Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eriksen kijkt uit naar ‘test’: ‘Het hangt daarvan af hoe ver we kunnen komen’

Laatste update:

Tottenham Hotspur maakt de afgelopen seizoenen indruk, onder meer dankzij Christian Eriksen. The Spurs nemen het in de achtste finale van de Champions League op tegen Juventus en de Deen kijkt uit naar het treffen met de Italiaanse topclub. “Het is goed om onszelf tegen hen te testen”, zegt Eriksen in gesprek met Sky Sports.

“We hebben op dit moment veel vertrouwen, dus het zal een goede wedstrijd zijn om te kijken hoe ver we kunnen komen. Het hangt van die wedstrijd af hoe ver we in het toernooi kunnen komen. We zouden een hele goede wedstrijd kunnen spelen tegen Juventus en alsnog kunnen verliezen, dat zou een forse teleurstelling zijn. Iedereen zegt dat je van wedstrijd tot wedstrijd moet kijken en op gegeven moment is dat ook zo”, stelt de Deense middenvelder.

“Zo gaat het nu eenmaal in bekertoernooien en we zien wel waar het schip strandt. We voelen ons goed op dit moment, er is veel vertrouwen”, vervolgt Eriksen, die blij is met de samenwerking met Heung-Min Son. “Hij had al wel wat meer aandacht kunnen krijgen, omdat hij het heel goed gedaan heeft. Is het begin moest hij wennen aan het tempo van de Premier League, maar nu maakt hij ook belangrijke doelpunten. Het is heel prettig om met hem samen te spelen.”

Ook over Victor Wanyama is de ex-Ajacied lovend. “Hij is een geweldige ploeggenoot. Een echte teamspeler die nergens voor terugdeinst en keihard werkt. Op het veld kan ik er blind op vertrouwen dat hij achter me staat om de bal weer te veroveren. Hij kent zijn rol en vult die heel goed in. Eigenlijk heeft hij alles wat een verdedigende middenvelder moet hebben: sterk aan de bal, een goede pass en een goede tackle.”

Denk jij dat Tottenham Hotspur ver weet te komen in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik vind Tottenham en Liverpool de 2 grote outsiders voor de CL winst. Beide teams hebben enorm veel kwaliteit en kunnen op een goed dag van iedereen winnen. Ben benieuwd dit jaar, ik verwacht nog wel wat verrassingen komende wedstrijden

21 januari 2018 om 11:38

Liverpool moet echt haar defensie in orde krijgen. Ze geven zoveel ruimte weg en tegen een real,barcelona of PSG wordt dat je gewoon fataal. Vind ze geen echte kanshebbers.

21 januari 2018 om 11:50

Helemaal met bertdebloem eens. De defensie van Liverpool is soms om te huilen. We hebben daarentegen een heerlijke aanval. Maar ook alleen wanneer iedereen zich fit voelt. Met Solanke ga je er imo een flink stuk op achteruit, mocht die er in moeten komen.

21 januari 2018 om 15:21

Tegen City zou je dat ook fataal moeten worden. Want Liverpool zou wel ff opgerold worden...

Ik vind Tottenham en Liverpool de 2 grote outsiders voor de CL winst. Beide teams hebben enorm veel kwaliteit en kunnen op een goed dag van iedereen winnen. Ben benieuwd dit jaar, ik verwacht nog wel wat verrassingen komende wedstrijden

Wat komen er toch een aantal geweldige potten aan hé in Februari. Man man man, Ik weet niet hoe de relatie er straks uitziet maar 14 februari Real Madrid- Paris SG, dat gaan we niet missen natuurlijk. Hopelijk heeft ze nog honger om 23.00. Maar even zonder dollen, De CL gaat nu echt goed van start. Een aantal kanshebbers hebben moeilijke lotingen en kunnen er zomaar worden uitgeknikkerd. Zin in!

21 januari 2018 om 12:04

Je kijkt er nu na uit en dan valt weer tegen. Daar ben ik bang voor. Ploegen die niet durven aan te vallen. Snap je wat ik bedoel

Tottenham heeft het gewoon geweldig voor elkaar met deze selectie. Hiermee kunnen zij nog jaren vooruit en grote stappen zetten, maar voor de club is het nu ook enorm belangrijk om eens een grote prijs te winnen. Ik ben ervan overtuigd dat dat nodig is om echt door te groeien, want nu blijft het bij Tottenham toch een beetje van "ach, het is al leuk dat ze zo goed meedoen".. De lat moet daar echt omhoog.

Het lijkt erop dat er dit jaar meer kanshebbers zijn voor de CL dan voorheen. Real Madrid overtuigt niet en Barca is ook wel eens beter geweest, hoewel ze het prima doen momenteel. PSG en City zijn voor mij misschien wel de grootste favorieten. Daarnaast zie ik ook de andere Engelse ploegen een stuk sterker spelen dan voorheen in de CL. Eriksen met Tottenham schat ik nog niet hoog genoeg in voor de winst en Juve is natuurlijk niet zomaar een ploeg. Ben benieuwd naar al deze ploegen en heb er weer veel zin in.

13 Feb

Fc Basel - Man City

Zou je toch zeggen dat Man-City dit wint...

Juventus - Tottenham Hotspur

Hier gaat Juventus winnen denk ik.

14 Feb

Real Madrid - Psg

Real Madrid heeft tijd genoeg om in top vorm te verkeren en ik zie Madrid ook gewoon winnen tegen Psg. Zolang ze maar weer een beetje uit de counter gaan voetballen waarbij Ronaldo en Bale lekker over de flanken hun directe tegenstander kunnen overlopen.

Liverpool - FC Porto

Diezelfde dag is ook liverpool - fc porto , je zou zeggen liverpool wint dat maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.

20 Feb :

Bayern - Besiktas :

Lijkt me dat Bayern makkelijk wint

Chelsea - Barcelona :

Barcelona heeft echt niet het sterkste elftal sinds jaren maar het is meer dan eens een hecht elftal met een aantal sterkhouders, ook vermalen doet het niet slecht sinds zijn comeback. Majah dit Chelsea kan ze zo maar eens overlopen.

21 Feb

Shakhtar Donesk - As Roma

Over twee wedstrijden zal AS Roma wel winnen...

Sevilla - Man utd

In spanje wint Sevilla en thuis gaat Man utd door na de volgende ronde...

Dus de ploegen die doorgaan

Man utd (engeland)
As Roma (italie)
Barcelona ( Spanje)
Bayern (duitsland)
Liverpool (engeland)
R.madrid (spanje)
Juventus (italie
Man. City ( Engeland)

Hoofdvertegenwoordiger is Engeland in de volgende ronde met drie teams, Spanje en Italie beide met 2.

21 januari 2018 om 11:55

Mooie voorspelling!
Ik denk dat Shakhtar doorgaat ten koste van AS Roma. Het team speelt altijd zeer geniepig en kent in Europa de klappen van de zweep.
Bij Real Madrid - PSG zie ik PSG eindelijk eens kans maken. Bale en Ronaldo zijn niet in de vorm van hun leven en PSG heeft geen misselijk team.

Het worden in ieder geval leuke clashes.

21 januari 2018 om 13:14

Madrid moet echt uitkijken voor die pijlsnelle voorhoede van de Parijzenaars. Maar zie real eerlijk gezegd gewoon doorstoten naar de kwartfinales. Het middenveld en vooral de verdediging van PSG is middelmaat in vergelijking met die van real.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren