de club uit Barcelona via de officiële kanalen.

/

Zestigvoudig international Capdevila werd al geruime tijd met Espanyol in verband gebracht, maar makkelijk gingen de onderhandelingen met Benfica niet. De Portugezen wilden namelijk 300.000 euro ontvangen voor de verdediger, terwijl Capdevilas zaakwaarnemer Horácio Gaggioli met Benfica onderhandelde om zijn cliënt een transfervrije status te bezorgen. Espanyol wilde namelijk geen transfersom betalen en het is nog niet bekend of de Spanjaarden dat nu wel of niet gedaan hebben.

Capdevila, die zijn beste jaren kende bij Deportivo La Coruña en Villarreal, heeft hoe dan ook zijn handtekening gezet in Barcelona en daarmee is hij die vierde versterking voor het team van coach Mauricio Pochettino. In een eerder stadium legde Espanyol al Diego Colotto, Sergio Tejera en Mubarak Wakaso vast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie aankoop van Espanyol qua naam maar dat hij nog goed genoeg is voor in de basis te staan is maar de vraag en hij is echt al wel oud.

Was hij ook niet de linksback tijden de EK van 2008? dus hij is Europees en Wereldkampioen?

27 juli 2012 om 15:17

Klopt, nog basisspeler ook ;.

27 juli 2012 om 15:23

Als je de tekst had gelezen, had je deze vraag neit hoeven te stellen.

Goede versterking voor Espanyol, hij is al wel op leeftijd, maar kan nog een jaar of 2 jaar voetballen.

Mooi zo, bij Benfica gebruikten ze hem toch niet. Zonde dat hij op de bank zat daar. Hij is Catalaan dus hij is bij deze terug in z'n vertrouwde omgeving. Opvolger van Didac Vila waarschijnlijk, die terugkeert naar Milan.

27 juli 2012 om 15:28

Ik las net een 'artikel' dat Vila naar Valencia gaat (op huurperiode)

‎valencia CF heeft een akkoord bereikt met AC Milan voor de huur van linksback Dídac Vilà (23) en betaalt daarvoor ongeveer 700.000 euro. Valencia heeft de optie tot koop.

27 juli 2012 om 15:46

Oh das waar ook, heb dat ook ergens gelezen. Bedoelde eigenlijk dat hij teruggekeerd is naar de club die hem beheert. Didac Vila is een talentvolle back enkel nog te groen achter z'n oren om mee te kunnen bij Milan.

Capdevila de linksback met nummer 11. Dat is eigenlijk de reden dat hij bij veel mensen is blijven hangen.. Was een aardige speler bij Villareal, maar was natuurlijk de nummer 1 linksback van Spanje door gebrek aan beter.

goeie zaken door espanyol denk dat hij wel veel minuten zal maken maar hij is al 34 denk dat hij 2 jaar door kan .

inderdaad hij speelde met nummer 11 zie je niet meer vaak voor een linsback

Heel aardige speler, maar is niet meer op het niveeau wat hij in 2008 en 2010 had. Volgens mij is hij Catalaans, dus is hij ook nog eens terug in z'n eigen provincie!

Waarschijnlijk zijn ze bij Benfica uberhaupt blij dat ze zijn salaris niet meer hoeven te betalen.

Mooie transfer voor hem. Hij doet me altijd denken aan gabriel heinze.

mooi voor hem maar het is geen echte versterking vind ik voor espanyol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren