Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag hakt knoop door in dilemma tussen David Neres en Antony

Laatste update:

Ajax begint woensdagavond aan het thuisduel in de Champions League met FC Midtjylland in dezelfde formatie als zondag tegen Heracles Almelo (5-0 winst). Trainer Erik ten Hag heeft Davy Klaassen en Noussair Mazraoui, die in het weekend geblesseerd uitvielen, weer terug en geeft op de rechtsbuitenpositie de voorkeur aan David Neres. Dat betekent dat Antony, die hersteld is van een hamstringblessure, op de bank begint. De aftrap is om 21.00 uur.

Ten Hag wil blijkbaar niet tornen aan de overige twee posities voorin. Lassina Traoré begint voor de derde keer op rij in de spits bij Ajax, waardoor aanvoerder Dusan Tadic aan de linkerkant van de voorhoede staat opgesteld. Ten Hag moest daardoor een keuze maken tussen de Brazilianen Neres en Antony, die beiden volledig wedstrijdfit zijn bevonden. Twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen Midtjylland bleef Neres nog de hele wedstrijd op de bank, maar nu start de 23-jarige aanvaller dus.

Ook Zakaria Labyad, die tegen Heracles uitviel met een lichte kwetsuur, is fit bevonden. De 27-jarige Marokkaans international speelt op nummer tien en vindt met Davy Klaassen en Ryan Gravenberch twee controlerende middenvelders in zijn rug. De vaste defensie van Ajax bestaat van rechts naar links uit Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind en Nicolás Tagliafico. André Onana verdedigt het doel.

Voor Ajax kan de wedstrijd tegen Midtjylland van cruciaal belang worden in de strijd om kwalificatie voor de laatste zestien van de Champions League. De Amsterdammers staan met vier punten op de tweede plek in de poule en voelen de hete adem van Atalanta, dat eveneens vier punten heeft verzameld. De Italianen gaan dinsdagavond op bezoek bij Liverpool, dat bovenaan staat met negen punten. Midtjylland staat puntenloos onderaan.

Opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Neres, Traoré, Tadic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 november 2020 om 19:46

Lekker rouleren. Ik hou ervan (zolang de resultaten goed blijven). Labyad doet het prima, en anders wisselen we gewoon door. We hebben de hele selectie nodig, dit seizoen nog meer dan andere jaren

25 november 2020 om 20:38

Maar dat kun je toch ook in de competitie doen tegen Fortuna of Emmen of noem ze maar op? Midtjyland is natuurlijk ook geen hoog niveau maar het is wel Champions League. Als je hier per ongeluk gelijk speelt kost dat je mogelijk de volgende ronde en tientallen miljoenen. Ik vind dat je in de cl toch met je beste opstelling moet komen.

25 november 2020 om 19:45

Labyad was afgelopen zondag onze beste speler, mag zich bewijzen vanavond. Ekkelenkamp is nou niet duidelijk beter..

25 november 2020 om 19:54

Omdat hij toevallig 2 goals maakt? Speelde matig.

25 november 2020 om 19:54

Beetje overdreven. Speelde helemaal niet zo goed. Maar we hebben niks anders dus het moet maar. Het zou fijn zijn als hij ook een keer iets kan laten zien op een hoger niveau. Al heb ik weinig vertrouwen ik.

25 november 2020 om 19:57

Je kunt Promes op links zetten en Tadic op 10.

25 november 2020 om 19:58

“Mag zich bewijzen vanavond”. Heeft mij gedurende het seizoen juist bewezen geen basisspeler te zijn voor het Ajax dat voor overwinteren moet gaan

25 november 2020 om 20:08

En dat noemt zich de " FootballExpert". Ik ken er nog een paar noemen die hun vorm ook niet hebben en ook geen basisplek verdienen maar goed..

On: logisch dat Neres speelt, anthony wordt gespaard

25 november 2020 om 20:26

Promes? OMG! Die hoort net als Labyad evenmin bij Ajax.
Kun je mij vertellen wanneer hij ooit een goede pot heeft gespeeld?
Briljante passes van Ziyech deed veel verbloemen. Kan hij niet zonder Ziyech dan?
Hij kan niet eens een mannetje passeren.. (Zonder grap).

25 november 2020 om 20:03

Hou toch eens op met dat gebash op Labyad. Wat heeft die jongen in hemelsnaam verkeerd gedaan? Zeurt nooit, doet z’n stinkende best en pikt regelmatig z’n assist en doelpuntjes mee. Zo kan ik ook traore noemen. Die heeft het niveau ook ( nog ) niet van de CL maar daar hoor je niemand over.

25 november 2020 om 20:12

Er is wel een verschil tussen een talent en een 27 jarige die al 3 jaar niet weet te overtuigen zodra het niveau omhoog gaat. Het is gewoon niet het niveau wat je moet nastreven als Ajax zijnde. Heeft niks met bashen te maken. Het is gewoon doodzonde, want Labyad is kwa transferwaarde ook niks waard. Kun je er beter een talent neerzetten.

25 november 2020 om 22:03

Labyad is deze wedstrijd hun belangrijkste speler maar ik zie dat weinig mensen hier verstand van voetbal hebben alleen.maar napraten..

Prima toch, als de Denen moe zijn kan Antony ze nog even slopen.

Dat lijkt me een duidelijke beslissing, Antony is net hersteld en ook wel een heerlijke speler om in te kunnen brengen als je het lastig hebt. Wat mij betreft is dit wel de laatste keer dat Schuurs de kans krijgt om te laten zien dat hij daadwerkelijk het verdient daar te staan

25 november 2020 om 19:44

Dan kan ik je teleurstellen want ook als Schuurs minder speelt vanavond zal 'ie gewoon blijven staan.

25 november 2020 om 19:58

Inderdaad. Vond vorige keer Alvarez centraal beter spelen toen hij voor Schuurs inviel.

Logische opstelling, hopelijk kan labyad de vorm van zondag doortrekken. Hopen op een gemakkelijke overwinning !

Prima opstelling alleen Labyad spreekt me niet zo aan maar ja, er is geen betere nr10 op dit moment of je moet Klaassen op 10 en Martinez op 6 doen...

25 november 2020 om 19:48

Dat zou dus ook mijn keuze zijn. Voorin zou ik toch kiezen voor Neres én Antony, met Neres op links en Antony op rechts met Tadic in de spits. Ik acht hen beter in staat om een hechte verdediging kapot te spelen, dan met Tadic op links en Traoré in de spits.

25 november 2020 om 19:50

Een aanspeelpunt is ook altijd wel fijn als je speelt tegen een hechte defensie. Al kan Tadic ook prima in die rol Fungeren. Persoonlijk ben ik blij met de huidige opstelling. Tadic vanaf links gaat me ook steeds meer bekoren.

25 november 2020 om 20:02

Tja, ik vind Tadic in spits wat beter als aanspeelpunt in de korte combinatie. Het ligt ook aan de bezetting op het middenveld, als je de lange bal moet spelen omdat je op het middenveld teveel onder druk staat dan is Traoré misschien geschikter.

25 november 2020 om 19:55

Vind het een beetje zonde hoe Martinez dit seizoen afgedankt schijnt te zijn. Maar goed. Kudus is op de weg terug. Neem aan dat die in ieder geval erin komt voor Labyad, ook als de rest hetzelfde blijft.

25 november 2020 om 19:58

Als Kudus weer fit is, Klaassen op 10 en Kudus op 6 al kan Martinez daar ook gewoon spelen.

Nou.... Ik hou m'n hart vast.

25 november 2020 om 19:48

Nergens voor nodig kerel. Dit gaat helemaal goedkomen, Ten Hag weet wat hij doet, en moscht het toch niet helemaal lopen zoals hij denkt dan hebben we nog gruwelijk veel kwaliteit op de bank zitten.

25 november 2020 om 20:10

Ja, klopt. Maar in de CL hou ik altijd m'n hart vast, haha.

Logische keuze.. Antony komt net terug van Blessure. Gewoon Neres laten spelen. Zullen hem vast niet missen tegen een met alle respect niveautje Midtjylland..

Mooi dat Klaassen en Mazraoui terug zijn. En alle spelers spelen op de positie die ze zelf het fijnst vinden. Dat is ook al heel wat. Geen Tadic of Promes op 10 ofzo. Heb er alle vertrouwen in dat dit goed komt.

Ajax speelt goed het eerste kwartier. Nu verzilveren met een goal aub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren