Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er mist iets in de selectie van Oranje, het is teveel van hetzelfde'

Laatste update:
/

Henk ten Cate is kritisch op het selectiebeleid van Danny Blind in de aanloop naar de laatste twee EK-kwalificatieduels met Kazachstan en Tsjechië. Aan goede voetballers ontbreekt het volgens hem niet, maar er mist iets in de groep. “Balans, het is teveel van hetzelfde”, vertelt Ten Cate in gesprek met Voetbal International.

De ex-(assistent-)coach van clubs als Ajax, Chelsea en Barcelona stelt dat de huidige middenvelders te aanvallend georiënteerd zijn. “Ze zijn geselecteerd op basis van creativiteit. Maar op het middenveld heb je ook iets anders nodig. Dat is de plek waar wedstrijden worden gewonnen of verloren”, aldus Ten Cate.

De oefenmeester verwacht desondanks dat Oranje in ieder geval het duel in Kazachstan van zaterdagavond winnend afsluit. “Maar het zal niet gemakkelijk zijn, vanwege dat kunstgras. Onze voetballers zijn het misschien gewend, maar zij spelen daar iedere dag op.” De kansen op het alsnog behalen van de derde plek schat Ten Cate in op 25 procent. “Want je moet niet onderschatten dat die Turken ook onder druk staan”, besluit hij.

Haalt Oranje alsnog het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Clasie en De Jong waren voor die positie erg handig geweest maarja ze spelen niet bij Ajax dus dan mag Klaassen of Bazoer het proberen.

9 oktober 2015 om 17:22

Clasie en de jong zijn geblesseerd, dus daar gaat je argument

9 oktober 2015 om 17:28

Lekker ninis, 1-0. Altijd direct dat "ze zijn geen Ajacied dus worden ze niet opgeroepen"-gejengel.

9 oktober 2015 om 17:33

Grappig Clasie heeft gisteren gewoon gespeeld. Apparte blessure dan.

9 oktober 2015 om 17:39

En de Jong zit gewoon op de bank bij AC dus waar is hij dan aan geblesseerd dat hij wel bij AC mee kan maar niet bij Oranje?

9 oktober 2015 om 17:56

Half fitte jongens een interland laten spelen, daar zullen hun clubs niet blij mee zijn en ik als oranje supporter ook niet.

9 oktober 2015 om 17:25

Clasie is niet fit en de Jong haalt ook bij lange na zn oude niveau niet meer! Volgens mij staan we mede door dat soort voetballers (opgeroepen door Hiddink) op deze 4e plek.

Aan de andere kant zou ik de Jong nog wel oproepen.

Maar weer gaan roepen "ze spelen niet bij Ajax dus...." vind ik onzin. De enige keuze Karddorp vs. Tete vind ik onlogisch. Ik had daar Karsdorp gekozen op dit moment

9 oktober 2015 om 17:35

Karsdorp is net als Tete nog te jong en onervaren om in deze wedstrijden te debuteren. Risco is veel te groot dat ze door de mand vallen en dat kan je de spelers nog niet eens kwalijk nemen met een debuut in deze situatie

9 oktober 2015 om 17:27

EN Klaassen is ook geblesseerd

9 oktober 2015 om 17:46

Ach ja Clasie heeft er toch gewoon bij gezeten? Ook onder Hiddink? Clasie of Ziyech gaat ons niet redden hoor. Maar jij bent vast iemand die als het uitkomt de Jong neerzet als oud Ajacied.. Shit misschien is Blind dat vergeten dat Nigel een Ajax verleden heeft..

9 oktober 2015 om 17:59

Ziyech ksn niet die heeft gekozen voor marokko

9 oktober 2015 om 18:58

Ja klopt maar gaat meer om dat Blind toch niet met Ziyech belde want het was geen Ajacied anders was hij wel uitgenodigd allang, . Clasie of Ziyech(wat nu idd niet meer kan) gaan Oranje niet redden hoor het is niet veel beter als dat wat het is, Strootman en de Jong kunnen dit Oranje helpen.

Wat heb je op middenveld nodig dan ?
We hebben type Wouters , Koeman , Stam nodig in selectie.
Vechters... bikkels

9 oktober 2015 om 17:23

Van beek en de jong.

9 oktober 2015 om 17:26

Van Beek is geen middenvelder. Typisch een Feyenoorder die hem hyped. De jong had er inderdaad wel in gemogen, alleen is die geblesseerd.

9 oktober 2015 om 17:37

Pff als je Van Beek gehyped vindt dan mankeer je iets aan je ogen! Of je wilt het gewoon niet zien, omdat hij bij een rivaliserende club zit. Triest.

9 oktober 2015 om 17:48

@ Smow80

Als jij Van Beek zó goed vindt dat hij ook als middenvelder kan spelen in Oranje ben jij degen die iets aan zijn ogen mankeert volgens mij. Deze hele discussie gaat namelijk over het middenveld waar volgens Ten Cate wat aan mankeert.

9 oktober 2015 om 17:48

Nee sorry gewoon gehyped, zoals zelfs een Bazoer nu overhyped word, een Tete gehyped is.. Alleen op de plek van Van Beek heb je nog wel wat alternatieven op RB niet..

Wanneer komt Strootman een keer terug? Komt die ooit nog wel terug op niveau..

9 oktober 2015 om 17:57

Waar staat dat ik Van Beek op het middenveld wil zien? Ik had het natuurlijk gewoon over zijn eigen positie.

9 oktober 2015 om 18:23

@ikhouvanajax. Dohan Jerksen noemt toch ook Stam en Koeman op, zijn toch ook verdedigers?

9 oktober 2015 om 18:27

De Jong heeft gisteren nog 90 min gespeeld in de oefenwedstrijd van Milan, volgens mij is hij dus wel fit

9 oktober 2015 om 19:30

Van Beek heeft zich nog niet internationaal kunnen bewijzen, maar Tete, Riedewald en Bazoer hebben zich internationaal niet bewezen. Dus wat dat betrefd weten we niet hoe Van Beek het zou doen, terwijl we van die anderen wel weten dat ze er nog niet zijn.

9 oktober 2015 om 17:35

Tsja.. We hebben ze wel in de personen van Strootman, Klaassen, Nigel de Jong, Anita... Die zijn echter geblesseerd of niet goed genoeg in vorm... Clasie vind ik hier niet echt bij horen. Goede instelling, net als bijvoorbeeld Sneijder, maar niet echt vechters of zo..

9 oktober 2015 om 23:18

De huidige selectie dat is samengesteld door dhr. Blind is gewoon niet sterk genoeg om te strijden voor een plekje op het EK. Waardeloze trainer die op geen enkel niveau iets gepresteerd heeft en nu opeens een crises situatie moet oplossen. Blind was een goede verdediger maar hadden hij en de bobo's bij de KNVB moeten inzien dat hij niet de juiste man was/is. De man heeft geen charisma echter moet ik wel toegeven dat hij een duidelijke plan heeft. Hij is consequent als het erop aankomt om spelers te selecteren die hebben aangetoond dat zij er nog niet klaar voor zijn in cruciale wedstrijden. Oranje is niks en wordt het niets. Wees blij dat ze zich niet kwalificeren om the walk of shame te ontlopen.

Hetgene wat we het meeste missen zijn goals

Volgens mij ben ik zowat de enige die echt nog kansen ziet voor het EK. Wat een pessimisten zijn wij Nederlanders tegenwoordig. Turkije moet nog tegen twee loodzware tegenstanders (als ze vol gas gaan). Ik zie ze zaterdag in iedergeval niet winnen uit tegen Tsjechie. Turkije komt gewoon kwaliteit te kort om dit vast te houden. Het is nu of nooit voor Nederland, vol erop klappen tegen Kazachstan en Tsjechië en dan komt het goed.

9 oktober 2015 om 18:16

Ik verwacht ook wel dat Turkije 1 van de wedstrijden verliest. Vraag me alleen serieus af of Oranje beide wedstrijden gaat winnen. Een gespannen, frustrerend gelijkspel behoort ook nog tot de mogelijkheden.

Halen ze de playoffs, dan verwacht ik ook wel dat ze die winnen.

9 oktober 2015 om 18:16

Het grootste probleem bij de turken is naar mijn idee omgaan met de druk. Denk dat ze kwalitatief toch wel beter zijn dan beide landen.

9 oktober 2015 om 18:20

Ik ben met jou hoor. Nog niks is verloren. Iedereen is negatief maar als we het halen is iedereen weer 100% oranje. Je moet een team steunen in goede en slechte tijden. Dat verbaast me weer van veel mensen die dat wel zeggen maar zeker niet doen

9 oktober 2015 om 18:43

Nou denk ik wel dat Nederland nog op plek 3 komt.
Maar aan de andere kant, Turkije moet zoals je al zegt tegen de nummer 1 en 2. Alleen zijn beide teams al zeker van het EK. Het kan maar zo zijn dat ze de wedstrijd laten lopen. Het zou tactisch kunnen zijn, liever Turkije op het EK dan Nederland. Een mooi bedrag ontgaat mijn gedachte ook niet ^^.

Bazoer gaat het helemaal maken. Die jongen is nog zo ongelofelijk jong. Ik denk dat hij voor de toekomst echt een goud haantje wordt.

9 oktober 2015 om 17:30

Dat hebben we nog nooit gehoord zeg...

9 oktober 2015 om 17:57

Hoe meer Hype er komt he lager de kans is dat hij daadwerkelijk slaagt..

Ik snap helemaal niet waarom we niet "gewoon" weer 1-4-2-3-1 gaan spelen zoals onder Van Marwijk.
Toen stonden er voor de verdedigers twee man een bal konden veroveren. Daardoor konden de 4 aanvallers voorin wat vrijer hun gang gaan, konden we met aanvallende backs spelen en werd het gebrek aan goede centrumverdedigers enigszins gecompenseerd.
Met de huidige selectie kan je dan gewoon als volgt spelen: zie opstelling.


Cillessen
Tete
Bruma
Rekik
Riedewald
Anita
Blind
Lens
Sneijder
Depay
Huntelaar
9 oktober 2015 om 18:03

Het voetbal op het WK en EK onder van Marwijk was dramatisch.

9 oktober 2015 om 18:47

En dat waren waardeloze wedstrijden.
Het succes van toen was meer geluk dan wijsheid.
Veel wedstrijden de mindere maar toch winnen. Tot ze ook de punten kregen die bij het vertoonde spel hoorde.

Danny Blind moet gewoon ontslagen worden. Man heeft totaal geen benul van voetbal. Mede door zijn oerstomme wisselbeleid halen we het EK niet. In Turkije kon hij de boel ook al niet op scherp zetten. Ongelofelijk dat hij en Van Oostveen er nog niet uit liggen.

'zij spelen daar iedere dag op'??? Henk welk land speelt uberhaupt iedere dag?? Al die onzin rondom Kazachstan, come on dude.. Het is een schande als Telstar tegen dit team niet de 3 punten pakt

We missen gewoon strootman keihard, zo zonde dat die jongen zwaar geblesseerd is. Was een aanjager, vroeger nogal roekeloos maar bij Roma is die echt zo'n veel betere voetballer geworden.

9 oktober 2015 om 19:02

Ik kan me werkelijk waar Strootman voetballend bijna niet herinneren, werd echt een topper bij Roma waar hij bij Psv al uitstekend was, maar ben benieuwd of hij weer terug kan komen op hetzelfde niveau want bij Roma was hij onderweg naar 1 van de beste wereldwijd in mijn ogen..

Ten Cate heeft gelijk , je moet je team voorzien van fysiek en kracht en wapens ( dat kan een luchtmacht zijn met bijv V Dijk , Douglas , Fer en Dost) .

een middenveld Bazoer , Fer en Sneijder zou ik een goed middenveld vinden en had ook N De Jong en Pieters gewoon geselecteerd , zijn fysiek sterk en ervaren en makkelijk om achter de hand te hebben . Je moet kiezen voor een team die aanvullend is op mekaar en waar je de grootste kans hebt op een goed resultaat .

Zou kiezen voor een aanval Van Persie , Dost en Elia , dan heb je scorend vermogen , snelheid ,kop kracht ,.

Puur voetballend is Depay natuurlijk beter , maar Elia is meer een team speler en zal meer voorzetten geven op Dost en Dost vind ik een beter aanspeelpunt dan Huntelaar .

Constant dat gelul over teveel Ajacieden in Oranje.Voor mij part staan er 11 van bv Feyenoord of PSV in, zolang wij maar winnen en hopelijk nog in de race zijn voor het EK

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren