Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ervaren Eredivisie-middenvelder is zevende zomeraanwinst van Willem II

Laatste update:

Erik Falkenburg blijft voor de Eredivisie behouden. De 27-jarige middenvelder heeft een mondeling akkoord bereikt met Willem II over een contract voor twee seizoenen en hoeft alleen nog medisch gekeurd te worden.

/

“Met Falkenburg hebben we er een aanvallend ingestelde speler bij die op meerdere posities uit de voeten kan. Ook heeft hij laten zien over scorend vermogen te beschikken. Daarnaast heeft Erik de nodige ervaring in het spelen van Eredivisiewedstrijden”, zegt technisch manager Carlos Aalbers op de website van de Tilburgers.

Falkenburg speelde vorig seizoen voor NAC Breda en kwam tot 5 doelpunten en 2 assists in 27 competitiewedstrijden voor De Parel van het Zuiden, die degradeerde naar de Jupiler League.

Falkenburg, die eerder voor onder meer Sparta Rotterdam en AZ speelde, blijft dus wel op het hoogste niveau actief. Hij is na Guus Joppen, Funso Ojo, Dico Koppers, Richairo Zivkovic, Lesly de Sa en Ruben Ligeon de zevende zomeraanwinst van Willem II.

Een goede aanwinst van Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zullen ze blij mee zijn in Breda

12 juli 2015 om 21:30

Denk t wel ja. Was één van de grootverdieners daar

12 juli 2015 om 21:31

Boeiend. Voor die speler een prima club.

12 juli 2015 om 21:48

In Tilburg in ieder geval wel.

12 juli 2015 om 23:15

Fouder doelt hier denk ik meer op de rivaliteit tussen Willem ll en NAC.

12 juli 2015 om 23:24

Inderdaad, lijkt me vervelend voor een nac supporter om hem naar de 'vijand' te zien vertrekken

12 juli 2015 om 23:40

Is ook zo, en als ik Willem ll'er was zou ik het ook niks vinden. Falkenburg had ook vorig seizoen maar Willem ll gekund maar koos voor NAC. Dan zou ik hm niet naar Tilburg willen maarja.

13 juli 2015 om 06:49

Xoals de echte baas zoe zeggen ik citeer: " laat de haters maar achter gesloten deuren en muren blijven." De sex on 6.06 in de ochtend was nooit zo saai geweest.

Hahaha en Erik maar huilen na Utrecht thuis en het logo kussen na Utrecht uit... En nu, nu gaat ie naar de rivaal.

12 juli 2015 om 21:32

Denk ook niet dat er veel meer interesse voor hem was

12 juli 2015 om 21:34

Ach ja. Al die nephuilers.. Maaskant ook.. Dat er nog nac supporters waren die daar in trapten. Tenenkrommend!

Niet netjes naar de buurman gaan !

12 juli 2015 om 21:32

Kan hij wel lekker blijven wonen waar hij nu woont

Hij viel me echt zwaar tegen bij NAC. Snap niet dat Willem II hem haalt. Heeft na Sparta nergens echt een seizoen lang gepresteerd.

12 juli 2015 om 21:52

Viel me een paar jaar terug bij NEC ook zwaar tegen. Deze jongen wordt echt overschat, is geen toevoeging voor de middenmoters in de Eredivisie. Denk dat Willem II ook niet heel veel aan hem heeft.

Misselijke vent bah bah. Logo kussen van NAC en overlopen. Helft van het seizoen geblesseerd geweest en alles behalve loyaal

12 juli 2015 om 21:56

Dat vind ik knap dan. De helft van het seizoen geblesseerd zijn, maar toch 27 wedstrijden kunnen spelen. Leg dat eens uit dan?

Heel veel mensen in Breda over de zeik. Maar ik niet hoor. Kan me echt niet schelen waar hij naar toe gaat, als ie maar weg ging.

Een van de grootste teleurstellingen die ik ooit bij NAC heb gezien.

Dacht al dat dit zou gebeuren toen hij niet mee deed tegen Waregem,

Zullen hem niet missen in Breda, Is kwalitatief prima speler maar z'n salaris zeker gezien de omstandigheden niet waard, doet alles op één tempo. en maakt weinig goals.

Vind Falkenburg niet zo goed. Maar misschien kan Streppel hem weer aan de praat krijgen.

is het schip met geld aangekomen in Tilburg? Voor de Tilburgse supporters natuurlijk ontzettend leuk!
Willem 2 heeft op papier een erg leuk team, dat samen met een prima trainer. Kan een mooi seizoen worden! Zolang ze maar onder Groningen eindigen....

12 juli 2015 om 21:46

Volgens mij zijn alle spelers transfervrij gekomen of gehuurd. Ook de salarissen liggen niet hoog in Tilburg.

12 juli 2015 om 21:54

Willem II gaat denk ik weer een leuk seizoen tegemoet. Hopelijk kunnen ze een beetje door de zware start heen komen.

Ik moet zeggen dat Willem II goed bezig is, ze moeten alleen nog een concurrent voor Zivkovic vinden. Die spelen zich met gemak veilig.

Off: had ook wel verwacht dat ze Mathijsen proberen te strikken.

12 juli 2015 om 21:49

Mathijsen heeft meerdere malen aangegeven niet terug te willen keren als voetballer bij willem II

Willem II lijkt goed bezig te zijn. Erg actief op de transfermarkt. Ik ben benieuwd.

Die zullen we niet missen hier. Heeft 1 goede wedstrijd gespeeld, utrecht uit. Verder waardeloos seizoen van deze overschatte voetballer. Blij dat hij weg is, voor dat geld kunnen we veeeeeel beter aantrekken.

Falkenburg is nooit slecht.
Daarbij komt dat hij regelmatig zijn goals meepikt.
Voor Willem II een aangename speler.

Falkenburg is nooit slecht.
Daarbij komt dat hij regelmatig zijn goals meepikt.
Voor Willem II een aangename speler.

Falkenburg is nooit slecht.
Daarbij komt dat hij regelmatig zijn goals meepikt.
Voor Willem II een aangename speler.

Wederom een prima aanwinst voor Willem ll. Ik denk wel dat Erik Falkenburg 'n belangrijke kracht voor Willem ll kan worden. Hij kan als diepe spits en op de tien positie spelen, pikt altijd wel z'n doelpuntjes mee en werkt altijd wel hard.

Met de selectie die Willem ll nu heeft (en misschien dat er nog 'n aantal spelers erbij komen), moet Willem ll toch weer hetzelfde kunnen presteren als het afgelopen seizoen? Tenminste, dat denk ik en als misschien als uitschieter dat ze zich dan plaatsen voor de play-offs Europees voetbal.

Lamprou
Ligeon
D.Wuytens
Peters
Koppers
S.Wuytens
Falkenburg
Haemhouts
de Sa
Živkovic
Ondaan

Zijn wel goed bezig bij Willem 2. Nu ook wat andere extra aanvulling dan de halve Jong Ajax selectie.

12 juli 2015 om 21:55

Volgens de geruchten gaan er nog meer Ajax spelers naar Willem II.

12 juli 2015 om 22:06

Zou je m.i. niet moeten willen als Willem 2. Bedoel, Zivkovic en Ligeon zijn goede tot uitstekende aankopen, maar of je nou een doorsnee/matige speler als De Sa van Ajax moet huren, laat staan nog meer.... Zou persoonlijk niet mijn voorkeur genieten, zoveel spelers van een club huren. Dat Carlos Aalbers in zijn periode hier in Nijmegen werd gekarakteriseerd als een goede verkoper maar als een mindere koper door een beperkt netwerk verbaasd mij persoonlijk ook niet.

Hoop dat Willem II daarom geen etiket opgeplakt krijgt door meer Ajax-spelers te huren. Symphatieke club die het afgelopen jaar echt geweldig gedaan hebben.

12 juli 2015 om 22:39

Nee heel handig is het ook niet. Je bouwt ook 0,0 aan een elftal, Zivkovic en Ligeon die waarschijnlijk sowieso wel van waarde zijn kun je alleen huren en niet meerdere seizoenen behouden danwel definitief vastleggen.
Aan een De Sa heb je inderdaad niet zoveel. Maar lijkt er meer op dat Ajax wat spelers ter huur berschikbaar heeft gesteld als ruilmiddel voor Dijks en om de transfersom zo laag mogelijk te houden, want ondanks een 50% terugkoop optie gunden ze Willem 2 nog maar bar weinig om Dijks terug te halen.

12 juli 2015 om 23:22

Misschien komt Frenkie de Jong nog wel naar Ajax

13 juli 2015 om 07:34

Kopen en verhuren aan Willem II

Eerst het logo kussen en dan naar de aartsrivaal gaan. Hoe ongeloofwaardig ben je dan...

Willem 2 richt zich op de play-offs om Europees voetbal met deze aanwinsten.
Deden het vorig jaar al leuk en zijn er kwalitatief beter op geworden.

Mooi dat hij weg is. Met hem op het middenveld werden we keer op keer overlopen. En een aanvaller is het ook niet. Een net niet speler. Met een topsalaris (iig voor NAC). Opgeruimd staat netjes!

Jammer maar dit zorgt wel weer voor ruimte in de begroting.

Lees bij reacties dat hij zwaar tegen viel bij NAC...Naar mijn mening viel heel NAC tegen afgelopen seizoen en dus gedegradeerd naar de JL.Ik denk zelf dat Falkenburg dit seizoen helemaal opbloeid bij Willem II.Met de andere aankopen die Willem II al heeft gedaan heb ik er geloof in dat ze fris en aantrekkelijk voetbal gaan spelen en bovenaan in het 2e rijtje gaan eindigen..

12 juli 2015 om 22:43

Manneke?

Lekker laten gaan. Verdiende veel te veel. Dat geld kunnen we beter besteden aan een echte spits.
Dus niet iemand als Falkenburg of Seuntjes in de spits. Dat zijn gemaakte spitsen zonder een echte neus voor de goal. Doelpunten hebben we nodig.
Maaskant zal vast al wel bezig zijn met een spits nu …. Ben benieuwd.

Falkenburg is een goede speler goede aanwinst !

Een broodvoetballer pur sang. Ik snap heel goed de reacties van onze buurtjes, spelers die huichelachtig zijn kun je beter kwijt dan rijk zijn.

Voetballers kussen het clubembleem, maken een hartsymbool met de vingers alleen goedgelovigen hebben hier moeite mee als ze vertrekken naar.... neem in het vervolg niet dus zomaar aan wat spelers allemaal verkondigen, Breda. Want voor de spelers van nu telt alleen het geld.....

Ik had niet verwacht dat Falkenburg zou vertrekken. Ik had namelijk verwacht dat er weinig tot geen interesse in zijn persoon is. Ik was aanvankelijk blij dat hij naar NAC kwam, maar hij heeft in Breda (net als bij elke club waar hij heeft gespeeld muv Sparta) weinig tot niks gepresteerd. Het is geen echte middenvelder, ook zeker geen spits, maar hij drukte zwaar op de huishouding van het salaris. Voor hem drie anderen, in dit geval dus letterlijk. En hopelijk kijkt NAC dan naar spelers die in elk geval gespecialiseerd zijn in de positie waarop zij spelen. Geen omgetrainde net-niet-voetballers.

Het is niet wrang bedoeld. Ik had het Falkenburg echt wel gegund om bij NAC te slagen en hoewel hij naar Willem II gaat, wens ik hem daar alle succes. Ik verwacht er weinig van. Dat heeft niks te maken met de rivaliteit, maar met behaalde resultaten in het verleden. Falkenburg is hard op weg een clubhopper te worden die nergens meer onderscheidend is. ik kan me dus niet voorstellen dat het bij de Tilburgers wel een succes wordt.

Termen als verrader en overloper vind ik enigszins overdreven. Ja, het is natuurlijk niet handig om eerst clubliefde te uiten en dan met de noorderzon te vertrekken. Het blijft wel zijn goed recht, al is de clubkeuze extra zuur. Ach, er zijn zelfs supporters die Ligeon een overloper noemen omdat hij na een huurperiode (!) bij ons besloot om naar Willem II te gaan. Wat had men dan verwacht? Goede voetballer, maar een huurling is meestal een passant. Dat gaat mij dus wel wat ver.

Eén ding staat vast: het vertrek van Falkenburg is geen aderlating, maar een verademing, want nu is er ruimte om te investeren in de spelersgroep. In spelers die écht willen. Ik ben benieuwd...

Hoeist... Geen aderlating maar verademing, whaha! Het is voor mij een verademing om al die reacties van onze buurtjes te lezen, mijn ochtend kan niet beter beginnen!

Ot: falkenburg is natuurlijk in potentie gewoon een hele goede voetballer. Is verkeerd gebruikt in Breda en liep daar in een dramatisch team te voetballen. Dan krijg je Maaskant erbij die natuurlijk tactisch net zo slim is als zee-egel en dan lijkt het me logisch dat zon jongen niet rendeert!
Streppel heeft al aangegeven hem puur te willen gebruiken als een echte nummer 10, de positie waar hij ook op zijn best is! Streppel krijgt hem wel aan de praat dit seizoen, zeker in een aanvallend ingesteld elftal komt Falkenburg wel tot zijn recht!!

Als je hoort van NAC supporters zijn ze blij dat ze hem kwijt zijn. Maar dan begrijp ik niet dat ze op hun site zoveel poeha maken dat hij naar Willem II gaat.

Weer een topaanwinst voor Willem II, die gaan rond de 9e plaats eindigen naar mijn idee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren