Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag loopt blauwtje in zoektocht naar geschikte opvolger van Ronaldo

Laatste update:

Erik ten Hag wil een vervanger voor de vertrokken Cristiano Ronaldo, zo bevestigt de manager van Manchester United tegenover The Athletic. Tijdens het WK in Qatar werd bekend dat de club en Ronaldo uit elkaar gingen, nadat de Portugees een vernietigend interview gaf aan Piers Morgan. Ten Hag bevestigt nu dat the Red Devils op zoek zijn naar een vervanger, al stelt de Tukker daar wel voorwaarden aan.

"Alleen als we de juiste speler kunnen vinden", stelt Ten Hag als hem gevraagd wordt naar de mogelijke zoektocht naar een aanvaller. "We zullen er alles aan doen. We doen onderzoek naar iedere mogelijkheid en gaan er alles aan doen om diegene te contracteren als die kans zich aanbiedt." Saillant genoeg is Ten Hag een fan van Gonçalo Ramos. De spits van Benfica mocht op het WK in de achtste finalewedstrijd tegen Zwitserland (6-1 overwinning) plots in de basis beginnen van bondscoach Fernando Santos. Dat ging ten koste van Ronaldo, die in alle groepsduels nog vanaf de aftrap mocht beginnen. Ramos staat bij de ploeg van trainer Roger Schmidt nog onder contract tot medio 2026, waardoor United met een forse transfersom over de brug zou moeten komen.

Benfica-voorzitter Rui Costa heeft ook al laten weten dat de ploeg uit Lissabon vol voor de prijzen gaat. "We hebben enkel het doel om een winnend seizoen te hebben", liet hij weten tegenover GOAL. "Geen speler zal vertrekken - tenzij het door een clausule komt - wat op dit moment van fundamenteel belang is voor ons team. Wat ik onze supporters kan beloven is hetzelfde als aan het begin van het jaar. Dit is een sportief project, geen financieel project. Gelukkig ervaren we geen financiële problemen en zijn we niet genoodzaakt om spelers te verkopen", klinkt het uit de mond van de oud-middenvelder. Benfica kent een ongekend succesvol seizoen. In de eigen competitie staan as Águias eerste met een voorsprong van acht punten op naaste belager FC Porto. Ook in de Champions League bleef de ploeg van Schmidt ongeslagen en won het de groep met Paris Saint-Germain, Juventus en Maccabi Haifa.

Cody Gakpo
Een alternatief voor Ramos zou Cody Gakpo kunnen zijn. De Eintovenaar was met name in de groepsfase van het WK een uitblinker bij het Nederlands elftal, dat uiteindelijk in de kwartfinale na strafschoppen sneuvelde tegen Argentinië. Gakpo wist in de wedstrijden tegen Senegal (0-2 overwinning), Ecuador (1-1) én Qatar (2-0 overwinning) eenmaal te scoren. Logischerwijs werden de schijnwerpers op de aanvaller van PSV gericht, die afgelopen zomer nog dicht bij een vertrek uit Noord-Brabant was. Tot een deal met zowel United als het eveneens geïnteresseerde Leeds United kwam het toen niet.

Na zijn uitblinkersrol op het WK lijkt PSV alle zeilen te moeten bijzetten om zijn ster te behouden. "Ik kan geen commentaar geven op specifieke spelers", liet Ten Hag weten. "Spelers hebben contracten en ik respecteer dat, maar wees verzekerd dat we op de achtergrond werken om de juiste spelers binnen te halen." Naast zijn tijd bij Oranje kent Ten Hag Gakpo nog goed uit zijn tijd in de Eredivisie. De voormalig trainer van Ajax nam het met de Amsterdammers veelvuldig op tegen Gakpo, die in tien wedstrijden tegen de hoofdstedelingen twee keer doel trof en vijf assists afleverde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zult als man United, maar afgewezen worden door zo ene matige spits, echt een afgang en gezichtsverlies voor Ten Hag en United. Die was gisteren zo slecht dat die niet eens meer gedekt werd…

11 december 2022 om 18:40

& Aqua is er weer eens bij over een topic van United. Jouw obsessie voor United & ETH is nog heftiger dan die voor Real. Denk dat Ronaldo & United bij jou op gelijke hoogte staan! 😂🤣

11 december 2022 om 20:01

Haha, het is wel ongekend hoe iemand zo geobsedeerd kan zijn. Alles maar aangrijpen om gal te spuwen over een persoon, ook als er helemaal geen aanleiding voor is. Zoek eens een hobby Aqua.

11 december 2022 om 21:04

Maar wel een paar weken offline zijn na dat interview met Morgen.

11 december 2022 om 18:44

Voorzitter die zegt geen verkopen te willen doen is niet bepaald hetzelfde als afgewezen worden natuurlijk maar goed van jou had ik ook geen zinnige opmerking verwacht.

11 december 2022 om 18:49

Er staat nergens dat ze worden afgewezen door Ramos. Enkel dat hij sowieso niet in de winter mag vertrekken.

11 december 2022 om 18:58

@aqua1 slechts een tippie. Stel voor dat je eerst een artikel leest voordat je een reactie plaatst. Of heb je er alles aangedaan om als eerste een reactie te kunnen geven?

11 december 2022 om 19:02

Die 'matige' spits heeft jouw idool nog nota bene uit de basis gespeeld bij Portugal.

11 december 2022 om 19:15

Dat zegt niks, dat was rene van Rijswijk ook nog wel gelukt

11 december 2022 om 19:43

Ze worden niet afgewezen door de spits, maar door de club. Maar goed, dan zou jij natuurlijk niet heerlijk kunnen afgeven op jouw grote allergie, toch?

11 december 2022 om 19:46

Haha Aqua, zet jij jezelf even voor lul. Lees eerst eens een artikel voordat je reageert zou ik zeggen.

11 december 2022 om 20:04

Als speler zelf graag wil vertrekken dan was die gewoon verkocht, hoor. al was hij zeker en ast moeiteloos vervangen

11 december 2022 om 20:11

Dat vul je nu zelf in, terwijl je het net nog over gezichtsverlies en een afgang had. Nogal een snelle conclusie lijkt me, en klaarblijkelijk alleen afgaand op de titel van het artikel. Daarnaast gaat echt niet elke speler weg die graag wil vertrekken. Zeker niet bij zulke clubs, die hoge transfersommen verlangen. Voorbeelden genoeg, afgelopen zomer bijvoorbeeld Alvarez bij Ajax.

11 december 2022 om 21:32

Tsja, van de ene middelmatige Portuguese spits naar de ander... Beetje stuivertje wisselen dan

11 december 2022 om 22:12

Tja, die ziet ook dat zelfs Ronaldo nog minuten maakte daar. En dan ben je, met alle respect, topclubonwaardig. Dit zien anderen. Dan zeg je al sneller "nee" tegen zo'n club

Er is zeker een opvolger nodig, maar als ik me niet vergis deed bijvoorbeeld een Martial het best aardig met zijn invalbeurten. Geef hem een kans? Moukoko is binnenkort transfervrij op te halen bij Borussia als opkomend talent achter dan Martial. Verder geen overhaaste aankopen doen, want dat pakt vaak alleen maar slecht uit. Rashford is ook niet totaal onbekend in de spits en daar lijkt het ook nog steeds in te zitten. Kunt hem ook altijd proberen voor het laatste, halve jaartje? Niet altijd gelijk kopen, joh! Zonde van het geld.

11 december 2022 om 18:40

Martial is gewoon niet genoeg. Heeft zat kansen gehad. Het is echt tijd voor een aanvallende impuls van buiten. Cody Gakpo heeft ook nog tijd nodig, kan wel zeker een goeie vleugelaanvaller worden.

11 december 2022 om 18:42

Man Utd heeft behoefte aan een consistente spits die ieder seizoen er minimaal 15-20 inramt. Martial is te blessuregevoelig en Rashford is niet consistent. De laatste echt goede spits die ze hadden was RvP, en dat voelde al als een eeuwigheid geleden.

Als ik Man Utd was had ik met Gakpo nog even verwacht.Vind hem in Nederland een topper, op het WK de beste man, maar zag ook dat toen de weerstand omhoog ging tegen betere tegenstanders, hij niet zo beslissend en dreigend was, als tegen de 'kleinere' landen.Bij PSV aan het begin beetje hetzelfde verhaal tegen Rangers, maar weet bijna zeker dat hij echt wel gaat slagen, zou het alleen via een omweg bij een club als Leicester, Leverkusen, Sevilla of Leeds doen.

United moet vol voor Bellingham gaan… maar er zijn meer kapers op de kust…

Ten Hag moet voor een echte afmaker gaan, die missen ze. Gakpo en Leao kunnen prima op links uit de voeten, zeker als Rashford vertrekt. Maar een echte 9 missen ze wel.

En weer zie ik de term vernietigende interview. Zo vernietigend was het nou ook weer niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren