Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag werd niet verrast door invaller: ‘Hij is daar een voorbeeld in’

Laatste update:

Ajax kon zaterdag in de slotfase puntenverlies tegen FC Groningen afwenden. Door twee late doelpunten eindigde de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA in een verdiende 2-0 overwinning. Lisandro Martínez brak een kwartier voor tijd de ban met een fraai schot van afstand. Niet veel later besliste invaller Klaas-Jan Huntelaar de wedstrijd na een mooie aanval en dat hij scoorde, was volgens Erik ten Hag niet verrassend.

Ten Hag gaf na afloop aan dat Huntelaar gretigheid uitstraalt. “Zo willen we dat inderdaad graag zien. Vandaag wilde de bal er op een of andere manier niet in. Dan kan het zo’n wedstrijd worden...”, verwees de oefenmeester in gesprek met FOX Sports naar een eventuele misstap. “Maar dan moet je er juist in blijven geloven. En daar is hij natuurlijk wel een voorbeeld in. Daar kunnen we ons aan optrekken.”

Pas na een tweede gele kaart voor Django Warmerdam, vanwege tijdrekken, werd de wedstrijd in het voordeel van Ajax beslist. Ten Hag vindt het wegsturen van de middenvelder niet onterecht, al dachten de noorderlingen daar volledig anders over. “FC Groningen was van begin af aan tijd aan het rekken. Dat was ontzettend irritant, want we wilden het tempo in de wedstrijd houden. 'Ik zou niet blij zijn als ik hen was, maar ik kijk niet naar Groningen.”

“Ik kijk naar mijn eigen elftal.” Vooral voor rust regende het kansen in de Johan Cruijff ArenA, maar een openingsgoal bleef uit. Ten Hag baalde van de slordigheden in de afwerking. "Voor rust kregen we een stuk of vijf kansen, maar dan moet er minimaal eentje zitten. FC Groningen is een stugge ploeg en heeft het goed staan achterin. Desalniettemin hebben we heel veel kansen gecreëerd in de eerste helft.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerlijk gezegd ging ik er al die tijd wel vanuit dat hij vroeg of laat nog zou gaan vallen, maar het is inderdaad een luxe om een gretige Huntelaar achter de hand te hebben op het moment dat het stroef loopt. Al met al dik verdiend gewonnen. Al had hij die 2e gele van mij persoonlijk niet hoeven geven, al speelden ze wel met vuur. Eerlijk is eerlijk, Groningen rekte wel verschrikkelijk veel tijd.

36 jaar en nog steeds zo belangrijk

En weer niet onze eerste uitzege ooit op Ajax hadden we ook niet verdiend trouwens deze match er lijkt wel een vloek op te zitten.

Wat is het toch voor een luxe voor Erik ten Hag en voor Ajax om Klaas Jan Huntelaar in de selectie te hebben. Bewijst altijd zijn waarde is een voorbeeldprof en presteert ook nog eens heel goed. Scoort vrij regelmatig terwijl zijn carriere al bijna op zit. Respect voor Klaas Jan Huntelaar namens alle ajaxieden we zijn je weer dankbaar the Hunter!

Je andere invaller was echt gênant, leek wel een toeschouwer die een prijs had gewonnen en even mee mocht doen. Hij mocht 15 minuten mee doen met als resultaat , 1 geslaagde pass en 2 mislukte passes , 1 kopduel en 3 x balverlies. Siem de Jong is in het verleden belangrijk geweest , maar laten we naar de toekomst kijken. Deze wissel was Ajax onwaardig en een schop tegen de schenen van de jeugdopleiding.

29 september 2019 om 00:29

Was meer 10min meedoen en niemand deed meer wat (1x balverlies was het doorspelen van de bal waar niemand meer meedeed). Ja ik vind ook niet dat hij in dit elftal momenteel hoort. Maar wat je aangeeft gaat echt te ver. Heeft amper een bal gehad met een team dat er wel klaar mee was. Siem is en blijft een held die ons na jaren de schaal weer bracht. Beetje meer respect daarvoor gevraagd en wat meer objectiviteit richting deze minuten gewenst.

29 september 2019 om 11:54

Ik benoem gewoon wat het nu is , en daar gaat het toch om ? Anders kan je net zo goed Sjaak Swart minuten gaan geven. De voetbalwereld is door gegaan en Siem is als voetballer niet meer van waarde , ongeacht zijn prestaties in het verleden.

29 september 2019 om 12:15

Ik ben het met je 2e gedeelte eens, ik had ook liever een jeugdspeler gezien maar om het nu genant en een toeschouwer te noemen en af te geven op die minuten gaat mij echt te ver. Het optreden had voor iedereen hetzelfde geweest hier. Wedstrijd was klaar klaar.

29 september 2019 om 00:32

Ajax is een topclub en bij een topclub hoort het zo te zijn dat winnen voor alles gaat en als dat met siem meer lukt dan met Taylor bijvoorbeeld (dan gaat Erik's voorkeur naar siem)

29 september 2019 om 11:11

Dit moet je denk ik zien als investering voor een winterse transfer. Hij is niet goed meer nee, goed genoeg voor een middenmoter of degradatievechter, maar als hij nu een paar wedstrijdjes een paar minuten pakt en misschien wel een assist of goal aflevert, dan is die zo een miljoen of 3 a 4 waard. Ipv de anderhalf van nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren