Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is iets aan het gebeuren in Engeland, maar wij leven in een eigen wereld’

Laatste update:
/

Leicester City staat op het punt het ongelooflijke te presteren: de stuntploeg van manager Claudio Ranieri heeft nog drie punten nodig voor de landstitel. Dat vrijwel iedereen, behalve dan de fans van Tottenham Hotspur, hoopt dat Leicester City het gaat redden, zegt veel over de gunfactor die de club heeft.

Riyad Mahrez, een van de sterspelers, zegt echter dat de spelersgroep niet veel merkt van de hype rond de club. “We voelen wel dat er iets aan het gebeuren is in Engeland, maar we leven een beetje in onze eigen wereld”, zo laat Mahrez optekenen in L’Équipe. “We hebben niet de beste spelers, niet het hoogste budget, maar onze solidariteit vergoedt veel.”

“Ook hebben we een beetje geluk gehad. Het was dit jaar of nooit”, gaat Mahrez verder over de landstitel, die zondag al veroverd kan worden. Als Leicester City wint bij Manchester United, is de titel een feit. “Tot januari hebben we nooit over de titel gesproken. Plots werd het mogelijk, maar we denken er nog niet te veel over na”, zegt Mahrez.

Ik gun Leicester City de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Mahrez op meerdere posities hebben jullie wel de beste spelers rondlopen hoor, je hoeft jezelf nu niet meer in de underdogpositie te plaatsen. Jullie zijn overduidelijk de favoriet al is het alleen al om de gunfactor.

29 april 2016 om 11:51

Op welke dan? Er zijn zeker 7/8 clubs met meer kwaliteit. Maar goed, dat maakt t natuurlijk nog knapper. Geweldige prestatie!

29 april 2016 om 12:41

Mahrez, Kante zijn de beste op hun positie, misschien dat Vadry en Captain Morgan ook nog wel onder de betere op hun posities mogen worden geplaatst.
Het gaat mij ook niet om de clubs maar om de spelers.

29 april 2016 om 14:21

ja op dit moment hebben ze spelers die op hun topniveau zitten en topspelers in andere club slecht spelen. Er is gewoon "zieke" teambuilding onstaan in team waardoor ze zo goed presteren. uiteraard ook geluk dat overige top teams slecht presteren. zo zitten West Ham, Tottenham, Leicester zo hoog in ranglijst.

29 april 2016 om 12:03

Houd in je achterhoofd dat sommige spelers van Leicester nog geen miljoen hebben gekost. Spelers als Vardy, Mahrez, Schmeichel en Kante zijn allemaal laatbloeiers maar zijn op papier nou niet bepaald beter dan spelers als Aguero, Hazard, De Bruyne enzovoorts. Ik denk vooral dat de topclubs gefaald hebben desondanks deze prestatie wel buitenaards is. Het is prachtig dat selecties waar honderden miljoenen in gepompt worden zoals de selecties van City, Chelsea, Liverpool en United niks bereiken omdat het geen collectief is.

29 april 2016 om 12:44

De spelers die je opnoemt zijn normaal gesproken de beste spelers maar dit seizoen kun je niet ontkennen dat ondanks dat het een laatbloeier is vooral Mahrez op dit moment de beste is.
De Bruyne was voor zijn blessure de beste maar heeft aardig wat gemist waardoor ik Mahrez nu hoger zet. Niet dat hij dat volgend seizoen weer is, maar het gaat mij om het gehele seizoen. Hij is ook niet voor niets gekroond tot player of the Year.

29 april 2016 om 20:42

In tegendeel ik vind sommige spelers van Leicester goed genoeg om te spelen bij de topclubs in Engeland en Duitsland.

Toch mooi dat zo'n sprookje waarheid wordt, waarschijnlijk en hopelijk. Wie had dat voor mogelijk gehouden in een voetbalwereld waar het geld steeds een grotere en bepalendere rol krijgt. Dit geeft andere ploegen hopelijk ook inspiratie en zo blijkt dat het grote geld dus (gelukkig) niet altijd zegeviert.

Mwah...zeker niet individueel de beste spelers. Een kampioenschap van collectief vechten tegen de miljoenenmachines uit manchester en london. Geweldig verhaal en wat biedt het een hoop inspiratie voor de toekomst

Hoop dat t zondag gaat gebeuren, heb alleen een gevoel dat t nog wel eens lastig kan gaan worden tegen united.

29 april 2016 om 13:55

Denk ern gelijkspel, het is altijd moeilijk in een beslissende pot, de spanning zorgt voor fouten.

Zo zie je toch dat je met goed scouten, hard werken en het nodige geluk ook in deze miljarden business boven de rest uit kan steken!

Zo zie je maar dat het collectief altijd wint van elf ego's plus een trainer die een elftal zo kan smeden dat ze tot deze echte wereld prestatie want dat is het natuurlijk wel kunnen komen , daar kunnen een hoop zogenaamde wereldtrainer eens een voorbeeld aan nemen en niet alleen maar denken aan kopen kopen kopen .

Hoop dat veel clubs hiervan leren. Het collectief is belangrijker dan de individuen. Atletico bewijst dit ook al jaren.

Hmmm 2% zijn zeker de Tottenham fans die nee hebben gestemd neem ik aan?

Het Engelse Pec Zwolle. Mooi om te zien.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren