Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er is zoveel gebeurd tussen mij, de technische staf en bepaalde spelers'

Laatste update:

Ralf Seuntjens verbond zich dinsdagmiddag voor drie seizoenen met een optie op een extra jaar aan VVV-Venlo. De aanvaller kreeg daarmee zijn gewenste stap omhoog alsnog te pakken, want hij had eerder nog gedreigd een arbitragezaak tegen Telstar aan te spannen om een transfer te forceren.

/

“Ik vond dat Telstar heel hoog bleef zitten in het transferbedrag. Uiteindelijk zijn ze gedaald en is er een overeenkomst bereikt”, zegt de 26-jarige Seuntjens tegen RTV Noord-Holland. De omroep gaat uit van een transfersom van ‘rond de 100.000 euro’, maar de clubs willen dat niet bevestigen.

Seuntjens meldde zich eerder deze week zelfs ziek: “Er is zoveel gebeurd tussen mij, de staf en bepaalde spelers. Dan is de werksituatie onhoudbaar.” Telstar-directeur Steef Hammerstein vond dat Seuntjens zich gewoon had moeten melden: “Hij had zich moeten realiseren dat hij een contract had.”

Is Ralf Seuntjens goed genoeg voor de Eredivisie, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig hebben we onze spits binnen. Veel succes in De Koel.

Ondanks dat ik ontzettend blij ben met deze spits voor VVV snap ik Telstar maar alte goed. Ook heeft Seuntjens zich niet echt professioneel opgesteld.
Maar ja... toch de beste oplossing: Seuntjens heeft z'n stap hogerop, VVV heeft haar spits en Telstar heeft nog wat geld verdiend.

Waardeloze vent die Seuntjes.. heb er geen begrip voor.. en toch heeft hij zijn zin gekregen slecht voor de clubs dat ze zich laten chanteren.. maar die Seuntjens is gewoon een waardeloze kwast..

22 juli 2015 om 09:45

Want als jij een verbeterde baan krijgt aangeboden sla jij die sowieso af? Dan ben je toch echt de enige werknemer in Nederland die er zo over denkt. Ja, hij had een contract voor nog een jaar. Maar geloof mij nou maar, wanneer een club van een speler af wil omdat hij te duur is of niet voldoet, dan respecteren zij ook de contracten niet. Beetje hypocriet dus van Telstar. Of laten zij iedereen de contracten uitdienen? Dan is de club binnen enkele jaren failliet want ontvangen ze geen transferinkomsten meer!

22 juli 2015 om 10:17

Dat is natuurlijk niet helemaal te vergelijken. In het bedrijfsleven heb je nou eenmaal niet te maken met transfersommen en staat er een opzegtermijn in je contract. Maar ook in het bedrijfsleven ben je een waardeloze kwast als je je ziek meldt omdat je naar een ander bedrijf wil.

Noem dan eens een voorbeeld waar Telstar een contract niet heeft gerespecteerd en voortijdig heeft beeindigd? Toon maar aan dat je nu niet uit je nek loopt te kletsen.

22 juli 2015 om 10:52

Wil jij beweren dat er nog nooit iemand is verkocht door de club Telstar? Of dat er nog nooit een trainer is ontslagen? Ik ben niet op de hoogte van het reilen en zeilen van deze club. Maar kan me dat simpelweg niet voorstellen. Ook weet ik haast zeker dat ook Telstar wel ooit eens een speler heeft gekocht. Dus bij een andere club het contract heeft laten ontbinden.

Voetbalclubs zijn gewoon bedrijfjes die winst willen maken. Wanneer ze de kans krijgen een speler te verkopen en er zo een cent aan te verdienen, zullen ze dat niet nalaten. Ook Telstar niet! Hetzelfde geldt voor voetballers. Wanneer ze zich sportief of financieel kunnen verbeteren, zullen ze dat niet laten.

Dat een werknemer zich ziek meld is natuurlijk een ander verhaal. Dat is niet netjes. Maar wanneer alles koek en ei was geweest had dit naar mijn idee niet voorgevallen. Met andere woorden. Een verhaal heeft altijd twee kanten.

22 juli 2015 om 12:25

Er zijn in de afgelopen 15 jaar 2 spelers verkocht, beiden op verzoek van de speler zelf. In de afgelopen 40 jaar is er 1 trainer op non-actief gezet (metgod), maar wel uitbetaald tot eind van het seizoen (einde contract).
Spelers kopen doet telstar niet, daar is geen geld voor. Alleen transfervrije spelers komen naar Telstar.

maar ik zeg nergens dat ik een probleem heb dat cliubs spelers kopen. Volkomen prima, maar dan moet de kopende club wel aan de eisen van de verkopende club voldoen. Nu deed VVV een belachelijk laag bod en werd seuntjes het hoofd gek gemaakt. Geen nette gang van zaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren