Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Eriksen krijgt opties in Premier League en Ligue 1

Laatste update:
/
Maurizio Sarri is dicht bij een rentree in de voetballerij. De een paar maanden geleden bij Juventus ontslagen oefenmeester geldt momenteel als de voornaamste kandidaat om Giuseppe Iachini op te volgen bij Fiorentina. (Calciomercato)
/
Pepe lijkt er nog een jaartje aan vast te plakken. De verdediger viert begin volgend jaar zijn 38e verjaardag, maar FC Porto is ervan overtuigd dat het hem kan bewegen tot een verlenging van zijn na dit seizoen aflopende contract. (O Jogo)
/
Paris Saint-Germain en Manchester United hebben Christian Eriksen hoog op hun lijst met winterse transferdoelwitten gezet. Internazionale wenst in ieder geval twintig miljoen euro te ontvangen voor de spelmaker. (Todofichajes)
/
Naast Eriksen staat ook ploeggenoot Lautaro Martínez op de radar bij Manchester United. De spits van Internazionale wordt op Old Trafford gezien als eventuele opvolger van Edinson Cavani. (Diverse Italiaanse media)
/
AC Milan hoopt Florian Thauvin over te kunnen nemen van Olympique Marseille. De Fransen willen de aanvaller juist langer aan boord houden door zijn contract te verlengen. (Le 10 Sport)
/
Juventus heeft er vertrouwen in dat het Paulo Dybala in Turijn kan houden. De Argentijn ligt nog vast tot medio 2022 en la Vecchia Signora hoopt dit contract uiterlijk in januari open te kunnen breken. (Tuttosport)
Denk jij dat Christian Eriksen het best kan vertrekken bij Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Weet PSG wel dat Eriksen geen cvm is? En wat heb je aan 3 cams als in je opstelling maar ruimte is voor 1 cam , Man U?

20 oktober 2020 om 06:38

Eriksen heeft ook heel veel vanaf de zijkanten gespeeld bij Tottenham.

20 oktober 2020 om 09:53

in de Ligue 1 heb je als PSG zijnde genoeg aan 4 verdediger. Voor de rest kan je alleen maar aanvallende spelers opstellen. De CL winnen ze toch niet. Gelukkig het oliegeld zou niet beloond meoten worden met een CL titel..

Alvarez verkopen voor 15mio en Eriksen naar huis halen.

20 oktober 2020 om 00:19

Als Overmars nog 15mE voor Alvarez weet te krijgen 🙏

20 oktober 2020 om 00:28

Haha echt he, met 7 miljoen mag je al blij zijn

20 oktober 2020 om 01:02

Maak er maar 5 mil van.

20 oktober 2020 om 09:16

misschien kunnen ze ruilen

20 oktober 2020 om 00:32

Wellicht dan ook meteen doorselecteren en Huntelaar en Stekelenburg verkopen voor zo'n 25mio per kop.

20 oktober 2020 om 00:42

Als je een optie van 9mio in het contract van Magallan weet te krijgen en gewoon weer rond de 12 mio voor Marin, dan kan Overmars voor Alvarez zeker gewoon weer 15mio krijgen. Toch grappig dat weinig mensen de verkoopkunsten van Overmars nog niet onderkennen. Maar doe lekker lacherig, kijkend naar wat Ajax voor wisselspelers vangt, lach ik alleen maar harder😂😂

20 oktober 2020 om 05:25

6 miljoen voor Kristensen vangen 🤯 ronduit een fenomeen onze Marc netto. Laat ze maar lachen

20 oktober 2020 om 09:47

Tsja een optie erin krijgen is niet zo moeilijk. Zeker als je als hurende club toch niet die optie gaat lichten. De duurste aankoop van Crotone tot nu toe is afgelopen zomer geweest voor 2,4 miljoen. Zie jij je ze aankomende zomer opeens 9 miljoen neerleggen voor een 13 in een dozijn speler als Magellan. Dat is bijna het 4 voddige van hun huidige transferrecord.

20 oktober 2020 om 08:48

We weten hopelijk wel dat 20 miljoen voor Eriksen nergens op slaat. Echt totaal niet haalbaar voor Ajax. En Alvarez, tja. Tot nu toe best bruikbare speler gebleken, maar geen onbetwiste basisspeler. Oké Overmars kan soms een beetje toveren, maar 15 miljoen ga je er op dit moment niet voor krijgen. Daarbij zou ik Alvarez niet verkopen, nuttige en multifunctionele speler gebleken die in de breedte in het nog lange seizoen erg van pad gaat komen.

20 oktober 2020 om 09:49

We weten toch ook dat enige vorm van realiteit bij veel Ajacieden de laatste jaren verdwenen is? Die zijn Ajax als de de bovenste tree van de piramide. Suarez zou ook zeker naar Ajax komen, en Vertonghen en Alderweireld etc etc.

20 oktober 2020 om 13:19

Vertonghen was gewoon reëel. Niet het niveau van Eriksen, niet het salaris van Eriksen en transfervrij. Hij wilde alleen het concurreren met Blind. Alderweireld en Suárez zijn inderdaad minder haalbaar, maar dat leken Tadic en Blind in principe ook. Suárez heeft ook vaak gezegd terug te willen keren, maar hoe serieus dat is... En daarbij is Ajax echt niet de bovenste tree van de piramide want Alderweireld en Suárez zijn geen Sancho en Upamecano

20 oktober 2020 om 09:44

Dat zou nog eens schappelijk zijn van Ajax. Hem kopen en hem dan doneren aan Middelfart G&b. Of anders aan de Spurs. Mag toch niet hopen dat je Ajax bedoelt? Dat is minder zijn thuis dan Middelfart of Spurs qua jaren

20 oktober 2020 om 19:37

Zooow echt he! Ik zeg let’s go!

Cavani heeft nog geen wedstrijd gespeeld en ze zoeken al een vervanger 😂. Eriksen net zoals Blind en Klaassen lekker terug naar Amsterdam komen man!

20 oktober 2020 om 00:57

Wanneer dat laatste de komende jaren de trend gaat worden kan Ajax in Europa echt structureel meedoen. Deze jongens kunnen namelijk echt wel ballen maar gedijen kennelijk het best binnen de speelwijze en cultuur van Ajax.

20 oktober 2020 om 07:44

Eriksen verdient rond de 8 miljoen netto. Dat kan Ajax nooit van zijn leven benaderen.

20 oktober 2020 om 09:18

tuurlijk wel .

20 oktober 2020 om 09:35

Götze verdiende in 2019 ook nog 10 miljoen bij BVB. Zeg nooit nooit zie je wel

20 oktober 2020 om 10:40

Götze kon niet naar topclubs en er is een groot verschil tussen 10 miljoen bruto en 8 miljoen netto.

20 oktober 2020 om 10:42

@Ares0260, Hoeveel verdient de bestverdienende Ajax speler nu netto?

20 oktober 2020 om 09:49

Cavani is 33 en heeft vgm een contract voor 1 jaar...

Goeie voetballer maar er zit wel een steekje los, of was het bij die andere fransman die ook op de vleugels speelt?

20 oktober 2020 om 01:06

Jij bedoelt Payet? Die heeft inderdaad een pittig karakter. Ik weet niet echt hoe Thauvin is qua persoonlijkheid

20 oktober 2020 om 01:21

Ja Payet bedoelde ik.

Zou leuk zijn als Sarri coach word van Fiorentina. Ik heb het gevoel dat dat wel is een goede match kan zijn. Fiorentina is een prachtige club, De ambitie is er! Jammer dat het de laatste paar seizoenen ineens wat minder ging.

United heeft geen middenvelders meer nodig!
Dybala en lautaro zouden echt geweldige spelers voor Barca zijn!
Zou ze echt graag daar willen zien spelen met z’n tweeën....
Lautaro is echt totaal geen voetballer voor de PL.... misschien zit ik helemaal mis maar hij lijkt me echt het type Falcao, een geweldige speler en misschien draait hij ook een seizoen goed in de PL maar niet het type voetballer wat daar van wereld klasse word....

Ik hoop niet dat Eriksen naar het sterfhuis Manchester United gaat. Je ziet het nu weer met Donny van de Beek. Er zit totaal geen lijn in wat voor spelers ze halen. Ze kopen gewoon namen en verwachten dan dat er een voetballend elftal ontstaat. Zou zo zonde zijn voor Eriksen. Ik las ook al dat Albers namens Donny met de directie in gesprek was. Die heeft kennelijk al spijt....

20 oktober 2020 om 08:31

Wat had een Van De Beek verwacht dan? Als hij zijn eigen kwaliteiten een beetje kan inschatten, weet die dat die niet in de basis thuishoort.

20 oktober 2020 om 08:47

Als ik Donny was geweest had ik op zijn minst voor een warm land gekozen.

20 oktober 2020 om 09:52

Ja 'analist' Nigel de Jong kwam hiermee idd. die had het weer 'gehoord' in de Nederlandse media. Overigens zou dat niet om spijt gaan maar wilde die een basisplek eisen...

Gouw weg gaan uit Italië. En lekker naar Engeland daar kennen ze zijn kwaliteiten al en weten deze goed te gebruiken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren