Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er mag best wat verwacht worden, we zijn geen kleine kinderen meer'

Laatste update:

Feyenoord heeft met het vertrek van Graziano Pellè, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij een behoorlijk jasje uitgedaan en het valt niet mee wat de ploeg van Fred Rutten in de eerste weken van het seizoen heeft laten zien. In de Champions League werd Feyenoord uitgeschakeld door Besiktas en van een tiental van ADO Den Haag werd pas in extremis gewonnen. Vrijdagavond kwam de ploeg van Rutten in de eigen Kuip niet verder dan een gelijkspel tegen sc Heerenveen.

/

Lex Immers vraagt de supporters van Feyenoord om geduld en wijst erop dat de ploeg nu wel al vier punten meer heeft dan vorig seizoen, toen de eerste twee competitiewedstrijden verloren werden. Dat stemt volgens de middenvelder hoopvol. "Maar er mag best wat van ons verwacht worden hoor. We zijn geen kleine kinderen meer, het is wel Feyenoord", benadrukt Immers in gesprek met NUsport. "We kunnen alleen niet elke wedstrijd top spelen, zolang we maar punten pakken."

Op het middenveld krijgt Immers mogelijk concurrentie van Hakim Ziyech, die vrijdagavond nog scoorde tegen Feyenoord en in de wandelgangen met een overstap naar de Rotterdammers in verband wordt gebracht. Immers zegt echter dat hij niet bang is voor het verliezen van zijn positie en verwacht bovendien dat Jordy Clasie niet naar FC Porto zal vertrekken. De middenvelder speelde vrijdag niet wegens een hamstringblessure.

Denk je dat Feyenoord mee kan doen voor een plek bij de bovenste drie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zeggen Inmers een linie naar achter samen met Vilhena en Zyjech op '10'
Dat zal voor Feyenoord beter gaan denk ik, aangezien Zyjech de betere voetballer is van de twee en toch makkelijker weet te scoren dan Immers, terwijl Immers wél belangrijk is voor dit Feyenoord

16 augustus 2014 om 10:49

Doe die poll nog eens als Ziyech komt

16 augustus 2014 om 11:03

En wat betreft de poll, die moeten ze idd 1 september nog eens doen. Zoals het er nu naar uit ziet mag Feyenoord blij zijn als ze bij de eerste zes komen. Met de komst van een Ziyech, eventueel Toornstra en Dost erbij (en ik verwacht dat Clasie weggaat) ziet dit Feyenoord er heel anders uit en gaan ze idd voor de plekken 1-3 strijden. Voor nu noodzaak om niet te ver achterop te raken

16 augustus 2014 om 11:30

Ook al komen Dost, Zyech en Toornstra, dan zie ik Feyenoord nog geen kampioen worden. Ik heb 2 wedstrijden van Feyenoord gezien en de verdediging is echt dramatisch!!!

Ze durven totaal niet vooruit te verdedigen, waar de voorhoede druk wilde zetten, liepen zij inclusief Vormer achteruit, waardoor Heerenveen makkelijk kon voetballen, alleen beseften ze niet dat ze zoveel ruimte hadden om te voetballen en Feyenoord helemaal van de mat te tikken.

De aanvallers van Heerenveen mochten er rustig op los schieten, terwijl de verdedigers niets, maar dan ook niets deden dan alleen maar achteruit de eigen 16 in lopen. Het was niet om aan te zien.

Feyenoord is nog ver weg verwijderd van de titel of een eventuele 3e plaats.

De verhoudingen op het veld kloppen niet, Vormer stond heel vaak verkeerd en komt echt tekort.

Het positiespel is niet om aan te zien en waar Rutten het vandaan haalt dat er goed wordt getraind en dat de jongens zeggen dat t van een tactisch hoog niveau is, is mij een raadsel. Ik vind Rutten een schijterd en tactisch echt matig.

Hij komt nu nog weg, omdat de halve basisselectie is verkocht.
Ik hoop echt dat er veranderingen komen, want het is niet om aan te zien... En ja ik ben voor Feyenoord en heb ik nog positieve dingen gezien?

Vilhena, Schaken en Tevrede... Zij speelden te winnen, de rest liet dat niet merken...

16 augustus 2014 om 10:51

Kan Immers niet op de bank en Vilhena op CM? Immers vind ik weinig toevoegen aan het voetbal. Hij is leuk als soort van 2e spits, maar meer niet naar mijn mening. Las net dat El Ahmadi naar NL wilt, mss dat die dan naast Ziyech kan staan. Dan heb je een erg goed middenveld staan en met een beetje discipline kan je ook gewoon verdedigen met Karim en Vilhena.

16 augustus 2014 om 10:58

El Ahmadi zal dan hoogstwaarschijnlijk teruggaan naar twente ;-)

16 augustus 2014 om 11:01

El Ahmadi: 'ik heb een mooie tijd in Rotterdam gehad. In de toekomst hoop ik daar nog terug te keren', aldus El Ahmadi. 'als ik zeg dat ik terugkeer, dan wil ik dat ook echt. Aan de andere kant heb ik ook nog ambities, maar leeftijd speelt ook een rol.'

Heeft hij tijdje terug gezegd.

Vandaag: Ik mis mijn familie hier. Als ik ook maar even vrij ben, ga ik terug naar Enschede", zegt El Ahmadi in TC Tubantia.

Het is dus lastig om te zeggen.

De eerste helft was niet veel maar met een Clasie er bij loopt t spel al gauw veel sneller want die vormer speelt alleen maar achteruit en is veel te traag

16 augustus 2014 om 10:44

Ik ben geen fan van hem, maar Vormer speelde een uitstekende wedstrijd gisteravond.

16 augustus 2014 om 10:52

Nah vind ik niet. Vertraagde het spel echt heel veel. Drie keer raken voordat hij een pass geeft. Dat was sws het probleem bij Feyenoord de laatste wedstrijden. Meer tempo en meer durf.

16 augustus 2014 om 10:59

Ik twijfel nog aan Vormer. Ik zou hem graag wat meer wedstrijden achter elkaar willen zien zodat hij aan zijn teamgenoten kan wennen. 2 passes vond ik geniaal. Jammer dat Vilhena en Immers daarvan niet konden profiteren. Stel je voor als Vormer gewend raakt. Misschien geeft hij dan wel 3 of 4 van zulke passes per wedstrijd.

We kunnen niet elke wedstrijden top spelen?
Heb nu 4 wedstrijden van Feyenoord gezien en er was er niet 1 top
Zolang we de punten maar pakken?
Van die 4, 2 verloren, 1 gelijk, en 1 gewonnen.

Lijkt mij vrij logisch dat de supporters meer verlangen, te beginnen as donderdag mag ik hopen

16 augustus 2014 om 10:55

Sws mag je als Feyenoord fan wel wat verwachten. Leuk dat een hoop spelers weg zijn, maar dat is Nederland. Het wordt tijd dat Feyenoord doorstoot naar de top en serieus mee gaat doen voor het kampioenschap. Zal er echter wel meer lef en voetballend vermogen moeten komen.

16 augustus 2014 om 10:57

Was te verwachten als je zoveel belangrijke spelers verkoopt.

16 augustus 2014 om 11:11

Iedere club verliest spelers, dat Feyenoord 1 jaar de spelersgroep bij elkaar kon houden is een uitzondering, dus daar hoort een club op ingesteld te zijn, zeker zo'n grote club als Feyenoord.
Dan krijg je ook vaak te horen, de groep is zo jong, klopt ook maar ook daar heeft iedere eredivisie club mee te maken.

En zoveel verschilt het niet met bijvoorbeeld mijn cluppie Twente, ook daar worden momenteel 4 spelers gemist, maar mag toch hopen dat ze wel van een ploeg die met 10 man speelt kunnen winnen.
En neem maar van mij aan dat mocht het ze niet lukken dat ik behoorlijk teleurgesteld zal zijn.

Zoals de beste trainer van Feyenoord al eens opmerkte, Kein geloel fussbal spielen

16 augustus 2014 om 11:17

Het gaat er mij om dat je in zo'n korte tijd niet top kan spelen omdat automatisme ontbreekt. Het is dus nog gewoon overleven, punten pakken en tussendoor zorgen dat spelers beter op elkaar ingespeeld raken. Als dat eenmaal het geval is dan mogen wij ook beter voetbal verwachten.

16 augustus 2014 om 12:00

Je tegenstander kan in zo'n korte tijd ook niet top zijn, alles wat je typt gaat namelijk ook op voor de tegenstander, enige verschil is dat die een groot deel van de wedstrijd met 10 man speelde.

16 augustus 2014 om 12:18

Jij hebt het nu telkens over 1 wedstrijd. Ik heb het meer over de voorgaande wedstrijden. Gisteren was vooral op het eind pure pech.

16 augustus 2014 om 12:59

Uhh 2 wedstrijden toch, oftewel alle wedstrijden die Feyenoord tot nu toe heeft gespeeld in de eredivisie
Of wilde je zeggen dat het tegen ADO allemaal crescendo ging?

16 augustus 2014 om 13:05

Ik heb het ook over de wedstrijden tegen Besiktas. Jij gaf hierboven ook aan: 4 wedstrijden.

Maar in ieder geval: Er moet nog veel gebeuren bij Feyenoord. Hopen dat er minimaal 2 spelers nog gehaald worden. Ik hoop op Ziyech en dan El Ahmadi/ Toornstra. Eventueel daarna nog een spits. Ik ga er nu trouwens vanuit dat Clasie gewoon vertrekt.

wederopstandig (financieel) is hoofdzakelijk gerealiseerd dmv eigen opgeleide spelers of spelers welke transfervrij gehaald zijn (de vrij, indi, janmaat, wijnaldum, fer, vlaar. Nu staan we weer paar spelers klaar welke tzt voor goede prijs verkocht kunnen worden (van Beek, Vilhena en Boetius, en ja die laatste is nu even uit vorm). Waarom dus deze lijn niet doortrekken. Wilkshire en Boulahrouz zijn gehaald zodat Steenvoorden en Lopes Cabral ook rustig gebracht kunnen worden in de loop van het seizoen). Als we nu Ziyech halen voor bedrag van rond 4 miljoen, dan moet die op 10 spelen en heb je Karsdorp als back up. Dus moet je Immers verkopen, anders blokkeer je ontwikkeling Karsdorp. Spitspositie is met alleen Te Vrede en Richards mager bezet, dus daar zou Dost welkom zijn. Verder zijn vleugels met Schaken,boetius, Manu en Bilal dubbel goed bezet. Op 10 positie hebben we dan Immers of Ziyech met karsdorp als back up. Voor Positie Clasie hebben we Vormer achter de hand. Voor Vilhena is geen back up. Omdat Vormer in mijn ogen te kort komt, zouden we dus 2 middenvelders moeten aantrekken. (brama is transfervrij! en van Aanholt van heerenveen). De Back posities zijn mager bezet omdat Kongolo m.i. beter in centrum past met Van Beek (boulahrouz en Mathijssen als back up). van Aanholt zou ook als back opgesteld kunnen worden met Wilkshire als back up. Voor linksback zou nog versterking moeten komen zodat je Nelom achter de hand hebt. In doel heb je Mulder en Hahn. Als Mulder nu nog voorkeur krijgt boven Hanh, dan heb ik over die laatste ook mijn twijfels, dus mogelijk Vermeer voor 1 miljoen overnemen? Spelers als Steenvoorden, Woudenberg en Sleegers ervaring laten opdoen bij Excelsior. Achabar, Vormer, Verhoek en Goossens in de verkoop doen.

Wat een gare vergelijking met vorig jaar. Toen had je toch een heel ander programma. Als je dan toch wilt vergelijken moet je dat doen met hetzelfde programma als vorig jaar. Toen werd er volgens mij verloren bij ado en gewonnen van heerenveen. Dit seizoen dus een punt meer gepakt.

Probleem is volgens mij dat het spel nog niet op het niveau is wat je mag verwachten en dat ze verdedigend teveel steken laten vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren