Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag maakt opstelling van Ajax tegen Besiktas bekend

Laatste update:

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor het thuisduel in de Champions League met Besiktas bekendgemaakt. De trainer van de Amsterdammers kiest voor Steven Berghuis als nummer tien, waardoor Davy Klaassen genoegen moet nemen met een plek op de bank. Voor het overige zijn er geen verrassingen in de opstelling van Ajax. De wedstrijd begint om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Bij afwezigheid van Klaassen speelde Berghuis de laatste vijf wedstrijden van Ajax als aanvallende middenvelder. Klaassen maakte afgelopen zaterdag tegen FC Groningen (3-0 winst) zijn rentree als invaller en staat ook tegen Besiktas niet in de basis. Dat betekent dat Ajax aantreedt met dezelfde elf namen als tegen Groningen. Remko Pasveer is bij afwezigheid van de geblesseerde Maarten Stekelenburg nog altijd de doelman van de Amsterdammers.

De backposities worden bezet door Noussair Mazraoui en Daley Blind, waardoor Devyne Rensch en Nicolás Tagliafico op de bank zitten. Rensch speelde maandagavond een helft mee met Jong Ajax om wedstrijdritme op te doen. Het centrale duo bestaande uit Jurriën Timber en Lisandro Martínez is inmiddels vertrouwd, net als het blok op het middenveld, dat gevormd wordt door Edson Álvarez en Ryan Gravenberch. Voorin moeten Antony en Dusan Tadic centrumspits Sébastien Haller van bruikbare ballen voorzien.

Waar er voor Ajax geen vuiltje aan de lucht is, zijn de problemen bij Besiktas groot. Miralem Pjanic, Welinton Souza, Domagoj Vida, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Kevin N'Koudou, Alex Teixeira, Cyle Larin en Javier Montero zijn niet fit en bleven derhalve achter in Istanbul. Wel keert de van Chelsea gehuurde Michy Batshuayi, de blikvanger van het elftal, terug op de spitspositie.

Ajax begon twee weken geleden weergaloos aan de groepsfase van de Champions League door bij Sporting Portugal met 1-5 te winnen en de koppositie in de poule te grijpen. Besiktas is nog puntloos na de nederlaag in eigen huis tegen Borussia Dortmund (2-1) van twee weken geleden.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic

Opstelling Besiktas: Destanoglu; Rosier, Yilmaz, Meras, N'Sakala; Saatçi, Josef; Uçan, Bozdogan, Karaman; Batshuayi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo en nu kunnen we het weer hebben over de orde van de dag; met welke cijfers gaat Ajax winnen vanavond?

28 september 2021 om 17:29

Ik ga voor een simpele 9-0

28 september 2021 om 17:30

Lijkt me een goede voorspelling 😉

28 september 2021 om 17:34

Thanks vul gelijk ff de toto in hahaha

28 september 2021 om 17:36

Mwa, ik verwacht een lastige pot. Haller gaat zijn prestatie niet herhalen. Denk ditmaal slechts 3 goals van Haller en hoogstens 5-0. Magertjes dus!

28 september 2021 om 17:50

Is wel ruim geschat voor de 1e helft KokkieAFCA0341😉

28 september 2021 om 17:51

Kokkie, dat is weer niet leuk voor de neutrale kijker volgens Ruud :P Maar goed vanavond ben ik dus niet neutraal... Ik raak nu dan ook helemaal in de war,

28 september 2021 om 17:38

Hmmm, ik hoorde iets over negen doelpunten: 8-1

28 september 2021 om 17:39

3-1 eigen doelpunt van Martinez, kan de beste overkomen.
2 van Berghuis en 1van Antony

28 september 2021 om 18:04

8x haller, kunnen we het vinkje uitzetten, wordt ie alsnog topscorer CL

28 september 2021 om 18:23

Eerst maar is zien of ze winnen ipv deze misplaatste arrogantie. Zelf ben ik ook voor Ajax, maar schaam me altijd voor de arrogantie van sommige Ajacieden…

Stiekem hoopte ik hier al op. Berghuis brengt voetbal en dat heeft hij afgelopen weken getoond, 0 redenen om hem er uit te halen imo.

prima opstelling. Op de doelman na. Klaassen tegen Utrecht maar weer eens vanaf de start dan.

28 september 2021 om 17:36

Straks onana terug. En hopelijk zijn we dan al door. Heel leuk die emoties. Maar kijk maar naar reacties over de competitie, schijnt dat CL best wat opleverd. Daar kan pasveer zelfs nier over klagen.

28 september 2021 om 17:40

Deze CL-pool komen we met een mindere keeper ook door en het moet gek lopen wil je de eredivisie niet winnen. Gewoon nu alvast Gorter voor de leeuwen. Laat maar ervaring opdoen, want je hebt nu toch weinig te verliezen (en nog minder presteren dan Remco Psv’er zou knap zijn)

28 september 2021 om 18:11

Wil je de eredivisie niet winnen.. het is pas september hé.

28 september 2021 om 18:14

Zoiets kan een keeper kapot maken als ie er nog niet klaar voor is. Kritiek krijgen, daardoor zelfvertrouwen verliezen en uiteindelijk gaan de prestaties steeds minder. Het kan echter ook een keeper maken, zoals bij Onana.

28 september 2021 om 18:01

Waarom blind weer op linksback dan? Waarom niet gewoon Rensch?

28 september 2021 om 18:08

Als Blind geen back staat dan staat Tagliafico er hoor. Rensch komt pas na december, maar dan gaat het snel

28 september 2021 om 18:48

Owja helemaal vergeten dat Taglio er ook nog speelt.

28 september 2021 om 18:04

Waarom moet Klaassen zo nodig weer terug in de basis?

Prima opstelling. Hopelijk een leuke wedstrijd.

28 september 2021 om 17:31

Wordt denk ik een vrij simpele overwinning. Besiktas mist iets van 14 spelers..

Sterke opstelling. Heb er vertrouwen in vanavond. Veel kijkplezier iedereen!

Gewoon een prima en een logische opstelling van ten Hag.

Berghuis doet het de afgelopen weken prima als 10 en Ajax speelt sindsdien ook beter. Klaassen is natuurlijk ook gewoon een zeer belangrijke speler voor Ajax en ik verwacht dat hij vast en zeker genoeg wedstrijden zal spelen dit seizoen, als hij fit is.

Maar ik denk ook dat je nu meer aan een voetballende en creatieve speler als Berghuis hebt, die openingen kan vinden, dan een loper als Klaassen. Want Besiktas zal vast vrij compact spelen en dan heb je dus niets aan Klaassen, want die gaat geen openingen vinden.

28 september 2021 om 17:40

Achjah, met Klaassen heb je wel iemand die voor het doel verschijnt en die makkelijk scoort. Ik zie hem vandaag nog wel eentje prikken tweede helft. Met Berghuis heb je iemand die de balletjes neerlegt voor de voorwaartsen en loopt het spel wat soepeler. Beide gaan nog belangrijk zijn voor Ajax dit seizoen. Moet er ook bij zeggen dat Klaassens soms wel briljante balletjes heeft (meestal in de kaats), waarmee die iemand vrij voor de keeper zet, dus dat laatste ben ik het niet helemaal mee eens.

28 september 2021 om 18:06

Helemaal mee eens. Je moet voor de wedstrijden gewoon analyseren waar de ruimte ligt en vanuit die gedachte kiezen voor je no10

Jezus wat een blessure lijst bij Besiktas. Ik ben bang dat als we hier Besiktas vernederen, dat ze alles op alles gaan zetten om ons in Istanbul een pootje te haken.

Ik verwacht een simpele 3-0.

Logische keuze, gezien de flow van zowel Ajax als Berghuis en daarbij opgeteld dat Klaassen net terugkomt van een blessure.

Het feest gaat weer beginnen! Ik hoop dat we ver komen met de Nederlandse clubs in Europees verband ! Speciaal Ajax in deze vorm en opstelling zojuist gelezen helemaal TOP!!!!
Succes godezonen!

Iedereen schrijft en praat Ajax al een overwinning aan vanavond , ik zeg 0-1 Besiktas .

28 september 2021 om 17:42

Zet er wat knaken op zou ik zeggen, dan maak je een goede klapper. Het is namelijk zeer onwaarschijnlijk dat Ajax vanavond verliest, laat staan dat ze niet eens scoren. Haast onmogelijk zou ik zeggen.

28 september 2021 om 17:48

Ik heb 10 euro op Besiktas, het was x 21. Waarschijnlijk weggegooid geld, maar je weet het nooit haha.

28 september 2021 om 17:48

Iedereen is er zo zeker van dat Ajax dit makkelijk wint dat ik het daarom fout zie gaan.

28 september 2021 om 17:53

Wat een rare beredenering jaims88. Het spel van Ajax, noch dat van Besiktas, zal beïnvloed worden door wat iedereen op VZ voorspelt hoor. Normaal gezien zou Ajax thuis licht favoriet zijn maar BJK mist praktisch de complete basiself en verloor onlangs punten tegen vrij modale teams in de Super Lig, waar Ajax juist in bloedvorm verkeert. Het is toch volledig logisch dat de meerderheid denkt dat Ajax deze pot zal winnen vanavond? De quoteringen bij de bookmakers spreken boekdelen, en dat is niet voor niks natuurlijk. Winst van Besiktas vanavond wordt ongeveer even waarschijnlijk geacht als winst van FC Sherrif in Santiago Bernabeu.

28 september 2021 om 23:44

Wel vet dat sherif ook echt gewoon wint in het bernabeau

28 september 2021 om 18:20

Is toch logisch, Ajax speelt met de beste elf en Besiktas speelt met ene verzwakt eerst elf...

Iedereen rekent zich alweer rijk, wordt er een beetje zenuwachtig van.....

28 september 2021 om 17:44

Precies hetzelfde hier

28 september 2021 om 18:17

Waarom rijk, omdat Beskitas erg verzwak aantreed in de arena, dus wint is al op zak Ajax is zelfs verplicht om met 6-0 te winnen

28 september 2021 om 18:15

Zijn ze verplicht, want zowat meer dan de helft sterkhouders versus bankzitters zijn bij hun geblesseerd.

Ik hoop dat Ajax achterkomt.
Het is een goed leermoment om achter te komen en mentale weerbaarheid te trainen. Het is nog maar de vraag hoe mentaal weerbaar dit Ajax is als ze achter komen.
tegen PSV werden ze weggeblazen toen ze tegen een achterstand moesten werken.

28 september 2021 om 17:45

dan heb ik liever dat ze tegen Utrecht achter komen....

Ik hoop echt dat we door denderen en Besiktas kapot spelen. Niet winnen is een gigantische blamage, je zou gelijk aan je doelsaldo werken en een teken maken naar Borussia dat we mee willen dingen voor de eerste plek. Denk dat AJax met 4-0 wint vanavond, met een wervelende Berghuis die hem in de kruising trapt. Davy heeft het geweldig gedaan, maar ik ziet Berghuis liever, die is veel creatiever en wisselt veel meer door met posities met Dusan en Antony daar door komen jongens als Mazraoui ook in grote ruimtes. Heerlijk zeg altijd die champions league!

Ik verwacht een makkelijke overwinning, waarbij Ajax in de 2e helft wat spelers rust kan geven



Geen verrassing. Dit team speelt al weken goed.
Mocht het scoren niet lukken dan komt Klaassen er pas in
Maar ik zie dat er slechts 1 wedstrijd te zien is vanavond. wat is dat nou

Dit wordt een erg makkelijke overwinning voor Ajax. Alvast gefeliciteerd voor de fans!

Mooi dat Berghuis speelt, voegt meer toe dan Klaassen.

Maar ik begrijp niet waarom Blind de voorkeur krijgt boven Tagliafico

Gravenberch mag ervan mijn ook best één keertje naast gezet worden. Laat weinig zien de laatste tijd.

Zit de kenner van Rondo er he-le-maal mis. Hij kan zich beter lekker op Qatar focussen.

Guess what? Record van de grootste uitslag in the Championsleague in de groepsfase staat op 8-0 en was Liverpool tegen.......? Juist!!! Besiktas!!!

Ik ben zo benieuwd wat dit gaat worden. Ajax komt met een sterke 11 en Besiktas tja, die zijn dood maar er is niemand die ze begraaft.

5-0 voor Ajax

Ik voorspel een 6-0 voor Ajax, dat is Ajax verplicht aangezien Besiktas verzwakt aantreedt en zonder sterkhouders speelt.

Ik wordt moe van al die niet Ajax fans die roepen makkie wordt 4-0 etc. Ik denk dat de meeste Ajax fans helemaal niet zo denken en dat is terecht. Hey is geen KNVB bekerwedstrijd tegen een keukendivisie club. We hebben het over een champions leauge wedstrijd. Dus aan de ouders van alle kinderen die hier zo makkelijk reageren. Graag tablet van uw kind afpakken en naar bed brengen aangezien het bijna donker wordt. Mijn dank is groot.

Was te verwachten natuurlijk. Een speler die terugkomt van blessure laat je niet direct starten in een champions leageu wedstrijd, ook al deed Davey 15 minuten tegen Groningen. Ajax zal de vorm een goed vervolg willen geven en zichzelf een uitstekende dienst bewijzen door hier met gepaste afstand te winnen van Besiktas.

Jongens jongens , iets met de huid en een beer. Zullen we de resultaten van de afgelopen 10 thuis wedstrijden er eens bij nemen...ajax is mijn clupje, maar een beetje realiteitszin zou niet verkeerd zijn

Ik heb best veel Feyenoord fans gesproken en ze zeiden allemaal ja Berghuis gaat daar op de bank zitten. En ik zei precies wat er nu gebeurt. Ja hij begint gewoon rustig op de bank maar in de loop van de tijd gaat hij vlammen. Ik ben geen fan van zijn kwaaltjes ( wat ik niet meer zie) maar wel fan van zijn kwaliteiten. Beter dan Klaassen op dit moment.

Het vervelende van zoveel wissels is dat je de specifieke kwaliteiten van deze spelers niet kent. Wel van de basis 16

Ten Hag itt Frank zie ik wel treden in de voetsporen van de o zo geweldige, veste coach ooit, Louis van Gaal. Ik denk dat hij zeker de stap naar de absolute top kan maken. Pochetinno doet maar wat bij PSG. Ik verwacht dat hij zometeen weer eruit ligt. Misschien kan Ten Hag hem dan vervangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren