Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er is geen reden tot wanhoop, dat heeft het WK toch wel uitgewezen?’

Laatste update:

Georginio Wijnaldum heeft een goed gevoel over de toekomst van het Nederlands elftal. Oranje ontbrak weliswaar op het afgelopen EK in Frankrijk, maar Wijnaldum kijkt met vertrouwen uit naar de kwalificatiereeks voor het WK in Rusland. Over twee weken begint die kwalificatiereeks, met een ontmoeting met Zweden; daarvoor wordt er nog geoefend tegen Griekenland.

/

Volgens Wijnaldum hoeft Oranje niet te vrezen voor de kwalificatiereeks: “Waarom? Ik vind dat we in Nederland een beetje te negatief denken”, zegt hij in Voetbal International. “Dat we het EK misten, deed pijn, maar je ziet wel dat er een soort wisseling van de wacht is geweest. Veel nieuwe spelers zijn bij Oranje gekomen. Ik heb sterk het gevoel dat er wel iets aan het ontstaan is.”

Wijnaldum is van mening dat men niet meer moet kijken naar vroeger, toen de Nederlandse internationals bij de allergrootste clubs in Europa speelden. Hij wijst erop dat de huidige internationals ook niet bij verkeerde clubs zitten: Wijnaldum vertrok zelf naar Liverpool, Vincent Janssen ging naar Tottenham Hotspur en Jeffrey Bruma naar VfL Wolfsburg. Kevin Strootman bewijst na twee zware knieblessures weer helemaal terug te zijn bij AS Roma.

“Er is geen reden tot wanhoop, dat heeft het WK van twee jaar geleden toch wel uitgewezen? Wij hadden in Brazilië niet de beste spelers van het WK, maar er waren weinig ploegen hechter dan wij. Daarmee compenseerden we alles”, aldus Wijnaldum, die er nog altijd van overtuigd is dat Nederland het Duitsland in de finale van het WK van 2014 lastiger had kunnen maken dan Argentinië.

Denk je dat Nederland het WK van 2018 gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als die Blind weggaat maken we nog wel een kans om het te halen!

24 augustus 2016 om 08:26

Kortzichtige reactie.
Ben ondertussen wel een beetje klaar met zielige personen zoals jij.
Ten eerste was het Hiddinks schuld dat Nederland niet op het EK aanwezig was.
Ten Tweede zit er zat kwaliteit in het team waardoor Nederland gewoon lachend het WK haalt.
Maar blijf jij maar lekker je onzin de wereld in schrijven.

24 augustus 2016 om 08:49

Hiddink haalde toch meer punten dan Blind dacht ik?

24 augustus 2016 om 10:24

Onder Hiddink stonden we derde, Blind verkwanselde de derde plaats aan Turkije. Nu jij weer..

24 augustus 2016 om 12:12

Ben het eigenlijk wel met hem eens dat blind de zondebok krijgt toegewezen. Hiddink stond dan misschien nog derde, maar heeft het Nederlands elftal rumoerig achtergelaten en toen was al wel duidelijk dat we het niet gingen halen. Blind moest toen de redder zijn. Ik vind blind ook niet de juiste trainer om het probleem op te lossen door zijn weinige ervaring en gezag maar mensen geven hem de schuld van een reeks waarvan Hiddink meer aan het roer zat en geef hem dan ook kritiek ipv alleen Blind af te kraken.

24 augustus 2016 om 13:12

@AcKaKa: Eindelijk iemand met verstand.
De meeste roepen hier maar wat maar de hele ploeg was al gedesillusioneerd voor Blind aan het roer kwam.
Als Hiddink was blijven zitten hadden we het EK ook niet gehaald.
Ook ik weet niet of Blind de juiste trainer is voor dit Oranje.
Echter ligt de schuld dat we er niet bij waren vooral aan de KNVB - Hiddink en de spelers.

24 augustus 2016 om 15:59

Precies metibo, het is natuurlijk ook makkelijk om blind de schuld te geven. Ik zie Blind niet als de veroorzaker, maar ook zeker niet als de oplosser. De KNVB heeft inderdaad fouten gemaakt (Koeman) en heeft Blind ook in deze positie gebracht. Valt me vooral op dat blind zoveel kritiek ontvangt en de spelers er relatief makkelijk vanaf komen. Ik hoor bijvoorbeeld niks meer over de domme rode kaart van Martins Indi.

Je moet niet gaan wanhopen. Je moet wel durven zeggen dat het veel beter moet en dat mis ik vaak bij het Nederlandse voetbal. Ik ben ook voorstander van andere systemen. WK 2014, 5-3-2 systeem, toen kwamen we pas echt ver in het toernooi. Nederland moet een keer af van die 4-3-3 stempel.

Je mag best vertrouwen hebben, maar je moet ook begrijpen dat de Nederlandse fans naar de laatste kwalificatie kijken in plaats van een toernooi 2 jaar terug.
Zie eerst maar die collectiviteit terug te krijgen. Bovendien is toernooi voetbal niet te vergelijken met kwalificatie voetbal.

Heel eerlijk geen idee waar NL elftal momenteel staat. Je zou op voorhand zeggen dat een tweede plaats in de kwalificatiegroep het hoogst haalbare is. Ik laat mij graag verrassen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Verras ons maar eens positief. Nieuwe generatie moet nu wel opstaan en het laten zien.

Er werd volgens mij door deze zaken een hele hoop gecompenseerd op het Wk..

- teamgeest inderdaad maar vergeet daarbij de rol van Van Gaal niet
- Robben
- Robben
- Robben
- enigzins geluk met het feit dat in de kwartfinale Costa Rica de tegenstander was

Daarnaast bleek uit de statstieken jongens als De Vrij, Martins Indi, Cilessen, Blind, Wijnaldum het ook gewoon erg goed te doen. Zo was Cilessen de beste in de 1 tegen 1 van alle keepers, had de Vrij de meeste onderscheppingen van alle Cv's en had Blind de succesvolste passing van alle backs op het Wk...

Wanhopen hoeven we zeker niet maar realistisch gezien is de 2e plek het hoogst haalbare in deze kwalificatie poule (frankrijk is normaal gesproken een maatje te groot, op zich niet eens een schande als je maar niet vernederd door ze wordt in de onderlinge duels).. Dan krijg je normaal gesproken een play-off waarbij Nederland zeker geplaatst zal zijn. Hopen op dan niet een al te zware loting..

Er is 1 nummer 2 die direct is uitgeschakeld maar ik verwacht dat die in poule zit met Ijsland, Kroatie, Oekraine, Turkije en Finland.. Dat is nl. een poule met de meeste gelijkwaardige tegenstanders er in. En dus ook grotere kans op puntverlies onderling... Dus dan zou in die poule de uitgeschakelde nr2 zitten..

Vertrouwen is an sich prima, maar waar dit vertrouwen op gebaseerd is weet ik dan weer niet.
Tijdens het WK waren we een hecht team, maar dát is juist niet meer terug te zien vind ik. Had eigenlijk liever gehoopt dat Gini hier had gezegd dat ze er flink aan moeten trekken en voor elke meter moeten gaan strijden als hecht team, ipv zeggen dat wij negatief zijn en het allemaal wel meevalt.

"wij hadden in Brazilië niet de beste spelers van het WK, maar er waren weinig ploegen hechter dan wij. Daarmee compenseerden we alles"

wel jammer dat je dat dan met zn allen totaal niet kon opbrengen in de ek kwalificatie reeks.
Dat is toch wel zorgelijk. Maar gelukkig vindt hij van niet.

En dat van die wk finale voegt ook weinig toe. Dan had je maar van Argentinië moeten winnen.
Ik ben er ook van overtuigd dat we het op het ek beter zouden doen dan Tsjechië....maar ja...

Op welke opstelling hopen jullie?

met deze opstelling moet Oranje nu gewoon gaan doen.

Zoet
Tete
de Vrij
Blind
Willems
Strootman
Sneijder
Wijnaldum
Robben
Janssen
Promes

Dit lijkt mij een goede basis. Dan heb je Blind, Clasie, Klaassen, Bazoer, Kongolo etc nog op de bank. En ik zou v Persie weer gewoon oproepen. Depay thuis laten.

Krul
Janmaat
De Vrij
Bruma
Willems
Strootman
Sneijder
WIjnaldum
Robben
Janssen
Elia

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren