Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erik ten Hag is bezig aan zijn laatste jaar als manager van Manchester United’

Laatste update:

Wim Kieft maakt zich zorgen over de positie van Erik ten Hag als manager van Manchester United. De spits van weleer is bang dat de Nederlander bezig is aan zijn laatste maanden als keuzeheer van de huidige nummer zes in de Premier League.

"Het is Ten Hag toch niet gelukt om zijn speelwijze erin te krijgen bij United", oordeelt Kieft vrijdag in zijn column voor De Telegraaf. "Niet dat hij de speelwijze bij Ajax heeft uitgevonden, trouwens. Ajax speelde al vijftig jaar zo en hij had het geluk van een geweldige lichting jeugdspelers."

Kieft kijkt niet voor zijn plezier naar de wedstrijden van the Red Devils. "Bij Manchester United is het voetbal nog steeds niet om aan te zien en daarom verwacht ik dat Ten Hag aan zijn laatste jaar bezig is", aldus de voormalig spits over de manager die aan zijn tweede jaar op Old Trafford bezig is.

Volgens Kieft zijn er echter ook verzachtende omstandigheden voor Ten Hag in Engeland. "Het klimaat waarin hij bij United moet werken is ook totaal anders dan bij City."

"Bij de buren zie je een bepaalde sfeer, er heerst een ware voetbalcultuur en lijkt alles ook in de top op een team. Txiki Begiristain is er de technisch directeur en die werkt los van Pep Guardiola met meer vroegere Barcelona-mensen samen."

De tijden dat Manchester United het Engelse voetbal domineerde zijn voorbij, weet ook Kieft. "Zo’n team heeft United al heel lang niet meer. Er moet iets goed mis zijn bij die club. Want Mourinho en Van Gaal waren ook geen kleine trainers die er sneuvelden."

Evaluatie


De Manchester Evening News meldde onlangs dat Brighton & Hove Albion-manager Roberto De Zerbi in de gaten wordt gehouden door Manchester United, waar Ten Hag dus niet geheel zeker lijkt te zijn van zijn positie.

Sir Jim Ratcliffe, co-eigenaar van the Red Devils, gaat de komende maanden de prestaties van Ten Hag evalueren. Bij een negatieve beoordeling geldt De Zerbi als topkandidaat om de Haaksberger op te volgen.

Denk jij ook dat Erik ten Hag na dit seizoen vertrekt bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met een beetje geluk voor Manchester United wil Ten Hag bij z'n volgende club Anthony weer dolgraag halen.

1 maart 2024 om 20:37

Denk dat ie voor een paar duizend euro nog wel aan de bak komt bij een amateurclub, als ze de accountant weten te overtuigen.

1 maart 2024 om 21:04

Won 5 wedstrijden op rij toen iedereen eindelijk weer fit was. Nu zijn dezelfde belangrijke spelers weer geblesseerd en dan verliest hij weer. Wat kan hij er aan doen. Ja, niet bemoeien met transfers, maar dat is volledig aan de club te wijten. Hij kan in principe prima aanblijven en ik zie het hem ook wel goed doen. Zolang de club eindelijk eens goed beleid heeft.

1 maart 2024 om 21:35

Kom op zeg, zelfs met geblesseerden hoor je niet te verliezen in eigen huis van Fulham, Crystal Palace en bournemouth

1 maart 2024 om 23:20

Hou toch eens op. United heeft gewoon moeite met scoren, en dan staat die spits eindelijk op na hele lange tijd. Raakt hij ook geblesseerd.

United heeft gewoon een redelijk 11, daarna is het allemaal veel minder.

Ten Hag moet gewoon niet met transfers bemoeien, toen hij dat ook deed bij Ajax met Laybad en Klaiber zag je het ook.

Er is gewoon een kwaliteit nodig voorin. 2 goede spelers en op elke linie nog een speler erbij.

2 maart 2024 om 03:06

Want arteta deed het de eerste jaren zoveel beter bij Arsenal.

Met de aankopen had Arsenal allang ver boven aan moeten staan

Een artikel die elke maand langs komt sinds het begin. Zolang Erik zich niet met het transferbeleid bemoeid vind ik het eigenlijk een hele goede trainer. Hij heeft een duidelijke visie, is gedisciplineerd en United heeft er echt niks aan om weer binnen no time hun trainen te ontslaan. Ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan Arsenal. Arteta heeft erg moeilijke tijden gehad, maar Arsenal heeft hem het vertrouwen gegeven en het betaald zich erg goed uit. Ik vind 6de ook een prima afspiegeling als je naar de kracht van hun selectie kijkt.

1 maart 2024 om 20:15

Ik vind de selectie van United niet onderdoen voor de selecties van Spurs en Aston villa. Echter hebben beide teams wel een betere manager.

1 maart 2024 om 20:39

Het grappigste is dat United fans geen geduld hebben. Heb hier al een keer aangegeven dat United fans twee keer 8e en een keer 5e worden het niet accepteren. En elders online waren United fans vaak Arsenal aan het uitlachen als we het hadden over een project. De achterban kan dat moeilijk accepteren. Bij Arsenal fans waren er ook een deel die Arteta weg wilden maar een groot aantal hield vertrouwen in hem en de clubleiding.

2 maart 2024 om 02:46

Haha...De Arsenal fans zijn weer onder de steen gekropen. Diegene die deze kull verhalen de wereld inbrengen zijn juist jullie zelf. De echte United fans weten namelijk dat er eerst goede en juiste mensen aan de top moeten komen op voetbal gebied, om daarna verder en een goed beleid te voeren. Om dat er door heen te krijgen is SJR nu bezig juiste mensen daarvoor aan te trekken. Daarna willen de fans pas zien of ten Hag geschikt is onder dit nieuwe beleid. Zijn helemaal niet ongeduldig zoals jullie beweren. Je verhaal is nergens op gebasseerd. Komisch dat alleen bij Arsenal wel het zogenaamde geduld en vertrouwen in Arteta was. Lach echt mn @#€ uit mn broek hiermee Er werden zelfs door het grote deel shirtjes gemaakt met Arteta out erop. Mooi dat er een artikel over United is en jullie Arsenal erbij moeten betrekken. Waar het hart van vol loopt... Niemand weet hoe het bij Arsenal er aan goe gaat, maar jullie weten het allenaam veel beter dan de rest hoe het bij andere clubs (United) er aan toe gaat

2 maart 2024 om 09:41

Zo is het Busby Babe. Het is heel simpel. Onze club was een absolute shitshow toen ETH kwam. Eerste seizoen briljant gepresteerd. Dit seizoen een bizarre blessurelijst en nog steeds lukt het hem om het hoogste winstpercentage van alle managers uit onze geschiedenis te halen!!! Met de blessures van dit seizoen kun je geen structurele organisatie neerzetten en vastigheden inbouwen, dus is het zo veel mogelijk resultaten binnen slepen en dat doet hij goed. Toen Tottenham paar blessures had liep het ook gelijk niet, geldt voor iedere club. Al met al verdient hij daardoor gewoon de tijd en daar denkt het grootste gedeelte van de fanbase zo over. De media houd ervan om chaos te maken en dat proberen ze volop. Maar is niet gebaseerd op realiteitszin.

1 maart 2024 om 21:00

Zeg je nou echt dat Ten Hag een duidelijk visie heeft??

1 maart 2024 om 21:25

Ten Hag kan een visie hebben, maar als hij voor 80 procent het nog steeds moet doen met spelers waarvan ze bij United al weten dat ze niet het niveau hebben. Dan kun je niet veel verwachtten. Kijk bv Guardiola heeft heel City getransformeerd, zelfde geld voor Klopp bij Liverpool.

1 maart 2024 om 21:52

Maar hij heeft het team zelf mogen samen stellen. Hij heeft 100den miljoenen mogen uitgeven
Onana , martinez , eriksen , malacia , amrabat , Antony , varane , Casemiro , Hojlund en mount kwamen allemaal uit zijn koker aangezien er geen technische directeur was .. dus tja .. dan is hij toch degene die verantwoordelijk is ?

1 maart 2024 om 22:12

Varane zat er al voor Ten Hag. Martinez en Casemiro zijn zowat de reden dat ze dit jaar CL spelen. Eriksen was gratis en doet het verdienstelijk. Onana doet het nu gewoon goed en pakt punten voor United, zelfde geld voor Hojlund. Malacia is geblesseerd, dus moeilijk te beoordelen, vorig seizoen wel wisselvallig. Mount heeft nauwelijks gespeeld, is ook geblesseerd. Dan heb je Amrabat die is gehuurd, dus dat is geen aankoop. Overigens is Amrabat puur gehaald omdat Mainoo geblesseerd raakte als ik het me goed herinner.

Antony is inderdaad niet goed te praten, maar dat heeft meer met zijn prijskaartje te maken dan met iets anders. Grotere probleem dan de aankopen zijn de prijskaartjes en salarissen die United betaald.

1 maart 2024 om 22:28

Totaal niet mee eens. Hij heeft 450 miljoen uitgegeven hij is verantwoordelijk voor Onana waarom hou je niet de Gea als je toch niet voetbalt van achteruit: Antony 100 miljoen is absurd. Mount die alleen op 10 kan en daar heb je Bruno al. Waarom geen Mac Allister wat een 8 is. Man Utd speelde dit seizoen Cl Liverpool niet denk dat hij eerder na Man Utd had gegaan.

1 maart 2024 om 22:49

Kijk dat is het probleem. "Hij heeft 450 miljoen", wie is "hij"? Dat United een slecht aankoop/verkoop beleid heeft was altijd al een probleem. Ten Hag is toch niet de persoon die de onderhandelingen doet. Dat kun je gewoon niet op zijn conto schrijven.
Dat United De Gea heeft laten lopen vind ik persoonlijk ook jammer, maar Onana doet het momenteel ook goed. De Gea verdiende overigens 375k per week, Onana verdient rond de 100k. En we hebben De Gea ook vaak genoeg zien blunderen, daar hoef ik je toch niet aan te herinneren?

2 maart 2024 om 00:58

Het gaat erom dat Onana 65 miljoen was terwijl De Gea op doel staat wat overigens een veel betere lijnkeeper is. Zeker als je toch niet van achteruit voetbalt. Mount 65 miljoen terwijl Bruno op 10 staat. Je koopt Antony voor 100 miljoen. Er zijn zoveel grotere problemen op andere posities dus daar is Ten Hag zeker verantwoordelijk voor want hij geeft groen licht voor die transfers. Denk jij dat ze anders bij Antony komen en Onana of Weghorst vorige seizoen of Lisandro Martinez hij wou Timber ook hij bepaald zeker wel wie er komen. De rechtsback en Linksback zijn nodig Shaw is teveel geblesseerd helaas. Dalot te wisselvallig. En zeker een 8 Mac Allister, Tonali, Szoboszlai dat waren Spelers die Utd nodig heeft. Nu zit je met een over de top Erikssen en Scott Mctomminay die kan dit niveau niet aan op de 8 Gelukkig is Mainoo echt heel goed en veelbelovend. Kort om in bijna 2 jaar is Ten Hag tekort geschoten. En er zit geen vooruitgang in en dat is het probleem. Het is allemaal toeval en hopen dat op individu zoals Hojlund laatste maand en Garnacho daarvoor.

2 maart 2024 om 03:00

De Gea wilde toch niet bij tekenen door een tweede gegeven contract?? Wie gaf dat mindere contract aan de Gea?? Ten Hag of het bestuur. Even logisch nadenken.Speelt Bruno nu zo geweldig en hebben we creativiteit speler nodig achter Bruno? Wie zegt dat Mount een aankoop van ten Hag is geweest en niet van de club? Een Engelse mooi boy met nummer 7??Tiimber wilde bij Ajax blijven. Waar Martinez zelf contact opnam met ten Hag dat Arsenal hem wilde, maar hij liever naar United wilde als ten Hag hem wilde. MaCalister verkoos Liverpool boven United, dus dan kun je als trainer niet veel he.United moest verkopen SMT Maguire om spelers aan te kunnen trekken. Dat werd niet gedaan Dat een club als United, ten Hag die vrije doortocht heeft gegeven om spelers aan te trekken ligt toch aan de club zelf. Bij welke club wordt dat gedaan? Nergens. Daar hebben ze een TD die dat bepaald. Dan is de club toch verantwoordelijk daarvoor dat het zo is gegaan?Maar denk jij dat een Guardiola of Klopp geen inspraak hebben om bepaalde spelers aan de selectie toe te willen voegen? Als je middelmatige spelers niet verkocht, blijft je ermee zitten en komt er geen geld.vrij voor betere spelers. Jij denkt dat iedereen zomaar naar United wilt en kan komen.

2 maart 2024 om 15:07

Natuurlijk willen niet alle spelers na Man Utd komen want alles gaat daar mis al 12 jaar. En met de Gea is het niet zo gegaan hij kreeg een contract aangeboden die in een keer werd ingetrokken omdat Ten Hag Onana wou voor het voetbal van achteruit. Maar waarom koop je niet posities die nodig zijn na Pogba is de 8 positie echt nodig waarom koop je geen 8? Ik vind bizar dat er nog steeds mensen zijn die Ten Hag verdedigen waardeloze trainer met counter voetbal tegen Luton Town. Hij komt met aankopen van een waanzinnige en hij heeft zeker een groot aandeel erin want zijn vaak Spelers waar die al meegewerkt heeft of die hij kent vanuit Nederland. Vind hem commutatief helemaal schrijnend hoe hij vorige week ook weer vond dat Fulham ze excuses moest aanbieden voor dat filmpje van Bruno op social media waar die zogenaand hard word geraakt en 10 seconde later weer opstaat en normaal kan lopen het is echt de omgekeerde wereld. Ik hoop echt dat hij ontslagen word en dat De Zerbi komt. Dan word er 100 procent beter gevoetbald en is er vooruitgang.

Bedankt voor het laten weten Wim, dan pak ik alvast m'n koffer in!

Ik heb wel te doen met Ten Hag. Ik vind dat hij vorig seizoen met al het gezeur rond Ronaldo het gewoon uitstekend heeft gedaan. En dit seizoen gaat het een stuk minder, maar daar zijn ook wel een aantal verklaringen voor.
Ik vind het sowieso belachelijk dat in grote lijnen nog exact dezelfde ploeg er staat die het al jaren laat afzien. Ook het transferbeleid is niet om over naar huis te schrijven. Er word veel te duur ingekocht, veel te laag of niet verkocht. De selectie word ook voor Ten Hag echt op de deadline pas afgerond. United moet hetzelfde proces doorlopen als Klopp en een manager minimaal 3 jaar geven, en in die 3 jaar moet United doorselecteren. Maar dan ook echt.

Dat zou de beste keuze zijn voor Man Utd om De Zerbi te nemen duidelijke visie aanvallend voetbal met betere spelers als Brighton. Je gaat iedergeval vooruitgang zien met positiespel en je gaat meer scoren. Ten Hag is overschat en na bijna 2 jaar zijn ze slechter gaan voetballen en lijkt het echt nergens op en hij heeft bijna 500 miljoen verpest. Mount kopen terwijl Bruno op 10 speelt. Onana kopen terwijl je niet van achteruit voetbalt had je beter De Gea kunnen houden veel betere lijnkeeper. En dan hebben we nog Anthony van 100 miljoen Ten hag is een complete mislukking bij Man Utd geworden 4de in de CL Groepsfase met Kopenhagen als 2de nu en 6de in de competitie. Dacht dat met Rangnick het dieptepunt was maar als hij zondag verliest hebben ze net zoveel verloren als dat seizoen in de competitie volgens mij of ze zitten er dan 1 vanaf.

2 maart 2024 om 11:07

Hoogste winstpercentage van ALLE managers uit de clubgeschiedenis!! Terwijl hij de club overnam op het absolute dieptepunt. En jij wil beweren dat dat zonder visie of kwaliteit van de coach tot stand komt. Hou op joh met je onzin. Iedere Mancunian vind het kut hie het met Ronaldo gelopen is, maar dat wil niet zeggen dat we niet onjectief moeten blijven. Blijf niet hangen in het verdedigen van je idool, want iedereen ziet dat je daarmee bezig bent.

God heb je Kieft weer. Standaard, oersimpele manier van denken heeft die man he. Doodvermoeiend. Het is makkelijk te snappen waarom hij zo graag naar het sleuteltje greep.

Ten hag heeft Harry Maguire beter gemaakt. Ten hag moet wel een goede trainer zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren